Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλη ανασταση με υγεια! να χαιρομαστε τα μωρακια μας! καλη λευτερια πεταλουδακι μου, με το καλο η μπουμπου κ με εναν πονο!

απο οτι διαβασα ειστε ολες καλα!

λενακι μου κ εγω σε εχω επιθυμησει, δεν σε πετυχαινω!!!:( φρεσκα φρουτα τρωμε, δεν θελω να της δωσω εμποριου!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ λενακι μου τελευταιο πασχα μονοι σας! απο του χρονου θα εχεις κ το ζουζουνι σας!!!!!! με το καλό κοριτσαρα μου!!! αχ θυμαμαι τα δικα μου κ συγκινουμε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου καλη ανασταση με υγεια! να χαιρομαστε τα μωρακια μας! καλη λευτερια πεταλουδακι μου, με το καλο η μπουμπου κ με εναν πονο!

απο οτι διαβασα ειστε ολες καλα!

λενακι μου κ εγω σε εχω επιθυμησει, δεν σε πετυχαινω!!!:( φρεσκα φρουτα τρωμε, δεν θελω να της δωσω εμποριου!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

γεια σου γιωτακι μου! τι κλάνεις??????????:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσαρες μου γλυκες με τα ομοορφα μορακια σας!!!πολυ τρεξιμο απο δω κ περα!ανασα δεν παιρνω!δεν προλαβαινω να σας διαβασω κ στεναχωριεμαι...εμεις ειμαστε καλα!περασαμε μια ιωσουλα μανα κ κορη αλλα στρωνουμε!συνεχιζουμε με τον θηλασμο κ σε καμοια 15αρια μερες θα φαμε με κουταλακι!!να δουμε τι!για λαχανικα με βλεπω!ηθελα να σας πω Καλη Ανασταση να εχουμε!Να ειμαστε γερες και μεςι κ τα παιδακια μας και οι αντρουληδες μας να χαιρομαστε ολοι ο ενας τον αλλον!χιχχιχιχιχχ!!!σας αγαπω κ σας σκεφτομαι!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....

χρονια πολλα κοριτσαρες μου!!!!!ευχομαι να ειμαστε ολοι υγιεις και τυχεροι....

να περασετε τελεια αυριο στο σουβλισμα!!!!!

σας φιλω γλυκα ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Ζουζουνίτσες μου, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!! Χρόνια μας πολλά με υγεία κι ευτυχία!!! 1056366nv8p6ruhmn.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, Χρονια σου πολλά!!!!!!!!! Να είσαι γερή κοριτσάκι μου και να σε χαίρεται η οικογενεια σου! Να ζήσεις χρόνια και ζαμάνια και να καμαρώνεις το γλυκό σου αγαράκι!!!!! Πάντα και μόνο ευτυχισμένες στιγμές!!! Σε φιλώ γλυκά! :P

Σου στέλνω μερικά λουλουδάκια!!!

623072ikbahu5b3u.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

χριστός ανεστη φιλλεναδίτσες μου! να εχουμε ολοι υγεια αυτο ζηταω!!!!!!!!!

οι αντρες μου κοιμούντε και εγω ζημαζεψα λίγο. αντε να ξυπνησουν και να ετοιμαστουμε να φυγουμε σιγα σιγα! καλα να περασετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ζουζουνίτσες μου, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!! Χρόνια μας πολλά με υγεία κι ευτυχία!!! 1056366nv8p6ruhmn.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, Χρονια σου πολλά!!!!!!!!! Να είσαι γερή κοριτσάκι μου και να σε χαίρεται η οικογενεια σου! Να ζήσεις χρόνια και ζαμάνια και να καμαρώνεις το γλυκό σου αγαράκι!!!!! Πάντα και μόνο ευτυχισμένες στιγμές!!! Σε φιλώ γλυκά! :P

Σου στέλνω μερικά λουλουδάκια!!!

623072ikbahu5b3u.gif

λενακι μου γιορταζω 22 δεκεμβρη αλλα κραταω τις ευχες σου και σε ευχαριστω πολύ αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέραααα .χρόνια πολλά!!.χριστός Ανέστη!!

Να περάσετε όμορφα !!

Σας αγάπω πολυυυυυ!!

Πάω να ετοιμάσω τον μεγάλο μουυυ να ξυπνήσει κ ο μικρός κ να φύγουμε στη μαμά εκεί θα ψήσουμε..φιλάκια..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!χριστος ανεστη?τι κ(λ)ανετε????καλα αναστασακι εγραψες!!!!!!!!!χαχαχαχα.....περασατε καλα το πασχα?κι εμεις καλα με τους γονεις μου στο σπιτι μας φαγαμε, ψησαμε στο μπαρμπεκιου, η υπολοιπη φαμιλια πηγε υδρα στο εξοχικο!!!

τα μπεμπουλινια σας τα γλυκα?να μου τα φιλησετε, πεταλουδιτσα με το καλο κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπα οσο παει και γινεται θηριο, που να περπατησει τι εχει να γινει!!!!!κανει παλαμακια, τσιριζει, στριφογυρναει στο κρεβατι φουλ, αν την αφησω δευτερολεπτο θα πεσει απο κατω, παναγιτσα μου!!!!!γερα να ειναι χριστουλι μου!!!!!!!!!απο φαγητακια καλυτερα παμε, τρωμε περισσοτερο!!!!το βραδυ ανα μια με μιαμιση ωρα ξυπναει.....να δουμε ποοοοτε θα κοιμαται λιγο παραπανω!!!!!αυτα, σας αγαπω πολυ πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:και του χρονου με υγεια!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια μου! Χρόνια πολλά και πάλι!!! :P

Πώς είστε σήμερα; Πώς τα περάσατε χθες;

Εμείς καλά είμαστε αν και ταλαιπωρηθήκαμε χθες μέχρι να βρούμε κάπου να κάτσουμε να φάμε, αλλά εν τέλει όλα οκ! Δεν μας έκλειναν τραπέζι οι αθεοφοβοι λόγω της ημέρας.... Δε βαριέσαι.... Πάντως φάγαμε, σκάσαμε, ήπιαμε και το καφεδάκι μας και όλα καλα! :D Σήμερα τα κεφάλια μέσα γιατί ο αντρούλης φεύγει τώρα για δουλειά κι εγω θα τριγυρνάω σπίτι.... :confused: Λίγη ξεκούραση χρειάζεται με την ευκαιρία! Μπήκα και στο μήνα μου σήμερα! Απίστευτο;;; :P:p Αμήν Παναγίτσα μου να τη βγάλουμε και να έιναι όλα καλα....

Ποπάκι, σβούρα το κοριτσάκι σου;;; χιχιχι Καιρός της είναι...7 μηνών! Από εδώ και πέρα θα είναι κάθε μέρα και μια εκπληξη! Καλά..όταν περπατήσει.... τρελά γλεντια θα κάνετε! Απο τη μια θα την καμαρωνετε και από την αλλη θα τρεχετε απο πισω!! Ξέρω από τα ανιψακια μου... Χαμός! :P

Φιλάκια σε ολες! Και όταν λέω όλες...εννοώ οοοοοοοολες!! :-P:razz:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

περασατε ωραια διαβασα!!! μπραβο κοριτσια μου! κ εμεις ωραια περασαμε, ψησαμε στην ταρατσα οι 3 μας! η μπεμπα κοιταγε καλα καλα! πλακα ειχε, στις 2,30 την εβαλα για υπνο κ φαγαμε κ μετα νανι κ εμεις, υπιαμε κ μπιρες κ εψαχνα το κρεβατι!!!

αναστασακι μου εκ(λ)ανες ποδηλατο???

ποπακι μου κ χρυσανθακι μου χρονια κ ζαμανια! τι κανετε?

λενακι μπηκες στον μηνα σου? αντε με το καλο! εξω φαγατε?

ελενιτσα μου πηγατε στην μαμα σου? τελεια!

ρανακι μου εσεις τι κανατε?????

κοριτσια παρολο που περασαμε πολυ ωραια δεν καταλαβα πασχα, δεν πηγα ανασταση, πηγε ο αντρας μου με τον αδελφο του κ φεραν το Αγιο Φως κ μετα φαγαμε με τα κουνιαδια, κ ανημερα ειμασταν μονοι μας, λογω που αρρωστησε η μαμα μου, δεν πηγαμε σαλαμινα. περασαμε πολυ ωραια, αλλα σαν μια πολυ ωραια κυριακη, οχι σαν την κυριακη του πασχα! τελικα οι γιορτες ειναι για να μαζευονται οι οικογενειες! κ του χρονου να ειμαστε καλα!

φιλακια πολλα!

αγαπουλες μουουουουουουυ....τι κανετε????

εμεις πολυ γκρινιααααααααααααααα......και σημερα ολη μερα....και εκει που παω να της δωσω ντεπονακι να ηρεμισει τι να δω??????????????????

εχουν βγει τα δυο πανωωωωωωωωωωωωωωωω....εβαλα κουταλακι αλλα δε κανουν ακομα ηχο....χιχιχι....εχω τρελλαθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....αχ το παιδακι μου μωρεεεεεεε!!!!!!τοσο νωρις παιδευεται!!!!!!!

παωωωωω...κλαιει παλι......

μακια γλυκα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...