Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχχχ.....ουτε εγωωωωωωωωωω...

εχω και την ακρατειαααααααααααααα!!!!!!

το μυνημα της χρονιας ειναι αυτο....ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:P

αχ δεν μπορω οσο το σκευτομαι σαν χαζη γελαω! ακου εχω μερικα σφραγισματα να κλάσω!!! χαχαχαχαχαχαχα 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια......τι μου κανετε?

αναστασακι ολη μερα χθες γελουσα μονη μου!!!!!!!ποσο καιρο εχω να ξεκαρδιστω ετσι???????

χαχαχαχσχαχααχαχχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχ:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα αγαπες!!! εχει λίγο ηλιο σημερα! λεω να κατεβω με τον μικρο να αλλαξω τα ρουχα που πηρα για την βαπτηστηρα μου! ειναι 3 χρονων τις πηρα για 4 κ θα παω να παρω για 6!!!!! χαχαχααχχαχα

θελω να παω κ απο το ταχυδρομειο να παρω ενα δεματακι!! για να δούμε!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια......τι μου κανετε?

αναστασακι ολη μερα χθες γελουσα μονη μου!!!!!!!ποσο καιρο εχω να ξεκαρδιστω ετσι???????

χαχαχαχσχαχααχαχχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχ:P

ασε κ εγω!!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ασε κ εγω!!!:lol::lol:

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?

μολις τελειωσα με δουλειες κ ειπα να ξεκουραστω λιγο ευτυχως η μπεμπα κοιματε! η μεση μου αστα να πανε! ποναω κ με παυσιπονα

πολυ πλακα εχτες χαχαχαχαχαχαχαχα! παλι γελαω!!!

γεια σου γιωτακι! εμεις κατεβηκαμε με τον μπεμπη πηγαμε ταχυδρομειο και στην αγορα για κατι αλλαγες!!! τωρα κοιμαται! (για ποσο να δουμε!!)

εσενα η μεση σου ε?? απο τις δουλειες????

ασε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου γιωτακι! εμεις κατεβηκαμε με τον μπεμπη πηγαμε ταχυδρομειο και στην αγορα για κατι αλλαγες!!! τωρα κοιμαται! (για ποσο να δουμε!!)

εσενα η μεση σου ε?? απο τις δουλειες????

ασε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ωραια βολτουλα κανατε! εμεις φαγαμε κ θα την βαλω για υπνο στις 2,30.

ναι μωρε εκανα γενικη την προηγ εβδομαδα και ειχε αρχισει να ψιλοποναει κ προχτες ειχα την φαινη ιδεα να κανω την μπεμπα αεροπλανακι και απογινα!

εμενα θα κοιμηθει μεχρι τις 5! κ σημερα παω δουλεια το απογευμα, οποτε θα μεινει με τον αντρουλη μου.

καλα γελαω μονη μου ολη μερα! τι πραγμα κ αυτο!!!:lol:

ρανακι!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια βολτουλα κανατε! εμεις φαγαμε κ θα την βαλω για υπνο στις 2,30.

ναι μωρε εκανα γενικη την προηγ εβδομαδα και ειχε αρχισει να ψιλοποναει κ προχτες ειχα την φαινη ιδεα να κανω την μπεμπα αεροπλανακι και απογινα!

εμενα θα κοιμηθει μεχρι τις 5! κ σημερα παω δουλεια το απογευμα, οποτε θα μεινει με τον αντρουλη μου.

καλα γελαω μονη μου ολη μερα! τι πραγμα κ αυτο!!!:lol:

ρανακι!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!! ασε ασε! σε καλο μας!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς είμαστε πολύ καλά! Πήγαμε παιδίατρο σήμερα και είμαστε 6 κιλά και 58 εκατοστά! Πήραμε 5 εκατοστά από τη μέρα που γεννηθήκαμε καλέ!!!! Κάναμε και το 1ο εμβόλιο! Βέβαια το ήπιαμε αυτό και μετά τους 2 μήνες αρχίζουν τα ενέσιμα! Εκεί θα ρίξουμε πολύ κλάμα! Το απόγευμα θα παμε Λάρισα στην κουμπαρούλα μου και θα περάσουμε και από την εκκλησία να κλείσουμε ημερομηνία για βάφτιση! Ουφφφ αυτά τα δικά μας! Εσείς τι κάνετε; Τα μπεμπάκια σας; Να μου τα φιλήσετε ρουφηχτά ρουφηχτά! Αααααα και στην Πεταλουδίτσα πολλά χαδάκια στην κοιλίτσα της!!!

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπες!!! εχει λίγο ηλιο σημερα! λεω να κατεβω με τον μικρο να αλλαξω τα ρουχα που πηρα για την βαπτηστηρα μου! ειναι 3 χρονων τις πηρα για 4 κ θα παω να παρω για 6!!!!! χαχαχααχχαχα

θελω να παω κ απο το ταχυδρομειο να παρω ενα δεματακι!! για να δούμε!:rolleyes:

Καλά φιλενάδα έχω πεθάνει στο γέλιο με το μήνυμα για τα σφραγίσματα!!!

Καλά φιλενάδα έχω πεθάνει στο γέλιο με το μήνυμα για τα σφραγίσματα!!!

xaxaxxaxaxax αστα!!!!!!! πολυ πετυχημενο!!!!!!!!

πω πω μεγαλωσε το αντρακι μας το μικρο! να του δωσεις πολλα φιλακια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου κι εγώ πολύ γέλασα χθες με το μήνυμά σου! Ήταν όντως πολύ πετυχημένο!!! χιχιχιχιχι :lol::lol::lol:

Ιωάννα μου, 6 κιλά έγινε το αγοράκι σου;;;; Πω πω πω! Ζουμπουρλούλης! ;)

Γιωτάκι, περαστικά στη μεσούλα!!!

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό μας και είμαστε καλά, δόξα το Θεό! Γίναμε περίπου 2,5 κιλά... χιχιχι :mrgreen: Έχει πάρει θέση εδώ και 1 μήνα με το κεφάλι κάτω και φοβάμαι μη σκάσει μύτη νωρίτερα από το ραντεβού μας στις 3 Μαίου... :roll: Θα είμαι ακριβώς 38 εβδομάδες τότε και είναι λιγάκι κομβικό το σημείο αυτό! Είναι και που περπατάμε πολύ με τον άντρα μου όταν πάμε βόλτες (συχνά-πυκνά) και μαλλον πρεπει να μην περπατάω τόσο.... δεν ξέρω! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αναστασάκι μου κι εγώ πολύ γέλασα χθες με το μήνυμά σου! Ήταν όντως πολύ πετυχημένο!!! χιχιχιχιχι :lol::lol::lol:

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό μας και είμαστε καλά, δόξα το Θεό! Γίναμε περίπου 2,5 κιλά... χιχιχι :mrgreen: Έχει πάρει θέση εδώ και 1 μήνα με το κεφάλι κάτω και φοβάμαι μη σκάσει μύτη νωρίτερα από το ραντεβού μας στις 3 Μαίου... :roll: Θα είμαι ακριβώς 38 εβδομάδες τότε και είναι λιγάκι κομβικό το σημείο αυτό! Είναι και που περπατάμε πολύ με τον άντρα μου όταν πάμε βόλτες (συχνά-πυκνά) και μαλλον πρεπει να μην περπατάω τόσο.... δεν ξέρω! :confused:

ελενίτσα μου μην στεναχωριεσαι, αν ηταν κατι επίφοβο, νομιζω θα σου ελεγε ο γιατρος σου! αλλα καλού κακού μην κάνεις και χιλιόμετρα!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο κοριτσακι!!! να σου πω η αδελφη μου την επαθε ετσι, ειχαν ραντεβου 7 μαιου για καισαρικη κ η μπουμπου (21 μηνων τωρα) αποφασισε να βγει στις 6 μαιου, δεν εγινε κατι, σπασαν τα νερα, ενιωσε τους πονους αλλα εκανε κανονικα την καισαρικη, μου ειπε οτι χαρηκε που ενιωσε τους πονους γιατι στην πρωτη της κορη πηγε με ραντεβου κανονικα. μην ανησυχεις, αλλα για καλο κ για κακο σταματα τα πολλα περα δοθε!

ιωαννακι μου μια χαρα ειστε! ολοκληρος αντρας! μπραβο!

αναστασακι μου τι κλανεις?????? ε κανεις ηθελα να πω!!! χαχαχαχα:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...