Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά! Καλή Ανάσταση σας εύχομαι σε εσάς και σις οικογένειές σας με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Φέτος παρόλα τα προβλήματα θα είναι το καλύτερο Πάσχα της ζωής μου! Με το μωράκι μας αγκαλίτσα! :D:D:D:D:D

Βρε κορίτσια προχθές που πήγαμε στον παιδίατρο μας είπε κάτι για το οποίο έχω αμφιβολίες πολλές!!! Τον είδε λίγο ανεπτυγμένο και λέει πως σιγά σιγά ξεκινάνε τα ούλα του και φουσκώνουν! Τόσο νωρίς το παιδάκι μου θα έχει ενοχλήσεις για δοντάκια; Εννοείται πως δεν θα βγει τώρα το δόντι αλλά και πάλι νωρίς δεν είναι να έχει ενοχλήσεις; Οι πιο έμπειρες μανούλες τι λέτε; Πάντως τις τελευταίες μέρες μου βγάζει πολλά σάλια! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaa καλημέρα κλανιαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου πεφτει ξεμαλιασμα ε???????? μπραβο τον μπεμπουλη μου που ηρεμησε στην αγκαλιτσα της μαμας!!:D:D:D δηλ ματινακι σε λιγο ξεκινατε κ τις στερεες ε??????? γιουυυππιιιιιιι!!!!!!!!!

λενακι μου κ εμενα μου εσπασε τα νευρα εχθες που δεν εμπαινε!!

που ειστε τσουπρες μουυυυυυυ???????

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Καλά βρώμισε το καφέ αυτές τις μέρες! Πολύ κλανιά έπεσε!!! Χαχαχχαχαχα!!!! Πάντως το παιδάκι μου όταν κλάνει σφίγγεται πολύ και όταν την εκτονώνει σπάει ένα χαμόγελο άλλο πράγμα! Χαχαχαχχαχα!!! Θέλω να τον τραβήξω βίντεο! Σου λέω όλα τα λεφτά είναι!

καλημέρα!!!!! τι κάνετε κοριτσακια μου????? εμείς καλά! κοιμηθηκαμε καλα δόξα το θεό! ξυπνησε μια στις 04.00 κ μετα στις 7.00! σήμερα θα πάμε να φάμε στην πεθερα νωρις κατα τις 20.00 λόγω του μπεμπη δεν μπορουμε πολύ αργα και αυριο θα πάμε στο χωριό!! 1317309lsk5aj07xu.gif και θα μεινουμε εκεί κ θα γυρίσουμε ή τρίτη ή τετάρτη!:P:p

Ιωαννακι μου κ εμενα απο 2 μηνων αρχισε να εχει πολλα σαλια! ο γιατρος μας είπε πως ωριμάζουν οι σιελογόνοι αδενες, τα δοντακια αργουν ακόμη! εμενα τα χερια δεν τα παιρνει απο το στομα εδω κ καιρο! κ οτι πιανει το βαζει στο στόμα!!:rolleyes:

αααα εχθες ζυγηστικαμε! 6655! μια χαρα!! 461775lyax060s2m.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕςςςς!:-P

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕ?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΠΗΓΑ ΨΩΝΗΣΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!:wink:ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΙΣΕΙς!ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑς!ΜΕΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΥΛΙΝΙΑ ΤΟΥ!ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΛΑ ΤΕΛΙΑΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!ΟΥΦ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΑ ΜΑΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝΕ ςΠΙΣΤΕΥΩ!Κ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΡΙΒΩς 6 ΜΗΝΩΝ!:wink:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟς ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ Κ ΤΙς ΣΤΕΡΕς ΤΡΟΦΕς ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΗς ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗΤ Ο ΝΕΡΑΚΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣ ΑΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗς ΜΑΜΑς!ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΥΠΑ Κ ΤΗ ΚΡΕΜΑ Κ ΤΟ ΠΙΝΕΙ!ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΣΕΙς ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΠΑΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕς ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΣΑς~

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλέ ξέχασα να ευχηθώ καλή ανασταση σε όλες!!!

λενακι μου καλή μαγειριτσα! ειμαι σίγουρη πως θα σου πετυχει!!

εμεις που θηλάζουμε κανει να φαμε? ή είναι βαριά???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

_1.jpg

easter2010.gif

Κοριτσακια μου μπηκα να σας ευχηθω...

Καλη ανασταση να εχετε και καλο Πασχα με υγεια και αγαπη!

Να χαιρεστε τις ομορφες οικογενειες σας και του χρονου με υγεια!!!!

Καλη λευτερια Ελενιτσα πεταλουδιτσα μας και στις υπολοιπες υγεια για τα παιδακια σας και με το καλο ενα 2ο παιδακι σε οσες το επιθυμουν!

Δυστυχως δεν μπορω να κατσω γιατι εχω πολλεεεεεες δουλειες!!!!!!

Ελπιζω να μπορεσω να μπω καποια στιγμη αυριο να ευχηθω που θα ειναι και ανημερα Πασχα!!!!!

Φιλια σε ολες και χρονια πολλα και παλι!!!!!!! Καλα να περασετε!!!!!

Αναστασακι μου εγω δεν εφαγα μαγειριτσα και γενικα συκωταρια ουτε περσυ που ημουν εγκυος! Τωρα που θηλαζετε θα ειναι ακομα χειροτερα....ειναι βαρεια τα εντοσθια για τα μωρα! Εκτος κι αν το διακινδυνευσεις....τι να πω? Εγω θα προτινα οχι παντως!

Αναστασακι μου εγω δεν εφαγα μαγειριτσα και γενικα συκωταρια ουτε περσυ που ημουν εγκυος! Τωρα που θηλαζετε θα ειναι ακομα χειροτερα....ειναι βαρεια τα εντοσθια για τα μωρα! Εκτος κι αν το διακινδυνευσεις....τι να πω? Εγω θα προτινα οχι παντως!

ναι το φανταστηκα! καλα οχι οτι ειμαι φαν της μαγειριτσας απλα βουταω στο ζουμι χεχεχεχε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ!;)παιδευτικα πολυ γκρινιαζε κ ο μικρος τωαρ την εβαλα να βρασει!μεχρι να τα ψιλοκοψω!

εβαλα μεσα μονο σηκωταρια!λετε ναμην κανει!αχ δε το σκεφτηκα!θα παρω τον γιατρο να ρωτησω!δεν εβαλα εντερα:rolleyes:ελπιζω να μου πετυχει κιολας γιατι θα ερθουν οι γονεις μου κ ο αδερφος μο με την κοπελα του το απογευμα ναφαμε!κ μεις νωρης σημερα κατα της 7 τους ειπα λογω του μωρου!;)

καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ Αναστασακι μου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

_1.jpg

easter2010.gif

Καλη λευτερια Ελενιτσα πεταλουδιτσα μας και στις υπολοιπες υγεια για τα παιδακια σας και με το καλο ενα 2ο παιδακι σε οσες το επιθυμουν!

Ελπιζω να μπορεσω να μπω καποια στιγμη αυριο να ευχηθω που θα ειναι και ανημερα Πασχα!!!!!

καλημερα Ματινακι μου! καλη Ανασταση!:D

κγω εχω ακομα να καθααρισω τα μαρουλια τα κρεμυδια αλα ξυπνησε ο μιρκος τωρα!ο μεγαλος πηγε στη μαμα μου με τον ανταρ μου!

λες δεν κανει Ματινακι μου να φαμε~:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.fisher-price.com/gr/parentingsolutions/article_view.asp?articleid=321028&CatId=26681&CatName=%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE&pId=&catCode=PS_NttFd

πολυ ενδιαφερουσα σελιδα..διαβαστε!;)

Αναστασακι μου λεει κ για το νερο!

πολυ μου αρεσε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.fisher-price.com/gr/parentingsolutions/article_view.asp?articleid=321028&CatId=26681&CatName=%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE&pId=&catCode=PS_NttFd

πολυ ενδιαφερουσα σελιδα..διαβαστε!;)

Αναστασακι μου λεει κ για το νερο!

πολυ μου αρεσε!

πολύ καλό λενάκι μου!!! σε ευχαριστούμε!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

_1.jpg

easter2010.gif

Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκό μου Ματινάκι!!!!

Καλή Ανάσταση σε όλα τα κορίτσια με υγεία, αγάπη κι ευτυχία για μας και τις οικογενειες μας!!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...