Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου απ'οτι βλεπω φυγατε!

Παω κι εγω να ξεκινησω να μαζευω πραγματα γιατι δεν θα προλαβω...εχω και ενδιαμεσα ταϊσμα!

Σας φιλω γλυκα εσας και τα μπουμπουκια σας και θα τα πουμε μαλλον απο δευτερα τωρα πρωτα ο Θεος!

Να εχετε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο!!!!!

Φιλακια πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1271480335_3192_FT111619_good_morning-fixb-w500-h500good_morning_677552484_1204385582_have_a_great_weekend.gif

μόλις ανεβηκαμε και τρωμε!!!

ματινακι μου πολύ στεναχωρηθηκα!!!! ουφφφ παναγια μου! μακαρι να μην πειναει κανενα παιδακι!!!:(:( καλα να περασετε στην βαπτιση ματινακι μου γλυκο! φιλακια στον μπεμπουλη!!

ιωαννακι μου θα συμφωνηση με το ματινακι σε οτι ειπε για τον μπεμπη ....

αχ κοριτσια με εχει τρελανει ομικρος!!!!!!! ολο κόλπα μου κάνει!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εμεις μια χαρα!

πολυ γελασα με τα κομοδινα κ τα κουρτινοξυλα! λενακι εγραψες για 2η φορα!!! ειπες οτι ο αντρας σου δουλευει πατατοσαββατοκυριακα, εμενα δουλευει μπιφτεκοκαθημερινες!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

και για να σοβαρευτουμε!!! ιωαννακι μου μην τσακωνεστε για ψιλου πηδημα, κρατηστε ιδια μετρα κ ιδια σταθμα για ολους!

ρανακι παλι καλα που βρηκε αμεσα δουλεια ο αντρουλης, λενακι ευχομαι κ ο δικος σου να βρει κ αλλη δουλιτσα γρηγορα!

αναστασακι μου βολταρετε ε? μια χαρα!

ματινα πολυ στεναχωρεθηκα, κριμα, ευτυχως που τωρα ειναι ολα καλα! καλα να περασετε στην βαπτηση!

ξεχασα καμια??

φιλακια σε ολες!!!

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εμεις μια χαρα!

πολυ γελασα με τα κομοδινα κ τα κουρτινοξυλα! λενακι εγραψες για 2η φορα!!! ειπες οτι ο αντρας σου δουλευει πατατοσαββατοκυριακα, εμενα δουλευει μπιφτεκοκαθημερινες!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

και για να σοβαρευτουμε!!! ιωαννακι μου μην τσακωνεστε για ψιλου πηδημα, κρατηστε ιδια μετρα κ ιδια σταθμα για ολους!

ρανακι παλι καλα που βρηκε αμεσα δουλεια ο αντρουλης, λενακι ευχομαι κ ο δικος σου να βρει κ αλλη δουλιτσα γρηγορα!

αναστασακι μου βολταρετε ε? μια χαρα!

ματινα πολυ στεναχωρεθηκα, κριμα, ευτυχως που τωρα ειναι ολα καλα! καλα να περασετε στην βαπτηση!

ξεχασα καμια??

φιλακια σε ολες!!!

τι κανεις γιωτακι μου? η μπουμπου σου??? μονο αυτην δεν εχουμε δει σε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αφήστε εμείς δεν σας είπα τις τελευταίες μέρες μου βγάζει συνέχεια γάλα! Εκτός που μυρίζει όλη την ώρα γαλατίλα το παιδάκι μου έχω και την έννοια και την ώρα που κοιμάται! Το έκανα πιο ελαφρύ και τίποτα! Πάλι μου κάνει γουλίτσες! Τεσπά μας άλλαξε το γάλα και να δούμε!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αφήστε εμείς δεν σας είπα τις τελευταίες μέρες μου βγάζει συνέχεια γάλα! Εκτός που μυρίζει όλη την ώρα γαλατίλα το παιδάκι μου έχω και την έννοια και την ώρα που κοιμάται! Το έκανα πιο ελαφρύ και τίποτα! Πάλι μου κάνει γουλίτσες! Τεσπά μας άλλαξε το γάλα και να δούμε!

γουλιες ιωαννακι μου η εμετο? καιθ εμενα μου βγαζει γουλιες παντως! κ το παρατηρω οταν τρωει λαιμαργα!!! πηρατε αντιαναγωγικο γαλα? μακαρι να σταματησουν με αυτο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γουλιες ιωαννακι μου η εμετο? καιθ εμενα μου βγαζει γουλιες παντως! κ το παρατηρω οταν τρωει λαιμαργα!!! πηρατε αντιαναγωγικο γαλα? μακαρι να σταματησουν με αυτο!!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Μεγάλες γουλιές μου κάνει! Ναι μας έδωσε αντιαναγωγικό το Humana κι έχω και άγχος γιατί δεν ξέρω πως θα το δεχτεί! Πιο πολύ να μην το πειράξει στα κακά του αλλιώς δεν έχω πρόβλημα, αλλά κι αυτό που μου βγάζει όλη την ώρα δεν υποφέρεται!

καλημερουδιααααααααααααααααααα............τι μου κανετε?????

εμεις πινουμε εδω και 1 μηνα το S26GF και ειναι φοβερο κοριτσακια μου....εχει κανει μονο 2-3 γουλιες.....και ρευεται και αμεσως που ειχαμε προβλημα σ'αυτο!!!!

ειναι βεβαια λιγο ακριβο...εχει 25 ευρω αλλα δε πειραζει....αρκει να ειναι καλα το παιδακι μου!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερουδιααααααααααααααααααα............τι μου κανετε?????

εμεις πινουμε εδω και 1 μηνα το S26GF και ειναι φοβερο κοριτσακια μου....εχει κανει μονο 2-3 γουλιες.....και ρευεται και αμεσως που ειχαμε προβλημα σ'αυτο!!!!

ειναι βεβαια λιγο ακριβο...εχει 25 ευρω αλλα δε πειραζει....αρκει να ειναι καλα το παιδακι μου!!!!!

ειναι αυτο που διαφημιζει η πετρουλακη ε???

καλησπέρα!!!!!!!!!! εμεις ξυπνησαμε παιξαμε εκανα εγω μπανακι , εφαγε κ πηγαμε για φαγητο!!:D τωρα τρωμε κ θα ξανα κατεβουμε βολτιτσα κ μετα θα φυγουμε για το χωριο! στα γενεθλια της ξαδερφουλας του!!:P

να περασετε ολες καλα! φιλια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπουλες μου.....εμεις εχουμε λυσσαξει στις βολτες!!!!!!χθες πηγαμε για φαγητακι ...ειχε και ζωντανη μουσικη...πολυ ωραια ηταν και το μπιζουδι κοιμοταν τη πιο πολυ ωρα!!!!

σημερα πηγαμε στον παιδοτοπο της κουμπαρας μου....τι γελιο ειχε...κοιτουσε ολο το χωρο,γελαγε στα παιδακια...πολυ κουτσομπολα...αφου δεν εφαγε ολο το γαλα της!!!!ειχε το νου της στα παιδια!!!!χαχαχαχαχχαχα....τι εχει να γινει οταν,πρωτα ο θεος,περπατησει.....χιχιχιχι

αναστασακι μου αυτο ειναι που διαφημιζει η πετρουλακη....κανετε κι εσεις βολτουλες?τελεια δεν ειναι με τον αντρακλα σου εεεεε????τι ευτυχιαααααα.....

ιωαννακι μουουουουου....κου κου...αλλαξατε γαλα ε?γιατι να μη το πιει καλε?θα το πιει μια χαρα...μη φοβασαι!!!!!

ματινακι μου πως ειστε?να περασετε τελεια στο χωριο και στη βατισουλα.....αντε και στα δικα μας με το καλο!!!!!

γιωτακι μου τι κανετε ?τι κανει η ουρανια μας?ποτε λετε για τη βαφτιση?

ναι....ευτυχως που βρηκε κι αυτη....τι να πω?κουραζεται πολυ ομως.....

τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα μετα τον ιουνιο!!!!!!!εγω παντως,χωρις να εχω τη διαθεση τρομολαγνιας, θα παω στο σουπερ να κανω τις προμηθειες μου....μακαρι να μη γινει τιποτα αλλα.......φφφφφφφφφφ......

επεσα τωρα......τι φταινε τα παιδακια μας ρε γαμωτο???????????

τεσπα....μη σας ριχνω....μακιααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χρυσανθουλα,ποπακι,μαρακι,λενιω,πεταλουδιτσα που ειστε???????

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Εδώ Ρανιούκο!!! Στη γλυκιά αναμονή!!!!! :P Να μου φιλήσεις τη μπιζουδένια!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε???????

Εμεις ειμαστε καλα και περασαμε πολυ ομορφα στην βαφτιση της Μαριας-Σοφιας!!!! Ηταν πολυ ωραια στο μοναστηρι που εγινε αν και ειχαμε ευτραπελα...τι να πρωτοξεκινησω να σας λεω....

Οπως σας ειχα πει δεν ψωνισα φορεμα που ηθελα γιατι δεν βρηκα κατι να μου αρεσει και τελικα εβαλα ενα φορεμα το οποιο το ειχα φορεσει μονο μια φορα σε Ανασταση. Λοιπον, το πρωι που εβαψα την συνυφαδα μου και ξεκινησα μετα να ετοιμαζω το μωρο και να ετοιμαζομαι κι εγω, παω να φορεσω το φορεμα και εκει που το ανεβαζα ακουω ενα χρατς....ξηλωσε το φερμουαρ και δεν ανεβαινε μετα...φωναξα την πεθερα μου να δει τι γινεται και να προσπαθησει να μου το ανεβασει και τιποτα....ειχε κολλησει! Ηρθε ο αντρας μου για βοηθεια αλλα και που μου το ανεβασε φαινοταν η ζημεια γιατι ειχε ανοιξει...τι να κανω τι να κανω ειπα αφου εχω την καπαρτινουλα απο πανω και αφου ειναι μοναστηρι δεν θα την βγαλω ετσι κι αλλιως γιατι το φορεμα ηταν ραντε και δεν επιτρεπονται οι ωμοι εξω...ωραια λεω δεν πειραζει ας μην χασω την καλη μου διαθεση....καποια στιγμη ο μπεμπης εβγαλε το ενα παπουτσακι του και πηγα να του το ξαναφορεσω και το σχρατς ακουμπησε στο καλσον και βγαζοντας το να μια τρυπαρα....παω τρεχοντας αλλαζω καλσον μιας και ειχα εφεδρικο και ολα καλα! Την προηγουμενη μερα που ετοιμαζαμε τα ρουχα του μπεμπη ξεχασα να βαλω το τζιν μπουφανακι του και ειχαμε πει αφου ειναι στον δρομο μας το σπιτι καθως θα πηγαιναμε για το μοναστηρι να περασουμε να παρουμε το μπουφαν του μπεμπη...ετσι κι εγινε! Μου ηρθε ομως να αλλαξω φορεμα και αλλαξα αλλα επειδη ο χρονος δεν με εφτανε δεν αλλαξα σουτιεν.Το φορεμα ειχε απο μονο του ενισχυση στο στηθος οποτε ειπα να βγαλω το σουτιεν οταν θα φταναμε πριν βγω απο το αυτοκινητο! Το εβγαλα τελικα αλλα το ζιζι φαινοταν γιατι ειχε ανοιγμα μπροστα και για να μην μακρυγορω την εβγαλα με την καπαρτινα κουμπωμενη και εσκασα γιατι εκανε φοβερη ζεστη! Το αλλο που επαθα ηταν οτι με τοσο συναχι που ειχα τις προηγουμενες μερες και φυσαγα συνεχεια την μυτη μου, εβγαλα ερπη κατω απο την μυτη...ολο τον καιρο που ειμαι αρρωστη δεν εβγαλα και εβγαλα την κυριακη που επρεπε να ειμαι οκ για την βαφτιση...με το μακιγιαζ δεν φαινοταν βεβαια αλλα λεω ρε κοριτσια τι γκαντεμια με επιασε με ολα αυτα ε?

Το αλλο που παθαμε ηταν οτι η πεθερα μου ζαλιζεται με το αυτοκινητο και σταματησαμε 4-5 φορες στον δρομο να κανει εμετο....δεν την ειχα ξαναδει ετσι....μιλαμε η γυναικα λυθηκε δεν μπορουσε να σταθει πουθενα...στενοχωρηθηκα πολυ που την ειδα ετσι! Δεν μπορειτε να φανταστειτε...υπεφερε! Ουφ....τελικα φτασαμε στο μοναστηρι τελευταιοι...με το πο φτασαμε ομως ο μπεμπης επρεπε να αλλαχτει πανα και να πιει γαλα! Μιλαμε για πολυ τρεξιμο! Βεβαια μετα αφου τον ταϊσα τον ανελαβε η μαμα μου και ειδα λιγο την βαφτιση της Μαριας-Σοφιας! Το μαναρι μας εκλαιγε πολυ....γενικοτερα ειναι πολυ σκληρη και δεν πολυπαει σε κοσμο...οποτε καταλαβαινετε τι επαθε μολις την πηρε ο παπας στα χερια για να την βουτηξει στο νερο....ειχε στηλωσει τα ποδια και δεν εβαζε κωλο κατω για να της ριξει νερο στο κεφαλι....ελιωσε στο κλαμα...παντως κοριτσια στο τελος της βαφτισης που η νονα παρεδωσε το παιδι στην συνυφαδα μου ελιωσα στο κλαμα με τα λογια που πρεπει να της πει! Φανταστειτε τι θα παθω εγω στην βαφτιση του μπεμπακου μας!!!

Μετα πηγαμε σπιτι για φαγητο και φυγαμε το βραδυ!!!!!! Γενικοτερα ομως περασαμε πολυ ωραια και οσοι δεν ειχαν δει τον μπεμπη απο το σοϊ τρελαθηκαν! Απο την μια αγκαλια στην αλλη πηγαινε και το γελιο που εκανε δεν λεγεται! Το καρδουλι μου ειναι πολυ καλο και κοινωνικο παιδακι! Θα τον φαω καμια ωρα!!!!χαχαχαχαχ.....

Αυτα τα δικα μας νεα....παω να σας διαβασω λιγο και επανερχομαι! Αν ξυπνησει ο μπεμπης θα καθυστερησω λιγο να απαντησω!!!!!

Καλημεραααα!!!Βλεπω μαμαδες και μπεμπακια ειστε ολοι μια χαρα.Σας βλεπω στα πεταχτα που και που.να ευχηθω στην Πεταλουδιτσα με το καλο μιας και πρεπει να ειναι η μονη που εχει μεινει ε?

Πως τα περνατε κοριτσια?Εμεις οσο παμε και γινομαστε ζουζουνια.Φτασαμε 16 μηνων,περπαταμε και φερνουμε τον κοσμο ανω κατω.Αλλα η ευτυχια απεραντη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...