Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ αγαπουλα μου εχεις απολυτο δικιο να αγχωνεσαι αλλα εχει δικιο το γιωτακι!!!!!το εντερο ειναι σιγουρα!!!!!

μη μου φοβασαι καθολου!!!!!

αχ εχω κι εγω μια ανυπομονησια να το δω πρωτη φοραααααααααααααα.....:tongue:

ποτε θα το δεις? σε ποια εβδομαδα?εγω το ειδα στην 9η! φοβερη αγωνια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!1 (έτσι πιστευω δηλαδή!!!) άσε εμένα η γιατρος με έβγαλε ιο λίγο όταν πήγα :( και με πήγε πάλι πίσω!!!!!! έτοιμη για το γάμο?

για το γαμο πανετοιμηηηηηη...ολα ετοιμα...μονο νυχια και αισθητικος μου εμεινε!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

ποτε θα το δεις? σε ποια εβδομαδα?εγω το ειδα στην 9η! φοβερη αγωνια!

καλησπερα γιωτακι....τι κανει το μπεμπακι μας?

θα παω 9 ιουνιου...2 μερες πριν τον γαμο!!!!!μαλλον στη 6η εβδομαδα θα ειμαι....αχχχχχχχχχ....τι αγωνια ειναι αυτη????????λες να ακουσουμε και καρδουλα?

bg1142822.jpg

princess2.gif

γιωτάκι πρώτος υπέρηχο είσες την 9η σβδομαδα??

ναι! ηταν να παμε 8η αλλα ηταν εξωτερικο ο γιατρος και πηγαμε μια εβδομαδα μετα. απο την 8η και μετα ακουγεται η καρδια με κοιλιακο υπερηχο(ο γιατρος μου δεν κανει κολπικο στις εγκυες)

η καρδια αναβοσβηνει σαν αστερι!!!!! και ακουγεται δυνατα!

Διαφημίσεις

ναι! ηταν να παμε 8η αλλα ηταν εξωτερικο ο γιατρος και πηγαμε μια εβδομαδα μετα. απο την 8η και μετα ακουγεται η καρδια με κοιλιακο υπερηχο(ο γιατρος μου δεν κανει κολπικο στις εγκυες)

η καρδια αναβοσβηνει σαν αστερι!!!!! και ακουγεται δυνατα!

α εμένα μου έκανε κολπικό! και έχω ραντεβού στις 2/6 επλίζω να ακούσουμε καρδούλα!!!!! μάλλον πάλι κολπικός θα είναι ο υπέρυχος ε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα γιωτακι....τι κανει το μπεμπακι μας?

θα παω 9 ιουνιου...2 μερες πριν τον γαμο!!!!!μαλλον στη 6η εβδομαδα θα ειμαι....αχχχχχχχχχ....τι αγωνια ειναι αυτη????????λες να ακουσουμε και καρδουλα?

γεια σου ρανακι!

καλα ειναι η μπεμπα,κλωτσαει σαν τρελλη!!!

μμμμμμ!!! γαμιλιο δωρο! η καρδια παιζεται, συνηθως απο την 8η ακουγεται

το σπορακι σου?

α εμένα μου έκανε κολπικό! και έχω ραντεβού στις 2/6 επλίζω να ακούσουμε καρδούλα!!!!! μάλλον πάλι κολπικός θα είναι ο υπέρυχος ε?

σε δυο εβδομαδες δηλαδη, θα εισαι στην 8η θα ακουσεις καρδια σιγουρα, αλλα ο υπερηχος μαλλον απο πανω

κιαλλο σπορακι! τι τελεια!!!

σηκωνομαι να κανω καμια δουλεια και πως βαριεμαι!!!!!

καλη συνεχεια

σε δυο εβδομαδες δηλαδη, θα εισαι στην 8η θα ακουσεις καρδια σιγουρα, αλλα ο υπερηχος μαλλον απο πανω

κιαλλο σπορακι! τι τελεια!!!

έτσι όπως μου έβγαζε τις ημερομηνίες αυτη μου είπε πως κάθε 18 κλείνω μήνα. μακάρι να έιναι από πάνω από δω και πέρα ! πιστευω θα είναι πιο ωραία αίσθηση!!! μακάρι να ακούσουμε καρδιά!! εσύ ρανιάκη πιστευω θα δεις το σακουλάκι!!εγώ αυτο είχα δεί ήμουν συμφωνα με τη γιατρό 3 εβδομάδων και 5 ημερών.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ειμαι η Λενα και ειμαι καινουργια στο παρεακι σας...μελλουσα μανουλα κι εγω και γεματη αγωνιες και ονειρα!!!!

Θα μπω καποια στιγμη να γνωριστουμε καλυτερα!!

Φιλιαααααα...

Αναστασακι το Λενακι ειμαι που τα λεγαμε διπλα....ηρθα...:D

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Καλησπερα κοριτσια ειμαι η Λενα και ειμαι καινουργια στο παρεακι σας...μελλουσα μανουλα κι εγω και γεματη αγωνιες και ονειρα!!!!

Θα μπω καποια στιγμη να γνωριστουμε καλυτερα!!

Φιλιαααααα...

Αναστασακι το Λενακι ειμαι που τα λεγαμε διπλα....ηρθα...:D

το κατάλαβα λενάκι!!! καλωσήρθες και εδώ!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αγαπουλες μουουουουοουυου.....κοιμαστε εεεεεεεεεε?????

εγω ξυπνησα με τις κοτες....

πρωι-πρωι πολεμουσα με τη τουαλετα...ουφφφφφφφφφφ.....τι πραγμα κι αυτο??????χαχαχχαχαχα.....θα παω πιο μετα λαικη και θα παρω οτι φρουτο κυκλοφορει να το φαω μπας και παω τουαλετα κανονικα!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...