Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Γιωτάκι! Όπως τα λες! Αιμορραγία! Ο γιατρός μου είπε πως δεν έχει σχέση αν θηλάζεις, πάντα η 1η περίοδος είναι λίγο προβληματική μετά τη γέννα! Και η αδερφή μου δεν θήλασε καθόλου και είχε και αυτή το ίδιο πράγμα! Τι να πω; Να περάσει γιατί δεν υποφέρεται!

ιωαννακι βαλε πανες του μικρου 2 μια μπρος μια πισω μονο ετσι δεν θα λερωνεσαι, το εζησα, αστα φρικη!το ιδιο πραγμα λεμε, μου ειπε ο γυναικολογος οτι επειδη με τον θηλασμο γινονται συσπασεις της μητρας κ φευγει λιγο λιγο το αιμα, ενω αν δεν θηλασεις η θηλασεις πολυ λιγο εχεις την αιμοραγια! δεν θελω να σε στεναχωρεσω αλλα εγω το ειχα για 4 μερες συνεχομενες κ μου εδωσε καποια χαπια για να καθαρισω καλα κ για να σταματησει το αιμα, δεν θυμαμαι καλα, παρε τον γυναικολογο τηλ!

Kαλημερα Γιωτουλα μου! Τι κανει η μπουμπουδενια μας? Μαμ και νανι τωρα ε?

Ασε με σου λεω τα εχω παρει συνεχεια αρρωστη ειμαι φετος! Εγω που αρρωσταινα μια αφορα στα 5 χρονια...ουφ σπαστικο! Ευχαριστω για τα περαστικα αλλα αν δεν παει η θερμοκρασια 30 βαθμους με βλεπω παλι αρρωστη μεσα στον Μαη...εχουμε και την βαφτιση την κυριακη και τρεμω μηπως ειμαι χαλια! πππφφφφφ......

Πω πω τοσο πολυ ρε συ? Εγω ουτε αιμα ειχα πολυ ουτε πονο...ειναι αναλογα τον οργανισμο τι να πω? Δεν ξερω αν παιζει ρολο ο θηλασμος αλλα γενικοτερα απ'οσο εχω καταλαβει εγω πρεπει να ειμαι η εξαιρεση του κανονα...ουτε πονο στην γεννα ουτε πονο περιοδου πια....παλι καλα να λεω δοξα τον Θεο!!!!!

ματινακι μου καλα ειναι το κοριτσακι μου! αμαν με αυτο το κρυο! για τους πονους ηθελα να σου πω οτι εισαι πολυ κ...φαρδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(τυχερη εννοω, μην παρεξηγηθω!:D)

ο μπεμπακος καλα? βαπτηση ε, θα ξεσκασετε κ λιγο, που μας καταντησαν, να περιμενουμε μια βαπτηση η ενα γαμο για να ξεσκασουμε!!! ουτε για καφε δεν θα μπορουμε να πηγαινουμε σε λιγο!

ασχετο! το σπιτι μου πεντακαθαρο!!!;)

καλημερα και απο εμάς!!! εχω τον μπεμπη αγκαλιά!! θα μπω μετα να γραψω!!! φιλακιααααααααααααααααα

καλημερα αναστασακι μου! τι κ(λ)ανεις??????????? χαχαχαχα που το θυμηθηκα παλι! γελαω μονη μου!!!

ματινακι ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε καταλαβαινω! ειναι πολυ σπαστικο!!!!!:evil::evil::evil:

Ιωαννακι μου ασε κ εγω ετσι φοβομουν για επισκεψεις κτλ ηταν κ χειμωνας κ στο φουλ οι ιωσεις!!! ευτυχως δεν είχα επισκέψεις!!!! βαλε τον μικρο στο δωματιο αν κοιμαται κ να το δουν απο μακρια!!;)

γιωτακι μου! καλα ειμαι! εκλανα εναν αρακα!!! χαχααχαχαχαχχααααχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μας φιλεναδιτσες μου καλές!!:D

Εμείς πριν λίγο ήρθαμε στη μαμά..ο μικρούλης αποκοιμήθηκε στο καρότσι!σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα απλά φυσάει λιγάκι!έχω βαρεθεί το κρύο θέλω να νιώθω ζέστη όταν βγαίνω έξω άντε να βάλουμε κ τα κοντομανικα ,τακτοποιησα κ τη ντουλάπα μου.μάζεψα τα πολύ ζεστά..πάλι από το κινητό μπαίνω..είμαι στο μπαλκόνι κ απολαμβάνω τη μέρα!

Ο μικρός μου έχει πολύ γκρίνια..σαν δοντάκια μου φαίνεται πάλι..μου ορμάει κανονικότατα..Μάλια κ πηγούνι είναι τα αγαπημένα του!!

Αν σας πω ότι σας ζηλεύω που σας κατέβηκε η κόκκινη..κ γω θέλω να ηρεμήσουν λίγο τα νεύρα!

Ματίνακι μου περαστικά αγαπουλα μου..φέτος ταλαιπωρήθηκεΣ πολύ!μόνο που το θυμάμαι κάτι με πιάνει..παλιό οιωσεις!! Ο μπεμπακος τι κάνει?έκλαψε το γιαυρακι στο εμβόλιο αχ μωρέ,πολα φιλάκια να του κΑνείς.

Γιωτακι μου καθαρισες το σπιτάκι σου..τι ωραία..Ξ γω χθες κ σήμερα έκανα τα συμμάζεματά μου..η μπεμπουλα καλά?να μου την φιλήσεις.

Αναστασακι μου τι κάνετε?το αγοράκι σου αγκαλίτσα σΟΥ ειναι!ωραία περάσατε στο χωριό Ε!τι καλά!εγώ τελικά έφαγα τη μαγειρίτσα μου δεν τον πείραξε..ωραία βγήκε αλά πολύ κουράστηκα να τη φτιάξω..γκρίνιαζε κ ο μικρός άστα να πάνε.

Ιωάννακι μου καλό αδιαθετησες Ε..τόσο πολύ αίμα..πωπω...το καλό είναι πως όλα επανέρχονται στη θέση τους κ ηρεμεις κ συ..το ζουζουνακι σου τι κάνει..κοιμάται καλά Ε.μπράβο στο μωράκι σου..είδα κ τις φωτο..τι κουκλάκι,τι γλυκούλης,τι μαλακι όμορφο!φτου φτου!

Ρανιουκο μου έχετε γρκινιτσαε κ σεις ε..αχ αύτα τα δοντάκια τα σκασμενα..ταλαιπωρούν τα παιδάκια μας..να μου φιλήσεις τη κουκλίτσα σου την όμορφη..

Πεταλούδίτσα μου πλησιάζουν οι μέρες..θα βγει η μικρή μας πεταλούδίτσα με το καλό!

Πάω να πιω ελληνικό καφεδάκο τώρα με γιαγιά κ μαμά..φιλάκια πολλά!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινακι ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε καταλαβαινω! ειναι πολυ σπαστικο!!!!!:evil::evil::evil:

Ιωαννακι μου ασε κ εγω ετσι φοβομουν για επισκεψεις κτλ ηταν κ χειμωνας κ στο φουλ οι ιωσεις!!! ευτυχως δεν είχα επισκέψεις!!!! βαλε τον μικρο στο δωματιο αν κοιμαται κ να το δουν απο μακρια!!;)

γιωτακι μου! καλα ειμαι! εκλανα εναν αρακα!!! χαχααχαχαχαχχααααχα

χαχαχαχαχα! κ εγω αρακα ειχα εχτες!

για το θεμα το επισκεψεων ειχα απαγορευσει σε ολους ρητα εκτος απο παππουδες κ γιαγιαδες να μην ερθουν αν δεν κανουμε τα πρωτα εμβολια!!!

οποιος ηθελε ας παρεξηγιοτανε!!!

λενακι βγηκατε βολτιτσα ε? κ εγω θελω να τον βγαλω σημερα! εχει καλό καιρό!:D παλι δοντακια λες? μα ποτε δεν ησυχαζουμε? παντα κατι τα ενοχλει κ αυτα τα καημενουλια!:rolleyes: ααα κ εγω εφαγα λιγο μαγειριτσα κ ολα καλα!!:P:p καλό καφεδακο!!!

γιωτακι κ εγω ετσι τους ελεγα με ευγενικο τροπο, ευτυχως οι περισσοτεροι το λεγανε απο μονοι τους!!! με εξέπληξαν μπορω να πω!!:cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια είμαι έξω στον ήλιο κυριολεκτικά ..πίνουμε καφεδάκο κάτω έχουμε κάτι δεν αυλή..αχχχχ ωραία είναι..

Αναστασακι μου να βγείτε κ σεις..καλά είναι απλά φυσάει λιγάκι..

Γιωτακι μου κ εσείς τι καιρό έχετε?'

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια είμαι έξω στον ήλιο κυριολεκτικά ..πίνουμε καφεδάκο κάτω έχουμε κάτι δεν αυλή..αχχχχ ωραία είναι..

αχ τελεια λενακι μου μπραβο!!:P:p:p εμενα τωρα κοιμαται! αλλα θα κατεβω μετα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σου λενακι μου! εμεις ηλιο εχουμε, μπορει να βγουμε το απογευμα. τωρα εφαγε κ την εβαλα για υπνο γιατι το μεσημερι κοιμηθηκε μονο μια ωρα κ ηταν κοτοπουλο. για να δουμε θα κοιμηθει??????

γκρινια ε? ευτυχως εμας δεν εχει γκρινια, αλλα πολλα σαλια κ επιθεσεις οπως λες, με δαγκωνει συνεχεια οπου βρει!

αναστασακι κ εμενα με ρωταγαν δεχεστε επισκεψεις? οταν ειναι να μας πειτε να ερθουμε! ευτυχως!

βγαινω, αν κοιμηθηκε το ζουζου θα παω να την πεσω εγω!

Καλημερούδιααααα!!:P

Τι κάνετε?κοιμάστε?? Αχ κ γω θα θελα λίγες ώρες παραπάνω ύπνο,?!:cry:

Εδώ κ μέρες μου ξυπνάει πολύ νωρίς .κατά της 7..κοιμάται κ νωρίς στης 10..έλα όμως που εγώ δε νυστάζω εκείνη την ώρα συνήθισα πιο αργά κ το πρωί μου κακοφαινεται τόσο νωρίς να σηκώνομαι..

Σήμερα μουντόσ καιρός..για βροχή μου φαίνεται το πάει .έβαλα ένα πληντυριο..φάγαμε πρωινό κ τώρα καθίσαμε στον καναπέ ..

Δεν έχω μαγείρεμα σήμερα..γιουπιι..έκανα χθες πατάτες γιαχνί με κρεβατακι μέσα..μόνο τη σουπιτσα του μικρού έχω να κάνω..το σπίτι συμαζεμενο κ γω θα χαλαρώσω σήμερα..έχω κ σιδέρωμα αλά δε ξέρω αν θα το κάνω σήμερα ίσως το απογευματάκι..

Ο μικρός μου κοιτάει τη Ντόρα τώρα..χαχα..μαζί με τον μεγάλο..

Αυτααα..τι αλο??

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααα!!!!!! τι κανετε?????????

εμεις τρωμε κ παλευουμε με το ζιζί!!!!!! εχθες τον ζυγίσαμε! 6900 εγινε! μου εχει φυγει σχεδον το αγχος για το θηλασμό εφοσον παιρνει καλό βαρος!! χαλαλι του!!:tongue::P

λενακι μου!!οντως πολυ μουνταμαρα!! κ εγω ετσι λεω για βροχη θα το παει!:evil: κ ελεγα να βγουμε βολτιτσα! λενακι γυρνα και δες τι εγραψες για τις πατατες γιαχνί! χαχαχαχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα σχεδον μου φευγει ο βηχας και η καταρροη...μονο το πρωι που ξυπναω νιωθω λιγο μπουκωμενη αλλα κατα την διαρκεια της μερας καλυτερευω...ουφ μακαρι να μου περασει τελειως μεχρι την κυριακη που ειναι τα βαφτισια της ανηψιας!!!!

Εμεις ξυπνησαμε το πρωι πρωι κατα τις 7 παρα ξανακοιμηθηκε λιγακι ο μπεμπακος και ξυπνησε 8 παρα...ηπιε γαλατακι και μετα πηγαμε μια μικρη τσαρκα γιατι εχει πολυ ωραια μερα...βεβαια τωρα εχει αρχισει να φυσαει αρκετα αλλα κανει πολυ ζεστη!

Σημερα μαγειρευω ψαρακι με πατατουλες στον φουρνο!!!! Μιαμ μιαμ....

Λενιω και μενα ο μπεμπης με εχει καταφαει μιλαμε...συνεχεια επιθεσεις στα μαγουλα και στο σαγονι μου κανει και μετα ξεκαρδιζετε στα γελια το καμαρι μου!!!! χαχαχαχ....ειλικρινα θελω να μου πεις πως φτιαχνεις αυτην την συνταγη με τις πατατες γιαχνι με κρεβατακι μεσα...εγω αν δεν θελω κρεβατακι μπορω να βαλω καναπε?????χαχαχαχαχ....εχω λιωσει στο γελιο μιλαμεεεεεεε............969356n04i0j45gk.gifαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Αναστασακι μου μια χαρα ο μπεμπακος σου παιρνει τα γραμμαριακια του...εξ αρχης πηγε καλα ο θηλασμος και οσο μπορεις συνεχισε τον! Εμεις ειμαστε 5μιση μηνων σχεδον και τωρα πηγαμε 6500 κιλα...δωσ'του πολλα φιλια!!!!

Γιωτουλα μου και η δικη σου μπεμπα κανει επιθεσεις ε???Τρελαινομαι οταν το κανουν αυτο...ο δικος μου τωρα εχει αρχισει και κοιμαται λιγοτερο μεσα στην μερα και θελει συνεχεια αγκαλιες και τραγουδια!!!! Φιλησε μου την μπουμπουδενια μας!!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε καλε που ειστε????? Σας φιλω ολες γλυκα!!!!

Παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...