Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Recommended Posts

Just now, Betty90 είπε:

Όλα οι εταιρείες έχουν αξιόπιστα καθισματακια για τα μωράκια. Αλλιώς δεν τους επιτρέπουν να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Μην Σ απασχολεί αυτό. Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το υλικό το μαξιλαράκι αν είναι περιστρεφόμενο την ηλικία κ τέτοια. Κοίτα το ποσό θα κάτσει το μωρό στο αυγο εξαρτάται απ την σωματική του  διάπλαση. Συνήθως είναι μέχρι 1 έτους. Ο δικός μου ας πούμε επειδή ήταν μεγαλωσομος εκατσε στο αυγο μέχρι 4 μηνων. Μετά τέλος. Δεν ηθελε κι ολας. Καθε φορα που τον έβαζα ούρλιαζε. Κ στο αυτοκίνητο μπήκε στο κανονικό κάθισμα από 3 μηνων. Ξέρω κ μωράκια π έκατσαν μέχρι 1 έτους. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα το χρειαστείς. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πάρεις ένα ανεξάρτητο αυγουλακι που είναι κ πιο οικονομικό κ στη βόλτα θα χρησιμοποιείς το καρότσι.  Δεν ξέρω κι όλας αν θα βρεις το αυγό που προσαρμοζεται στο συγκεκριμένο καρότσι γτ τα πουλάνε όλα μάζι. Συνήθως όχι μεμονωμενα. Πάντως δεν χρειάζεται πολλά.χρηματα. Εμείς το καρότσι γενικά το χρησιμοποιήσαμε μέχρι που έγινε 12 μήνων κ περπάτησε. Μετά τέλος! Δεν το ήθελε καθόλου. Ευτυχώς το είχαμε πάρει 320 ευρώ. Δεν είχαμε δώσει μια περιουσία 

Για το αυτοκίνητο όμως τι να παρω; λες να παρω ένα κάθισμα απευθειας που να ειναι κ για μεγαλύτερη ηλικία αντι για αυγο; κ για τη μεταφορά του πχ απτο μαιευτήριο κ γενικα να εχω μια καλαθουνα; γιατι αν παρω αυγο θα το έχουμε για λιγο καιρο από ότι κατάλαβα. Μετα θα θέλουμε ένα μεγαλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Vaso11.4.11 κορίτσι μου σε καταλαβαίνω, θες να περνάς τη μέρα σου κάνοντας κάτι. Οπότε εσύ που έχεις ευκαιρια θα μας ενημερώνεις όταν εντοπίζεις όμορφα πραγματάκια και προσφορούλες!! Θα κοιτάξω την εταιρία που προτείνεις!! Πρόσεχε όμως με τις δουλειές, σιγά σιγά, κάθε μέρα και κάτι. Κάνεις καθόλου γυμναστική; αν έχεις ένα στρωματακι κάνε καμιά διατασουλα, να τεντώνεις λίγο το κορμί σου,καμιά ασκησουλα yoga. Θα σε βοηθήσει και με τη μέση σου να μην πιάνεσαι εύκολα. 

Κορίτσια χαίρομαι που είστε όλες καλά. Οι μέρες περνούν σαν νερό!!! Παρατηρώ που μεγαλώνει η κοιλιά και λέω Παναγία μου περνάει ο καιρός!!! 

Με την εναλλαγή διάθεσης πως τα πάτε; ή μόνο εγώ παρατηρώ να είμαι μια χαρούμενη, μια θλιμμένη; έχω και λίγα νεύρα κάπου κάπου νομίζω. 

Just now, vkvk19 είπε:

@Vaso11.4.11 κορίτσι μου σε καταλαβαίνω, θες να περνάς τη μέρα σου κάνοντας κάτι. Οπότε εσύ που έχεις ευκαιρια θα μας ενημερώνεις όταν εντοπίζεις όμορφα πραγματάκια και προσφορούλες!! Θα κοιτάξω την εταιρία που προτείνεις!! Πρόσεχε όμως με τις δουλειές, σιγά σιγά, κάθε μέρα και κάτι. Κάνεις καθόλου γυμναστική; αν έχεις ένα στρωματακι κάνε καμιά διατασουλα, να τεντώνεις λίγο το κορμί σου,καμιά ασκησουλα yoga. Θα σε βοηθήσει και με τη μέση σου να μην πιάνεσαι εύκολα. 

Κορίτσια χαίρομαι που είστε όλες καλά. Οι μέρες περνούν σαν νερό!!! Παρατηρώ που μεγαλώνει η κοιλιά και λέω Παναγία μου περνάει ο καιρός!!! 

Με την εναλλαγή διάθεσης πως τα πάτε; ή μόνο εγώ παρατηρώ να είμαι μια χαρούμενη, μια θλιμμένη; έχω και λίγα νεύρα κάπου κάπου νομίζω. 

Ασκήσεις φοβαμαι να κανω γιατι ποτε δεν ειχα σχέση με τη γυμναστική (κακως) κ φοβαμαι τωρα μην κανω κατι που δεν πρέπει. Προσπαθω να κινουμαι ομως μες στο σπιτι ή στην αυλη κ να κανω πραγματα. Η εταιρία αυτή οπως κ η bebe maison εχει οικονομικά προϊόντα. Εγω παντως απο οτι βλεπω θα τα πάρω από την boutique bebe. Τα είδαμε σήμερα κ με τα πεθερικα κ τους άρεσαν πολύ. Λεω να παρω κ μπανιερα-αλλαξιερα για το πρωτο καιρο καθώς έχω ρηχο νεροχύτη κ δεν θα με βολεψει να το κάνω μπανακι εκει παρα μονο κανα τοπικό πλύσιμο. Στη μπανιέρα μας παλι θα κουράζομαι να σκύβω οποτε η μπανιερα-αλλαξιερα που ειναι ψηλή είναι ότι πρέπει. Αχ από διαθεση κ εγω μια ετσι μια αλλιως. Κ εχω κ αρκετά νεύρα καποιες στιγμες. Εντωμεταξύ αγχωνομαι αν ειναι καλα το μωρο γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο που αισθανομαι. Αν δεν αρχίσουν οι καλές ξεγυρισμενες κλωτσιές δεν θα ησυχάσω χαχα. Βασικά ενταξει καταλαβαίνω ότι είναι το νινι γιατι μου δίνει ελαφριά χτυπηματακια απλα αγχωθηκα που κουραστηκα κ ειχα εναν πονο χθες στη κοιλιά. Κ σημερα ειχα λιγο. Πρεπει να περιμένω κ ακομα πολυ μεχρι τη β επιπεδου. Καπου αρχες Δεκέμβρη. Πφφφ... 

Λοιπόν κοριτσια εγω απο πρώτα επιπλακια λεω να παρω λίκνο, ριλαξ ηλεκτρικό, παρκοκρεβατο, μπανιερα-αλλαξιερα, αυγο που προσαρμοζεται στο καροτσι που μας δωσανε. Κ αργοτερα μετα τους 6 μηνες καρεκλάκι φαγητού, κρεβατι πολυμορφικο κ καθισμα αυτοκινητου για να το έχει κ για μεγάλη ηλικία. Εσεις τι λέτε να παρετε;

Just now, vkvk19 είπε:

Κ κατι ακομα. Ποναω πολυ στα πλευρά ψηλά κατω απτο στήθος στην δεξιά πλευρά. Καταλαβαίνω ότι λογικα ανοίγουν για αυτο. Αλλα το εχει καμιά αλλη; το ειχα παθει κ πιο παλια. Καπου στον 2ο κ νομιζω κ στον 4ο μηνα. 

TjCZp2.png

4 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Για το αυτοκίνητο όμως τι να παρω; λες να παρω ένα κάθισμα απευθειας που να ειναι κ για μεγαλύτερη ηλικία αντι για αυγο; κ για τη μεταφορά του πχ απτο μαιευτήριο κ γενικα να εχω μια καλαθουνα; γιατι αν παρω αυγο θα το έχουμε για λιγο καιρο από ότι κατάλαβα. Μετα θα θέλουμε ένα μεγαλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου. 

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο!

@Vaso11.4.11 Τα έπιπλα που είπες είναι μια χαρά !! Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο! Θα είναι μια χαρά το μωράκι με αυτά κ θα βολευτείς κι εσύ!

Just now, Betty90 είπε:

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο!

@Vaso11.4.11 Τα έπιπλα που είπες είναι μια χαρά !! Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο! Θα είναι μια χαρά το μωράκι με αυτά κ θα βολευτείς κι εσύ!

Ναι κ τελικα θα χρειαστώ το αυγο γιατι το καροτσι που μας δώσανε τελικά είναι για χρηση απο 6 μηνων κ πανω. Οποτε στην αρχή θα πρέπει να προσαρμωσω ένα αυγο. Κ θα το έχω κ για το αυτοκίνητο το πρώτο καιρό. 

Αυτο που έγραψα για τον πονο στα πλευρά, το έχεις νιώσει καθολου; 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Ναι κ τελικα θα χρειαστώ το αυγο γιατι το καροτσι που μας δώσανε τελικά είναι για χρηση απο 6 μηνων κ πανω. Οποτε στην αρχή θα πρέπει να προσαρμωσω ένα αυγο. Κ θα το έχω κ για το αυτοκίνητο το πρώτο καιρό. 

Αυτο που έγραψα για τον πονο στα πλευρά, το έχεις νιώσει καθολου; 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Όχι δεν το έχω νιώσει αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.. Κ τα κόκαλα ανοίγουν για να χωρέσει το μωρό κ το μωρό μεγαλώνει κ αυξάνονται τα πονακια! Εγώ πολλές φορές νιώθω μια δυσκολία στην αναπνοή. Νιώθω ότι πιέζομαι εκεί που ενώνεται το στήθος με την κοιλιά αν καταλάβαινεις τι εννοώ. Ξέρεις το στήθος έχει τριπλασιαστεί, η κοιλιά έχει μεγαλώσει κ σε κείνο το σημείο που ενώνονται πιέζομαι πολυ

πρίν από 54 λεπτά , Betty90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Όχι δεν το έχω νιώσει αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.. Κ τα κόκαλα ανοίγουν για να χωρέσει το μωρό κ το μωρό μεγαλώνει κ αυξάνονται τα πονακια! Εγώ πολλές φορές νιώθω μια δυσκολία στην αναπνοή. Νιώθω ότι πιέζομαι εκεί που ενώνεται το στήθος με την κοιλιά αν καταλάβαινεις τι εννοώ. Ξέρεις το στήθος έχει τριπλασιαστεί, η κοιλιά έχει μεγαλώσει κ σε κείνο το σημείο που ενώνονται πιέζομαι πολυ

Καλημερα Μπεττουλα! Ρωτησα κ σε μια άλλη σελίδα για να μου φύγει η απορία κ το έχουν πολλές κοπέλες. Ανοίγουν τα κόκαλα οντως. Κ τη πιεση που λες νιώθω κ τη δυσκολία στην αναπνοή. Απο δω κ πέρα νομιζω θα έχουμε διάφορα τέτοια θεματακια που θα φουσκώνουμε κ αλλο. 

Τι κάνουν οι υπολοιπες; είστε όλες καλα; ❤

TjCZp2.png

@Vaso11.4.11 και το λευκο ουδετερο χρωματακι ειναι και μετα παιζεις με τα σκεπασματα κτλ σε χρωματα ! Δηλαδη αν μετα κανεις αγορακι μια χαρα ειναι και το λευκο εφοσον σπυ αρεσει για αυτο στο λεω !!1Για το μαιευτηριο παρε μια καλαθουνα να το μεταφερεις ! Μην αγχωνεσαι για αυτα ! Εγω μαλλον θα παρω 3 σε 1 καροτσι πρωτα ο θεος ! Ετσι το σκεφτομαστε .. νομιζω οτι η ψηλη μπανιερα που λες θα ναι πολυ βολικη για τις αρχες που το μωρακι θα ναι ακομα πολυ μωρακι χαχα! Ποτε εχεις β επιπεδου; Θεου θελοντος να ναι ολα καλα με τη β επιπεδου και μετα ξεκιναμε ερευνα!

@melina26 και εγω τοσα περιπου εχω παρει αλλα ρε κοριτσια εχω εδω και καποιες μερες που ανεβοκατεβαινουν 500 γραμμαρια , τα παιρνω και μετα τα χανω και ουτω καθεξησ !χαχαχα! Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο !

@vkvk19καλα αποτελεσματα κοριτσι μου !!!! Ολα καλα θα ειναι , θετικη σκεψη, εμπιστεψου το μωρακι σου  !!!! Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα ; Εναλλαγη διαθεσης φουλ εκει που γελαω εκει κλαιω χαχαχαχαχαχαχα!!

@Renez ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! Δηλαδη πχ στην αυχενικη που γραφει οτι ειδαν ακρα , στομαχι , νεφρους κτλ δε μπορει κατι να αλλαξει στη β επιπεδου απλα βλεπουν τη λειτουργικοτητα τους αν καταλαβα καλα????

Τα υπολοιπα κοριτσοπουλα τι κανουν ; Εγω συνερχομαι απο την ψιλογριπη !!! Ο πονος ενοχληση χαμηλα στον κολπο δεξια παραμενει αλλα με καθησυασε οτι δεν ειναι τιποτα ! σιγα σγα αρχιζει να πρηζεται λιγακκιιιιι η κοιλιτσα αλλα μη φανατστειτε πολλα!! Εσεις πως ειστε απο κοιλια; Εγω ακομα δεν εχω αισθανθει το μωρακι μου , ο εμβρυολογος μου ειπε οτι ειναι νωρις .... μπορει να παιζει ρολο που εχω προσθιο πλακουντα; 

με το ρινικο λετε να μην ασχοληθω παλι ρε κοριτσια ? εσεις τια θ ακανατε στη θεση μου ; ουφ πρεπει να ηρεμησω επιτελους ! Τροφοβλαστη εκανα ! το γενετικο υλίκου υτου μωρου ελεγξαμε ! τι στο  καλο !

Just now, Woman88 είπε:

@Vaso11.4.11 και το λευκο ουδετερο χρωματακι ειναι και μετα παιζεις με τα σκεπασματα κτλ σε χρωματα ! Δηλαδη αν μετα κανεις αγορακι μια χαρα ειναι και το λευκο εφοσον σπυ αρεσει για αυτο στο λεω !!1Για το μαιευτηριο παρε μια καλαθουνα να το μεταφερεις ! Μην αγχωνεσαι για αυτα ! Εγω μαλλον θα παρω 3 σε 1 καροτσι πρωτα ο θεος ! Ετσι το σκεφτομαστε .. νομιζω οτι η ψηλη μπανιερα που λες θα ναι πολυ βολικη για τις αρχες που το μωρακι θα ναι ακομα πολυ μωρακι χαχα! Ποτε εχεις β επιπεδου; Θεου θελοντος να ναι ολα καλα με τη β επιπεδου και μετα ξεκιναμε ερευνα!

@melina26 και εγω τοσα περιπου εχω παρει αλλα ρε κοριτσια εχω εδω και καποιες μερες που ανεβοκατεβαινουν 500 γραμμαρια , τα παιρνω και μετα τα χανω και ουτω καθεξησ !χαχαχα! Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο !

@vkvk19καλα αποτελεσματα κοριτσι μου !!!! Ολα καλα θα ειναι , θετικη σκεψη, εμπιστεψου το μωρακι σου  !!!! Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα ; Εναλλαγη διαθεσης φουλ εκει που γελαω εκει κλαιω χαχαχαχαχαχαχα!!

@Renez ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! Δηλαδη πχ στην αυχενικη που γραφει οτι ειδαν ακρα , στομαχι , νεφρους κτλ δε μπορει κατι να αλλαξει στη β επιπεδου απλα βλεπουν τη λειτουργικοτητα τους αν καταλαβα καλα????

Τα υπολοιπα κοριτσοπουλα τι κανουν ; Εγω συνερχομαι απο την ψιλογριπη !!! Ο πονος ενοχληση χαμηλα στον κολπο δεξια παραμενει αλλα με καθησυασε οτι δεν ειναι τιποτα ! σιγα σγα αρχιζει να πρηζεται λιγακκιιιιι η κοιλιτσα αλλα μη φανατστειτε πολλα!! Εσεις πως ειστε απο κοιλια; Εγω ακομα δεν εχω αισθανθει το μωρακι μου , ο εμβρυολογος μου ειπε οτι ειναι νωρις .... μπορει να παιζει ρολο που εχω προσθιο πλακουντα; 

με το ρινικο λετε να μην ασχοληθω παλι ρε κοριτσια ? εσεις τια θ ακανατε στη θεση μου ; ουφ πρεπει να ηρεμησω επιτελους ! Τροφοβλαστη εκανα ! το γενετικο υλίκου υτου μωρου ελεγξαμε ! τι στο  καλο !

Ναι σε λευκό κ μπεζ θα παίξω. Και καφε που ταιριάζει κ με τα έπιπλα μας. Πχ συρταριερα θα πάρω μια απλή καφε απο ικεα/πρακτικέρ. Δεν θα παρω απο βρεφικά γιατί τα βαράνε σε τιμή. Οσο για τη μεταφορά θα παρω αυγο τελικα διότι το καροτσι που μου δώσανε εν τέλει η χρήση του ειναι για μετα τους 6 μηνες οποτε πρεπει να βρω ένα αυγο να προσαρμοσω στη συγκεκριμένη μάρκα καροτσιου. Οποτε το αυγο θα το εχω γενικα κ για μεταφορά. Β επιπέδου ακομα δεν μου χει κλείσει ο γιατρος. Μου είχε πει αρχες Δεκέμβρη. Εχω ακομα. Από κοιλιά ειναι αρκετά φουσκωμενη η δικιά μ κ το βραδυ άστο πως γίνομαι..σαν μπαλόνι. Εχω κ εγω πονακια που κ που κ γενικα να ξερεις ρωτησα κ σε μια σελίδα κ μου ειπαν οτι απο δω κ πέρα θα νιωθουμε διαφορα πονακια κ ενοχλήσεις γιατι αλλάζουν θέση ολα τα κόκαλα κ μεγαλωνει το μωρο. Οποτε να ειμαστε προετοιμασμενες. Οσο για τον πρόσθιο πλακουντα δεν το ήξερα ότι είχες. Κ σε άλλες ομάδες που διάβασα οσες ειχαν πρόσθιο άργησαν να νιώσουν το μωρακι. Αρα αυτο παίζει ρολο. Για το ρινικο εγω δεν θα ασχολούμουν ξανα. Εφοσον θα μου το είχαν πει τόσες φορές οι ειδικοί. Εξαλλου στη β επιπεδου θα φανει πιστευω. Κανε υπομονη κ ναι να ηρεμησεις γιατι ειμαστε ήδη στα μισά της εγκυμοσύνης. Επιβάλλεται πλεον να ηρεμήσουμε χαχαχχα τουλάχιστον με θέματα που αφορούν τις αρχες εγκυμοσύνης κ που έχουν λυθεί κατά κάποιο τρόπο. Άκου τους ειδικούς κ εσυ σκεψου αλλα πραγματα θετικα κ όμορφα. 

Εντωμεταξυ ρ κοριτσια τα μαγαζιά άραγε θα ανοίξουν; πως θα αγοράσουμε πραγματα αν δεν ανοιξουν; εγω δεν εμπιστεύομαι να παρω απτο ιντερνετ χωρίς να τα δω πρώτα από κοντά. Ασε που με παραγγελία θα αργήσουν παααρα πολυ. Κ επειδη οι αγορές θα γίνουν πρωτα ο Θεος μετα τη β επιπεδου αν πάνε όλα καλά κ στις εκπτώσεις του Φεβρουαρίου, αν δεν έχουν ανοίξει μεχρι τοτε τα μαγαζιά, δεν θα προλάβουμε... :roll:

TjCZp2.png

Just now, Woman88 είπε:

E ναι δε γίνεται ενώ είδαν πχ 2 νεφρά στην αυχενική μετά στη β επιπέδου να σου πουν έχει ένα , απλά εκεί κοιτάνε αν λειτουργούν όλα σωστά,αν υπάρχει καλή αιμάτωση στα όργανα ,στον πλακούντα,αν έχει γεράσει ο πλακούντας κτλ κτλ..

Κ ναι παίζει ρόλο ο πλακούντας! Για να το νιώσεις θα βοηθήσει να είσαι ξαπλωμένη κ ήρεμη κ να περιμένεις μήπως το αισθανθείς..γτ ακόμη είναι τόσο μικρό που δύσκολα το καταλαβαίνεις όρθια ή αν είσαι σε κίνηση! Κ γενικά όσο εμείς κινούμαστε εκείνα συνήθως κοιμούνται..

Όσο για το ρινικο ουδέν σχόλιο πλέον φίλη!! Να σε δω θέλω όταν γεννηθεί η μπουμπού σου υγιέστατη κ τη πάρεις σπίτι κ αρχίσει τα ρουθουνισματα,τις ταχυκαρδίες,να κάνει σαν να της κόβεται η αναπνοή κ όλα αυτά τα ωραία που κάνουν τα νεογέννητα τι θα κάνεις με το άγχος σου!! Ηρέμησε κοριτσάκι μου,όλα καλά είναι!!

Διαφημίσεις

@Vaso11.4.11 δεγινεται μεχρι φλεβαρη να μην ανοιξουν βρε τα μαγαζια ! Σιγουρα θα ανοιξουν ! Εγω κοιταζω απο ιντερνετ και θα παω ας πουμε σε 2,3 μαγαζια πρωτα ο θεος. δε θα γυισω και ολα τα μαγαζια με τα βρεφικα ! Δεν εχω ασχοληθει ακομα το μονο που εχω δει εινα ι κροτσι πιο πολυ χαζευω δηλαδη ! Καλα το βραδυ και μενα η κοιλια μ ου απο το φαγητο γινεται τουμπανο ! το πρωι εχω απλα ενα φουσκωματακι , οχι καμια κοιλαρα! Ναι εχω προσθιο πλακουντα δεν ειναι κατι αυτο αλλες εχουν οπισθιο , αλλες προσθιο ! απολυτα φυσιολογικα και τα δυο !

@Renez μου ναι και ηρεμη οτνα καθομαι νιωθω κατι περιεργα αλαλ μοιαζουν με το εντερο οποτε δεν ξερω αν ειναι εντερικα ....μυ πε ο γιατρος εχω ακομα για να το νιωσω ... καλα ακομα ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για κλωτσιες χχαχα εννοιεται ! Απλα λεω δε θα επρεπε να εχω νιωσει και να πω ναι ειναι διαφορετικο ; ειναι το μωρο ? για αυτο ανησχυω . εννοεις παιζει ρολο ο προσθιος πλακουντας;

οχι δε θα ασχοληθω παλιμε το ρινικο εχεις δικιο ! dna εμβρυου αναλυσαμε τι πιο αξιοπιστο?!τι στο καλο ! λεωσ το γιατρο δεν πιστευω να αναλυσατε το δικο μου ? γελουσε ο ανθρωπος τι να κανει μαζι μου χαχαχαχα

εγω εκλεισα β επιπεδου αρχες δεκεμβριου ! Η παναγια κοντα ! δευτερα εχω υπερηχο!

παρηγγειλα κατι πυτζαμουλες εγκυμοσυνης, απλα πηρα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο που φοραω  και τωρα ψαχνω σουτιεν !

• Χαχα 1

Just now, Woman88 said:

@Vaso11.4.11 δεγινεται μεχρι φλεβαρη να μην ανοιξουν βρε τα μαγαζια ! Σιγουρα θα ανοιξουν ! Εγω κοιταζω απο ιντερνετ και θα παω ας πουμε σε 2,3 μαγαζια πρωτα ο θεος. δε θα γυισω και ολα τα μαγαζια με τα βρεφικα ! Δεν εχω ασχοληθει ακομα το μονο που εχω δει εινα ι κροτσι πιο πολυ χαζευω δηλαδη ! Καλα το βραδυ και μενα η κοιλια μ ου απο το φαγητο γινεται τουμπανο ! το πρωι εχω απλα ενα φουσκωματακι , οχι καμια κοιλαρα! Ναι εχω προσθιο πλακουντα δεν ειναι κατι αυτο αλλες εχουν οπισθιο , αλλες προσθιο ! απολυτα φυσιολογικα και τα δυο !

@Renez μου ναι και ηρεμη οτνα καθομαι νιωθω κατι περιεργα αλαλ μοιαζουν με το εντερο οποτε δεν ξερω αν ειναι εντερικα ....μυ πε ο γιατρος εχω ακομα για να το νιωσω ... καλα ακομα ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για κλωτσιες χχαχα εννοιεται ! Απλα λεω δε θα επρεπε να εχω νιωσει και να πω ναι ειναι διαφορετικο ; ειναι το μωρο ? για αυτο ανησχυω . εννοεις παιζει ρολο ο προσθιος πλακουντας;

οχι δε θα ασχοληθω παλιμε το ρινικο εχεις δικιο ! dna εμβρυου αναλυσαμε τι πιο αξιοπιστο?!τι στο καλο ! λεωσ το γιατρο δεν πιστευω να αναλυσατε το δικο μου ? γελουσε ο ανθρωπος τι να κανει μαζι μου χαχαχαχα

εγω εκλεισα β επιπεδου αρχες δεκεμβριου ! Η παναγια κοντα ! δευτερα εχω υπερηχο!

παρηγγειλα κατι πυτζαμουλες εγκυμοσυνης, απλα πηρα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο που φοραω  και τωρα ψαχνω σουτιεν !

Καλησπέρα! Ναι ο πρόσθιος πλακούντας δρα ως μαξιλαράκι κάπως οπότε μπορεί να μη το καταλαβαίνεις μέχρι να μεγαλώσει αρκετά. Εγώ καμιά βδομάδα δύο νιώθω κάτι αλλά δε ξεχωρίζει αν είναι όντως το μωρό ή το έντερο ή ιδέα μου... κι εγώ πρόσθιο έχω...

Σάββατο β επιπέδου...

Καλησπέρα σε όλες σας!!!Εγώ πρώτα ο Θεός γενναω αρχές Μαΐου απλά γράφω εδώ γιατί λογικά όλες θα έχετε κάνει την αυχενικη...Εγώ την έκανα πριν μια βδομάδα σε ένα μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας και το αποτέλεσμα ήταν 2,76...Μαζί με το papp-a τα αποτελέσματα για τρισωμιες ήταν πολύ καλά, απλά με αγχωσε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση γιατί μου είπε πως η αυχενικη είναι στα ανώτατα φυσιολογικά όρια και πως πρέπει να κάνω μετά την β επιπέδου καρδιογραφημα από ειδικό εμβρυολογο...ο δικός μου ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και πως το αποτέλεσμα είναι μια χαρά...στην πρώτη μου εγκυμοσυνη ήταν 1,96...εσείς γενικά τι αποτέλεσμα είχατε??

Κοριτσια καλημερα. Να σας πω. Κ εγω τελικα προσθιο πλακουντα εχω, το διάβασα στις εξετάσεις της αυχενικής. Δεν το είχα προσέξει. Αλλα ρωτησα το γιατρό κ μου είπε φυσιολογικο ειναι. Δεν παίζει ρολο αυτο. Εγω παντως το εχω νιώσει το μωρο από την 18η κ καλυτερα απο την 19η. Αρα μήπως έχει να κάνει απλως κ στην καθε εγκυμονουσα; τι να πω.. ο καθένας είναι διαφορετικός. Θα το νιώσετε κ εσεις. Εγω παντως κοριτσια χθες εκανα διάρροια. Σορρυ κ ολας. Εφαγα κολοκυθάκια μαζι με χόρτα. Ε αυτο ηταν. Έτρεχα τουαλετα. Ευτυχώς περασε. 

Ακομα δεν εκλεισα β επιπεδου εγω. Αρχες Δεκέμβρη περιμένω. @olpapa εσυ νωρις θα κανεις. Δλδ στην 21η εβδομαδα. Εγω θα ειμαι 23η. Τυχερη. Κ εγω ήθελα να κανω πιο νωρις για να μου φύγει το αγχος. Αλλα για να λεει ο γιατρος να κανω αρχές Δεκέμβρη τοτε θα κανω υπομονη. Καλη επιτυχια σε σενα κοριτσακι μ! Να πανε ολα κατ'ευχην! 

Εμένα με επιασε πριν ενα ξεσπασμα κ φωναξα λιγο στην μαμα μ στο τηλέφωνο κ μετα εβαλα τα κλάματα. Εχω αγχωθει με τα έξοδα. Χρειάζομαι οπωσδήποτε δουλεια αλλα που να βρω τωρα.. 

TjCZp2.png

Just now, olpapa είπε:

Καλησπέρα! Ναι ο πρόσθιος πλακούντας δρα ως μαξιλαράκι κάπως οπότε μπορεί να μη το καταλαβαίνεις μέχρι να μεγαλώσει αρκετά. Εγώ καμιά βδομάδα δύο νιώθω κάτι αλλά δε ξεχωρίζει αν είναι όντως το μωρό ή το έντερο ή ιδέα μου... κι εγώ πρόσθιο έχω...

Σάββατο β επιπέδου...

Καλη επιτυχια !!!!! Να μας πεις εννοειται τα νεα !!! Ναι και σκεψου το μωρακι ειναι ψηλο απο οτιμου ειπε ο γιατρος ! κανει κολοτουμπες αλαλ εγω δε νιωθω τιποτα ! μου ειπε οτι εχω ακομα καποιες εβδομαδε ςγια ν το νιωσω .

@First_love καλησπερα! εγω ειχα αυχενικη 1, κατι δε θυμαμαι ακριβως ποσο νομιζω 1,46 αλλα καλη ηταν παντως ... Μην αγχωνεσαι η αυχενικη ειναι μονο στατιστικα  . το οριο 3, κατι δεν ειναι ? Δε θα ειναι τιποτα... Ενας δεικτης δεν λεει τιποτα μην προβληματιζεσαι ! Επισης ειναι στα φυσιολογικα ορια !!! ετσι δεν ειναι ? δεν σου εθιξε τροφοβλαστη η nipt αν δε θες επεμβατικη μεθοδο ? προκειμενου να ηρεμησεις εσυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...