Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου????

τι κλανετεεεεεε????

αχαχαχαχαχαχα

κλαιωωωωωωωωωωωωω...σας διαβαζω και φευγει το βυζι οπως στο αναστασακι....ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

ρανιουκοοοοοοοοοοοοοοο εδωωωωωωωω~κ γω πολυ γελασααααα~πολυ πετηχημενοοοοοοοο:tongue::D:D

τι κανετεεεεεε?εμεις εδω ολοι μαζι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφφφ σε καλό μας!!

λενακι μου δεν του πολυαρεσει η σουπιτσα ε? μπορει να την συνηθισει μωρε μην το αφησεις! και δεν ξερω τι θα κανω με το θεμα της κρεμας οταν ερθει η ωρα! ουφ!! θα δουμε! ανυπομονω παντως!!

λενακι εσεις ποσο ησασταν οταν ξεκινησατε??

ρανιακι μου! τι κανετε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κ(λ)άνετε; Χαχχαχαχαχαχαχχ!!!! Εμείς είμαστε πολύ καλά! Ο σκατούλης μου τα τελευταία βράδυα τρώει στις 10 και ξυπνάει στις 6 παρά το πρωί! Αχ το κουκλάκι μου τον σκουπίζω με την πετσετούλα μετά το φαγητό και ξεκαρδίζεται στα γέλια!!! Μου έρχεται να τον ρουφήξω στα φιλιά!

Πεταλουδίτσα μου καλή ολόκληρη κοπελα έγινε η μπέμπα! Με το καλό αγάπη μου να έρθει να γεμίσει το σπιτάκι σας! Γιωτάκι, Αναστασάκι, Ρανιάκι να μου φιλήσετε τα ζουζούνια σας!

Λενιώωωωωωωωωωωω τι κάνεις; Ήρθε ο αδεφούλης σου; Ααααχχ φαντάζομαι τη χαρά σου! Να μου φιλήσεις τον Μιχαλάκη και τον μπέμπη τον όμορφο!

Σήμερα θα κρατήσει ο αντρούλης μου τον μπέμπη και θα βγω με την αδερφούλα μου στην αγορά για ψώνια και για καφεδάκι! Η καημένη κάνει συνέχεια εμετούς και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της! Είναι στον 4ο και ελπίζουμε στον 5ο να εξαφανιστούν οι παλιοεμετοί! Πάντως και στα πρηγούμενα 2 παιδάκια στο 5ο φύγανε! Άντε να δούμε!

Καλημέρα κι από μένα, φιλεναδίτσες!!! :D

Τι κ(λ)άνετεεεεε;;;; 433976aj7wpoevz9.gif

Ιωαννάκι, μπράβο στο αγοράκι σου!!! Πολύ καλό πρόγραμμα έχει!!! Φτου φτου!! Γελάει ο τζουτζουκος μου όταν τον σκουπίζεις καλε;;; χιχιχι Τι καλός!!! :-P Δωσ' του μια αγκαλίτσα μεγάλη!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα.....

επιτελους μπηκα.....τι κλανετεεεεεεεεεεεεε??????????χαχαχαχαχα

για μια ακομα φορα θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....χαχαχα

καλη ανασταση να εχουμε αγαπουλες μου......και καλο σουβλισμαααααααααααα!!!!!!μιαμ μιαμ μιαμ.....απο τωρα μου τρεχουν τα σαλια!!!!!χιχιχι

ιωαννακι πεταλουδιτσα μακιαααααααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερα κοριτσια μου τι κλανετε???????

Ρε σεις δεν το ειχα παρατηρησει το μηνυμα και εχω λιωσει στο γελιο!!!!!!!!!

Αναστασακι μου μεγαλη πετυχεσα.....αχαχαχαχαχχα.....!!!!!!! Εχω λιωσει στα γελια και με την Γιωτουλα μας...τι επιτυχημενες φωτο ειναι αυτες περι κλασιματος?????αχαχχαχαχαχα.....κλαιωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε μας εφυγε εντελως το κρυωματακι μας και στις 11 του μηνα κλεισαμε τον 5ο μηνα καλεεεεεε!!!!! Πηγαμε χθες και καναμε και εμβολιακι....πονεσε το καμαρι μου και εμεινε με ανοιχτο το στομα απο το κλαμα...μολις τον πηρα αγκαλια ηρεμισε αμεσως ομως και αρχισε να γελαει κιολας ο σκατουλης μου! Εχει αρχισει και κανει διαφορα κολπακια....δεν θυμαμαι τι σας εχω γραψει αλλα πλεον δεν μου εχουν μεινει μαλλια....με βουταει και με ξεμαλλιαζει....με δαγκωνει με μανια λογω που του πονενε τα ουλα και αν ειχε δοντια θα μου εκοβε κομματι με τοση δυναμη που βαζει...

Απ'οτι προλαβα να διαβασω ειστε καλα και τα μπουμπουκια σας ακομα καλυτερα!

Αχ Ρανια φετος εμεις δεν θα το σουβλισουμε γιατι πεθανε προσφατα η αδερφη του πεθερου μου και θα το παμε φουρνο να μας το ψησουν! Αλλα δεν με χαλαει...η παρεα εχει σημασια....φετος θα ερθουν ολοι σε μας μονο ο αδερφουλης μου θα λειπει ρε γμτο αλλα τι να κανουμε? Αυτα εχει η δουλεια του!!!! Να ειναι καλα μονο αυτο με ενδιαφερει!

Αυτα τα δικα μας νεα...

xaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaa καλημέρα κλανιαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου πεφτει ξεμαλιασμα ε???????? μπραβο τον μπεμπουλη μου που ηρεμησε στην αγκαλιτσα της μαμας!!:D:D:D δηλ ματινακι σε λιγο ξεκινατε κ τις στερεες ε??????? γιουυυππιιιιιιι!!!!!!!!!

λενακι μου κ εμενα μου εσπασε τα νευρα εχθες που δεν εμπαινε!!

που ειστε τσουπρες μουυυυυυυ???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!τι μου κλανετεεεε??:tongue::D:D

αχαχχααχα!οντως πολυ πετηχημενο!:tongue:

χθες προσπαθουσα να μπω κδε με εβαζε!κ σας ε:?

κ ειχα γραψει κ ενα μηνυμα κ με το που παω να το στειλω κολισε αυτο ηταν δεν μπορεσα να ξαναμπω:rolleyes:

Αναστασακι μου εμςι ξεκηνησαμε 4 μηνων φρουτοκρεμα~πολοι γιατροι ομως την ξεκινανε 5μιση μηνων κ 5 μηνων το ρυζαλευρο!ετσι καναμε στον μεγαλο μου!;)την σουπιτσα χθες κ παλι την εκανα στο μπλεντερ με λιγο λαδακι κ λιγο λεμονακι κ την εφαγε καλυτερα!δεν ηθελα να την μαθει αλεσμενη αλα ειναι αναλογα στο μωρο!ο μιχαλακης την ετρωγε ετσι με το πιρουνακι που τη πατουσα αυτος οχι!δεν πειραζει αργοτερα θα την ξαναδοκιμασω ετσι ασ συνηθισει λιγο τις γευεσεις τωρα:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυ πως ειστεεεεε?τι κανει το μπιζουδακι!

Ιωαννακι μου καλοοοοοοοοοο τι γλυκας ο μπεμπακος σου!το γιαυρακι γελουσε ε με τη πετσετουλα..:Dπολυ χαρηκα που ηρθε ο αδερφουλης μου..χθες βγηακμε ολοι μαζι αλα τον ειδα καπως μελανχολικο κ με πιασε κ μενα!φευγει κυριακη πρωι στης 6 ουτε καν θα προλαβει το τραπεζι να φαμε ολοι μαζι !ουφφ πως μας καταντησανε ετσι!

Πεταλουδιτσα μου ολα καλα?τι κανει η μπεμπουλα μας!ετοιμαζεται να σκασει μυτη:tongue:να της κανεις ποολα χαδακια!

ΜΑΤΙνακι μου εκλαψε το γιαυρακι!αχ μωρεεεε@το καημενο!αχ κ μενα εχει μανια με τα μαλια μου..τα βλεπει κ τα αρπαζει κ θελει να τα βαλει κ στο στομα!επισης παρολο που βγαλαμε δοντακια το ιδιο μου κανει κ μενα με τρωει!κ μαρεσει τελευταια που μου κανει κατι σαν βηχαλακι ψευτικο!ειδικα οταν ειναι ναφαει!

ηρθα στη μαμα σημερα κ ετοιμαζομαι να βαψω ριζα τωρα:tongue:

παω φιλακιααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

xaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaa καλημέρα κλανιαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου πεφτει ξεμαλιασμα ε???????? μπραβο τον μπεμπουλη μου που ηρεμησε στην αγκαλιτσα της μαμας!!:D:D:D δηλ ματινακι σε λιγο ξεκινατε κ τις στερεες ε??????? γιουυυππιιιιιιι!!!!!!!!!

λενακι μου κ εμενα μου εσπασε τα νευρα εχθες που δεν εμπαινε!!

που ειστε τσουπρες μουυυυυυυ???????

χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχχα!:D:tongue:

καλημεραααααα!παω επανερχομαιιιιιιι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχχα!:D:tongue:

καλημεραααααα!παω επανερχομαιιιιιιι!

καλημερουδια!!!!! εχω λιωσει στο γελιο παλι!!!!!

τι κ(λ)ανετε????????????

σημερα θα παμε στην εκκλησια ολοι μαζι!

αφηστε στεναχωρεθηκα λιγακι, ηταν να παμε σαλαμινα στους γονεις μου κ η μαμα μου εκανε 39 πυρετο:( κ ετσι δεν θα παμε, κλαψ!

λενακι μου βαλτου κ λιγο σελινο να νοστιμησει, ετσι την κανω κ εγω αλεσμενη με λαδι κ λεμονι. την φρουτοκρεμα εχει αρχισει να μου κανει κολπα! με το ζορι την τρωμε, ενω το φαγητο της αρεσει πολυ! ψωνισες λενακι? με γεια!!!

κοριτσακια δεν προλαβαινω να γραψω αλλα, φευγουμε για εκκλησια!

καλη ανασταση να εχουμε κ χρονια μας πολλα! φιλια στα μπεμπονια σας!

καλημερουδια!!!!! εχω λιωσει στο γελιο παλι!!!!!

τι κ(λ)ανετε????????????

σημερα θα παμε στην εκκλησια ολοι μαζι!

αφηστε στεναχωρεθηκα λιγακι, ηταν να παμε σαλαμινα στους γονεις μου κ η μαμα μου εκανε 39 πυρετο:( κ ετσι δεν θα παμε, κλαψ!

λενακι μου βαλτου κ λιγο σελινο να νοστιμησει, ετσι την κανω κ εγω αλεσμενη με λαδι κ λεμονι. την φρουτοκρεμα εχει αρχισει να μου κανει κολπα! με το ζορι την τρωμε, ενω το φαγητο της αρεσει πολυ! ψωνισες λενακι? με γεια!!!

κοριτσακια δεν προλαβαινω να γραψω αλλα, φευγουμε για εκκλησια!

καλη ανασταση να εχουμε κ χρονια μας πολλα! φιλια στα μπεμπονια σας!

kαλημερουδια Γιωτακι μου~τι κανεις?σε πεθυμησα καιρο εχω να σε πετυχω;)εβαζα στη αρχη κ γω σελινο αλα μου φανηκε πως την πικριζε τη σουπα κ λεω μηπως αυτο δεν του αρεσε κ δε ξαναεβαλα αλα τωρα που την αλεθω θα ξαναδοκιμασω!εμενα τη φρουτοκρμεα την τρωει καλα μεχρι τωρα με φρεσκα φρουτακια!εσενα δεν της πολυαρεσει!φρεσκια τρωει?το απογευμα τι τρωτε Γιωτακι μου:confused:εμεις κρεμα αγοραστη!

ναι ψωνησα Γιωτακι μου αευχαρηστωω:D

φιλακια πολλα κ καλη ανασταση!\

να μου φιλισεις την μπεμπουλα!;)

περαστικα στην μανουλα σου!κριμα που δεν θα πατε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γιωτακι κριμα μωρε που δεν θα πατε στη μαμα σου!! του χρονου με υγεια ε??

λενακι θα βαψεις ριζα ε? αχ κ εγω θελω να τα ανοιξω!! για την βαπτιση θελω να τα εχω ηδη ανοιξει!! πολυ μουντος καιρος! θελω ηλιο!!!

αχχχχ ακούω που λέτε για κρεμούλες κ θέλω κ εγωωωωω!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι κριμα μωρε που δεν θα πατε στη μαμα σου!! του χρονου με υγεια ε??

λενακι θα βαψεις ριζα ε? αχ κ εγω θελω να τα ανοιξω!! για την βαπτιση θελω να τα εχω ηδη ανοιξει!! πολυ μουντος καιρος! θελω ηλιο!!!

αχχχχ ακούω που λέτε για κρεμούλες κ θέλω κ εγωωωωω!!!!!!!!

Nαι Αναστασακι μου θα βαψω τωρα τελικα δεν βολεψε πιο πριν:rolleyes:

τωρα η μαμα κοιμιζει τον μικρο τον θηλασα κιολας κ ξεκιναμε!μετα το επομενο γευμα ειναι η σουπα οποτε θα περασει ωρα μετα τη βαφη!ευτηχως πινει κ νερακι κ χθες πρωτη φορα στη βολτα ειπιε απο το μπιμπερο νερακι!το ειχα παρει μαζι μου λεω μπς κ θελησει κ το ειπιε ολο!τι καλα!

κ συ θελεις να τα ανοιξεις ε!ναι ωραια θα ειναι!οπως στον γαμο σου?"

ναι κγω θελω ηλιοοοοοοοοοοο:mad:αμαν πια αυτη η συνεφια!ετσι θα ειναι κ το πασχα:cry:

λιγο σας εμεινε Αναστασακι μου!ανυπομονεις ε!αχ ειναι ωραια κ ειδικα αν τρωνε κ καλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Nαι Αναστασακι μου θα βαψω τωρα τελικα δεν βολεψε πιο πριν:rolleyes:

τωρα η μαμα κοιμιζει τον μικρο τον θηλασα κιολας κ ξεκιναμε!μετα το επομενο γευμα ειναι η σουπα οποτε θα περασει ωρα μετα τη βαφη!ευτηχως πινει κ νερακι κ χθες πρωτη φορα στη βολτα ειπιε απο το μπιμπερο νερακι!το ειχα παρει μαζι μου λεω μπς κ θελησει κ το ειπιε ολο!τι καλα!

κ συ θελεις να τα ανοιξεις ε!ναι ωραια θα ειναι!οπως στον γαμο σου?"

ναι κγω θελω ηλιοοοοοοοοοοο:mad:αμαν πια αυτη η συνεφια!ετσι θα ειναι κ το πασχα:cry:

λιγο σας εμεινε Αναστασακι μου!ανυπομονεις ε!αχ ειναι ωραια κ ειδικα αν τρωνε κ καλα!;)

ναι θελω να ταανοιξω οπως το γαμο!!:D

αχ ας εχει συνεφια μονο να μηβρεχει τουλάχιστον!!! ουφφφ!!!

αχ πινει κ νερακι ε? ποσο μπορει? υπαρχει περιορισμός στο νερό???

αν θηλαζω αποκλειστικα μεχρι τοτε (αν αντεξω) λεω να του το δινω με εκπαιδευτικο ποτηρακι το νερακι κ μετα να πινει κ το γαλα απο εκει χωρις να χρειαστει μπουκαλι (το οποιο βλεπω να παιρνει δυσκολα!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...