Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κου κου κου....καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι κανετε????

εμεις ειμαστε καλα....εδω και 3 μερες κοιμαται σερι απο τις 9.30 μεχρι τις 9 το πρωι....με λυπηθηκε ο θεουλης κοριτσιααααααααααααααααα.......αν και πιστευω οτι ειναι τυχαιοοοοο....για να δουμε!!!!!!σκεφτομαι να φυγω και απο το δωματιο της, να παω στο κρεββατακι μου.....θα δω!!!!φοβαμαι λιγο ακομα....

κατα τ'αλλα καλα...κανουμε τις βολτες μας,παμε για καφε και το βραδυ θα παμε για φαγητο.....δυστυχως ολα αυτα μονες μας γιατι ο μπαμκπας μας δουλευει πλεον και σε αλλη δουλεια μεχρι να πουληθει το μαγαζι....παλι καλα να λεω!!!!φφφφφφ....πτωμα γυρναει πρωινες ωρες και δεν βλεπει και καθολου το μπιζουδι μας.....τουλαχιστον να πουληθει το μαγαζι!!!!!αυταααααα....

τι νεααααααα????πειτε μου.....

Καλημέρα και σε σένα Ράνια μου! Τι καλά που κοιμάται σερί! Εμένα μου το έκανε 3 βράδυα αλλά μετά το έκοψε πάλι και μου ξυπνάει πάλι κατά τις 4 και κάτι! Μμμμμ άντε να δούμε μήπως μεγαλώνοντας αλλάξει κάτι!

Πράγματι ευχαριστώ να λες που δουλεύει ο αντρούλης σου σε τέτοιους καιρούς! Άλλωστε για το μπιζουδάκι σας τα κάνει όλα!

Καλημέρα Λενάκι μου! Εγώ δεν είμαι στα καλά μου! Μαλώσαμε με τον άντρα μου εχθές το βράδυ! Γίνεται υπερβολικός με το μωρό! Έρχεται η αδερφή μου και δεν την αφήνει να το πάρει αγκαλιά! Έλεος δηλαδή! Δύο παιδιά μεγάλωσε και αν μη τι άλλο ξέρει και πως να το κρατήσει και πως να το ηρεμήσει αν έχει λίγο γκρίνια! Με τη θεία του που ήρθς προχθές δεν έκανε έτσι και τα πήρα κι εγώ και είπα κουβέντες ένα σωρό! Έφτασα στο σημείο να του πω πως δεν θέλω κανέναν συγγενή του εδώ μέσα ουτε βέβαια τον αδερφό του με τη νύφη του την ξινή που έχω και κάθε λόγο να μην τους θέλω! Αυτοί πήγαν να με χωρίσουνε με τον άντρα μου 3 μήνες πριν το γάμο και παρόλα αυτά κάνω το μ...κα και δεν μιλάω! Εχθές όμως τα είπα και ξεθύμανα! Πάντως κι εδώ τέλεια μέρα έχει αλλά διάθεση μηδέν!!!

καλημερουδια ιωαννακι μου......σε καταλβαινω καμαρι μου!!!!

ηταν κακια στιγμη μωρε.....δωσε τοπο στην οργη!!!!!

τι μπεμπης ειναι αυτος???????????????ρουφηξε το σβερκακι του που σιγουρα κανει διπλιτσα....χιχιχιχι...εμας κανει!!!!!:rolleyes:

για τα δοντακια που λες κι εμενα το μπιζουδι ξεκινησε οπως εσας...πολυ νωρις....τωρα τα πεταξε κιολας...φαινονται 2 ασπρακια....μπορει 4 μηνων να βγουν τελειως....αλλα η κακομοιρα πολυ γκρινια και εκνευρισμο!!!!!:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέραααα Ιωάννακι μου!!,τι τέλειααα μέρα σήμερα!!έχει ήδη 18 βαθμούς έξω που να μεσημέριασει κιόλας..προς το παρόν δε φυσάει εδώ ..κ μεις 7 ξυπνήσαμε...κοιμήθηκε όλο υο βράδυ..γιουπιιι..ο μεγάλος με ξύπνησε φυσικά κατά ΥΗΣ 5 αλά εντάξει...

Σε λίγο θα τον κοιμησωω το μικρό κ μετά θα πάμε στη μαμά νε υο καρότσι..έχω πολύ καλή διάθεση σήμερα..

Εσύ πως είσαι ιωάννακι μου,?:wink:

Να μου φιλήσεις τον μπόμπιραΚΟ σου!!

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα με τα όμορφα ζουζουνακια σας!(((((())))))))

Φιλάκιαααααα

λενιωωωωωωωωωωωωωω....κου κου κου:shock:

καλημερουδια ιωαννακι μου......σε καταλβαινω καμαρι μου!!!!

ηταν κακια στιγμη μωρε.....δωσε τοπο στην οργη!!!!!

τι μπεμπης ειναι αυτος???????????????ρουφηξε το σβερκακι του που σιγουρα κανει διπλιτσα....χιχιχιχι...εμας κανει!!!!!:rolleyes:

για τα δοντακια που λες κι εμενα το μπιζουδι ξεκινησε οπως εσας...πολυ νωρις....τωρα τα πεταξε κιολας...φαινονται 2 ασπρακια....μπορει 4 μηνων να βγουν τελειως....αλλα η κακομοιρα πολυ γκρινια και εκνευρισμο!!!!!:(

Βασικά όλο το κορμί του κάνει δίπλες όχι μόνο ο σβέρκος του! Χαχαχχαχα!!!! Αλήθεια μπάνιο πως την κάνεις; Θέλω να πω την αφήνεις και κάθεται στο μπανιερό της ή την κρατάς ακόμη; Εμένα ήταν 6 κιλά την Μ. Τετάρτη και δεν μπορώ να τον κρατήσω πια να τον κάνω μπάνιο κι αναγκαστικά θέλω κι ένα ακόμη άτομο να μου τον κρατάει για να τον πλύνω!

Διαφημίσεις

Βασικά όλο το κορμί του κάνει δίπλες όχι μόνο ο σβέρκος του! Χαχαχχαχα!!!! Αλήθεια μπάνιο πως την κάνεις; Θέλω να πω την αφήνεις και κάθεται στο μπανιερό της ή την κρατάς ακόμη; Εμένα ήταν 6 κιλά την Μ. Τετάρτη και δεν μπορώ να τον κρατήσω πια να τον κάνω μπάνιο κι αναγκαστικά θέλω κι ένα ακόμη άτομο να μου τον κρατάει για να τον πλύνω!

χαχααχαχαχαχχα.....6 κιλαααα?????εμενα 2 μηνων ηταν 5200...χαχαχαχαχαχααχ...ομορφαντρα μουουουουυουουο!!!!!!ρουφααααααααααααααααααααααααααααα.....χιχιχιχιχιχι

τη κραταω ακομα αλλα θα παω να παρω μπανιερο γιατι της αρεσει πολυ το μπανιο και εχει παρει χαμπαρι τι μπορει να κανει με τα ποδαρακια της...τα κανει ολα λουτσαααααααααααααααα.....

χαχαχαχα ασε πολυ γελιο!!

νωρις νωρις κανατε μπανακια!!! ναι οντως πολυ ζεστη εκανε κ εμεις κατεβηκαμε βολτιτσα κ εσκασα!!!

αναστασακι κλανιαρικοοοοοοοοοοοοοοοοο....που εισαι?????χαχαχααχαχαχαχαχαχ......εχω πεσει κατωωωωωω:shock::P

χαχααχαχαχαχχα.....6 κιλαααα?????εμενα 2 μηνων ηταν 5200...χαχαχαχαχαχααχ...ομορφαντρα μουουουουυουουο!!!!!!ρουφααααααααααααααααααααααααααααα.....χιχιχιχιχιχι

τη κραταω ακομα αλλα θα παω να παρω μπανιερο γιατι της αρεσει πολυ το μπανιο και εχει παρει χαμπαρι τι μπορει να κανει με τα ποδαρακια της...τα κανει ολα λουτσαααααααααααααααα.....

Κι εμένα του αρέσει το μπάνιο και έχει πολύ πλάκα! Έτσι όπως τον κρατάει ο Ηλίας το ένα το ποδαράκι κρέμεται και ακουμπάει στο νερό! Το παει πέρα δώθε και ξεκαρδίζεται στο γέλιο ο σκατούλης! Τώρα στις 8 Μαΐου έχουμε εμβόλιο οπότε θα κάνω υπομονή να ρωτήσω τον παιδίατρο!

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!Τι κανουν οι κοριτσαρες μου με τα ομορφα παιδακια τους??????

Εμεις ξυπνησαμε πρωι πρωι και απ'οτι βλεπω δεν ειναι τυχαιο...αλλαξε το προγραμμα του ο μπεμπης και ξυπναει χαραματα πλεον....κοιμαται ομως απο τις 9 το βραδυ...ποσο πια να κοιμηθει δικιο εχει!!!!!!

Ρανια μου τι κανετε?Μολις ειδα φωτο στο φεις....κουκλα η μπουμπου κουκλα!!!! Δεν ειναι τυχαιο που κοιμαται σερι γιατι πλεον με το ξενο γαλα χορταινει και ειναι πιο βαρυ απο το μητρικο οποτε κοιμαται και συνεχομενα...δεν πειναει ενδιαμεσαγια να ξυπνησει! Το γαλα το αλλαξατε για να την βοηθησει για τους κολικους? Υπαρχει ειδικο για μωρα με κολικους! Φιλια πολλα στην κουκλα μας!!!!!

Λενιω ακομα γελαω με το κρεβατακι....σημερα θα φτιαξω παστιτσιο και αντι για μακαρονια λεω να βαλω τα κουρτινοξυλα...αχαχαχαχαχ....τα αντρακια σου καλα???? Μακια στα μπουτακια τους!!!!!

Αχ κοριτσια....γραφω με διακοπες....εχω γινει χαλια τωρα! Μιλουσα με μια φιλη στο τηλ. τι φιλη δηλαδη αδερφη μου ειναι και εχω ριξει πολυ κλαμα μιλαμεεεεεε...........μολις σημερα μου ειπε οτι 3 χρονια περασε πολυ ασχημα οικονομικα σε σημειο που ηθελε να αυτοκτονησει....εχει 2 παιδια και δεν μπορουσε ουτε γαλα να τους προσφερει....ουφ θα σκασω....επιασε δουλεια ο αντρας της ομως και ειναι πολυ καλα τωρα και επι λεξη μου ειπε οτι γελασε το σπιτι της! Στον γαμο μου δεν ηρθε γι αυτον το λογο και στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι εγω αυτη ηθελα και οχι το δωρο της....ουτε στον μπεμπη δεν εχει ερθει γι αυτο τον λογο.....εχω στενοχωρηθει πολυ γιατι ειλικρινα καποιους ανθρωπους τους θες κοντα σου και δεν σκεφτεσαι τα υλικα που σου προσφερουν....αλλα δεν ενιωθε καλα να μου μιλησει γιατι δεν ηθελε να με στενοχωρησει εκεινη την περιοδο...ουφ σας λεω εχω σκασει...να περναει τετοιο λουκι και να ειμαι μακρυα της????? Τουλαχιστον ειμαι χαρουμενη γιατι τωρα εχει τα παντα για τα παιδακια της!

Συγνωμη που δεν εναφερομαι στις υπολοιπες....δεν θυμαμαι τιποτα απ'αυτα που διαβασα....εχω υποστει σοκ!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!Τι κανουν οι κοριτσαρες μου με τα ομορφα παιδακια τους??????

Εμεις ξυπνησαμε πρωι πρωι και απ'οτι βλεπω δεν ειναι τυχαιο...αλλαξε το προγραμμα του ο μπεμπης και ξυπναει χαραματα πλεον....κοιμαται ομως απο τις 9 το βραδυ...ποσο πια να κοιμηθει δικιο εχει!!!!!!

Ρανια μου τι κανετε?Μολις ειδα φωτο στο φεις....κουκλα η μπουμπου κουκλα!!!! Δεν ειναι τυχαιο που κοιμαται σερι γιατι πλεον με το ξενο γαλα χορταινει και ειναι πιο βαρυ απο το μητρικο οποτε κοιμαται και συνεχομενα...δεν πειναει ενδιαμεσαγια να ξυπνησει! Το γαλα το αλλαξατε για να την βοηθησει για τους κολικους? Υπαρχει ειδικο για μωρα με κολικους! Φιλια πολλα στην κουκλα μας!!!!!

Λενιω ακομα γελαω με το κρεβατακι....σημερα θα φτιαξω παστιτσιο και αντι για μακαρονια λεω να βαλω τα κουρτινοξυλα...αχαχαχαχαχ....τα αντρακια σου καλα???? Μακια στα μπουτακια τους!!!!!

Αχ κοριτσια....γραφω με διακοπες....εχω γινει χαλια τωρα! Μιλουσα με μια φιλη στο τηλ. τι φιλη δηλαδη αδερφη μου ειναι και εχω ριξει πολυ κλαμα μιλαμεεεεεε...........μολις σημερα μου ειπε οτι 3 χρονια περασε πολυ ασχημα οικονομικα σε σημειο που ηθελε να αυτοκτονησει....εχει 2 παιδια και δεν μπορουσε ουτε γαλα να τους προσφερει....ουφ θα σκασω....επιασε δουλεια ο αντρας της ομως και ειναι πολυ καλα τωρα και επι λεξη μου ειπε οτι γελασε το σπιτι της! Στον γαμο μου δεν ηρθε γι αυτον το λογο και στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι εγω αυτη ηθελα και οχι το δωρο της....ουτε στον μπεμπη δεν εχει ερθει γι αυτο τον λογο.....εχω στενοχωρηθει πολυ γιατι ειλικρινα καποιους ανθρωπους τους θες κοντα σου και δεν σκεφτεσαι τα υλικα που σου προσφερουν....αλλα δεν ενιωθε καλα να μου μιλησει γιατι δεν ηθελε να με στενοχωρησει εκεινη την περιοδο...ουφ σας λεω εχω σκασει...να περναει τετοιο λουκι και να ειμαι μακρυα της????? Τουλαχιστον ειμαι χαρουμενη γιατι τωρα εχει τα παντα για τα παιδακια της!

Συγνωμη που δεν εναφερομαι στις υπολοιπες....δεν θυμαμαι τιποτα απ'αυτα που διαβασα....εχω υποστει σοκ!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Κάποιους ανθρώπους τους θες δίπλα σου μόνο και μόνο για την παρουσία τους και τίποτε άλλο! Μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και να μπορεί να προσφέρει κάποια πράγματα στα παιδάκια της!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Κάποιους ανθρώπους τους θες δίπλα σου μόνο και μόνο για την παρουσία τους και τίποτε άλλο! Μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και να μπορεί να προσφέρει κάποια πράγματα στα παιδάκια της!

Καλημερα Ιωαννα μου δεν σου μιλησα καθολου ε? Που μυαλο?

Ασε με γιατι στενοχωρηθηκα πολυ σημερα....μα να μην ξερω τι τραβαει? Οι φιλοι δεν ειναι μονο για τις χαρες και τα γελια....στην αναγκη φαινονται! Τοτε που περνουσε χαλια δουλευα και εγω και δεν ειχαμε και παιδι και σιγουρα θα μπορουσα να την βοηθησω οικονομικα. Να μην ξερω? Κατι θα εκανα....θα της επαιρνα γαλα για τα μωρα της αν δεν ηθελε να της δωσω χρηματα....εκει που τα πεταγα για βλακειες τα λεφτα θα πιανανε και τοπο...πω πω πολυ εχω στενοχωρηθει!

Οσο για το δικο σου θεμα με τον αντρα σου δεν εχω λογια γιατι αν εξ αρχης εχετε αποφασισει να μην τον δινετε τον μπεμπη σε αλλους θα πρεπει να το τηρησετε και απο τις δυο πλευρες...οχι τα δικα του δικα του και τα δικα σου παλι δικα του...δεν ειναι δικαιο! Αντικειμενικα παντα μιλαω δεν θελω να σε φουρκισω κι αλλο απ'οτι εισαι αλλα το σωστο να λεγεται! Εμεις ξεκινησαμε ετσι και στην πορεια ειδαμε οτι δεν γινεται να μην τον παιρνουν αγκαλια εστω οι οικογενειες μας! Οταν εκανε το πρωτο εμβολιο ηρθαν οι κουμπαροι μου που εχω βαφτισει την κορη τους και δεν σου λεω ποσο συγχιστηκα γιατι δεν προλαβα ουτε λεξη να πω...τον βουτηξανε απο την αγκαλια μου και συνεχεια του φιλαγαν τα χερια και γενικα δεν τον αφησαν σε ησυχια....απο κει και υστερα ειμασταν πιο διαλακτικοι και με μετρο τον διναμε σε ολους...απλα λεγαμε να προσεχουν να μην τον πιανουν στα χερια γιατι τα βαζει στο στομα! Το πισετυεις οτι και τωρα που ειναι 5 μηνων ακομα οι γιαγιαδοπαππουδες δεν τον εχουν φιλησει ακομα? Και οχι γιατι τους το εχουμε απαγορευσει αλλα επειδη καταλαβαινουν οτι μπορει να του μεταφερουν μικροβια! Καποιοι προσεχουν καποιοι οχι! Απλα δεν ειμαστε και υστερικοι....και περασαμε και ολο τον χειμωνα που θα μπορουσε να εχει αρρωστησει με ιωση αλλα δοξα τον Θεο μονο μυξουλες εκανε και αυτο γιατι αρρωστησαμε εμεις,οχι οτι τον κολλησε καποιος τριτος! Εξηγησε στον αντρα σου να καταλαβει οτι οσο πιο υστερικοι εισαστε τοσο πιο πολυ θα αρρωσταινει! Μην τσακωνεστε δεν υπαρχει λογος...απλα λιγο προσοχη τιποτε παραπανω!

Οσο για το μπανιο που λες, εγω τον μπεμπη τον κανω στο μπανακι του αλλα εχω βαλει μεσα στηριγμα που καθεται και τον πλενω ξαπλωτο! Στο τζαμπο το πηρα και ειναι πολυ βολικο! Πλαστικο ειναι και δεν χρειαζεται στεγνωμα οπως αυτα που ειναι πανινα....θα το βολευτεις πολυ αν θες να το παρεις! Δεν κρατιουνται στα χερια πλεον οποτε καλυτερα να στηριζεται καλα και να τον πλενεις ανετα!

Δεν σας προλαβα ε???? Που πηγατε καλε?????

Εν τω μεταξυ το απογευμα θα φυγουμε για το χωριο και πρεπει να παρω ολη την προικα του μπεμπη κοντα...μεχρι και τον αποστειρωτη θα πρεπει να παρω γιατι θα κατσουμε 2 μερες...εχω σιδερο ενα καρο! Εχω να ετοιμασω και τα ρουχα μας και βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Αφηστε που θα πρεπει να αλλαξω τις ωρες στα γευματα του μπεμπη γιατι αυριο που ειναι η βαφτιση θα πρεπει να τον εχω ταϊσμενο γιατι για να ξαναφαει μετα το πρωινο θα ειναι μπαμ την ωρα της βαφτισης....κανουμε και γουλιες και θα γινει χαλια....θελω να ειναι ομορφο αντρακι για τις φωτο οχι λερωμενος....τι κακο κι αυτο με την παλλινδρομιση....ουφ!!!!!!!

καλημερα κορίτσια!!! τι ωραια μερα!! θα κατεβουμε βολτιτσα!!!

Καλημερα Αναστασακι μου! Τι κανει ο παιδαρος????

Κι εμεις εχουμε πολυ ζεστη σημερα αλλα φυσαει αρκετα παλι....ελπιζω να πεσει ο αερας γιατι μου σπαει τα νευρα!

Αντε καλη βολτιτσα να εχετε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...