Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΕΕΕ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑ!

ΣΑς ΑΠΟΛΑΥΣΑ~ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑΤΕ~

ΟΥΦΦΦ~ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΑ!

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕ?ΧΑΘΗΚΑ ΕΕΕΕΕ~:D:D

καλη Μεγαλη Βδομαδα κ καλο πασχα να εχουμε!φτασαμε κ στο πασχαα!:D

ΑΦΗΣΤΕ ΕΧΩ ΚΟΛΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ,μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΕΘΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ~ΗΡΘΕ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟς ΜΟΥ ΧΕΘς Κ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ..ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΕΘΗΜΗσα~μου εφερε κ δωρακι ο γλυκουλης μου ενα κρεματο πολυ ομορφο!~

του εφτιαξα γαλακτομπουρεκο το αγαπημενο του!

αυριο θα ερθει να το τιμησει τωρα πηγανε βολτα~:tongue:

εμεις καλα ειμαστε!ο μιρκουλης δεν τα παει καλα με τη σουπα λαχανικων!το πολυ 3 κουταλιτσες με το ζορι να φαει!αναγουλιαζει κ κανει κατι γκριματσες..δεν του αρεσει καθολουυυ!σημερα πρωτη φορα δοκιμασα να την αλεσω στο μπλεντερ μπας κ φαει καλυτερα γιατι ξεκινησα με το πιρουνακι οπως σας ελεγα~το εκανα ετσι που λετε κ την εφαγε καλυτερα οχι οτι ξετρελαθηκε!θα δω κ αυριο!πινουμε κ νερακι με το κουυταλακι..μπιμπερο δεν θελει καθολου πηγαμε κατευθειαν στο κουταλακι!τα απογευματα τελικα του κανω κρεμες!ηθελα να τις αποφυγω μετα απο αυατ που διαβασα αλα κοριτσια δεν ξερω τι να του φτιαχνω ..το εψαξα κ δεν βρηκα κατι σχετικο!δεν ξερω νιωθω τυψεις αλα τις τρωει κααλ ο σκατουλης~ο μεγαλος μου δεν τις ηθελε με τιποτε μονο τη φρουτοκρεμα αυτος ομως τις τρωει~φρουτοκρεμα τρωμε φρεσκια παλι καλα ~

κατα τα αλαλ εχει βγει εδω κ μερες κ το δευετρο δοντακι μας κ τρελενομαι για τον ηχο που κανει οταν ακουμπαει στο κουταλακι~εχει πολυ πλακα!εχει μεγαλωσει πολυ κ ολο κανει διαφορα που με τρελαινουν~πολα χαχανητα!με υτο παραμικρο σκαει στα γελια!τι ομορφος ηχος οταν γελανε!

ο Μιχαλακης μου ειναι καλα ..λιγη γκρινια λιγο ενα θεμα με τον βραδυνο του υπνο με ξυπναει κ πρεπι να παω να ξαπλωσω μαζι του μεχρι να ξανααποκοιμηθει !σχετικα καλα ειμαστε~δεν θυμαμαι κατι αλο~

Αναστασακι μου πως εισαι?ο μικρουλης καλα?χαχαχαχχα καλ με τοπου το διαβσα γελασα !

Ρανιυκο μουυυ !φιλακια στη πριγκιπισσα σου;)

Γιωτακι μου πολυ πετυχημενες οοι εικονες!τι κανει η μπεμπα?

Πεταλουδιτσα μου λιγο εμεινεε!λες να σε προλαβει η μπεμπα!αφου επιυμες καισαρικη κ να ερθει νωρητερα θα σε βαλουν χειρουργειο μην ανησυχεις!πολα χαδακια στη μεπμπουλα σου!

Ιωαννακι μου καλο σαραντησατε!ξεκηνησατε βολτιτσες ε!γιουπιι!μονο ι καιρος μας τα χαλαειιιιι!αντε να ζεστανει!

Ματινακι μουυυ ψωνησατεεεεε!κ μεις εχουμε εδω κονα στη γειτονια ορχεστρα~εχει πολυ ωραια ρουχαλακια αν κ αρκιβα!το ξερω αυτο με τη καρτα μελους@ειναι καλο!εχει η κουμπαρα μου!απλα δεν ετυχε να ψωννησω πολα απο κει για να την βγαλω χωρις να χρειαστε να την πληρωσω χωρια!κ γω πηγα στα hondos center κ ψωνησα για μενα..μου εδωσε η γιαγια μου 50εθρω κ πηγα κ πηρα ενα σωρο μπλουζακια κ δυο παντελονια ολα αυτα με 75 ευρω!χουν πολυ καλες προσφορες στα ρουχα..εχει μπλουζες ενα +ενα δωρο οποτε πηρα πολα μπλουζακια!ενα τζιν κ ενα παντελονι σαν φορμα!παντως να πατε να δειτε..θελω να βαψω κ ριζα αυτες τις μερες !

αυτα..αχ συγωνωμη αν ξεχσα κατι δεν θυμαμαι αλα εχω κ τον μικρο αγκαλια κ παταει τα κουμπια κ με το ζορι γραωφω..μην γραψω κγω καμια κλα..α~!αχχαχαχαχαχ:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσακια μου????

τι κλανετεεεεεε????

αχαχαχαχαχαχα

κλαιωωωωωωωωωωωωω...σας διαβαζω και φευγει το βυζι οπως στο αναστασακι....ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

http://www.dailymotion.com/video/xpxqc3_kuzey-guney-episode-29-part-2-greek-subs_shortfilms

μαυτη τη σειρα εχω κολισει!εχω κολισει!μαρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης!αχ ειναι κουκλος!

πολυ πετηχημενη σειρα σε καθηλωνει πραγματικα!αφου με τη πρωτη ευκαρια εμπαινα στο ντερνετ να το δω..απλα τωρα περημενω να βαλουν κιαλα επισοδια..μεχρι το 29 εχει!περημενω πως κ πως το 30..αχχχχχ εχω κολισειιιι!:tongue:

http://www.inews.gr/98/o-protagonistis-tou-sirial-peirasmos-Kivanc-Tatlitug-apokalyptetai.htm

γιαυτον σας λεω!εεεεε?:tongue:

296880_226327654084817_174825535901696_711615_7798002_n.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...