Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μουυυ:P

Τι κάνετε?Εμείς καλά!κοιμηζω τον μικρούλ τώρα,ο μιχαλάκηΣ κοιμάται ..έβαλα κ τα Ρεβίθια να βράσουν..θα κάνω ρεβυθοκεφτεδες ..

Σας έχω διαβάσει αλάείμαι από το κινητό κ δε μπορώ να γράψω πολα..πάλι χάλασε ο υπολογιστής..

Ν μου φιλησετε τα μωράκια σας τα όμορφα.

Σας αγαπώ πολυυυυυ

((((((()))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες και Χριστος Ανεστη! Επιτελους μπηκα να σας πω τα χρονια πολλα!!!! Ουφ...κολλαει πολυ τις τελευταιες μερες και σημερα μακαρι να μην κολλησει και να μπορεσω να δημοσιευσω το μηνυμα!

Σας διαβασα λιγακι αλλα δεν εχω πολυ χρονο να απαντησω στην καθεμια ξεχωριστα....αφηστε που φοβαμαι να γραψω κατεβατο γιατι μπορει και να μην δημοσιευτει.....ουφ!

Εμεις καλα περασαμε αν και κουραστηκα παρα πολυ....ειχαμε μαζευτει ολοι σπιτι μας και ειχαμε και τα 3 πιτσιρικια και μιλαμε για πολυ τρεξιμο...οι γιαγιαδες κανανε τις δουλειες της κουζινας κι εμεις κυνηγουσαμε τον μικρο γιατι ειναι πολυ ζιζανιο....εγω να εχω και τον μπεμπακο αγκαλια και να κανει γουλιες...τι να πω ρε παιδι μου...αντι μεγαλωνοντας να φτιαχνει αυτο το θεμα....βεβαια εχουν κοπει οι εμετοι αλλα αν δεν του φοραω σαλιαρα γινεται μουσκεμα...η συνυφαδα να εχει την μπεμπα αγκαλια....βλεπετε οι συζυγοι εφυγαν να πανε σε εναν ξαδερφο τους για τα χρονια πολλα και ξεχασαν να γυρισουν...τεσπα! Η αληθεια ειναι οτι κι εγω φετος δεν καταλαβα Πασχα γιατι ουτε εκκλησια πηγα ουτε σουβλισαμε....δεν πειραζει περασαμε πολυ ωραια ομως! Και του χρονου με υγεια!!!!!

Εμεις πηγαμε καναμε το εμβολιο την Μ.Πεμπτη, δεν θυμαμαι αν σας το ειπα...ειμαστε 6500 κιλα και 65 ποντους και 30 απριλιου ξεκιναμε ρυζαλευρο βανιλια! Θα του ξεκινησω του εμποριου την πρωτη εβδομαδα και την επομενη εβδομαδα που θα αρχισει φρουτοκρεμα στις 7 Μαϊου δηλαδη, θα του δινω παλι φρουτοκρεμα το απογευμα αντι για ρυζαλευρο! Ευχομαι να του αρεσουν τα φρουτα! Μετα απο λιγο καιρο το απογευμα θα τρωει και γιαουρτακι το οποιο θα του το δινω κανονικο οχι αυτα τα παιδικα επιδορπια γιαουρτιου....οταν ξεκινησουμε σουπιτσες θα του δινω και το απογευμα σουπα καθημερινα εν αλλαξ με γιαουρτι παντα! Εχω μια συνταγη για ρυχαλευρο σπιτικο αλλα απ'οσο διαβασα σε φορουμ με μανουλες που το επιχειρησαν, τα μωρα τους δεν το ετρωγαν γιατι ηταν πικρουτσικο και αναγκαστηκαν να παρουν του εμποριου...της frezyderm ειναι βιολογικο και χωρις ζαχαρη και μαλλον με αυτο θα ξεκινησω εγω στον μπεμπη! Ετσι κι αλλιως για μια εβδομαδα θα ειναι οποτε αργοτερα γυρω στον 8ο μηνα για απογευματινη κρεμα θα φτιαχνω μπισκοτακια μονη μου και θα του τα λιωνω στο γαλα που θα πινει! Εσεις που θηλαζετε ακομα μπορειτε να βγαζετε με το θηλαστρο και να φτιαχνετε τις κρεμες με μητρικο! Τουλαχιστον να αποφυγουμε τις κρεμες εμποριου ρε γμτο! Τεσπα...βλεποντας τι του αρεσει και κανοντας το αναλογο!!!!

Αυτα τα δικα μας νεα...

καλημερα!!!!!! κ εμεις εδω χαζόκαιρο κ βροχη εχουμε!!!!!

σημερα το απόγευμα θα φυγουμε απο το χωριό! κ θα ξανα ερθουμε την κυριακη πάλι που εχει γενεθλια η ανηψιά μου ( εντομεταξυ την εχω βαπτισει κ δεν ξερω πως να την λεω, ανηψια ή βαπτηστηρα??:rolleyes:) πήγαμε τζαμπο της πηραμε δωρακια εχθες, πηρε μια θεια μου κ στον μπεμπη δωρο,γενικα ξεσκασα βρε κοριτσια!! μεγαλη βοηθεια παντως να σου κραταει η μανα για λιγο το παιδι!!!!! ηρθε η γιαγια μου παω κ θα ξανα μπω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!!!!!! κ εμεις εδω χαζόκαιρο κ βροχη εχουμε!!!!!

σημερα το απόγευμα θα φυγουμε απο το χωριό! κ θα ξανα ερθουμε την κυριακη πάλι που εχει γενεθλια η ανηψιά μου ( εντομεταξυ την εχω βαπτισει κ δεν ξερω πως να την λεω, ανηψια ή βαπτηστηρα??:rolleyes:) πήγαμε τζαμπο της πηραμε δωρακια εχθες, πηρε μια θεια μου κ στον μπεμπη δωρο,γενικα ξεσκασα βρε κοριτσια!! μεγαλη βοηθεια παντως να σου κραταει η μανα για λιγο το παιδι!!!!! ηρθε η γιαγια μου παω κ θα ξανα μπω!!

αχ ποσο σε νοιωθω!!! η μαμα μου μενει 25 χιλιομετρα μακρια (απεναντι απο το μαγαζι) δεν οδηγει, κ για να ερθει με συγκοινωνια θελει 1,5-2 ωρες!

ποσες φορες ηθελα απλα να παω για περπατημα η να παω για ψωνια!

αχ ποσο σε νοιωθω!!! η μαμα μου μενει 25 χιλιομετρα μακρια (απεναντι απο το μαγαζι) δεν οδηγει, κ για να ερθει με συγκοινωνια θελει 1,5-2 ωρες!

ποσες φορες ηθελα απλα να παω για περπατημα η να παω για ψωνια!

ετσι ειναι γιωτακι!! πολυ απλα πραγματα που με ενα μωρο φανταζουν ακατορθωτα!:rolleyes: δεν τον εμπιστευομαι σε αλλον εκτος του αντρα μου κ της μανας μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι γιωτακι!! πολυ απλα πραγματα που με ενα μωρο φανταζουν ακατορθωτα!:rolleyes: δεν τον εμπιστευομαι σε αλλον εκτος του αντρα μου κ της μανας μου!

ναι κ εγω + της πεθερας μου αλλα για πολυ λιγο (αν κλαψει δεν μπορει να την χειριστει, ειναι 76 χρονων), κραταει κ τα διδυμα του κουνιαδου κ γινεται παιδικος σταθμος εκει! αλλα θα ηθελα να πω της μαμας μου κρατα την να παω να παρω δωρο του αντρα μου αν ηταν κοντα μας, κ οχι να πω στον αντρα μου κρατα την να παω να σου παρω δωρο!

ασε που ο αντρας μου δουλευει συνεχεια!!! και αν ειναι ο καιρος καλος την παιρνω μαζι μου, αν οχι??????????????

παντως παρολα αυτα την μητροτητα δεν την αλλαζω με τιποτα, μονο που μου γελαει δεν θελω τιποτα αλλο!!!:-P

ναι κ εγω + της πεθερας μου αλλα για πολυ λιγο (αν κλαψει δεν μπορει να την χειριστει, ειναι 76 χρονων), κραταει κ τα διδυμα του κουνιαδου κ γινεται παιδικος σταθμος εκει! αλλα θα ηθελα να πω της μαμας μου κρατα την να παω να παρω δωρο του αντρα μου αν ηταν κοντα μας, κ οχι να πω στον αντρα μου κρατα την να παω να σου παρω δωρο!

ασε που ο αντρας μου δουλευει συνεχεια!!! και αν ειναι ο καιρος καλος την παιρνω μαζι μου, αν οχι??????????????

παντως παρολα αυτα την μητροτητα δεν την αλλαζω με τιποτα, μονο που μου γελαει δεν θελω τιποτα αλλο!!!:-P

και εγω παντου μαζι μου τον εχω!! μονο οταν εχει ασχημο καιρο δεν βγαινουμε!! ποσο δικιο εχεις!!! εγω απο τη στιγμη που εγινα μαμα ποσα πραγματα βλέπω διαφορετικα!!!!!!!!

γυρισαμε σπιτακι μας!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε?????

Δεν θα το πιστεψετε...ειμαι και παλι αρρωστη! Βηχα, καταρροη και φτερνισμα πολυ! Ουφ τι θα κανω ρε κοριτσια??? Ποτε θα φυγει αυτη η αρρωστιλα?????

Ο μπεμπης προς το παρον ειναι καλα...το μικρουλι μου μωρε δεν θελω να κολλησει παλι...αυριο εν τω μεταξυ αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε να ψωνισουμε ρουχα για την ανηψια και για ενα αλλο κοριτσακι που βαφτιζεται, να αλλαξουμε κατι ρουχαλακια του μπεμπη και να παμε να φτιαξουμε και το καροτσι γιατι πλεον το πορτ μπεμπε δεν βολευει! Αν δεν ειναι καλος ο καιρος βλεπω μπαμπα και γιο να καθονται στο αυτοκινητο παλι! Ουφ δεν αντεχω αλλο παλιοκαιρο....να ουρλιαξω μου ερχεται!

Ησυχια βλεπω γενικα στο καφε μας...για να οργανωθουμε να κανουμε καμια συζητηση της προκοπης!!!!

Παω να πιω το σιροπακι μου και να φτιαξω γαλα στον μπεμπη...σιγα σιγα πρεπει να του αλλαξω το ωραριο γιατι οταν ξεκινησει να τρωει αυτο το ωραριο που εχουμε τωρα δεν βολευει....τεσπα...αντε θα ξαναμπω μετα! Φιλια!!!!

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε?????

Δεν θα το πιστεψετε...ειμαι και παλι αρρωστη! Βηχα, καταρροη και φτερνισμα πολυ! Ουφ τι θα κανω ρε κοριτσια??? Ποτε θα φυγει αυτη η αρρωστιλα?????

Ο μπεμπης προς το παρον ειναι καλα...το μικρουλι μου μωρε δεν θελω να κολλησει παλι...αυριο εν τω μεταξυ αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε να ψωνισουμε ρουχα για την ανηψια και για ενα αλλο κοριτσακι που βαφτιζεται, να αλλαξουμε κατι ρουχαλακια του μπεμπη και να παμε να φτιαξουμε και το καροτσι γιατι πλεον το πορτ μπεμπε δεν βολευει! Αν δεν ειναι καλος ο καιρος βλεπω μπαμπα και γιο να καθονται στο αυτοκινητο παλι! Ουφ δεν αντεχω αλλο παλιοκαιρο....να ουρλιαξω μου ερχεται!

Ησυχια βλεπω γενικα στο καφε μας...για να οργανωθουμε να κανουμε καμια συζητηση της προκοπης!!!!

Παω να πιω το σιροπακι μου και να φτιαξω γαλα στον μπεμπη...σιγα σιγα πρεπει να του αλλαξω το ωραριο γιατι οταν ξεκινησει να τρωει αυτο το ωραριο που εχουμε τωρα δεν βολευει....τεσπα...αντε θα ξαναμπω μετα! Φιλια!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Εμείς δεν πρέπει να είπαμε τα χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά αγαπούλα μου να είστε πάντα καλά στην οικογένειά σου! Ουφφφ πάλι άρρωστη μωρέ; Πω πωω τι είναι αυτό φέτος; Το κουραστικό είναι που δεν μπορείς να απολαύσεις τον μπεμπάκο σου! Πάντως ο καιρός καλυτερεύει! Από σήμερα και κάθε μέρα θα ανεβαίνει και η θερμοκρασία! Αμάν να καταλάβουμε λίγο άνοιξη βρε παιδί μου!

Αχ ωστόσο εγώ αδιαθέτησα την Δευτέρα και με έχει ταράξει στον πόνο! Είμαι καθηλωμένη σε μία καρέκλα γιατί με την παραμικρή κίνηση που κάνω αφήστε τα! ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου! Εμείς δεν πρέπει να είπαμε τα χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά αγαπούλα μου να είστε πάντα καλά στην οικογένειά σου! Ουφφφ πάλι άρρωστη μωρέ; Πω πωω τι είναι αυτό φέτος; Το κουραστικό είναι που δεν μπορείς να απολαύσεις τον μπεμπάκο σου! Πάντως ο καιρός καλυτερεύει! Από σήμερα και κάθε μέρα θα ανεβαίνει και η θερμοκρασία! Αμάν να καταλάβουμε λίγο άνοιξη βρε παιδί μου!

Αχ ωστόσο εγώ αδιαθέτησα την Δευτέρα και με έχει ταράξει στον πόνο! Είμαι καθηλωμένη σε μία καρέκλα γιατί με την παραμικρή κίνηση που κάνω αφήστε τα! ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου,Χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Υγεια και αγαπη!

Ναι παλι αρρωστη εγω και δεν μπορω να το εξηγησω αυτο καθε λιγο και λιγακι!!!!Μακαρι να φτιαξει ο καιρος γιατι ειλικρινα δεν μπορω αλλο....

Στην περιοδο ποναγες τοσο πριν την γεννα???? Εγω ποναγα πριν αλλα οταν μου ηρθε μετα την γεννα δεν καταλαβα τιποτα 6 μερες....

Παρεπιπτοντως....κι εμεις εσωρουχα απο τζαμπο φοραμε για 12 μηνων αλλα ειμαστε 5....εσεις ακομα δεν σαραντισατε και φορατε για 12 μηνων?Θα τρελαθωωωωωωω......θρεφταρακι ο μπεμπακος ε?????? Φιλησε τον μου στα ζουμερα μπουτακια του....

Καλημερα Ιωαννα μου,Χριστος ανεστη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Υγεια και αγαπη!

Ναι παλι αρρωστη εγω και δεν μπορω να το εξηγησω αυτο καθε λιγο και λιγακι!!!!Μακαρι να φτιαξει ο καιρος γιατι ειλικρινα δεν μπορω αλλο....

Στην περιοδο ποναγες τοσο πριν την γεννα???? Εγω ποναγα πριν αλλα οταν μου ηρθε μετα την γεννα δεν καταλαβα τιποτα 6 μερες....

Παρεπιπτοντως....κι εμεις εσωρουχα απο τζαμπο φοραμε για 12 μηνων αλλα ειμαστε 5....εσεις ακομα δεν σαραντισατε και φορατε για 12 μηνων?Θα τρελαθωωωωωωω......θρεφταρακι ο μπεμπακος ε?????? Φιλησε τον μου στα ζουμερα μπουτακια του....

καλημερα κοριτσακια μου! εμεις φαγαμε κ τωρα νανι! να κανω και καμια δουλιτσα!

ιωαννα κ εγω χαλια με την πρωτη περιοδο, κ πολυ αιμα σχεδον αιμοραγια, ειναι μου ειπε ο γιατρος επειδη θηλασα μονο 40 μερες. 15 μερες αιμα ειχα! αγανακτησα! ελπιζω εσυ να την περασεις καλυτερα!

ματινακι μου? τι κανετε? περαστηκα βρε κοριτσακι! μα τι πραγμα ειναι αυτο! ετσι κ οι γονεις μου συνεχεια αρρωσταινουν φετος! αμαν να βγει αυτος ο κ...χειμωνας!!!

φιλακια!!!

Η αλήθεια είναι πως πόνο πολύ δεν έχω αλλά έχω πολύ αίμα! Τι να σου πω; Τραγική κατάσταση! Με την παραμικρή κίνηση λερώνω! Ούτε ο μπέμπης δεν αλλάζει τόσο συχνά ρούχα! Συγγνώμη για την περιγραφή αλλά πολύ χάλια! Αμάν να τελειώσει η περίοδος γιατί λίγο οι ορμόνες από τη λοχεία λίγο η περίοδος τσίτα τα νεύρα πάλι! Ο α;ντρούλης μου την πληρώνει! Εν τω μεταξύ το απόγευμα περιμένω και μία θεία του άντρα μου να έρθει να ευχηθεί για το μπέμπη και δεν θέλω καθόλου! Όλος ο κόσμος μου λεει να κάνει μερικά εμβόλια το παιδί και μετά κι αυτή φαγώθηκε από τη Μ. Εβδομάδα! Ήμαρτον!!!

ιωαννα κ εγω χαλια με την πρωτη περιοδο, κ πολυ αιμα σχεδον αιμοραγια, ειναι μου ειπε ο γιατρος επειδη θηλασα μονο 40 μερες. 15 μερες αιμα ειχα! αγανακτησα! ελπιζω εσυ να την περασεις καλυτερα!

ματινακι μου? τι κανετε? περαστηκα βρε κοριτσακι! μα τι πραγμα ειναι αυτο! ετσι κ οι γονεις μου συνεχεια αρρωσταινουν φετος! αμαν να βγει αυτος ο κ...χειμωνας!!!

φιλακια!!!

Καλημέρα Γιωτάκι! Όπως τα λες! Αιμορραγία! Ο γιατρός μου είπε πως δεν έχει σχέση αν θηλάζεις, πάντα η 1η περίοδος είναι λίγο προβληματική μετά τη γέννα! Και η αδερφή μου δεν θήλασε καθόλου και είχε και αυτή το ίδιο πράγμα! Τι να πω; Να περάσει γιατί δεν υποφέρεται!

φιλακια!!!

Kαλημερα Γιωτουλα μου! Τι κανει η μπουμπουδενια μας? Μαμ και νανι τωρα ε?

Ασε με σου λεω τα εχω παρει συνεχεια αρρωστη ειμαι φετος! Εγω που αρρωσταινα μια αφορα στα 5 χρονια...ουφ σπαστικο! Ευχαριστω για τα περαστικα αλλα αν δεν παει η θερμοκρασια 30 βαθμους με βλεπω παλι αρρωστη μεσα στον Μαη...εχουμε και την βαφτιση την κυριακη και τρεμω μηπως ειμαι χαλια! πππφφφφφ......

Η αλήθεια είναι πως πόνο πολύ δεν έχω αλλά έχω πολύ αίμα! Τι να σου πω; Τραγική κατάσταση! Με την παραμικρή κίνηση λερώνω! Ούτε ο μπέμπης δεν αλλάζει τόσο συχνά ρούχα! Συγγνώμη για την περιγραφή αλλά πολύ χάλια! Αμάν να τελειώσει η περίοδος γιατί λίγο οι ορμόνες από τη λοχεία λίγο η περίοδος τσίτα τα νεύρα πάλι! Ο α;ντρούλης μου την πληρώνει! Εν τω μεταξύ το απόγευμα περιμένω και μία θεία του άντρα μου να έρθει να ευχηθεί για το μπέμπη και δεν θέλω καθόλου! Όλος ο κόσμος μου λεει να κάνει μερικά εμβόλια το παιδί και μετά κι αυτή φαγώθηκε από τη Μ. Εβδομάδα! Ήμαρτον!!!

Πω πω τοσο πολυ ρε συ? Εγω ουτε αιμα ειχα πολυ ουτε πονο...ειναι αναλογα τον οργανισμο τι να πω? Δεν ξερω αν παιζει ρολο ο θηλασμος αλλα γενικοτερα απ'οσο εχω καταλαβει εγω πρεπει να ειμαι η εξαιρεση του κανονα...ουτε πονο στην γεννα ουτε πονο περιοδου πια....παλι καλα να λεω δοξα τον Θεο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...