Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Για τα ραντεβού ειναι πολλά να δίνω καθε φορα τοσα. Στο γιατρο μ δίνω 40. Τωρα για τη γεννα μου εχει εξασφαλίσει ένα πακέτο στα 2000χ με ολα μεσα για 3κλινο. Ολα ομως, αμοιβή γιατρου, αναισθησιολογος, 3 μερες νοσηλεία, επισκληρηδιο κ είτε γεννησεις με καισαρικη είτε φυσιολογικα δεν αλλάζει κάτι. Ειναι καλα για ιδιωτικο. Απλα αν μπορούσαμε θα το αποφεύγαμε κ αυτο. Για αυτο σκεφτόμαστε λιγο κ την αλλη επιλογή. Αλλα υπερτερεί ο γιατρος μας. Παντως πανω κατω κ στο δημόσιο αν παω με κάποιον δικό μ γιατρο κ μονοκλινο κ καθε μηνα τις εξετασεις τις απογευματινες που τα έχουν τόσο ακριβά, το ιδιο θα μ βγει.

Να πας ασυζητητί τότε φίλη!! Ναι είχα ξεχάσει το πακέτο που έλεγες!! Πολύ καλά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Τώρα θα πας με ιδιωτη γιατρο; σε ιδιωτικό νοσοκομειο;

Εψαχνα .. το μόνο ιδιωτικό κοντά μου είναι το ρεα. Δεν βρήκα κάποιον όμως .. εάν έβρισκα κ εγώ με 2000 θα το  σκεφτομουν αρκετά. Στον πρώτο γιατρό έδινα για τα απόγευματινα του 65 70 νομίζω.. + 800   στη γέννα. 

Για την ώρα βρήκα έναν  που δεν κοιτάει τη τιμή δεν έχει πλαφόν  κ είναι στο Αρεταιειο. Απογευματινά 30ε. 

@Aressana πέρασες όντως δύσκολα όμως αποτι φαίνεται είσαι πολύ δυνατή! Που αντεξες όλα αυτά! Ακούμε διάφορες εμπειρίες.. Καλά που εσύ είχες εμπειρία απο το πρώτο σου.. Μακάρι να μη συμβεί σε κάποια πρωταρα γιατί σκέφτομαι κι εγώ πχ πως θα αντιδρουσα.. Δε θέλω να το σκέφτομαι καν.. Από τώρα θα κάνω ένα σωρό ερωτήσεις για τη μέρα του τοκετού θα προσπαθήσω να προνοησω και για την παραμικρή λεπτομέρεια όπου είναι εφικτό... Πφφφ

vZbwp3.png

Just now, Marilo είπε:

@Aressana πέρασες όντως δύσκολα όμως αποτι φαίνεται είσαι πολύ δυνατή! Που αντεξες όλα αυτά! Ακούμε διάφορες εμπειρίες.. Καλά που εσύ είχες εμπειρία απο το πρώτο σου.. Μακάρι να μη συμβεί σε κάποια πρωταρα γιατί σκέφτομαι κι εγώ πχ πως θα αντιδρουσα.. Δε θέλω να το σκέφτομαι καν.. Από τώρα θα κάνω ένα σωρό ερωτήσεις για τη μέρα του τοκετού θα προσπαθήσω να προνοησω και για την παραμικρή λεπτομέρεια όπου είναι εφικτό... Πφφφ

Να απαιτησεις /απαιτησετε skin to skin . Δηλαδή αμέσως με το που βγει το μωρό πάνω στο δέρμα σας . Να σας μυρίσει να  ψάξει στήθος! Να ρωτήσετε για επισκληριδιο ή ραχαια  .  Ίσως να ζητήσετε και μαία. Εγώ θα ξαναζητησω ...Εάν έχετε σκοπό να θηλάσετε .. βρείτε κάποια σύμβουλο ή παιδίατρο   που να είναι φιλική προς αυτό ..! Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα  γι'αυτά  να τα έχετε στο μυαλό σας !  Είναι πολλά που θα βγουν στην πορεία! Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά ο κάθε τοκετος είναι διαφορετικός έτσι κ αλλιώς!  Το μόνο π μπορώ να βοηθήσω σίγουρα είναι περί θηλασμού ..!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Μόλις σας διάβασα.... 

Εγώ το έψαξα πολύ με το δημόσιο στην πρώτη εγκυμοσύνη 

Πήγα και στα δύο νοσοκομεία που ξεγενναν εδώ και άνοιξα καρτέλα, στο ένα νοσοκομείο όταν ξεκίνησα ήμουν 14η εβδομάδα, μου μιλούσαν όπως ναι ναι χωρίς λόγο και νευριασα και δεν ξαναπατήσω, στο άλλο πήγαινα κανονικά μέχρι το τέλος, έψαξα γιατρούς που να ναι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όλοι ήθελαν φακελάκι και να με βλέπουν και στο ιδιωτικό τους ιατρείο με 60€ επίσκεψη το λιγότερο, μιλάμε για φακελάκια 2000, 1500 κτλ

Ζοριζομασταν οικονομικά αλλά είπαμε οκ μια μέρα είναι θα περάσει δύσκολα εύκολα, ο γιατρός μου πολύ καλός αλλά το οικονομικό μας ζόριζε... 

Κλείνω 40 εβδομάδες μου δίνουν και γιατρός και νοσοκομείο ίδια ημερομηνία τελική αν δεν γεννήσω μόνη να πάω με πρόκληση, ρωτάω για επισκληριδιο μου λένε δεν κάνουμε εκτός κι αν βρεις τον αναισθησιολογο να τον φακελωσεις, πάω λοιπόν για την πρώτη εξέταση αφού έχω πατήσει τις 40 εβδομάδες μου κάνει καρδιοτοκογραφο και με βλέπει από κάτω.. Όσες γέννησαν ξέρουν πως... Αισθάνθηκα σαν ζώο, και εκεί πάνω που ούτως ή άλλως έπρεπε να πετύχω εφημερία με τον φακελωμενο γιατρό δημοσίου συν την άθλια μαία πήρα την απόφαση να πάω σε ιδιωτικό με τον γιατρό μου και χαλάλι τα λεφτά, και όχι δεν είναι το ότι πας σε κλινική για τα δωμάτια αλλά για την αντιμετώπιση και το δικαίωμα να γεννησουμε  σαν άνθρωποι και να νιώθουμε ασφάλεια με τον γιατρό μας

Σορρυ για το σεντονι

Aresanna για το αρεταιειο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για γιατρούς και προσωπικό

Στο ιδιωτικό έχεις την δική σου μαία εκτός κι αν θες την δική σου εξωτερική μαία, παντως εμένα με βοήθησε πολύ αυτή της κλινικής 

Με τον θηλασμό δεν έδιναν σημασία, ευτυχώς είχα διαβάσει αρκετά και το ήθελα πολύ, θήλασα 2,5 χρόνια και θα συνέχιζα αν δεν προέκυπτε ένα θέμα υγείας, όμως πάλι μια χαρά, βοήθησα πολλές κοπέλες κι εγώ να θηλασουν γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα 

Επίσης ρε κορίτσια εγώ φοβάμαι να γεννήσω λόγω του ιού να μαι στην ίδια αίθουσα οδυνων με άλλες ποσες

Επίσης ο γιατρός μου είπε ότι στα ιδιωτικά με το που πας  για γέννα σου κάνουν τεστ μέχρι να γεννήσεις έχει βγει, αν είναι θετικό σου δίνουν μονόκλινο χωρίς έξτρα χρέωση αν ειναι αρνητικό οκ όπως ήθελες πριν τρίκλινο πχ κτλ αν δεν έχεις τεστ και δεν θες να κάνεις σε στέλνουν δημοσιο

Φυσικά υπάρχουν και τα στραβά του ιδιωτικού και επίσης και οι μαιες θέλουν το κατιτίς τους να σε προσέχουν στα δημόσια... Κατά τ άλλα δημόσια δωρεάν υγεια

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Να πας ασυζητητί τότε φίλη!! Ναι είχα ξεχάσει το πακέτο που έλεγες!! Πολύ καλά!!

Με το καλο να φτάσει εκεινη η ευλογημένη ωρα!!! ❤❤❤

Just now, Aressana είπε:

Εψαχνα .. το μόνο ιδιωτικό κοντά μου είναι το ρεα. Δεν βρήκα κάποιον όμως .. εάν έβρισκα κ εγώ με 2000 θα το  σκεφτομουν αρκετά. Στον πρώτο γιατρό έδινα για τα απόγευματινα του 65 70 νομίζω.. + 800   στη γέννα. 

Για την ώρα βρήκα έναν  που δεν κοιτάει τη τιμή δεν έχει πλαφόν  κ είναι στο Αρεταιειο. Απογευματινά 30ε. 

Θα σου προτεινα τον δικο μου αλλα το γραφείο του ειναι στον Άγιο Στέφανο. Απο οτι καταλαβαίνω σου πέφτει μακρυα. Δουλεύει ομως κ στο Ιασω κ στο Μητερα. Μήπως θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του; αν θες σου στέλνω πμ

Κοριτσια @Mantarini2018 @Aressana εγω κάποια στιγμή αργότερα θα ήθελα να μάθω εμπειριες σας για τον θηλασμό! 

TjCZp2.png

Θηλασα κ εγώ 3 χρόνια κοντά και τις 2 .. 17 μήνες την μια για μικρό διάστημα ταντεμ- ευτυχως- και2 χρόνια και κάτι την μικρή.. Δεν άντεχα άλλο ... Δεν δόθηκε ποτε πιπίλα .  Απλά θα θυμάστε όσο υπάρχει ζήτηση υπάρχει κ παραγωγή.! Στηθος στήθος στήθος ιδίως τις πρώτες μέρες να πάρει όσο περισσότερο πρωτόγαλα!!Τα υπόλοιπα εν καιρό !!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mantarini2018 είπε:

Μόλις σας διάβασα.... 

Εγώ το έψαξα πολύ με το δημόσιο στην πρώτη εγκυμοσύνη 

Πήγα και στα δύο νοσοκομεία που ξεγενναν εδώ και άνοιξα καρτέλα, στο ένα νοσοκομείο όταν ξεκίνησα ήμουν 14η εβδομάδα, μου μιλούσαν όπως ναι ναι χωρίς λόγο και νευριασα και δεν ξαναπατήσω, στο άλλο πήγαινα κανονικά μέχρι το τέλος, έψαξα γιατρούς που να ναι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όλοι ήθελαν φακελάκι και να με βλέπουν και στο ιδιωτικό τους ιατρείο με 60€ επίσκεψη το λιγότερο, μιλάμε για φακελάκια 2000, 1500 κτλ

Ζοριζομασταν οικονομικά αλλά είπαμε οκ μια μέρα είναι θα περάσει δύσκολα εύκολα, ο γιατρός μου πολύ καλός αλλά το οικονομικό μας ζόριζε... 

Κλείνω 40 εβδομάδες μου δίνουν και γιατρός και νοσοκομείο ίδια ημερομηνία τελική αν δεν γεννήσω μόνη να πάω με πρόκληση, ρωτάω για επισκληριδιο μου λένε δεν κάνουμε εκτός κι αν βρεις τον αναισθησιολογο να τον φακελωσεις, πάω λοιπόν για την πρώτη εξέταση αφού έχω πατήσει τις 40 εβδομάδες μου κάνει καρδιοτοκογραφο και με βλέπει από κάτω.. Όσες γέννησαν ξέρουν πως... Αισθάνθηκα σαν ζώο, και εκεί πάνω που ούτως ή άλλως έπρεπε να πετύχω εφημερία με τον φακελωμενο γιατρό δημοσίου συν την άθλια μαία πήρα την απόφαση να πάω σε ιδιωτικό με τον γιατρό μου και χαλάλι τα λεφτά, και όχι δεν είναι το ότι πας σε κλινική για τα δωμάτια αλλά για την αντιμετώπιση και το δικαίωμα να γεννησουμε  σαν άνθρωποι και να νιώθουμε ασφάλεια με τον γιατρό μας

Σορρυ για το σεντονι

Aresanna για το αρεταιειο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για γιατρούς και προσωπικό

Στο ιδιωτικό έχεις την δική σου μαία εκτός κι αν θες την δική σου εξωτερική μαία, παντως εμένα με βοήθησε πολύ αυτή της κλινικής 

Με τον θηλασμό δεν έδιναν σημασία, ευτυχώς είχα διαβάσει αρκετά και το ήθελα πολύ, θήλασα 2,5 χρόνια και θα συνέχιζα αν δεν προέκυπτε ένα θέμα υγείας, όμως πάλι μια χαρά, βοήθησα πολλές κοπέλες κι εγώ να θηλασουν γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα 

Επίσης ρε κορίτσια εγώ φοβάμαι να γεννήσω λόγω του ιού να μαι στην ίδια αίθουσα οδυνων με άλλες ποσες

Επίσης ο γιατρός μου είπε ότι στα ιδιωτικά με το που πας  για γέννα σου κάνουν τεστ μέχρι να γεννήσεις έχει βγει, αν είναι θετικό σου δίνουν μονόκλινο χωρίς έξτρα χρέωση αν ειναι αρνητικό οκ όπως ήθελες πριν τρίκλινο πχ κτλ αν δεν έχεις τεστ και δεν θες να κάνεις σε στέλνουν δημοσιο

Φυσικά υπάρχουν και τα στραβά του ιδιωτικού και επίσης και οι μαιες θέλουν το κατιτίς τους να σε προσέχουν στα δημόσια... Κατά τ άλλα δημόσια δωρεάν υγεια

Αχ φίλη πόσο χάλια εμπειρία είχες από δημόσια..σε ποια περιοχή είσαι Αθήνα??

Πάντως δεν ισχύει τελείως αυτό το "δωρεάν υγεία" υπό την έννοια νότια όντως μπορείς να έχεις μια εντελώς δωρεάν γέννα αν πηγαίνεις κάθε φορά με όποιον εφημερεύει κ γεννήσεις με όποιον εφημερεύει επίσης! Εκεί δε δίνεις ούτε ένα ευρώ κ το ξέρω πολύ καλά!

Τώρα αν εξ αρχής έχεις διαλέξει ένα γιατρό που σου φέρεται σαν ιδιώτης,έχεις το κινητό του για κάθε σου πρόβλημα,σε βλέπει εκείνος οπότε χρειαστείς κ ότι ώρα γεννήσεις έχει δεν έχει εφημερία θα έρθει να σε αναλάβει εκείνος δε το θεωρώ καθόλου παράλογο να θέλει κάποιο δωράκι..εγω βασικά επειδή έτσι είμαι με τον γιατρό μου δε ξέρω καν αν θα ζητααγε ή όχι αλλά με τη καρδιά μου θα του δώσω κάτι γτ 9 μήνες είναι κοντά μου καλύτερα από ιδιώτης..έχει έρθει βράδυ από το σπίτι του να μου κάνει εκείνος υπέρηχο γτ δεν εμοιστευομλθν τον εφημερεύοντα. Κ ως τώρα χωρίς να έχει πάρει ούτε ευρώ..

Οπότε είναι κ τι θα πετύχεις..αλλά σε μαία ή τραυματιοφορέα κ αναισθησιολογο το θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να θέλουν φακελάκι!! Είναι εν ώρα εφημερίας ,τους βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου κ οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους!!

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Αχ φίλη πόσο χάλια εμπειρία είχες από δημόσια..σε ποια περιοχή είσαι Αθήνα??

Πάντως δεν ισχύει τελείως αυτό το "δωρεάν υγεία" υπό την έννοια νότια όντως μπορείς να έχεις μια εντελώς δωρεάν γέννα αν πηγαίνεις κάθε φορά με όποιον εφημερεύει κ γεννήσεις με όποιον εφημερεύει επίσης! Εκεί δε δίνεις ούτε ένα ευρώ κ το ξέρω πολύ καλά!

Τώρα αν εξ αρχής έχεις διαλέξει ένα γιατρό που σου φέρεται σαν ιδιώτης,έχεις το κινητό του για κάθε σου πρόβλημα,σε βλέπει εκείνος οπότε χρειαστείς κ ότι ώρα γεννήσεις έχει δεν έχει εφημερία θα έρθει να σε αναλάβει εκείνος δε το θεωρώ καθόλου παράλογο να θέλει κάποιο δωράκι..εγω βασικά επειδή έτσι είμαι με τον γιατρό μου δε ξέρω καν αν θα ζητααγε ή όχι αλλά με τη καρδιά μου θα του δώσω κάτι γτ 9 μήνες είναι κοντά μου καλύτερα από ιδιώτης..έχει έρθει βράδυ από το σπίτι του να μου κάνει εκείνος υπέρηχο γτ δεν εμοιστευομλθν τον εφημερεύοντα. Κ ως τώρα χωρίς να έχει πάρει ούτε ευρώ..

Οπότε είναι κ τι θα πετύχεις..αλλά σε μαία ή τραυματιοφορέα κ αναισθησιολογο το θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να θέλουν φακελάκι!! Είναι εν ώρα εφημερίας ,τους βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου κ οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους!!

Φανταστικός !! Είσαι από αθηνα ;; Ποιος είναι ο γιατρός σου;; έναν τέτοιον θέλω !!

Πετράλωνα μενω

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Πως ειστε;;

Vaso φαντάζομαι έκανες έναν υπέροχο ύπνο! 

Ρενεζ ευτυχώς δεν πέρασα δύσκολα γιατί τελευταία στιγμή πήγα με τον γιατρό μου, κι εδώ αν πας με όποιον εφημέρευει δεν πληρώνεις όμως δεν ξέρω για το που θα πέσεις, οι μαιες ναι μεν δεν ζητάνε αλλά για να σε προσέξουν (μην φανταστείς τα αυτονόητα) δίνεις το κατιτίς σου

Οι γιατροί που είχα βρει τότε ζητούσαν αρκετά λεφτά, ο δικός μου παίρνει λεφτά μια φορά τον μήνα και ας πάω δέκα, 40€, και μου πήρε στην γέννα 800€ η κλινική βγήκε 1200 περίπου οπότε ο γιατρός του δημοσίου μου ζήτησε εξαρχής 2000 συν τις επισκέψεις στο ιατρείο του 60€ και αν τον πετύχω σε εφημερία, βέβαια επειδή θα πληρωνοταν μάλλον θα άλλαζε καμία βάρδια και έξτρα ο αναισθησιολογος

Όσο για τον θηλασμό προτείνω να πάρετε και το βιβλιο της πατσουρου, θα σας βοηθήσει πολύ, επίσης να χετε πίστη στον εαυτό σας και να ζητήσετε από το περιβάλλον σας να σας στηρίξει και όχι να σας αγχώνει,, ότι θέλετε να ρωτήσετε εν καιρώ ευχαριστως

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Ναι κοιμηθηκα ομορφα ευτυχώς! Γενικα τα τελευταία βραδυα κοιμαμαι καλυτερα! Ακομα δεν εχω ηρεμησει 100% με την έννοια ότι περιμένω τις γενικές εξετάσεις που ειχα κανει (που αγχωνομαι λιγο για το ζαχαρο γιατί τρωω πολλά γλυκα), με την κυστικη ινωση που ειχα κανει το 50% κ περιμένω περα απο αυτα κ το παπ-α τη Δευτέρα. Οποτε απο την επομενη βδομαδα θα ειμαι ακομα πιο χαλαρή. Κ σωματικα, εχω λιγο αναγουλα παλι αλλα θα φανει μες στη μερα. Αν κανω εμετο θα ξενερώσω λιγο γιατο εύχομαι να έχουν σταματήσει. Οπότε τώρα θα περιμένω να βλέπω πως θα πηγαίνει η καθε μερα για να δω αν ξεφύγαμε απ τους εμετους ή αν θα επανέλθουν κ θα ειμαι παλι τα ιδια. Εσεις πως ειστε ολες; κοιμηθηκατε καλα; από συμπτωματα πως πάτε;

TjCZp2.png

11 ώρες πρίν, Aressana είπε:

@Woman88  τον σαλακο! Εχθές  μου το ανέφερε ! Εσύ που θα γεννησεις;;

@mairy2021   πόσο βδομαδων είσαι κ σ Κάνε κολπικα;  εμένα μ είχαν κάνει την 6η βδομάδα.κολπικα π ακούσαμε καρδιά . Χθες  9+6   κοιλιά 

9 ακριβώς! 

oIf5p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε;; τις τελευταίες μέρες είναι λίγο καλύτερη κι η δική μου διάθεση! Επειδή διάβασα τις εμπειρίες του τοκετού των κοριτσιών, για να μην σας κουράσω θα σας πω κι εγω την δική μου όταν με το καλό κοντεύουμε προς το τέλος! Γέννησα στο Ιασώ. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ειδικά επειδή ήταν το πρώτο παιδί κ δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα, το ότι είχα την μαία μου κ τον γιατρο μου δίπλα απ την ώρα π έσπασαν τα νερά μέχρι που έμαθε κ μωρό κι εγώ το θηλασμό. Να φανταστείτε επειδή είχα τα ράμματα από κάτω κ με πονούσαν φοβόμουν να πάω τουαλετα για πιπι. Κι είχα να πάω πάρα πολλές ώρες. Κ μ παίρνει τηλ ο γιατρός μου 12 το βράδυ ενώ ήμουν στο δωμάτιο για να με ρωτήσει αν πήγα κι όταν του είπα οχι, πήρε τηλ μια μαια του ορόφου, με έβαλε όμορφα στο ντουζ με ζεστό νερό για να χαλαρώσω κ περίμενε δίπλα μου. Κ τελικά απέδωσε αλλιώς μ έλεγε θα έπρεπε να βάλουμε καθετήρα. Θελω να πω ότι στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση δεν πληρωσα μόνο το ξενοδοχείο. Πληρωνεις όλη τη φροντίδα κ τη δική σου κ του μωρού! Αυτά!! Τα υπόλοιπα προς το τέλος!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!! 

Vaso αντε να σαι καλύτερα, καλά αποτελέσματα! 

Betty90 ο τοκετός ήταν σούπερ και για μένα, πήγα με πρόκληση με τον δικό μου γιατρό στο ιδιωτικό, η μαία της βάρδιας ασχολούνταν μόνο με μένα και με βοήθησε πάρα πολύ και ήταν ανθρώπινη, γενικά για μένα είναι μοναδική και μαγική εμπειρία ο τοκετός  και ο πόνος φεύγει από το μυαλό αμέσως, μετά μας παίρνουν τα μυαλά τα μωράκια μας 

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...