Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Συμφωνώ κοριτσι μου να αφήσουμε τα δυσάρεστα και να μιλήσουμε για αλλα θέματα γιατι ειναι οντως πολυ μεγάλη συζήτηση αυτή κ βασικα ο καθένας το βλεπει απτη δικη του πλευρά οποτε ειναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Σε ευχαριστω πολυ, ανυπομονω πολυ να δω τη μπουμπου! Εντωμεταξυ τωρα εχω παλι πολυ αναγούλα κ πηγα να κανω εμετο αλλα το κράτησα όπως τις άλλες φορές. Παρατήρησα ότι μόλις μπήκα στον 6ο επανήλθαν ως ένα μικρό σημείο οι αναγουλες. Αχ αντε να περασει ο καιροοοοος ❤❤❤

Πραγματικα δεν ξερω εχω μπερδευτεί. Εχω διαβασει πολλα αρνητικά για το Ιασω κ για το Μητερα βέβαια, αλλά περισσότερα για το Ιασω. Αλλα στο Ιασω θα ειναι η παιδίατρος ππυ θα έχουμε για το μωρο κ αν γεννησω εκει, θα έχουμε δωρεάν παροχές για 1 χρόνο σε περίπτωση χτυπα ξύλο που χρειαστεί να νοσηλευτει το παιδι κ θα έχει την παιδίατρο του εκει που θα καθοδηγεί τα πραγματα καλυτερα. Δεν ξερω όμως.. Η αλήθεια είναι παντως πως κ ο γιατρος μ ακομα μου ειπε οτι στο Μητερα επιμένουν περισσότερο για το θηλασμό απο οτι στο Ιασω. Τωρα τι να πω.. όπως βλέπω υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις. Ευχομαι πραγματικα καμια μας να μην βιωσει κατι αρνητικό!

Κοίτα γενικά παρατηρείται αυτό με την επαναφορά των εμετων στο 3ο τρίμηνο κυρίως λόγω της ανόδου των οργάνων και της πίεσης που ασκείται στο στομάχι. Πω πω βρε αγσπη τι έχεις τραβήξει με τις αναγούλες; Θυμάμαι πολύ καλά την ιστορία σου και πραγματικά σε λυπήθηκε η ψυχή μου. Εν τω μεταξύ επειδή και οι δύο κορίτσια κυοφορουμε είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα το πρώτο τρίμηνο. Ούτε αναγούλες είχα ούτε εμετούς. Τελικά έχει να κάνει με τον οργανισμό. Υπομονή! Όταν θα έρθει η στιγμή να γεννήσουμε θα αναπολούμε αυτές τις στιγμές. 

Να πάνε όλα καλα σήμερα στον υπέρηχο και να μας πεις ωραία νέα!!

ut9np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Vaso11.4.11 Αν ειναι η παιδίατρος έχεις ένα plus να πας εκει, αλλωστε το πως βιώνει η  κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη και τον τοκετό ειναι εντελως προσωπικές υποθέσεις! Μην ανησυχείς παντού υπάρχει ο επαγγελματίας και ο όχι και τόσο.... Μακάρι να μας τύχουν τα καλύτερα!

Να μας πεις πως πήγε σήμερα με το καλο ναπας στο γιατρο σου 

Just now, Maria92 είπε:

Σοκ! Τελικά η όλη κατάσταση θα τσακίσει ηθικά και τις νέες μανούλες. Φοβάμαι και εγώ πολύ βρε κορίτσια όλη αυτή την κατάσταση . Δε θέλω να γεννήσω μόνη μου. Θέλω τον άντρα μου μαζί αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα είναι εφικτό. Ελπίζω μέχρι να γεννήσουμε εμείς να είναι καλύτερη η κατάσταση και να έχουν αλλάξει τα πρωτόκολλα. 

Παρόμοιες καταστάσεις έχω ακούσει και για άλλα μαιευτήρια,  οπότε δε χρειάζεται πανικός. Αυτές είναι απλά προσωπικές εμπειρίες και δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα ζήσουμε και εμείς κάτι τέτοιο. 

Απο όσο ξέρω @Maria92 δεν επετράπει να μπει παρα μόνο ο σύζυγος και μόνο μετά απο τεστ κοροναιου. Αν δε έβγαινε εκεινες τις ημέρες επρεπε να το επαναλάβει για να ξαναμπεί. Στην αίθουσα τοκετού η κοπέλα ήταν μόνη γενικά κρατάνε παντού το minimum ωστόσο, το Μάιο ή Απρίλιο ίσως μπορει και αν και εφόσον εαν.... Να είναι άλλη η εικόνα με το κοροναιο και να ειναι διαφορετικες οι διαδικασιες.

• Μου αρέσει 1

Rpqdp2.png

Just now, Maria92 είπε:

Κοίτα γενικά παρατηρείται αυτό με την επαναφορά των εμετων στο 3ο τρίμηνο κυρίως λόγω της ανόδου των οργάνων και της πίεσης που ασκείται στο στομάχι. Πω πω βρε αγσπη τι έχεις τραβήξει με τις αναγούλες; Θυμάμαι πολύ καλά την ιστορία σου και πραγματικά σε λυπήθηκε η ψυχή μου. Εν τω μεταξύ επειδή και οι δύο κορίτσια κυοφορουμε είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα το πρώτο τρίμηνο. Ούτε αναγούλες είχα ούτε εμετούς. Τελικά έχει να κάνει με τον οργανισμό. Υπομονή! Όταν θα έρθει η στιγμή να γεννήσουμε θα αναπολούμε αυτές τις στιγμές. 

Πραγματικά ήταν ανυπόφορο. Αστο! Για αυτό δεν θελω με τίποτα να αρχισουν παλι οι εμετοι. Χαιρομαι που εσυ το πέρασες ήρεμα. Ευτυχως δεν το περνανε ολες οι κοπέλες δυσκολα. Βέβαια για να πούμε κ του στραβου το δίκαιο, υπάρχουν κ χειρότερα. Πολλες κοπέλες έχουν πιο δύσκολα θέματα με αιμορραγίες ή αλλα θέματα που πρέπει να παραμένουν στο κρεβατι ξαπλωμένες για εβδομαδες ή κ για μηνες. Οποτε σε σχέση με αυτό προτιμώ αυτό που πέρασα εγω. Αλλα δεν θα ήθελα να το ξανα παθω χαχα

Just now, Valentina85 είπε:

@Vaso11.4.11 Αν ειναι η παιδίατρος έχεις ένα plus να πας εκει, αλλωστε το πως βιώνει η  κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη και τον τοκετό ειναι εντελως προσωπικές υποθέσεις! Μην ανησυχείς παντού υπάρχει ο επαγγελματίας και ο όχι και τόσο.... Μακάρι να μας τύχουν τα καλύτερα!

Ναι για αυτο το σκέφτομαι κυριως αλλιως δεν θα το σκεφτόμουν καθολου για Ιασω. Κ επισης σκεφτομαι οτι εφόσον εχω τον σωστό γιατρο αυτο εχει σημασία. Σιγουρα θελω να πετύχω κ σωστές μαιες κ γενικότερα καλες συνθήκες αλλα ο γιατρος ειναι το Α και το Ω πιστεύω σε εναν τοκετο. Θα το σκεφτώ παντως καλα, θα το συζητήσω ξανα κ με τον γιατρό κ θα δω. Ευτυχως εχω καιρο ακομα.

TjCZp2.png

Just now, Valentina85 είπε:

Απο όσο ξέρω @Maria92 δεν επετράπει να μπει παρα μόνο ο σύζυγος και μόνο μετά απο τεστ κοροναιου. Αν δε έβγαινε εκεινες τις ημέρες επρεπε να το επαναλάβει για να ξαναμπεί. Στην αίθουσα τοκετού η κοπέλα ήταν μόνη γενικά κρατάνε παντού το minimum ωστόσο, το Μάιο ή Απρίλιο ίσως μπορει και αν και εφόσον εαν.... Να είναι άλλη η εικόνα με το κοροναιο και να ειναι διαφορετικες οι διαδικασιες.

Ναι το γνωρίζω δυστυχώς και πραγματικά εύχομαι να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. 

ut9np2.png

Καλησπέρα στην ομορφη παρέα μας !! Τι κάνετε κοριτσακια μου ? Εγω εχω μαθηματα  μεχρι τις 9 σημερα...

Να ευχηθω καλή επιτυχία σε όσες κοπέλες εχουν υπερηχο και β επιπεδου σημερα και αυριο !!!!!! ΠΕριμενουμε απο ολες ευχαριστα νεα!! Βασω με το καλο να φτιαξετε το δωματιακι σας και να το χαρειτε οπως εσεις θελετε !!!! 

Εγω κοριτσια απο χθες εχω παλι κατι αναγουλες και δε ξερω τι ειναι αυτο το καινουριο τωρα ..... χθες δηλάδη με το που ξαπλωσα και σημερα απο την ωρα που εφαγα πρωινο και μετα ...Ανακατευεται το στομαχι μου οπως το πρωτο τριμηνο ... ΕΠισης εχω ξινιλες εσεις εχετε? Καουρες ειναι μαλλον ! Δεν εβιωσα χθες τομωρακι μου και αγχωθηκα οσο δε λεγεται κοριτσια αλλα δεν πηρα τον γιατρο γτ μου ειχε πει ειναι φυσιολογικο τωρα να τον ξαναρωτησω το ιδιο θα μου πει η κοπελα ειναι τρελη χαχαχαχαχαχα!!!! ομως και σημερα δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει κατι ! εχει τυχει σε καμια για δυο συνεχομενες μερες!???

@Valentina85 μπραβο για τη δυναμη σου και κυριως την ψυχικη σου δυναμη που εδειξες! ΓΙατι δυτυχως πολλοι κανουν οτι κανουν και μετα δεν αναγνωριζουν τις συνεπειες .. μπραβο σου ομως κοριτσαρα μου να εισαι καλα και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου !!!! ΚΑΙ να θυμασαι ...καθε εμποδιο για καλο ! 

ΟΣο για τα ψωνια που λετε εμενα μου τα εφεραν γρηγορα απο hm .. γινεται χαμος με τις εταιρειες δεν ξερω τι να υποθεσω αλλο !

με τα κιλά τι γινεται κοριτσια ? εγω βλεπω να ξεπερναω τα οσα μου εχειπει ο γιατρος μου ! αλλα τωρα στις γιορτες πως θα το κουμανταρουμε ? ολο και καποιο γλυκο εμφανιζεται μπροστα μας χαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Woman88 said:

Καλησπέρα στην ομορφη παρέα μας !! Τι κάνετε κοριτσακια μου ? Εγω εχω μαθηματα  μεχρι τις 9 σημερα...

Να ευχηθω καλή επιτυχία σε όσες κοπέλες εχουν υπερηχο και β επιπεδου σημερα και αυριο !!!!!! ΠΕριμενουμε απο ολες ευχαριστα νεα!! Βασω με το καλο να φτιαξετε το δωματιακι σας και να το χαρειτε οπως εσεις θελετε !!!! 

Εγω κοριτσια απο χθες εχω παλι κατι αναγουλες και δε ξερω τι ειναι αυτο το καινουριο τωρα ..... χθες δηλάδη με το που ξαπλωσα και σημερα απο την ωρα που εφαγα πρωινο και μετα ...Ανακατευεται το στομαχι μου οπως το πρωτο τριμηνο ... ΕΠισης εχω ξινιλες εσεις εχετε? Καουρες ειναι μαλλον ! Δεν εβιωσα χθες τομωρακι μου και αγχωθηκα οσο δε λεγεται κοριτσια αλλα δεν πηρα τον γιατρο γτ μου ειχε πει ειναι φυσιολογικο τωρα να τον ξαναρωτησω το ιδιο θα μου πει η κοπελα ειναι τρελη χαχαχαχαχαχα!!!! ομως και σημερα δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει κατι ! εχει τυχει σε καμια για δυο συνεχομενες μερες!???

@Valentina85 μπραβο για τη δυναμη σου και κυριως την ψυχικη σου δυναμη που εδειξες! ΓΙατι δυτυχως πολλοι κανουν οτι κανουν και μετα δεν αναγνωριζουν τις συνεπειες .. μπραβο σου ομως κοριτσαρα μου να εισαι καλα και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου !!!! ΚΑΙ να θυμασαι ...καθε εμποδιο για καλο ! 

ΟΣο για τα ψωνια που λετε εμενα μου τα εφεραν γρηγορα απο hm .. γινεται χαμος με τις εταιρειες δεν ξερω τι να υποθεσω αλλο !

Καλησπέρα! Μια εβδομάδα είχε περάσει σε μένα χωρίς να νιώθω τίποτα! Μέχρι το Σάββατο που πέρασε κι ήταν να πάω στο γιατρό κ είχα σκάσει κ το ένιωσα στην αναμονή εκεί. Και μετά 2-3 μέρες αρκετά...Και τώρα πάλι είναι 2 μέρες που το νιώθω ελάχιστα ως καθόλου...

@Vaso11.4.11 Στις 11 έχω ραντεβού για την Β επιπέδου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Όσον αφορά για την επιλογή του μαιευτηρίου εγώ θα σου πω (αν κ το χω ξαναπεί νομιζω) ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ το.Ιασω. Κι η δωρεάν ασφάλεια του παιδιού για έναν χρόνο (μπορεί να ισχύει κ σε αλλά μαιευτήρια) εμένα μου φάνηκε απίστευτα χρήσιμη. Νοσηλευτηκαμε 2 φορές τον πρώτο χρόνο με το μωρο κ δεν πληρώσαμε τπτ. Κ σκέψου ότι η μέρα κοστίζει περίπου 400 ευρω! Από κει κ πέρα πιστεύω πως για όλα τα μαιευτήρια θα υπάρχουν καλές κ κακές κριτικές! Πολύ θετικό είναι ότι είναι κι η παιδίατρος σας εκεί! 

@Woman88 Το θέμα με τα κιλά αστο! Μπαίνουν αέρας!! Ε μα τι να σου κάνουμε κι εμεις;;; περνάμε καραντίνα, εγκυμοσύνη κ Χριστούγεννα ταυτόχρονα! Λίγη συμπόνοια απ τους γιατρούς μας τη χρειαζόμαστε! 

Just now, Woman88 είπε:

με τα κιλά τι γινεται κοριτσια ? εγω βλεπω να ξεπερναω τα οσα μου εχειπει ο γιατρος μου ! αλλα τωρα στις γιορτες πως θα το κουμανταρουμε ? ολο και καποιο γλυκο εμφανιζεται μπροστα μας χαχα

Έχω να σου πω ότι εδω κ ωρα παλευω να μην κανω εμετο. 2 φορές έτρεξα τουαλετα γιατι ανέβαινε αλλα τλκ τιποτα. Ειμαι πολυ χαλια, νιώθω τρέμουλο, αδυναμία, το στομάχι μ.γυριζει κ θελω απίστευτα να κανω εμετο. Δεν θελω να ξανα γυρίσω στα ίδια. Φοβαμαι μην επανέλθουν τα συμπτώματα. Λες να ξανα αρχισουν τα ιδια τωρα που μπαίνουμε στο 3ο τριμηνο οπως είπε μια κοπέλα παραπανω; αχ δεν θελω :(

Just now, Betty90 είπε:

@Vaso11.4.11 Στις 11 έχω ραντεβού για την Β επιπέδου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλα!!! Όσον αφορά για την επιλογή του μαιευτηρίου εγώ θα σου πω (αν κ το χω ξαναπεί νομιζω) ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ το.Ιασω. Κι η δωρεάν ασφάλεια του παιδιού για έναν χρόνο (μπορεί να ισχύει κ σε αλλά μαιευτήρια) εμένα μου φάνηκε απίστευτα χρήσιμη. Νοσηλευτηκαμε 2 φορές τον πρώτο χρόνο με το μωρο κ δεν πληρώσαμε τπτ. Κ σκέψου ότι η μέρα κοστίζει περίπου 400 ευρω! Από κει κ πέρα πιστεύω πως για όλα τα μαιευτήρια θα υπάρχουν καλές κ κακές κριτικές! Πολύ θετικό είναι ότι είναι κι η παιδίατρος σας εκεί! 

@Woman88 Το θέμα με τα κιλά αστο! Μπαίνουν αέρας!! Ε μα τι να σου κάνουμε κι εμεις;;; περνάμε καραντίνα, εγκυμοσύνη κ Χριστούγεννα ταυτόχρονα! Λίγη συμπόνοια απ τους γιατρούς μας τη χρειαζόμαστε! 

Με το καλο! Περιμένουμε τα ευχάριστα αυριο! 

Ναι ειναι πολυ σημαντικό αυτό με τη νοσηλεία. Βεβαια κ στο Μητερα ισχυει αυτο απλα στο Ιασω ειναι κ η παιδίατρος που θα έχουμε. Δεν ξέρω θέλει πολύ σκέψη!

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Έχω να σου πω ότι εδω κ ωρα παλευω να μην κανω εμετο. 2 φορές έτρεξα τουαλετα γιατι ανέβαινε αλλα τλκ τιποτα. Ειμαι πολυ χαλια, νιώθω τρέμουλο, αδυναμία, το στομάχι μ.γυριζει κ θελω απίστευτα να κανω εμετο. Δεν θελω να ξανα γυρίσω στα ίδια. Φοβαμαι μην επανέλθουν τα συμπτώματα. Λες να ξανα αρχισουν τα ιδια τωρα που μπαίνουμε στο 3ο τριμηνο οπως είπε μια κοπέλα παραπανω; αχ δεν θελω :(

Με το καλο! Περιμένουμε τα ευχάριστα αυριο! 

Ναι ειναι πολυ σημαντικό αυτό με τη νοσηλεία. Βεβαια κ στο Μητερα ισχυει αυτο απλα στο Ιασω ειναι κ η παιδίατρος που θα έχουμε. Δεν ξέρω θέλει πολύ σκέψη!

Εγώ σου είπα ότι μπορεί να επανέλθουν. Συνήθως συμβαίνει σε γυναίκες που είχαν θέμα στο πρώτο τρίμηνο. Ελπίζω σε σένα να είναι τυχαίο και περαστικό. Εγώ αυτό το έχω αισθανθεί μια δυο φορές μετά τη λήψη του ασβεστίου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Μήπως με πειράζει το ασβέστιο; Παίρνω τα διασπειρωμενα δισκία, ένα χαλι. Θα το πω στη γιατρό μου την επόμενη φορά . Μήπως σε ενοχλεί και εσένα κάποιο χάπι; Μήπως έφαγες πολύ βαριά;;

ut9np2.png

πρίν από 17 λεπτά , olpapa είπε:

Καλησπέρα! Μια εβδομάδα είχε περάσει σε μένα χωρίς να νιώθω τίποτα! Μέχρι το Σάββατο που πέρασε κι ήταν να πάω στο γιατρό κ είχα σκάσει κ το ένιωσα στην αναμονή εκεί. Και μετά 2-3 μέρες αρκετά...Και τώρα πάλι είναι 2 μέρες που το νιώθω ελάχιστα ως καθόλου...

Α ναι ? Γιατι ομως συμβαινει αυτο ? Αφου εγω στον υπερηχο βλεπω ενα πολυ δραστηριο μωρο οπως μου λενε και οι γιατροι πολυ ζωηρό το κοριτσακι σας ! Σου λεω ασε εχω ψιλοαγχωθει γιατι ανησχυω αλλα βλπεω οτι και αλλες κοπελες το εχετε . Πφφφφ.....

@Βetty90 Οπως τα λες ειναι ! καραντινα χριστουγεννα εγκυμοσυνη λιγη κατανοηση ρε παιδια !!! μελομαλαρονα σοκολατακια κουραμπιεδες χαχαχαχαχαχα!!!!! Μπαινουνε τσι τα κιλα απιστευτο ! και εχουμε ακομα πολυ δρομο !

@Vaso11.4.11 μηπως ο σιδηρος μας κανει ετσι ? δεν ξερω εγω ηπια και καφε σημερα γτ αλλιως νιωθω οτι δε θα βγουν οι ωρες στο μαθημα .. αλλα ανακατευομαι πολυ .... και πριν τον καφε δηλαδη ... μετρησες την πιεση σου ? 

@Maria92 τι εννοεις μπορουν να επανελθουν πχ να εχουμε παλι τους εμετους του πρωτου τριμηνου ????? καλα εγω εχω ακομα μελλον μεχρι να μπω στο τριτο τριμηνο αλλα δεν ξερω γτ εχουν επιστρεψει απο χθες οι αναγουλες ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Woman88 said:

Α ναι ? Γιατι ομως συμβαινει αυτο ? Αφου εγω στον υπερηχο βλεπω ενα πολυ δραστηριο μωρο οπως μου λενε και οι γιατροι πολυ ζωηρό το κοριτσακι σας ! Σου λεω ασε εχω ψιλοαγχωθει γιατι ανησχυω αλλα βλπεω οτι και αλλες κοπελες το εχετε . Πφφφφ.....

@Βetty90 Οπως τα λες ειναι ! καραντινα χριστουγεννα εγκυμοσυνη λιγη κατανοηση ρε παιδια !!! μελομαλαρονα σοκολατακια κουραμπιεδες χαχαχαχαχαχα!!!!! Μπαινουνε τσι τα κιλα απιστευτο ! και εχουμε ακομα πολυ δρομο !

@Vaso11.4.11 μηπως ο σιδηρος μας κανει ετσι ? δεν ξερω εγω ηπια και καφε σημερα γτ αλλιως νιωθω οτι δε θα βγουν οι ωρες στο μαθημα .. αλλα ανακατευομαι πολυ .... και πριν τον καφε δηλαδη ... μετρησες την πιεση σου ? 

@Maria92 τι εννοεις μπορουν να επανελθουν πχ να εχουμε παλι τους εμετους του πρωτου τριμηνου ????? καλα εγω εχω ακομα μελλον μεχρι να μπω στο τριτο τριμηνο αλλα δεν ξερω γτ εχουν επιστρεψει απο χθες οι αναγουλες ...

Ναι κ εμάς σε όλους τους υπερήχους φαίνεται πολύ δραστήριο... χθες το βράδυ πάντως ένιωθα χτυπηματάκια αλλά σα να ήταν στην αντίθετη φορά, σα κάποιος να με χτύπαγε μέσα χαχαχ οπότε ίσως είχε γυρίσει και χτύπαγε τα μέσα τοιχώματα... φαντάζομαι αυτό δε μπορεί να το νιώθουμε το ίδιο θα απορροφάται πιο πολύ δηλαδή...

Just now, Woman88 είπε:

Ναι είναι πιθανό. Δεν είναι απόλυτο. Απλά δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Παρατηρείται δηλ αυτό το φαινόμενο λόγω της πίεσης που ασκείται στο στομάχι. Φυσικά κάτι τέτοιο το απευχομαστε. Βέβαια μπορεί να είναι και από τις καουρες, τις ξινιλες και τις παλλινδρομησεις. Όσο θα προχωρά η κύηση τα μωρά θα μας κλωτσάνε και στο στομάχι. Γενικώς θα υπάρχει μια δυσφορία. 

ut9np2.png

Οχ δεν θα το αντέξω να επιστρέψουν παλι οι αναγούλες κ ο εμετος.... το 1ο τρίμηνο ήταν μαρτυριο για μενααα...η αληθεια βέβαια καούρες έχω μερικά βραδια κ νιωθω οτι θα καεί όλος ο οισοφάγος μου... αλλα οχι κάθε βράδυ ευτυχως!! Αχχ τ θα κάνουμε με τ κιλα βρε κορίτσια;;;;;; όπως τα λέτε καραντινα Χριστούγεννα χειμώνας ολα αυτα σημαίνουν φαγητο ... εγω παλι δεν τρωω τοσο γλυκά όσο θέλω να τρωω πατατάκια!!!

• Χαχα 2

Καλώς ήρθατε κορίτσια! 

Ουφ αυτές τις μέρες βγάλαμε τη κούνια απ την αποθήκη ,  πήραμε χρώματα κιμωλιας κ αρχίσαμε το βάψιμο ..  ωραία ασχολία όμως παρότι τη κούραση εβαψαν κ οι μικρές  ήθελαν να συμμετέχουν κ αυτές ! 

Βλέπω έχασα συζητήσεις ..  αναγουλες εγώ δεν έχω .. καουρες  μόνο τα πρωινά αν αργήσω να φάω πρωινό !! 

Πατ πατ παράγγειλα κ εγώ απ τις 2 του μήνα κ λέει πως είναι Ολλανδία  τώρα ...  να δω ποτέ θα παραλάβω! Παράγγειλα πιτζαμες για όλους μας..χαχαχα!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Mira94 είπε:

Οχ δεν θα το αντέξω να επιστρέψουν παλι οι αναγούλες κ ο εμετος.... το 1ο τρίμηνο ήταν μαρτυριο για μενααα...η αληθεια βέβαια καούρες έχω μερικά βραδια κ νιωθω οτι θα καεί όλος ο οισοφάγος μου... αλλα οχι κάθε βράδυ ευτυχως!! Αχχ τ θα κάνουμε με τ κιλα βρε κορίτσια;;;;;; όπως τα λέτε καραντινα Χριστούγεννα χειμώνας ολα αυτα σημαίνουν φαγητο ... εγω παλι δεν τρωω τοσο γλυκά όσο θέλω να τρωω πατατάκια!!!

Κι εγώ το ίδιο! Δε ζητάω γλυκά όσο αλμυρά. Σουβλάκια, πατατάκια, πίτσες, μακ θέλω να τα κάνω όπα!! Και τώρα δηλ που σας μιλάω τα λιγουρευεσαι όλα αυτά. 

ut9np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...