Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κι από μένα! Τι κάνετε; Ουφ εμείς τις τελευταίες 3 μέρες πολύ γκρίνια λέμε! Ενω κοιμάται ξυπνάει και κλαίει! Πονάκια δεν έχει γιατί δεν σφίγγεται! Ο γιατρός μου είπε πως μπορεί να έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν τα δοντάκια του! Μα είναι δυνατόν; Τόσο νωρίς; Ούτε 2 μηνών δεν έχει γίνει καλά καλά! Τι να πω; Απλά παιδεύεται το παιδάκι μου κι εγώ αισθάνομαι ανήμπορη να το βοηθήσω!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι από μένα! Τι κάνετε; Ουφ εμείς τις τελευταίες 3 μέρες πολύ γκρίνια λέμε! Ενω κοιμάται ξυπνάει και κλαίει! Πονάκια δεν έχει γιατί δεν σφίγγεται! Ο γιατρός μου είπε πως μπορεί να έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν τα δοντάκια του! Μα είναι δυνατόν; Τόσο νωρίς; Ούτε 2 μηνών δεν έχει γίνει καλά καλά! Τι να πω; Απλά παιδεύεται το παιδάκι μου κι εγώ αισθάνομαι ανήμπορη να το βοηθήσω!:(

Καλημερα Ιωαννακι μου! Γκρινιτσα ο μπεμπακος ε? Ασε γιατι και μενα οταν ηταν 2μιση μηνων εκανε ενα απογευμα μια απιστευτη γκρινια και δεν ηξερα τι ειχε...τον ξεματιασε η μαμα μου και μετα ηρεμισε...σε νιωθω απολυτα...εγω εβαλα τα κλαματα που φημιζομαι για την σκληροτητα μου σαν ανθρωπος...λυγισα τελειως!!!! Οντως νιωθεις ανημπορη να βοηθησεις αφου δεν ξερεις τι εχει...παντως εμπειρικα εχουν πονακια καμια φορα και ας μην εχουν συνεχεια κολικους! Η γιατρος ειχε πει μολις δουμε οτι δεν σταματαει το κλαμα να του κανουμε ζεστο μπανακι και να επιμενουμε στην κοιλιτσα γιατι τα βοηθαει πολυ να ηρεμισουν γενικοτερα! Και αν δουμε οτι ουτε με αυτο δεν σταματαει βουρ για βολτα με το αυτοκινητο που ηρεμουν πολυ και κοιμουνται κιολας....εμας η βολτα πιανει πολυ....βεβαια απο εκεινο το απογευμα δεν εχει ξανακανει τετοια γκρινια αλλα οποτε παμε βολτα καθεται σουζα...χαχαχαχ!!!!!

Τωρα να σου πω να μην αγχωνεσαι μαλλον δεν θα καταφερω να σε πεισω αφου το εχω ζησει και μαλιστα αγχωθηκα παρα πολυ!!!! Οσο μπορεις να τον εχεις αγκαλιτσα να νιωθει ασφαλεια και στοργη! Η αγκαλια ειναι το καλυτερο φαρμακο....

Φιλησε μου τον πολυ πολυ!!!!!

Αααααα δεν σας είπα! Στις 24 Ιουνίου βαφτίζουμε τον μπεμπάκο μας! Είναι Κυριακή στις 7 το απόγευμα! Ανυπομονώ σιγά σιγά να αρχίσω ετοιμασίες!!! Καλά η νονά μας είναι καταενθουσιασμένη! Ουφφφ να προλάβω να χάσω τα κιλά της εγυμοσύνης! Μου μείνανε 8 και τώρα που είμαι και αδιάθετη είμαι και πρησμένη! Αμάν η παλιοκόκκινη! ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:evil::evil::evil:

Καλε ξεχασα να σας πω....χθες πηγα κομμωτηριο...ουαου!!!!!!!

Εκανα φορμα τα μαλλια μου επιτελους....ενιωσα λιγο γυναικα μετα απο τοσο καιρο!!!!! Καλε 3 ολοκληρες ωρες για παρτη μου....ο μπεμπακος εμεινε με τον μπαμπα του και τα περασαν πολυ ωραια οι δυο τους! Ουτε κιχ δεν εκανε χαχαχαχα.....!!!!!!!

Το κακο ηταν οτι μολις γυρισα κοιμοταν και ξυπνησε γιατι του εφυγε η πιπιλα και οταν πηγα να του την βαλω με κοιταξε περιεργα και φοβηθηκε...δεν με γνωρισε με τα μαλλια κατω και σγουρα κιολας και εβαλε τα κλαματα! Με ειχε συνηθισει με μαζεμενα πανω τα μαλια συνεχεια και του φανηκα σαν τον μπαμπουλα χαχαχαχα!!!!!

Παντως τωρα που σουλουπωθηκα νιωθω αλλος ανθρωπος...ευτυχως με συνηθισε ο μπεμπης και ολα καλα!!!!! Αυτα...

Αααααα δεν σας είπα! Στις 24 Ιουνίου βαφτίζουμε τον μπεμπάκο μας! Είναι Κυριακή στις 7 το απόγευμα! Ανυπομονώ σιγά σιγά να αρχίσω ετοιμασίες!!! Καλά η νονά μας είναι καταενθουσιασμένη! Ουφφφ να προλάβω να χάσω τα κιλά της εγυμοσύνης! Μου μείνανε 8 και τώρα που είμαι και αδιάθετη είμαι και πρησμένη! Αμάν η παλιοκόκκινη! ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:evil::evil::evil:

Αχ τελεια!!!!! Με το καλο η βαφτιση σας Ιωαννα μου! Και το ονομα αυτου? Μπορει να το εχεις ξαναπει και να μην το θυμαμαι συγνωμη ε?

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννακι μου! Γκρινιτσα ο μπεμπακος ε? Ασε γιατι και μενα οταν ηταν 2μιση μηνων εκανε ενα απογευμα μια απιστευτη γκρινια και δεν ηξερα τι ειχε...τον ξεματιασε η μαμα μου και μετα ηρεμισε...σε νιωθω απολυτα...εγω εβαλα τα κλαματα που φημιζομαι για την σκληροτητα μου σαν ανθρωπος...λυγισα τελειως!!!! Οντως νιωθεις ανημπορη να βοηθησεις αφου δεν ξερεις τι εχει...παντως εμπειρικα εχουν πονακια καμια φορα και ας μην εχουν συνεχεια κολικους! Η γιατρος ειχε πει μολις δουμε οτι δεν σταματαει το κλαμα να του κανουμε ζεστο μπανακι και να επιμενουμε στην κοιλιτσα γιατι τα βοηθαει πολυ να ηρεμισουν γενικοτερα! Και αν δουμε οτι ουτε με αυτο δεν σταματαει βουρ για βολτα με το αυτοκινητο που ηρεμουν πολυ και κοιμουνται κιολας....εμας η βολτα πιανει πολυ....βεβαια απο εκεινο το απογευμα δεν εχει ξανακανει τετοια γκρινια αλλα οποτε παμε βολτα καθεται σουζα...χαχαχαχ!!!!!

Τωρα να σου πω να μην αγχωνεσαι μαλλον δεν θα καταφερω να σε πεισω αφου το εχω ζησει και μαλιστα αγχωθηκα παρα πολυ!!!! Οσο μπορεις να τον εχεις αγκαλιτσα να νιωθει ασφαλεια και στοργη! Η αγκαλια ειναι το καλυτερο φαρμακο....

Φιλησε μου τον πολυ πολυ!!!!!

Πράγματι βοηθάει το μπάνιο! Αλήθεια να κάνω μία ερώτηση; Από πότε βάλατε τα μωρά στο δικό τους δωμάτιο; Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε από 16 μηνών και μετά!!!! ΣΟΚ!!!! Και σεξ που θα κάνω; Στο πλυσταριό;;;; Η αδερφη μου τα έβαλε από 2 μηνών και μετά! Δεν τον άκουσε! Το θεωρώ υπερβολή τόσο μεγάλο το μωρό να πάει στο δικό του δωμάτιο! Εγώ λέω σιγά σιγά μόλις κλείσει τους 2 μήνες να τον βάζω τα μεσημέρια και να κοιμάται! Να συνηθίζει! Αμάν άλλο άγχος κι αυτό πάλι!

Αχ τελεια!!!!! Με το καλο η βαφτιση σας Ιωαννα μου! Και το ονομα αυτου? Μπορει να το εχεις ξαναπει και να μην το θυμαμαι συγνωμη ε?

Το όνομα αυτού Λευτέρης! Του πεθερού μου που δεν ζει πια! Έφυγε ξαφνικά και ο άντρας μου τότε έλειπε στην Αμερική για εκπαίδευση! Θα του δώσει μεγάλη χαρά! Εγώ θα ήθελα να ακούσω και το όνομα του αδερφούλη μου που έφυγε όταν ήταν 3 χρονών αλλά το έβαλε η αδερφή μου οπότε κάνει το ίδιο! Γερά να είναι τα παιδακια μας Παναγίτσα μου!

Πράγματι βοηθάει το μπάνιο! Αλήθεια να κάνω μία ερώτηση; Από πότε βάλατε τα μωρά στο δικό τους δωμάτιο; Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε από 16 μηνών και μετά!!!! ΣΟΚ!!!! Και σεξ που θα κάνω; Στο πλυσταριό;;;; Η αδερφη μου τα έβαλε από 2 μηνών και μετά! Δεν τον άκουσε! Το θεωρώ υπερβολή τόσο μεγάλο το μωρό να πάει στο δικό του δωμάτιο! Εγώ λέω σιγά σιγά μόλις κλείσει τους 2 μήνες να τον βάζω τα μεσημέρια και να κοιμάται! Να συνηθίζει! Αμάν άλλο άγχος κι αυτό πάλι!

Εγω Ιωαννα μου τον εχω ακομα διπλα μου στο παρκο γιατι εκανε αυτους τους εμετους και φοβομουν να τον εχω μακρυα μου! Τωρα εχουν σταματησει οι εμετοι αλλα κατι γουλιες μου ανει ακομα και δεν τον βαζω ακομα στο δωματιο του! Και η παιδιατρος μας ειπε μεχρι που θα αρχισει να τρωει και λιγο ακομα να τον εχω διπλα μου! Μεχρι να φτιαξει τελειως το πεπτικο συστημα για να ειμαι σιγουρη! Οσες δεν εχετε προβλημα με παλλινδρομιση μπορειτε να τα βαλετε πιο νωρις απο τους 6 μηνες στο δωματιο τους!

Το όνομα αυτού Λευτέρης! Του πεθερού μου που δεν ζει πια! Έφυγε ξαφνικά και ο άντρας μου τότε έλειπε στην Αμερική για εκπαίδευση! Θα του δώσει μεγάλη χαρά! Εγώ θα ήθελα να ακούσω και το όνομα του αδερφούλη μου που έφυγε όταν ήταν 3 χρονών αλλά το έβαλε η αδερφή μου οπότε κάνει το ίδιο! Γερά να είναι τα παιδακια μας Παναγίτσα μου!

Αχ αγαπη μου δεν ηξερα οτι εχεις χασει αδερφουλη....ματακια μου γλυκα, στενοχωρηθηκα τωρα! Κριμα, γιατι ομως ηταν αρρωστος? Συγνωμη κιολας που στο θυμιζω....

Με το καλο να αποκτησει το ονοματακι του ο μπεμπακος σας!!!!

Διαφημίσεις

Αχ αγαπη μου δεν ηξερα οτι εχεις χασει αδερφουλη....ματακια μου γλυκα, στενοχωρηθηκα τωρα! Κριμα, γιατι ομως ηταν αρρωστος? Συγνωμη κιολας που στο θυμιζω....

Με το καλο να αποκτησει το ονοματακι του ο μπεμπακος σας!!!!

Όταν ήταν ενάμιση έτους αρρώστησε με πνευμονία και χρειάστηκε λόγω το νεαρό της ηλικίας του να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο! Δεν ήθελε πολύ! Μολύνθηκε μέσω ορού και διαγνώστηκε μετά από 2 μήνες λευχαιμία! Τεσπά Ματινάκι μου! Δεν μου το θυμίζεις γιατί πολύ απλά δεν το ξεχνάω! Απλά δεν μπορώ να κάνω κάτι! Απλά προσεύχομαι τα παιδάκια όοοολου του κόσμου να είναι γερά! Ούτε λεφτά ούτε ανέσεις! Τα παιδάκια μας να τα έχει καλά ο Θεός! Να μας γεμίζουν το σπίτι με τις φωνούλες τους κι ας μας νευριάζουν πότε πότε!!!

Αλλά αρκετά το βάρυνα! Άσχετο οι άλλες οι κλανιάρες που είναι;;; Δεν θα μπούνε να πιούμε καφέ;;;;

εχωωωωωωωωω λιώσειιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! εγω θέλω πατατες γιαχνι με πολυθρόνα!!!! εγραψες λενακι!!!!!!!!

ματινακι καλύτερα εισαι ε? αντε να φυγει το παλιο κρυωμα! πηγατε και βολτιτσα ε? τελεια! εμεις δεν μπορεσαμε βρεχει!:(

ιωαννακι εγω τον εχω ακομα μαζι μου! κ μεχρι κ τον 6ο σίγουρα! ασε που ειμαι κ τεμπελα κ δεν θελω να πηγαινοερχομαι!!!:rolleyes::rolleyes: με το καλό η βαπτιση σας κορίτσι μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Όταν ήταν ενάμιση έτους αρρώστησε με πνευμονία και χρειάστηκε λόγω το νεαρό της ηλικίας του να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο! Δεν ήθελε πολύ! Μολύνθηκε μέσω ορού και διαγνώστηκε μετά από 2 μήνες λευχαιμία! Τεσπά Ματινάκι μου! Δεν μου το θυμίζεις γιατί πολύ απλά δεν το ξεχνάω! Απλά δεν μπορώ να κάνω κάτι! Απλά προσεύχομαι τα παιδάκια όοοολου του κόσμου να είναι γερά! Ούτε λεφτά ούτε ανέσεις! Τα παιδάκια μας να τα έχει καλά ο Θεός! Να μας γεμίζουν το σπίτι με τις φωνούλες τους κι ας μας νευριάζουν πότε πότε!!!

Αλλά αρκετά το βάρυνα! Άσχετο οι άλλες οι κλανιάρες που είναι;;; Δεν θα μπούνε να πιούμε καφέ;;;;

πόσο δίκιο εχεις σ'αυτο που ειπες φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχωωωωωωωωω λιώσειιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! εγω θέλω πατατες γιαχνι με πολυθρόνα!!!! εγραψες λενακι!!!!!!!!

ματινακι καλύτερα εισαι ε? αντε να φυγει το παλιο κρυωμα! πηγατε και βολτιτσα ε? τελεια! εμεις δεν μπορεσαμε βρεχει!:(

ιωαννακι εγω τον εχω ακομα μαζι μου! κ μεχρι κ τον 6ο σίγουρα! ασε που ειμαι κ τεμπελα κ δεν θελω να πηγαινοερχομαι!!!:rolleyes::rolleyes: με το καλό η βαπτιση σας κορίτσι μου!

Το κρεβάτι διπλό ή μονό;;; χαχαχχαχαχαχ!!!! Έλιωσα λέμε!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα καλά έχω σκάσει ΣτΠ γέλιο...με τον καναπέ την πολυθρόνα χαχαχαχα νέες γεύσεις !!γι'αυτό δε μ'αρέσει να γράφω από το κινητό..μου βγάζει έτοιμες λέξεις κ να τι γίνεται..χαχαχαχα

ΚοιμησΑ τον μικρό ..τι μου κάνει,τώρα..δεν θέλει να κάθεται πουθενά πολύ λίγο στο καρεκλάκι πόλι λίγο στο ριλαξ πολύ λίγο στη κούνια αφήστε..εκεί ποτ μπορούσα να κάνω κ δουλειές κ μαγείρεμα έτσι γιατί έπαιζε νε τα παιχνίδιΑ του τώρα πάει ..κάθεται λίγο κ μετά κλάμα κ κακό ΒΑ δείτε..αν δεν το σηκώσω κ αμέσως εκεί να δείτε ουρλιάζει

Άσχετο αλά τρώμε μόνο από το ένα ζιζι..το αλο δε υο θέλει καθόλου..τοεψαξαιά στο ιντερνετ κ από ότι κατάλαβα έχει αλλάξει η γεύση κορίτσια..να σας πω το υποψιαστηκα..αφού ξινιζε η μουριτσα του όταν έπινε από κει..κ ξέρετε τι έκανα πείτε νε τρελή αλά χθες στο μπάνιο εσταξα λίγο στο δάχτυλο μου κ δοκίμασα στη γλώσσα κ που λέτε όντως ξινιζε κ για ΒΑ συγκρίνω αναγκαστικά δοκίμασα κ από υο αλο το όπιο είχε παρά πολύ γλυκειά γεύση..δε το περίμενα..φυσικά ούτε κ αυτό που έκανα το περίμενα γιατί πάντα έλεγα ότι δε ΥΑ μπορούσα να δοκιμάσω το γάλα μου κιομως το έκανα κορίτσια πείτε είναι αηδιαστικη αλά το έκανα..τώρα τι κάνω.? Πως αλλάζει αυτό..από ίτι διάβασα οφείλεται στη λιπαση κάτι τετιο..ντρέπομαι ΒΑ το ρώτησΩ στο γιατρό είναι Ξ άντρας..αυτααα..σας ζαλησα..η αλήθεια είναι δεν ήμουν σίγουρη αν θα σας το έλεγα γιατί ντρεπόμουν..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...