Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αγαπουλακια μου.....ολα καλα????εμεις μια χαρουλα!!!!

σε λιγο θα βγουμε βολτιτσα...

ματινακι δε κανετε κανενα ευχαιλαιο καλε...μη χειροτερα ρε παιδι μου......αχουουουουουου το μαναρι μου που ειναι και κοινωνικο.....φατον μουουουουουουουου....

πεταλουδιτσα μου τι εμεινε?τιποτα....ετοιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????

ριακι μου τι κανεις?περπατησατε?αχ παναγια μου τι ευτυχια ειναι αυτη??????ανυπομονωωωωωω.......

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εμεις μια χαρα!

πολυ γελασα με τα κομοδινα κ τα κουρτινοξυλα! λενακι εγραψες για 2η φορα!!! ειπες οτι ο αντρας σου δουλευει πατατοσαββατοκυριακα, εμενα δουλευει μπιφτεκοκαθημερινες!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

και για να σοβαρευτουμε!!! ιωαννακι μου μην τσακωνεστε για ψιλου πηδημα, κρατηστε ιδια μετρα κ ιδια σταθμα για ολους!

ρανακι παλι καλα που βρηκε αμεσα δουλεια ο αντρουλης, λενακι ευχομαι κ ο δικος σου να βρει κ αλλη δουλιτσα γρηγορα!

αναστασακι μου βολταρετε ε? μια χαρα!

ματινα πολυ στεναχωρεθηκα, κριμα, ευτυχως που τωρα ειναι ολα καλα! καλα να περασετε στην βαπτηση!

ξεχασα καμια??

φιλακια σε ολες!!!

Γιωτουλα μου τι κανετε???? Η μπουμπουδενια μας καλα????

Πολυ γελιο με τα κομοδινα και τα κουρτινοξυλα....εχω λιωσει για ακομα μια φορα...τα θυμαμαι και γελαω μονη μου σαν την χαζη!!!!!! Αμ εκεινα τα πατατοσαββατοκυριακα και οι μπιφτεκοκαθημερινες? χαχαχχαχαχαχ....πολυ πετυχημενο!!!!!!!!

Οσο για το θεμα αυτο με την φιλη μου ευτυχως που φτιαξανε τα πραγματα δεν λες τιποτα! Οσο σκεφτομαι παλι οτι δεν ηξερα τιποτα ενω θα μπορουσα να την βοηθησω μου ερχεται τρελα! Βλεπω πως ειναι να εχεις παιδι και να κλαιει γιατι πειναει και σπαραζει η καρδια μου....αν και το δικο μου δεν το εχω δει να πειναει και να μην εχει να φαει αλλα μονο που μου υπενθυμιζει την πεινα του μου φτανει....τι εκανε η φιλη μου οταν πεινουσαν τα παιδακια της και δεν ειχε τι να τους δωσει???Ποναει η ψυχη μου και ας ξερω οτι τωρα ειναι ολα καλα! Τοτε ομως??? Ουφ...να μην ξαναερθουν τετοιες μερες για καμια οικογενεια!

Φιλια στην μικρουλα μας!!!!

Καλημεραααα!!!Βλεπω μαμαδες και μπεμπακια ειστε ολοι μια χαρα.Σας βλεπω στα πεταχτα που και που.να ευχηθω στην Πεταλουδιτσα με το καλο μιας και πρεπει να ειναι η μονη που εχει μεινει ε?

Πως τα περνατε κοριτσια?Εμεις οσο παμε και γινομαστε ζουζουνια.Φτασαμε 16 μηνων,περπαταμε και φερνουμε τον κοσμο ανω κατω.Αλλα η ευτυχια απεραντη!

Ρια μου Ριουλα μου τι κανεις ματια μου???? Αχ ποσο καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σας!!!! Μεγαλωσε το ζουζουνι σας μωρε....περπαταει και φερνει τον κοσμο ανω κατω ε? Εννοειται οτι η ευτυχια ειναι απεραντη....να ειναι καλα τα παιδακια μας!!!!! Λεει και λογακια σιγουρα ε?????? Φιλια πολλα στα μπουτακια της!!!!!

καλημερα αγαπουλακια μου.....ολα καλα????εμεις μια χαρουλα!!!!

σε λιγο θα βγουμε βολτιτσα...

ματινακι δε κανετε κανενα ευχαιλαιο καλε...μη χειροτερα ρε παιδι μου......αχουουουουουου το μαναρι μου που ειναι και κοινωνικο.....φατον μουουουουουουουου....

πεταλουδιτσα μου τι εμεινε?τιποτα....ετοιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????

ριακι μου τι κανεις?περπατησατε?αχ παναγια μου τι ευτυχια ειναι αυτη??????ανυπομονωωωωωω.......

Καλημερα συμπεθερα και νυφουλα μου!!!!

Ασε ρε λες και μας γλωσσοφαγανε χθες...τι να πω? Τουλαχιστον εκανε ωραια μερα και ευχαριστηθηκαμε ηλιο...βεβαια εγω εβγαλα την μπεμπελη αλλα δεν βαριεσαι....Ναι μωρε το παιδακι μου ειναι πολυ κοινωνικο και τρυφερο...την μαμα μου συνεχεια αγκαλιτσες την εκανε χθες!!!!! Ειναι για φαγωμαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη βολτιτσα να εχετε!

Ολα καλα δοξα τον Θεο κοριτσια.Οπως κι οταν ειναι μωρακια ετσι συνεχιζεις να τρελενεσαι μεχρι και τωρα για το καθετι που κανουν.λεει πολυ λιγα λογακια μεχρι στιγμης.Καποιες ωρες σκεφτομαι μηπως ηρθε η ωρα να της χαρισουμε κι ενα αδερφακι αλλα μαλλον θα το δειξει ο καιρος.Ειναι και λιγο δυσκολα τα πραγματα γιατι δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει σε θεμα δουλειας αυριο-μεθαυριο.Εχω πιστη ομως στο Θεο και πιστευω να τα καταφερουμε.

Διαφημίσεις

Ολα καλα δοξα τον Θεο κοριτσια.Οπως κι οταν ειναι μωρακια ετσι συνεχιζεις να τρελενεσαι μεχρι και τωρα για το καθετι που κανουν.λεει πολυ λιγα λογακια μεχρι στιγμης.Καποιες ωρες σκεφτομαι μηπως ηρθε η ωρα να της χαρισουμε κι ενα αδερφακι αλλα μαλλον θα το δειξει ο καιρος.Ειναι και λιγο δυσκολα τα πραγματα γιατι δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει σε θεμα δουλειας αυριο-μεθαυριο.Εχω πιστη ομως στο Θεο και πιστευω να τα καταφερουμε.

Αχ Ρια μου σε καταλαβαινω...κι εγω ετσι αισθανομαι αν και ειναι πολυ μωρο ακομα για αδερφακι...ομως το θελω πολυ! Οι καιροι ειναι δυσκολοι ομως και εγω ηδη ειμαι ανεργη και μπαινει μονο ενας μισθος στο σπιτι και αυτος κουτσουρεμενος! Και απο Ιουλιο θα κατεβει κι αλλο...ουφ που θα μας φτασουν ακομα δεν ξερουμε....πιστη στον Θεο εννοειται και να ειμαστε καλα τιποτε αλλο δεν ζηταω! Τα λεφτα ειναι απαραιτητα μεν αλλα η υγεια μας ειναι πολυτιμοτερη!

Υπομονη......

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αφήστε εμείς δεν σας είπα τις τελευταίες μέρες μου βγάζει συνέχεια γάλα! Εκτός που μυρίζει όλη την ώρα γαλατίλα το παιδάκι μου έχω και την έννοια και την ώρα που κοιμάται! Το έκανα πιο ελαφρύ και τίποτα! Πάλι μου κάνει γουλίτσες! Τεσπά μας άλλαξε το γάλα και να δούμε!

Ιωαννα μου καλημερουδια! Αρχισε και σενα να βγαζει μεγαλες γουλιες ε? Ουφ...ποσο σε καταλαβαινωωωωωω....!!!!!!!!!

Περιμενω πως και πως να αρχισει τις στερεες τροφες για να σταματησουν οι γουλιεςοπως εχει πει η παιδιατρος! Μιας φιλης μου η κορη ειχε την παλλινδρομιση 18 μηνες! Ελπιζω να μην αργησουμε τοσο να σταματησουν αυτες οι μεγαλες γουλιες.....γαλατιλα μυριζει παντα ο μπεμπης και ειδικα η σαλιαρα του βρωμοκοπαει συνεχεια...δεν προλαβαινω να αλλαζω σαλιαρες ρε παιδι μου....αλλα τι να κανουμε....να ειναι καλα και ας κανει....πιο πολυ για να μην πεδευεται ο ιδιος γιατι οσο να 'ναι γυριζει η τροφη και τους ξινει σιγουρα τον λαιμο το γαστρικο υγρο...ουφ!!!!!

Εγω δεν του αλλαξα γαλα γιατι τα παει πολυ καλα με τα κακα του ενω το βιολογικο που του εδινα στην αρχη καθυστερουσε πολυ τα κακα! Απο τοτε που του το αλλαξαμε δεν του το αλλαξα παλι για να παρω αντιαναγωγικο γιατι φοβομουν μηπως δεν εκανε κακα μετα....τωρα που θα παρουμε 2ης βρεφικης ηλικιας θα δω τι θα του παρω....φιλια στον μπουλουκο μας!!!!

ποτε θα βαφτισετε τον μπεμπακο σου?πως θα τον βγαλετε?εχω χασει πολλα επεισοδια και πρεπει να επανελθω συντομα.

Ρανια μου καλη βολτιτσα να εχετε!!

Ρια μου λεμε να τον βαφτισουμε πρωτα ο Θεος τον αυγουστο! Επειδη θα ειναι νονος ο αδερφος μου και επειδη ειναι ναυτικος,θα γυρισει πρωτα ο Θεος Ιουλιο μαλλον οποτε θα κανουμε την βαφτιση αυγουστο! Το ονομα αυτου Γεωργιος του πεθερου μου! Δεν το εχουμε αποφασισει βεβαια ακομα για 100% αλλα ειναι το επικρατεστερο γιατι ο μπαμπας μου εχει το ιδιο ονομα με τον αντρα μου οποτε δεν θελω μπαμπας και γιος να εχουν ιδιο ονομα....τωρα θα μου πεις αν και το 2ο παιδι μας θα ειναι αγορι δεν θα βγαλω τον μπαμπα μου? Δεν ξερω...ισως οχι γιατι το εχουμε σε κακο....θα δουμε, να ειμαστε καλα και με το καλο να ερθει ενα 2ο παιδακι!!!!!!

Θυμησε μου σε παρακαλω το ονομα της κορακλας σου....εχω παθει αλτσχαιμερ!!!!

Καλε φτασαμε τις 500 σελιδες απο τοτε που ανοιξε η τατασα μας το καφε...εμενα τουλαχιστον 500 δειχνει! Αχ ποτε τις φτασαμε ρε κοριτσακια μου???? Ποσο συχνα σκεφτομαι οτι απο τοτε που ξεκινησαμε να μιλαμε ειμασταν τοσο αγχωμενες για εγκυμοσυνη που δεν ερχοταν και τωρα μιλαμε για τα μωρα μας! Ο Θεος ειναι πολυ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!!!! Να Τον δοξαζουμε καθημερινα!!!!!!!!

Σας αγαπω τοσο πολυ!!!! Και πραγματικα ανυπομονω ποτε θα ερθει η στιγμη να μπορεσουμε να συναντηθουμε και να γνωριστουμε απο κοντα! Τι να γνωριστουμε δηλαδη που απο δω που μιλαμε καθημερινα ειναι σαν να γνωριζομαστε χρονια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσια μου γλυκα!!!

Ρανιούκο...ειμαι ΕΤΟΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχ!!!!!!! :P:p:p Καλα η μικρή....μιλαμε ωρες ωρες τυφλα να εχει ο Ζαμπιδης με τα κλωτσομπουνιδια που ριχνει!!!! :shock: Θα μου τριπησει την κοιλια η οποια δεν ειναι μεγαλη και δεν εχει περιθωρια γιαα πολλα κουτουλιδια!!!! :eek: Θελω να τη δω μολις βγει που θα ειναι σα βρεγμενη γατα....κι εγω θα γελαω!!! Τωρα δειχνει ολη τη μαγκια και τη δυναμη της η κυρια... :tongue:

Ρία μου, σε ευχαριστώ πολυ!! Ναι, είμαι η μόνη γκαστρουλα που εμεινε.... :rolleyes: Ανυπομονω να αλλαξω και να μπω στο κλαμπ των ευτυχισμένων μαμάδων!!! ;)

Κοριτσάκια μου...ειμαι μεσα στα νευρααααα!!!! :mad::mad::mad: Μπηκε σημερα το ΡΕΑ στον ΕΟΠΥΥ τρομαρα του, 10 μερες πριν γεννησω και λεω τρομαρα του γιατι ακουστε.... Μου ειπε μια κοπελα, εριξαν πολυ τις τιμες και ουαου και χαρηκα κι εγω γιατι το τρικλινο π.χ. απο 1600 πηγε 900 και παιρνω τηλ στο λογιστηριο να ρωτησω για το δικλινο που με ενδιαφερει και τι μου λεει..... Οι τιμες αλλαξαν μονο στα τρικλινα!!! Τα υπολοιπα ειναι το ιδιο με την υπεροχη διαφορα οτι πριν ενω θα επαιρνα καπου 1000 επιδομα τοκετου απο το ταμειο μου, τωρα δε θα παρω ουτε αυτο γιατι ειναι πλεον συμβεβλημενη κλινικη και σου λεει " αν θες κυρα μου επιδομα πηγαινε στο τρικλινο και αν σου αρεσει!!" Το μονο που αλλαξαν οι κουτοπονηροι ειναι οτι εκαναν την καισαρικη απο 3 βραδια σε 4 με τα ιδια λεφτα! Φοβερη αλλαγη;;;; Οι άχρηστοι!!! Πώς σας φαινεται εσας αυτο;;;

Και αντε, μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω κι εγω το τρικλινο ενω δε θελω καθολου τοσα ατομα στο κεφαλι μου, θα ειμαι και εγχειρισμενη, ειναι ομως 1200 ευρω διαφορα (!), αλλα πώς θα κανω κοριτσια μου rooming in;;; Θα εχω το μωρο μου νεογεννητο εκτεθειμενο σε τοσο κοσμο; Ενταξει, στα επισκεπτηρια και καλα θα τα παιρνουν, αλλα αυτα διαρκουν 3 ωρες το πρωι και αλλες 3 το απογευμα οποτε θα το φερνουν και κατα τη διαρκεια των επισκεπτηριων για θηλασμο. Αλλα και το δωματιο απο μονο του με 3 μαμαδες που κανουν ολες rooming in θα εινααι χαοτικο νομιζω! Ε, δε θα με αναγκασουν να μην το εχω μαζι μου! Εγω αυτο ονειρευομαι τοσο καιρο!!! :( Τι λέτε εσείς που εχετε ζησει σε κλινικες για το συνδυασμό rooming in και τρίκλινο;; Βαλτε στη ζυγαρια και τη χρηματικη διαφορα... :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσια μου γλυκα!!!

Ρανιούκο...ειμαι ΕΤΟΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχ!!!!!!! :P:p:p Καλα η μικρή....μιλαμε ωρες ωρες τυφλα να εχει ο Ζαμπιδης με τα κλωτσομπουνιδια που ριχνει!!!! :shock: Θα μου τριπησει την κοιλια η οποια δεν ειναι μεγαλη και δεν εχει περιθωρια γιαα πολλα κουτουλιδια!!!! :eek: Θελω να τη δω μολις βγει που θα ειναι σα βρεγμενη γατα....κι εγω θα γελαω!!! Τωρα δειχνει ολη τη μαγκια και τη δυναμη της η κυρια... :tongue:

Ρία μου, σε ευχαριστώ πολυ!! Ναι, είμαι η μόνη γκαστρουλα που εμεινε.... :rolleyes: Ανυπομονω να αλλαξω και να μπω στο κλαμπ των ευτυχισμένων μαμάδων!!! ;)

Κοριτσάκια μου...ειμαι μεσα στα νευρααααα!!!! :mad::mad::mad: Μπηκε σημερα το ΡΕΑ στον ΕΟΠΥΥ τρομαρα του, 10 μερες πριν γεννησω και λεω τρομαρα του γιατι ακουστε.... Μου ειπε μια κοπελα, εριξαν πολυ τις τιμες και ουαου και χαρηκα κι εγω γιατι το τρικλινο π.χ. απο 1600 πηγε 900 και παιρνω τηλ στο λογιστηριο να ρωτησω για το δικλινο που με ενδιαφερει και τι μου λεει..... Οι τιμες αλλαξαν μονο στα τρικλινα!!! Τα υπολοιπα ειναι το ιδιο με την υπεροχη διαφορα οτι πριν ενω θα επαιρνα καπου 1000 επιδομα τοκετου απο το ταμειο μου, τωρα δε θα παρω ουτε αυτο γιατι ειναι πλεον συμβεβλημενη κλινικη και σου λεει " αν θες κυρα μου επιδομα πηγαινε στο τρικλινο και αν σου αρεσει!!" Το μονο που αλλαξαν οι κουτοπονηροι ειναι οτι εκαναν την καισαρικη απο 3 βραδια σε 4 με τα ιδια λεφτα! Φοβερη αλλαγη;;;; Οι άχρηστοι!!! Πώς σας φαινεται εσας αυτο;;;

Και αντε, μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω κι εγω το τρικλινο ενω δε θελω καθολου τοσα ατομα στο κεφαλι μου, θα ειμαι και εγχειρισμενη, ειναι ομως 1200 ευρω διαφορα (!), αλλα πώς θα κανω κοριτσια μου rooming in;;; Θα εχω το μωρο μου νεογεννητο εκτεθειμενο σε τοσο κοσμο; Ενταξει, στα επισκεπτηρια και καλα θα τα παιρνουν, αλλα αυτα διαρκουν 3 ωρες το πρωι και αλλες 3 το απογευμα οποτε θα το φερνουν και κατα τη διαρκεια των επισκεπτηριων για θηλασμο. Αλλα και το δωματιο απο μονο του με 3 μαμαδες που κανουν ολες rooming in θα εινααι χαοτικο νομιζω! Ε, δε θα με αναγκασουν να μην το εχω μαζι μου! Εγω αυτο ονειρευομαι τοσο καιρο!!! :( Τι λέτε εσείς που εχετε ζησει σε κλινικες για το συνδυασμό rooming in και τρίκλινο;; Βαλτε στη ζυγαρια και τη χρηματικη διαφορα... :shock:

Κοριτσάκι μου γλυκό με το καλό να την πάρεις αγκαλίτσα την μπεμπούλα σου! Όντως μεγάλη γκαντεμιά αυτό με την χρηματική διαφορά! Εγώ για να σου πω την εμπειρία μου η αλήθεια είναι πως είχα μονόκλινο και οι μαίες μόλις έφερναν το μωρό και είχα πολύ κόσμο τους ζητούσα να το πάρουν και θα τους ειδοποιούσα εγώ μόλις θα άδειαζε το δωμάτιο! Όσο για το rooming in εγώ δεν το ήθελα να σου πω την αλήθεια γιατί έλεγα σε περίπτωση καισαρικής όπως κι έγινε θα ήθελα λίγο χρόνο για την ανάρρωση όπως και να το κάνουμε! Μην αγχώνεσαι γι'αυτό και εκεί θέλω να καταλήξω και να μην σε κουράσω θα την έχεις την κοράκλα σου μία ζωή στο σπίτι να την κανακεύεις! Αυτές οι μέρες στο μαιευτήριο είναι πολύτιμες για την νέα μανούλα όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι! Σου τα λέω γιατί τα έζησα πρόσφατα και με όοοοολη μου την αγάπη! Φυσικά εσύ θα κάνεις αυτό που θέλεις αλλά εγώ σου λέω πως έζησα την εμπειρία αυτή!

Εν τω μεταξύ μόλις γεννήσεις μηδενίζουν τα κοντέρ και ξανά από την αρχή να βάζουμε πινακάκια με ΠΗΤ!!!!!! Χαχαχχαχαχαχα!!!!! Τέλεια κοριτσάκι μου θα ζήσεις την απόλυτη ευτυχία! Θα κλαις από χαρά για πολύ καιρό! Ακόμη κλαίω όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που αγκάλιασα το μωράκι μου!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Καλε τι εγινε σημερα? Που πηγατε ολες??? Ειδατε λιακαδα και κανετε βολτιτσες????

Βρε φιλενάδα τι γκαντεμιά κι αυτή στη βάφτιση; Σας ματιάσανε να το ξέρεις!

Πάντως το γάλα ο μικρούλης μου το δέχεται πολύ καλά και τα κακούλια βγαίνουν σούπερ!!! Τι χαρά έκανα όταν τα είδα δεν μπορώ να σας περιγράψω!!! Χαχαχαχαχαχ!!!! Γουλιές δεν μου κάνει πλέον αλλά όπως είπε και ο παιδίατρος μόλις κλείσει 48 ώρες που παίρνει το γάλα τότε θα βγάλουμε συμπεράσματα! Πάντως πανάκριβο το γάλα αυτό και βρήκε ο κουνιάδος μου σαϊτ στο ίντερνετ να το παίρνουμε από Γερμανία 17 ευρώ το κιλό! Εδώ το παίρνουμε 16 ευρώ τα 400 γραμμάρια! ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!! Γι'αυτό δεν πάμε μπροστά!

Κοριτσάκι μου γλυκό με το καλό να την πάρεις αγκαλίτσα την μπεμπούλα σου! Όντως μεγάλη γκαντεμιά αυτό με την χρηματική διαφορά! Εγώ για να σου πω την εμπειρία μου η αλήθεια είναι πως είχα μονόκλινο και οι μαίες μόλις έφερναν το μωρό και είχα πολύ κόσμο τους ζητούσα να το πάρουν και θα τους ειδοποιούσα εγώ μόλις θα άδειαζε το δωμάτιο! Όσο για το rooming in εγώ δεν το ήθελα να σου πω την αλήθεια γιατί έλεγα σε περίπτωση καισαρικής όπως κι έγινε θα ήθελα λίγο χρόνο για την ανάρρωση όπως και να το κάνουμε! Μην αγχώνεσαι γι'αυτό και εκεί θέλω να καταλήξω και να μην σε κουράσω θα την έχεις την κοράκλα σου μία ζωή στο σπίτι να την κανακεύεις! Αυτές οι μέρες στο μαιευτήριο είναι πολύτιμες για την νέα μανούλα όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι! Σου τα λέω γιατί τα έζησα πρόσφατα και με όοοοολη μου την αγάπη! Φυσικά εσύ θα κάνεις αυτό που θέλεις αλλά εγώ σου λέω πως έζησα την εμπειρία αυτή!

Εν τω μεταξύ μόλις γεννήσεις μηδενίζουν τα κοντέρ και ξανά από την αρχή να βάζουμε πινακάκια με ΠΗΤ!!!!!! Χαχαχχαχαχαχα!!!!! Τέλεια κοριτσάκι μου θα ζήσεις την απόλυτη ευτυχία! Θα κλαις από χαρά για πολύ καιρό! Ακόμη κλαίω όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που αγκάλιασα το μωράκι μου!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Αχ, σε ευχαριστω πολύ για τα υπεροχα λογακια Ιωαννα μου!!! Κι εγω καπως ετσι φανταζομαι την εμπειρία! Να κλαιω για μερες καθως θα θυμαμαι όλα οσα συνεβησαν και την πρωτη φορα που την ειδα!!!! :D Ανυπομονω πολυυ!!! Όσο για τα εξ αρχης τικερακια με ΠΗΤ απο εμενα μην περιμενετε! Μεχρι το καλοκαιρι του 2015 τουλαχιστον που θα ειμαστε μονοι στην Αθηνα δεν υπαρχει περιπτωση να βαλουμε μπρος για δευτερο... Δεν έχουμε εδω βοηθεια και θα γονατισουμε με εγκυμοσυνη και μικρο παιδακι ή με 2 μικρουλια γεννημενα... Οταν με το καλο βολευτουμε επανω κοντα στους γονεις μου το ξαναβλεπουμε το θεμα! Τωρα εκτος απροοπτου βεβαια, αλλα αν φυλαγεσαι τετοια απροοπτα πολυ δυσκολα συμβαινουν... 4 χρονια μαζι δε μας ετυχε κατι τετοιο γιατι προσεχαμε, αρα μια απο τα ιδια και μετα τη γεννηση της μπουμπους! :rolleyes:

Το rooming in θελω πολυ να το κανω και θα μου στοιχισει αν δεν το κανω... Το ξερω οτι θα την εχω μετα στο σπιτι συνεχεια, ειμαι σιγουρη οτι θα χρειαζομαι ξεκουραση για την ευκολοτερη αναρρωση, καλα τα λες και συμφωνω απολυτα! Πηρα ομως την αποφαση να κανω αυτη τη θυσια και να το προσπαθησω πρώτον γιατί εχω διαβασει οτι βοηθαει παρα πολυ στην εδραιωση του θηλασμου καθως οι πρωτες μερες ειναι πολυ καθοριστικες κατα κανονα και δευτερον θα την εχω πολλη λαχταρα και τη θελω μαζι μου!!! Χαζομαμα!!! Αχχχ.... Δυσκολη κατασταση! Εσυ μονοκλινο,ε;;; Αυτα ειναι!!! Εδω στην Αθηνα οοολα δυσκολα και ακριβοτερα απο την υπολοιπη Ελλαδα... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...