Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχαχαχαχαχα καλά έχω σκάσει ΣτΠ γέλιο...με τον καναπέ την πολυθρόνα χαχαχαχα νέες γεύσεις !!γι'αυτό δε μ'αρέσει να γράφω από το κινητό..μου βγάζει έτοιμες λέξεις κ να τι γίνεται..χαχαχαχα

ΚοιμησΑ τον μικρό ..τι μου κάνει,τώρα..δεν θέλει να κάθεται πουθενά πολύ λίγο στο καρεκλάκι πόλι λίγο στο ριλαξ πολύ λίγο στη κούνια αφήστε..εκεί ποτ μπορούσα να κάνω κ δουλειές κ μαγείρεμα έτσι γιατί έπαιζε νε τα παιχνίδιΑ του τώρα πάει ..κάθεται λίγο κ μετά κλάμα κ κακό ΒΑ δείτε..αν δεν το σηκώσω κ αμέσως εκεί να δείτε ουρλιάζει

Άσχετο αλά τρώμε μόνο από το ένα ζιζι..το αλο δε υο θέλει καθόλου..τοεψαξαιά στο ιντερνετ κ από ότι κατάλαβα έχει αλλάξει η γεύση κορίτσια..να σας πω το υποψιαστηκα..αφού ξινιζε η μουριτσα του όταν έπινε από κει..κ ξέρετε τι έκανα πείτε νε τρελή αλά χθες στο μπάνιο εσταξα λίγο στο δάχτυλο μου κ δοκίμασα στη γλώσσα κ που λέτε όντως ξινιζε κ για ΒΑ συγκρίνω αναγκαστικά δοκίμασα κ από υο αλο το όπιο είχε παρά πολύ γλυκειά γεύση..δε το περίμενα..φυσικά ούτε κ αυτό που έκανα το περίμενα γιατί πάντα έλεγα ότι δε ΥΑ μπορούσα να δοκιμάσω το γάλα μου κιομως το έκανα κορίτσια πείτε είναι αηδιαστικη αλά το έκανα..τώρα τι κάνω.? Πως αλλάζει αυτό..από ίτι διάβασα οφείλεται στη λιπαση κάτι τετιο..ντρέπομαι ΒΑ το ρώτησΩ στο γιατρό είναι Ξ άντρας..αυτααα..σας ζαλησα..η αλήθεια είναι δεν ήμουν σίγουρη αν θα σας το έλεγα γιατί ντρεπόμουν..

γιατι ντρεπεσαι βρε αγαπη μου????????? σιγα!! κ εγω αυτο θα εκανα!!! μπορεις να στειλεις mail παντως στην αγλαια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ντρεπεσαι βρε αγαπη μου????????? σιγα!! κ εγω αυτο θα εκανα!!! μπορεις να στειλεις mail παντως στην αγλαια!!

Μου έκανε εντύπωση το πόσο γλυκό είναι υο γάλα μας κορίτσια.πάντα πίστευα ότι έχει μια ουδέτερη σχεδόν πικρή γεύση αλά καμία σχέση..το καλό είναι ότι χορταίνει με υο ένα γιατίτρώει κ στέρεες τροφές κ του φτάνει.αφήστε που το ζιζι που τρώει κάνει υπερπαραγωγή γάλακτος πάλι καλά γιατί ανχωνομουν θα έπρεπε να πατώ κ ξένο για συμπλήρωμα ακόμα δε χρειάστηκε για να δούμε..να φτάσουμε μέχρι το χρόνο θα είναι πολύ ικανοποιημένη μετά θα πίνει το αγοραστο σαν αυτό που πίνουνε κ μεις όχι τα ΠΑΙΔΙΚΑ..όπως ο μεγάλος μου από τον χρόνο μου είχε πριν ο γιατρός μπορώ να του δίνω φρέσκο γάλα ..το ΜΕΒΓΑΛ παίρνουμε που κρατάει τρεις μέρες..αυτααα..

Αναστασακι μου πως ΥΑ βρω την Αγλαΐα ..?'

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μου έκανε εντύπωση το πόσο γλυκό είναι υο γάλα μας κορίτσια.πάντα πίστευα ότι έχει μια ουδέτερη σχεδόν πικρή γεύση αλά καμία σχέση..το καλό είναι ότι χορταίνει με υο ένα γιατίτρώει κ στέρεες τροφές κ του φτάνει.αφήστε που το ζιζι που τρώει κάνει υπερπαραγωγή γάλακτος πάλι καλά γιατί ανχωνομουν θα έπρεπε να πατώ κ ξένο για συμπλήρωμα ακόμα δε χρειάστηκε για να δούμε..να φτάσουμε μέχρι το χρόνο θα είναι πολύ ικανοποιημένη μετά θα πίνει το αγοραστο σαν αυτό που πίνουνε κ μεις όχι τα ΠΑΙΔΙΚΑ..όπως ο μεγάλος μου από τον χρόνο μου είχε πριν ο γιατρός μπορώ να του δίνω φρέσκο γάλα ..το ΜΕΒΓΑΛ παίρνουμε που κρατάει τρεις μέρες..αυτααα..

Αναστασακι μου πως ΥΑ βρω την Αγλαΐα ..?'

θα το βρω και θα σου το στείλω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και αυτη ειναι πολυ καλή!!! ειναι η γυναικα του παπαβεντση!

Μενούνου Θεοδώρα Μαρία – MD DCH IBCLC

Παιδίατρος – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Μ Ψελλού 30 Πυλαία 54250

Τηλ: 2310.317580

Κιν: 6970.882120

e-mail: [email protected]

Παπαβέντσης Στέλιος – ΜRCPCH DCH IBCLC

Παιδίατρος – Πιστοποιημένoς Σύμβουλος Γαλουχίας

Μ. Ψελλού 30- Πυλαία 54250

Τηλ: 2310.317580 Κιν: 6970.882120

Email: [email protected]

Παπαδήμα Αγλαία – IBCLC

Δασολόγος – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Κινητό: 6973620602

[email protected]

Πατσούρου Άννα – MD IBCLC

Παιδίατρος – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Θ Σοφούλη 4 Θεσσαλονίκη

Email: [email protected]

Τηλ: 2310421477

στειλτο σε ολους αν θες!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! παλι γραψατε σημερα!!!

λενακι γιατι να ντρεπεσαι καλε???????????????? εδω εχω ακουσε πως κ αντρες το δοκιμαζουν, βασικα το ειχα ακουσε κ δεν το πιστευα μεχρι που μας το ειπε ενα φιλικο μας ζευγαρι. κ εμεινα!:shock:

παντως απο το να του δινεις το ξινισμενο γαλα καλυτερα που το δοκιμασες! εισαι πολυ καλη μανουλα!

και για να μην ξεχνιομαστε εγω εκανα μακαρονια με μαξιλαρακια!!! χαχαχχααχααχαχαα!!!

γελασα πολυ κ με αυτο! γεια σου ρε ιωαννα!!!

Άσχετο οι άλλες οι κλανιάρες που είναι;;; Δεν θα μπούνε να πιούμε καφέ;;;;

γεια σας κοριτσια!!! παλι γραψατε σημερα!!!

λενακι γιατι να ντρεπεσαι καλε???????????????? εδω εχω ακουσε πως κ αντρες το δοκιμαζουν, βασικα το ειχα ακουσε κ δεν το πιστευα μεχρι που μας το ειπε ενα φιλικο μας ζευγαρι. κ εμεινα!:shock:

παντως απο το να του δινεις το ξινισμενο γαλα καλυτερα που το δοκιμασες! εισαι πολυ καλη μανουλα!

και για να μην ξεχνιομαστε εγω εκανα μακαρονια με μαξιλαρακια!!! χαχαχχααχααχαχαα!!!

γελασα πολυ κ με αυτο! γεια σου ρε ιωαννα!!!

Άσχετο οι άλλες οι κλανιάρες που είναι;;; Δεν θα μπούνε να πιούμε καφέ;;;;

το λενακι το εγραψε!!!! χαχχααχαχαχαχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Χαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γι'αυτό Μιλάτε χαχαχαχα

Μακαρόνια με μαξιλαράκιΑ..μιαμ μιαμ κ πεινάωωωω!!

Θα έτρωγα τώρα ένα ΣουφλΕ κομοδίνο χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Άσχετο αλά μωλης έφτιαξα γιαουρτάκι σπιτικό από τα χεράκι μου..αύριο θα είναι έτοιμο!!

Κάναμε κ μπανακια νωρίς νωρίς. Ο μικρούλης κοιμάται τώρα..κ μεις χαλαρωνουμε με τον Μιχαλάκη !!ο άντρας μου σήμερα έπιασε δουλειά στη ψησταριά του ξαδέρφου του!πατασκευοσαββατοκυριακα θα δουλεύει..κάτι είναι κ αυτό..ταυτόχρονα ψάχνει κ για αλου!!

Έχω μια πείνα τώρα..τι να φάω σκέφτομαι..καλέ έβγαλε ήλιο τελικά..κατεβήκαμε κάτω στου σούπερ κ έσκασα νε τη ζακέτα..κ τώρα ζεσταινομαι νε τις πυτζάμες..

Αναστασακι μου ευχαριστώ παρά πολύ για τα λινκ θα στείλω αν τα καταφέρω από το κινητό..μην στείλω καμία πατάτα κ εκεί χαχαχαχα!

Γιωτακι μου πολύ γέλιο Ρ!!πως είστε? Είμαστε οι διαδικτυακές κλανιαροφιλεναφιτσες ...χαχαχαχα ότι να ναι!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα γι'αυτό Μιλάτε χαχαχαχα

Μακαρόνια με μαξιλαράκιΑ..μιαμ μιαμ κ πεινάωωωω!!

Θα έτρωγα τώρα ένα ΣουφλΕ κομοδίνο χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Άσχετο αλά μωλης έφτιαξα γιαουρτάκι σπιτικό από τα χεράκι μου..αύριο θα είναι έτοιμο!!

Κάναμε κ μπανακια νωρίς νωρίς. Ο μικρούλης κοιμάται τώρα..κ μεις χαλαρωνουμε με τον Μιχαλάκη !!ο άντρας μου σήμερα έπιασε δουλειά στη ψησταριά του ξαδέρφου του!πατασκευοσαββατοκυριακα θα δουλεύει..κάτι είναι κ αυτό..ταυτόχρονα ψάχνει κ για αλου!!

Έχω μια πείνα τώρα..τι να φάω σκέφτομαι..καλέ έβγαλε ήλιο τελικά..κατεβήκαμε κάτω στου σούπερ κ έσκασα νε τη ζακέτα..κ τώρα ζεσταινομαι νε τις πυτζάμες..

Αναστασακι μου ευχαριστώ παρά πολύ για τα λινκ θα στείλω αν τα καταφέρω από το κινητό..μην στείλω καμία πατάτα κ εκεί χαχαχαχα!

Γιωτακι μου πολύ γέλιο Ρ!!πως είστε? Είμαστε οι διαδικτυακές κλανιαροφιλεναφιτσες ...χαχαχαχα ότι να ναι!!

χαχαχαχα ασε πολυ γελιο!!

νωρις νωρις κανατε μπανακια!!! ναι οντως πολυ ζεστη εκανε κ εμεις κατεβηκαμε βολτιτσα κ εσκασα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα!! Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε στις 7 φάγαμε και τώρα κάνουμε νάνι! Έχει και πολύ ωραία μέρα αλλά χλωμό το κόβω να κάνουμε βόλτα γιατί πάλι αέρα θα σηκώσει! Ουφφφ θέλω Άνοιξη επιτέλους!!!

Καλημέρα!! Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε στις 7 φάγαμε και τώρα κάνουμε νάνι! Έχει και πολύ ωραία μέρα αλλά χλωμό το κόβω να κάνουμε βόλτα γιατί πάλι αέρα θα σηκώσει! Ουφφφ θέλω Άνοιξη επιτέλους!!!

Καλημέραααα Ιωάννακι μου!!,τι τέλειααα μέρα σήμερα!!έχει ήδη 18 βαθμούς έξω που να μεσημέριασει κιόλας..προς το παρόν δε φυσάει εδώ ..κ μεις 7 ξυπνήσαμε...κοιμήθηκε όλο υο βράδυ..γιουπιιι..ο μεγάλος με ξύπνησε φυσικά κατά ΥΗΣ 5 αλά εντάξει...

Σε λίγο θα τον κοιμησωω το μικρό κ μετά θα πάμε στη μαμά νε υο καρότσι..έχω πολύ καλή διάθεση σήμερα..

Εσύ πως είσαι ιωάννακι μου,?:wink:

Να μου φιλήσεις τον μπόμπιραΚΟ σου!!

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα με τα όμορφα ζουζουνακια σας!(((((())))))))

Φιλάκιαααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου κου....καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι κανετε????

εμεις ειμαστε καλα....εδω και 3 μερες κοιμαται σερι απο τις 9.30 μεχρι τις 9 το πρωι....με λυπηθηκε ο θεουλης κοριτσιααααααααααααααααα.......αν και πιστευω οτι ειναι τυχαιοοοοο....για να δουμε!!!!!!σκεφτομαι να φυγω και απο το δωματιο της, να παω στο κρεββατακι μου.....θα δω!!!!φοβαμαι λιγο ακομα....

κατα τ'αλλα καλα...κανουμε τις βολτες μας,παμε για καφε και το βραδυ θα παμε για φαγητο.....δυστυχως ολα αυτα μονες μας γιατι ο μπαμκπας μας δουλευει πλεον και σε αλλη δουλεια μεχρι να πουληθει το μαγαζι....παλι καλα να λεω!!!!φφφφφφ....πτωμα γυρναει πρωινες ωρες και δεν βλεπει και καθολου το μπιζουδι μας.....τουλαχιστον να πουληθει το μαγαζι!!!!!αυταααααα....

τι νεααααααα????πειτε μου.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέραααα Ιωάννακι μου!!,τι τέλειααα μέρα σήμερα!!έχει ήδη 18 βαθμούς έξω που να μεσημέριασει κιόλας..προς το παρόν δε φυσάει εδώ ..κ μεις 7 ξυπνήσαμε...κοιμήθηκε όλο υο βράδυ..γιουπιιι..ο μεγάλος με ξύπνησε φυσικά κατά ΥΗΣ 5 αλά εντάξει...

Σε λίγο θα τον κοιμησωω το μικρό κ μετά θα πάμε στη μαμά νε υο καρότσι..έχω πολύ καλή διάθεση σήμερα..

Εσύ πως είσαι ιωάννακι μου,?:wink:

Να μου φιλήσεις τον μπόμπιραΚΟ σου!!

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα με τα όμορφα ζουζουνακια σας!(((((())))))))

Φιλάκιαααααα

Καλημέρα Λενάκι μου! Εγώ δεν είμαι στα καλά μου! Μαλώσαμε με τον άντρα μου εχθές το βράδυ! Γίνεται υπερβολικός με το μωρό! Έρχεται η αδερφή μου και δεν την αφήνει να το πάρει αγκαλιά! Έλεος δηλαδή! Δύο παιδιά μεγάλωσε και αν μη τι άλλο ξέρει και πως να το κρατήσει και πως να το ηρεμήσει αν έχει λίγο γκρίνια! Με τη θεία του που ήρθς προχθές δεν έκανε έτσι και τα πήρα κι εγώ και είπα κουβέντες ένα σωρό! Έφτασα στο σημείο να του πω πως δεν θέλω κανέναν συγγενή του εδώ μέσα ουτε βέβαια τον αδερφό του με τη νύφη του την ξινή που έχω και κάθε λόγο να μην τους θέλω! Αυτοί πήγαν να με χωρίσουνε με τον άντρα μου 3 μήνες πριν το γάμο και παρόλα αυτά κάνω το μ...κα και δεν μιλάω! Εχθές όμως τα είπα και ξεθύμανα! Πάντως κι εδώ τέλεια μέρα έχει αλλά διάθεση μηδέν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...