Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα, κορίτσια μου! Χρόνια πολλά και πάλι!!! :P

Πώς είστε σήμερα; Πώς τα περάσατε χθες;

Εμείς καλά είμαστε αν και ταλαιπωρηθήκαμε χθες μέχρι να βρούμε κάπου να κάτσουμε να φάμε, αλλά εν τέλει όλα οκ! Δεν μας έκλειναν τραπέζι οι αθεοφοβοι λόγω της ημέρας.... Δε βαριέσαι.... Πάντως φάγαμε, σκάσαμε, ήπιαμε και το καφεδάκι μας και όλα καλα! :D Σήμερα τα κεφάλια μέσα γιατί ο αντρούλης φεύγει τώρα για δουλειά κι εγω θα τριγυρνάω σπίτι.... :confused: Λίγη ξεκούραση χρειάζεται με την ευκαιρία! Μπήκα και στο μήνα μου σήμερα! Απίστευτο;;; :P:p Αμήν Παναγίτσα μου να τη βγάλουμε και να έιναι όλα καλα....

Ποπάκι, σβούρα το κοριτσάκι σου;;; χιχιχι Καιρός της είναι...7 μηνών! Από εδώ και πέρα θα είναι κάθε μέρα και μια εκπληξη! Καλά..όταν περπατήσει.... τρελά γλεντια θα κάνετε! Απο τη μια θα την καμαρωνετε και από την αλλη θα τρεχετε απο πισω!! Ξέρω από τα ανιψακια μου... Χαμός! :P

Φιλάκια σε ολες! Και όταν λέω όλες...εννοώ οοοοοοοολες!! :-P:razz:

Κοριτσάκι μου καλό χρόνια σου πολλά με υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου! Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις την μπεμπούλα σας αγκαλίτσα! Ααααχχχ έφτασε ο καιρός! Είδες πως πέρασε; Μπράβο που περάσατε καλά εχθές με τον αντρούλη σου! Κι εμείς στο χωριό πήγαμε και ήταν όλοι εκεί! Ο μπεμπάκος μου βέβαια την περισσότερη ώρα κοιμότανε το καμάρι μου! Σήμερα ήμασταν στη μαμά μου που γιόρταζε! Ουφφφ πάει και το Πάσχα! Του χρόνου πάλι με υγεία πάνω από όλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλες μουουουουουουυ....τι κανετε????

εμεις πολυ γκρινιααααααααααααααα......και σημερα ολη μερα....και εκει που παω να της δωσω ντεπονακι να ηρεμισει τι να δω??????????????????

εχουν βγει τα δυο πανωωωωωωωωωωωωωωωω....εβαλα κουταλακι αλλα δε κανουν ακομα ηχο....χιχιχι....εχω τρελλαθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....αχ το παιδακι μου μωρεεεεεεε!!!!!!τοσο νωρις παιδευεται!!!!!!!

παωωωωω...κλαιει παλι......

μακια γλυκα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Μαρή τρελλή χόνια σου πολλά και να χαίρεσαι τη μπιζουδένια σου! Βγάλατε δοντάκι;;;;;; Θα τρελλαθώωωωωωωω!!!! Γι'αυτό το μαναράκι μας έχει τόση γκρίνια! Δεν εξηγείται αλλιώς! Σε φιλώ γλυκά και σ'αγαπώ μαρήηηηηηηηηη!!!!

καλησπέρα!!!! τι μου κάνετε? εμείς στο χωριό ακόμα!

το πρωι βγηκαμε βολτιτσα με το σλίνγκ, μετα χαλασε ο καιρος αλλα τα περναμε πολύ όμορφα! μπορεί να μείνουμε και αυριο..:rolleyes:

ρανιακι????? δοντακιά????? βιάζεται η μπιζουδενιαααα!!!!!!!!:P:p

κορίτσια φιλάκια σε όλεςςςςςς!!!!!!!! πάω να θηλάσω τον μπέμπη που τον εχει αγκαλίτσα η γιαγιά!!!

καληνύχτααααααα!!!!!!!!!!! φιλιάααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μουουουοουουουουουου....

τι κανετε????εμεις καλα...εδω πινω καφεδακι.....τελος ο θηλασμος για μενα.....στενοχωριεμαι αλλα καλα ηταν 3 μηνες παρα κατι!!!!!!

φφφφφφ....δε πειραζει......χαχαχαχα....τα λεω μονη μου για να τα ακουωωωωωω.....ηπια ομως καφεδακι κι εκανα κι ενα τσιγαρακι!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...τα ευχαριστηθηκα!!!!!

αναστασακι μου ακομα στο χωριουδακι ε??????καλα κανετε για να τον ευχαριστηθει και η γιαγια του λιγο!!!!!

ιωαννακι μου τι κανετε?μερες εχουμε να μιλησουμε....ναι ....δοντακιααααααα.......δεν πεταχτηκαν νακομα αλλα εχει 2 ασπρουλακια απο πανω....μακαρι να μην αργησουν για να ηρεμησει και το μπιζουδι μου!!!!!!

ποπακι μουουουουου....που εισαι ρε παιδι?????????????????????χαχαχαχα

ανταρτισσα η μπουμπου μας ε????χαχαχαχααχ....απο μωρο φαινοταν το καμαρι μου....μαλλον ετσι θα βγει και η δικια μας.....φφφφφφφφφφ......

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....:-P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κ απο εμας!!! τι κανετε βρε κοριτσια που ειστε?? εμεις τωρα τρωμε κ ειπα να μπω!! ειχαμε επισκεψεις το πρωι μας φερανε δωρακια!!:D

το απογευμα περιμενω τον αδερφο μου να σχολασει να παμε τζαμπο.

κατα τα αλλα καλα!! ο μικρος το βραδυ κοιμαται πολυ καλα!!:P

ρανιακι μου μια χαρα τα πηγες!!!!! οσο μπορει ο καθενας!!!

φιλακιααααααααα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμας!!! τι κανετε βρε κοριτσια που ειστε?? εμεις τωρα τρωμε κ ειπα να μπω!! ειχαμε επισκεψεις το πρωι μας φερανε δωρακια!!:D

το απογευμα περιμενω τον αδερφο μου να σχολασει να παμε τζαμπο.

κατα τα αλλα καλα!! ο μικρος το βραδυ κοιμαται πολυ καλα!!:P

ρανιακι μου μια χαρα τα πηγες!!!!! οσο μπορει ο καθενας!!!

φιλακιααααααααα!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε? εμεις μολις φαγαμε φρουτοκρεμα κ στις 2.30 παει για νανι!

ρανακι μια χαρα τα πηγες! κανε κ καμια τζουρα για μενα, το εχω κομμενο 2.5 χρονια αλλα μερικες φορες λυσαω!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τζαμπο, τι καλα! μπορει να παω κ εγω το απογευμα να αλλαξω κατι πραγματα!

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμεις εδώ πολύ ήσυχοι, μεγαλώνουμε πολύ! Πήγαμε σήμερα τζάμπο και πήραμε καινούρια ρουχαλάκια γιατί δεν του κάνουνε! Καλά ζιπουνάκια φοράμε από 12 μηνών και πάνω! Έχει πλάτες το παιδάκι μου και δεν το παίρνουνε πια! Αφού ο καημένος κλαίει όταν του φοράω φανελάκι!

Ρανιάκι μου πολύ καλά τα πήγες με το θηλασμό! Μη μιλάς καθόλου! Φτου σας! Άντε να σκάσουνε καλά τα δοντάκια σας και να μην υποφέρει το μικρουλάκι σου!

Αναστασάκι μου ακόμη χωριό είσαι; Τέλεια! Φαντάζομαι ηρεμία!

Γιωτάκι μου πως τα πάτε με την φρουτόκρεμα;

Τα άλλα κοριτσάκια που είστε; Ακόμη να χωνέψετε το αρνί;;;;

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμεις εδώ πολύ ήσυχοι, μεγαλώνουμε πολύ! Πήγαμε σήμερα τζάμπο και πήραμε καινούρια ρουχαλάκια γιατί δεν του κάνουνε! Καλά ζιπουνάκια φοράμε από 12 μηνών και πάνω! Έχει πλάτες το παιδάκι μου και δεν το παίρνουνε πια! Αφού ο καημένος κλαίει όταν του φοράω φανελάκι!

Ρανιάκι μου πολύ καλά τα πήγες με το θηλασμό! Μη μιλάς καθόλου! Φτου σας! Άντε να σκάσουνε καλά τα δοντάκια σας και να μην υποφέρει το μικρουλάκι σου!

Αναστασάκι μου ακόμη χωριό είσαι; Τέλεια! Φαντάζομαι ηρεμία!

Γιωτάκι μου πως τα πάτε με την φρουτόκρεμα;

Τα άλλα κοριτσάκια που είστε; Ακόμη να χωνέψετε το αρνί;;;;

γεια σου ιωαννακι μου! ψωνια? με γεια!!!! καλε τεραστιος ειναι, εμεις φοραμε για 12 μηνων κ ειναι 7 μηνων! με την φρουτοκρεμα ετσι κ ετσι, αλλα την κοροιδευω λιγο κ την τρωμε! εσεις ποτε ξεκινατε?

φιλακια στον παιδαρο!!!

γεια σου ιωαννακι μου! ψωνια? με γεια!!!! καλε τεραστιος ειναι, εμεις φοραμε για 12 μηνων κ ειναι 7 μηνων! με την φρουτοκρεμα ετσι κ ετσι, αλλα την κοροιδευω λιγο κ την τρωμε! εσεις ποτε ξεκινατε?

φιλακια στον παιδαρο!!!

Εμείς λόγω ανάπτυξης θα αργήσουμε! Ο παιδίατρος μου είπε στον 5ο μήνα θα ξεκινήσουμε με φρούτα που είναι ελαφρά! Μίας φίλης το ξεκίνησε από τον 3ο μήνα με ριζάλευρο βανίλια! Ανυπομονώ να φτάσει ο καιρός! Εδώ και λίγες μέρες μας κάνει κάτι χαρούλες κάτι γελάκια απίστευτα! Ξυπνάει στις 7 το πρωί περίπου κι εγώ είμαι μέσα στη νύστα κι αυτός έχει μία όρεξη άλλο πράγμα! Βέβαια με το που τρώει ναρκώνεται το παιδάκι μου! Κι εσείς καλά τα πάτε με την κρεμούλα! Δεν έχουν πολύ πλάκα όταν τους ξινίζουν τα φρούτα; Είναι σκέτη γλύκα τα ατιμούλικα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Που είστε καλέ;;;; Κάνετε νάνι ακόμη; Ελάτε να πιούμε καφέ!!!!

καλημερα ιωαννακι! ειμαι ξυπνια απο τις 5! δεν μπορουσα να κοιμηθω! η μπεμπα κ ο αντρας μου νανι!

μα τι καιρος ειναι αυτος???????????:evil: ΧΑΛΙΑ!!!

Καλημέρα! Πράγματι με κούρασε αυτός ο καιρός! Και ενώ θα φτιάξει από αύριο θα έχει έντονους ανέμους μέχρι και την Κυριακή! Ουφφφφ θα σκάσω λέμε! Θέλω να καθαρίσω τα μπαλκόνια τις βεράντες και την αυλή μου! Αυτός ο αέρας όλη τη σκόνη από τα πεύκα επάνω θα τη φέρει! Ούτε το παιδάκι μου δεν μπορώ να βγάλω έξω!

Εμένα το νινί μου ξύπνησε στις 7 παρά να φάει από τις 11 το βράδυ! Τι καλά χόρτασε και η μανούλα ύπνο!

καλημερα κοριτσαρες μου.....τι κ...οκαιρος ειναι αυτος????και ηθελα να φτιαξω τα καλοκαιρινα σιγα σιγα...

ιωαννακι μου,γιωτακι μου τι κανετε????καλημερουδιααααα

Μη μαζέψεις ρούχα από τώρα! Ο καιρός θα κάνει κολπάκια μέχρι το 1ο 15νθήμερο του Μαΐου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...