Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα, μανούλες! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Με υγεία και αγάπη!!

Ιωαννάκι σαραντίσατε;;; Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλές βολτούλες από εδώ και πέρα!!! :D Τώρα σας επέτρεψε το σεξ,ε;;; Αχ! Μια από τις θυσίες των γονιών... :roll: Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας όταν το θελήσετε και να φουσκώσει παλι η κοιλίτσα! Αλλά μη ζηλεύεις τις κοιλίτσες... εγώ που την έχω λέω αντε πότε θα βγει η μπέμπα! Είναι ένα ζόρι όπως και να το κανουμε!

Ρανιούκο μου, εχετε ακομη κολικους,ε; Την καημενουλα τη μπιζουδενια! Υπομονη και σε σενα και στην κορουλα σου.... Δε θα κρατησουν πολυ ακομη...:rolleyes:

Αναστασάκι, τι κάνετε;;; Πώς είναι ο γλυκούλης;;;;

Φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!! Λενάκι, Ματινάρα, Κάτια, Χρυσανθούλι, Γιωτάκι, Πόπη....χμ..... κάποια θα ξέχασα....:oops::oops::oops:

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα έχουμε γιατρό και θα μας δει και από κάτω να δει τον τράχηλο.... :confused::roll: Θα μου γράψει και ενεσεις κορτιζονης να κανω προληπτικα οι οποιες βοηθανε στην ωριμανση των πνευμονων...Λογω καισαρικης που θα γινει στις 38 εβδομάδες. :rolleyes:

καλημερουδια μανουλα και μπεμπουλα...χιχιχι

κι εγω στις 38 εβδομαδες γεννησα ελενακι μου και δεν εκανα ενεσεις...:rolleyes:

ολα ετοιμα για την αφιξη της κουκλαρας μας?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κ απο εμας!!

ρανιακι μου υπομονη κοριτσι μου! λένε μέχρι τον 3ο μήνα είναι οι κολικοί, μετα υποχωρούν!! 2 βδομαδουλες εμειναν!

λενακι μου καλά ειναι ο γλυκούλης μου!!:D εγω γεννησα 37 εβδομαδες κ 5 μερες κ δεν χρειαστηκε ενεσεις κορτιζονης!! γιατι να κανεις??

τελικα εχθες που πηγα οδοντιατρο κ μου ξεκινησε παλι την απονευρωση δεν χρειαστηκε αναισθησια! βεβαια θα χρειαστει να παω άλλες 2 φορες! μακαρι να γινει να ξεμπερδευω. αλλα μετα εχω και 2 σφραγίσματα να κλανω! δεν θα τα αφησω, θα τα κανω να τελειώνω!!!

ουφφ εχει εναν χαζόκαιρο ηθελα να κατεβω κ αγορά!!:mad:

ρε κορίτσια άσχετο! αλλα εχω πολύ τριχόπτωση!!:roll::roll:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια μανουλα και μπεμπουλα...χιχιχι

κι εγω στις 38 εβδομαδες γεννησα ελενακι μου και δεν εκανα ενεσεις...:rolleyes:

ολα ετοιμα για την αφιξη της κουκλαρας μας?

Μμμμμ..μακαρι κι εγω να μην τις εκανα...Αφου το θελει ο γιατρος μου ομως τι να κανω... Αλλοι γιατροι το ζητανε και αλλοι οχι.... :rolleyes: Υπομονη!! Όλα έτοιμα, ναι!! Εκεινη λείπει!! Μαυρα ματια καναμε να τη δουμε!! χιχιχι Αμήν!! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημέρα κ απο εμας!!

ρανιακι μου υπομονη κοριτσι μου! λένε μέχρι τον 3ο μήνα είναι οι κολικοί, μετα υποχωρούν!! 2 βδομαδουλες εμειναν!

λενακι μου καλά ειναι ο γλυκούλης μου!!:D εγω γεννησα 37 εβδομαδες κ 5 μερες κ δεν χρειαστηκε ενεσεις κορτιζονης!! γιατι να κανεις??

τελικα εχθες που πηγα οδοντιατρο κ μου ξεκινησε παλι την απονευρωση δεν χρειαστηκε αναισθησια! βεβαια θα χρειαστει να παω άλλες 2 φορες! μακαρι να γινει να ξεμπερδευω. αλλα μετα εχω και 2 σφραγίσματα να κλανω! δεν θα τα αφησω, θα τα κανω να τελειώνω!!!

Φιλα μου το μπουμπουκο σου!!!! Σμουτς!!! :P:p:p

Ουτε κι εσυ τις εκανες,ε;; Αλλες κοπελες που ξερω παλι τις εχουν κανει... Τις κανεις για να εισαι καλυμμενος. Οχι οτι αν δεν τις κανεις θα εχει κατι το μωρο, οριστε που εσας δεν ειχαν, αλλα ποτε δεν ξερεις και αφου θα βγει λιγο νωριτερα θελει ο γιατρος μου να ειναι σιγουρος... Τι να τον κανω!! Ειναι ψειριαρης! :tongue:

Εγω τριχοπτωση ειχα πριν μεινω εγκυος και τωρα ειμαι καλα. Οταν ομως γεννησω καπου διαβασα οτι θα πεσουν ολα οσα δεν επεσαν λογω εγκυμοσυνης!!! :?:???::?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Φιλα μου το μπουμπουκο σου!!!! Σμουτς!!! :P:p:p

Ουτε κι εσυ τις εκανες,ε;; Αλλες κοπελες που ξερω παλι τις εχουν κανει... Τις κανεις για να εισαι καλυμμενος. Οχι οτι αν δεν τις κανεις θα εχει κατι το μωρο, οριστε που εσας δεν ειχαν, αλλα ποτε δεν ξερεις και αφου θα βγει λιγο νωριτερα θελει ο γιατρος μου να ειναι σιγουρος... Τι να τον κανω!! Ειναι ψειριαρης! :tongue:

Εγω τριχοπτωση ειχα πριν μεινω εγκυος και τωρα ειμαι καλα. Οταν ομως γεννησω καπου διαβασα οτι θα πεσουν ολα οσα δεν επεσαν λογω εγκυμοσυνης!!! :?:???::?

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

λενακι εγω δεν προλαβα να κανω, γεννησα 36+2 αλλα θα μου εκανε στις 38!

αναστασακι μου η τριχοπτωση ειναι must μετα την γεννα! εγω εχω αγανακτησει!!!

αχ ρανακι μου υπομονη! κ εγω ειμαι πολυ του υπνου κ δεν αντεχω το ξενυχτι! σε καταλαβαινω!!! κανα σιροπακι δεν δινετε για τους κολικους?

αναστασακι μου εχω πεθανει στα γελια! για ξαναδιαβασε το μηνυμα που εγραψες για τα σφραγισματα! χαχαχαχαχαχα!!!

66399.gif

εχω πεσει κατω!!!

ρε κοριτσια τι βρομοκαιρος!

ασε με επιασε παλι η μεση μου κ παω σαν τον γερο!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη Μεγαλη εβδομαδα να εχουμε....δεν ευχηθηκα ε? Ουτε που θυμαμαι...ειχα τα πεθερικα την κυριακη και χθες ειχε μεινει η πεθερα και δεν θυμαμαι καθολου αν μπηκα...το μυαλο μου και μια λυρα!!!! Αχαχαχχα.....

Ειστε ολες καλα?Τα ζουζουνακια σας τι κανουν?

Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα....μυξουλες εχουμε ελαχιστες αλλα κανουμε συχνα ορο για να φυγουν τελειως!

Χθες πηγαμε για ψωνια αλλα ο μπεμπης εμεινε με την γιαγια στο αυτοκινητο και πηγα με τον αντρα μου να ψωνισουμε παπουτσια για τις βαφτηστηρες! Μετα εμεινε ο μπαμπας με τον μπεμπη στο αμαξι και πηγαμε με την γιαγια για να ψωνισουμε ρουχαλακια του μπεμπακου! Τελικα πηγαμε στα orchestra και του πηραμε μια σαλοπετα με μπλουζακι πολο κι αλλο ενα μπλουζακι πολυ ομορφα και πηραμε και τζιν μπουφανακι ανοιξιατικο μουρλια! Βγαλαμε και καρτα μελους και θα εχουμε 50% εκπτωση ολο τον χρονο...πολυ οικονομικα μας βγηκανε περιπου 60 ευρω ολα μαζι ενω κανανε αρχικες τιμες γυρω στα 100 ευρω....μια χαρα! Αλλα κοριτσια πηγαμε στην τρεχαλα γιατι ηταν να φαει ο μπεμπης και δεν το ευχαριστηθηκαμε...εφαγε στο αυτοκινητο τελικα αλλα εμεις ειμασταν με την ψυχη στο στομα! Παντως αυτα που πηραμε τα ρουχα ειναι για 6 μηνων και του ειναι ισα ισα...βεβαια για τωρα τα ηθελα για να εχει κατι να φορεσει για το Πασχα και για την βαφτιση της ξαδερφουλας του στις 22 Απριλιου, γιατι κατι παντελονακια και μπλουζακια που του ειχαμε παρει στις εκπτωσεις τις χειμερινες του ειναι ακομα μεγαλα και δεν ηθελα να φορεσει κατι που να μην του ερχεται καλα! Θα τα φορεσει αυτα μονο για εναν μηνα αλλα χαλαλι ειναι πολυ ωραια και του πανε τρελα!!!!!

Εχω κουραστει πολυ μ'αυτον τον καιρο...τον βαρεθηκα τον χειμωνα θελω να κανει καλο καιρο και οχι απαραιτητα για να βγαινουμε εξω αλλα να σταματησουν αυτες οι ιωσεις που ταλαιπωρουν τα πιτσιρικια ρε γμτο! Ο μπεμπης εχει μια εβδομαδα σχεδον με τις μυξουλες του και φανταζομαι αλλα παιδακια που κανουν και πυρετο ποσο ταλαιπωρουνται!

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σας πω οτι εριξα χθες και μια ματια για μενα να βρω κατι για την βαφτιση της ανηψιας και δεν βρηκα τιποτα αξιολογο! Πολυ ωραια ρουχα για καθημερινα ειδα αλλα ενα πουκαμισο της προκοπης δεν βρηκα για να το συνδιασω με την φουστα που εχω! Θα αναγκαστω να φορεσω ραντε φορεμα και απο πανω καπαρτινουλα αλλα δεν θα μπορω να την βγαλω αν ζεσταθω...θα ειμαστε σε μοναστηρι και ειναι σε βουνο και συνηθως με πανωφορι ζεσταινεσαι και αν το βγαλεις κρυωνεις...και τι καιρο θα κανει τοτε ουτε ξερω...ουφ! θα δουμε!!!!!

Δεν σας διαβασα....παω να σας διαβασω και ελπιζω να προλαβω να αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα πριν ξυπνησει ο μπεμπακος!!!!!!

να μαι κ εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! καλησπέρα!!τελικά γυρίσαμε σήμερα το μεσσημέρι, ηρθαμε απο το σπιτι, αλλαξαμε πλυθηκαμε κ πηγαμε για φαγητο στην πεθερα! περασαμε πολύ ωραια στο χωριό!!! καλά ο μπεμπης οποιον κ αν εβλεπε του γελούσε! παει σε ολες τις αγκαλιες δεν κλαιει! πηγα κ στην ανηψια μου που την εχω βαπτισει κιολας τα δωρακια της!:D εχθες ειχε κ γιορτη ο αδερφος μου φγαμε του σκασμού!!!:oops::oops::oops: τωρα πρωτα ο θεος την κυριακη του πασχα θα πάμε!:D μακαρι να εχει καλό καιρό κ να ειμαστε εξω!!:rolleyes:

ματινακι μου ειναι καλύτερα ο μπεμπουλης ε?? μακαρι να γινει τελειως καλα!! αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε!! (ποσες φορες το εχω πει κ το εχω γραψει θεε μου??:shock:)

θα ξεκινησει κ κρεμουλες! πω πω! πως περασε ετσι ο καιρος!!:rolleyes::rolleyes:

γερα να ειναι !!!

Αναστασακι μου τι ωραια που περασατε μπραβο! Ο μπεμπακος παει στις αγκαλιες ολων ε? Κοινωνικο παιδι...και μενα ετσι ηταν απο πολυ μωρο...τωρα κανει και χαρες οταν του κανουν ελα ελα να σε παρω....πολυ γελιο! Να χαιρεσαι και τον αδερφουλη σου πολυχρονος να ειναι!

Εμεις καλυτερα ειμαστε δοξα τον Θεο! Περιμενουμε πως και πως το Πασχα που θα ερθουν οι γιαγιαδοπαπουδες ο θειος με την θεια και τα ξαδερφακια μας να κανουμε ολοι μαζι Πασχα! Θα λειπει ο αδερφουλης μου ομως αλλα τι να κανουμε αυτα εχει το επαγγελμα του!

Δωσε πολλα φιλακια στον παιδαρο σου!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT9Gypa1D-0ML1WgbvHKSRxXY1lbnq6BJXgGK2S87DSGttZJgIv

καλημερα!!!

καλη Μ.εβδομαδα κ καλο Πάσχα να εχουμε!!!

αναστασακι μου περασατε ωραια ε? μπραβο! ο μικρουλης ολο γελακια ε?

κ εμεις μια χαρα! αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε Μ.Σαββατο κ Κυριακη στην σαλαμινα που ειναι οι γονεις μου, θα ερθει κ ο αδελφος μου με την κοπελα του, θα περασουμε ωραια:-P! μακαρι! η αδελφουλα μου θα δουλευει δυστυχως κ δεν θα ερθουν:-(, δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα!!!

θα ξαναπατε χωριο την κυριακη?

Γιωτουλα μου καλο Πασχα να εχουμε με υγεια πανω απ'ολα!

Θα πατε σαλαμινα αν εχει καλο καιρο ε? Καλο θα εχει απ'οτι εχω ακουσει...

Κι εμας φετος θα λειπει ο αδερφουλης μου αν και δεν ειναι το πρωτο Πασχα που λειπει...αυτα εχουν τα καραβια! Δεν πειραζει του χρονου πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα μακαρι να ειναι εδω να κανουμε μαζι γιορτες!!!!

Φιλησε μου την μπουμπουδενια μας!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου....εχω χαθει απο το συμπαν....

καλο πασχα να εχουμε με υγεια και τυχη!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεις τα ιδια...οπως τα ξερετε...μια ποναμε μια γελαμε!!!!!!εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου....εχω τρελλη υπερενταση και δε μπορω να κοιμηθω τα βραδυα με αποτελεσμα το πρωι να ειμαι χαλια....αλλα και ψυχολογικα...δε ξερω!!!!!φφφφφφφφφ.....

σας φιλω ολες γλυκα και σας αγαπω.....

Ρανια μου χαθηκαμε δεν λες τιποτα!!!!!

Η ζουζουνα ποτε γελαει ποτε κλαιει ε??? Θα περασει μωρε...μεγαλωνει το κοριτσι και θα ηρεμισει!!!!!

Εσυ τι μου επαθες και εισαι χαλια ψυχολογικα??? Κι εγω ετσι ημουν στις αρχες και το πρωι κουτουλαγα...αφου δεν ειχα ορεξη ουτε να σηκωθω απ'ο κρεβατι...και βουρ τα κλαματα μιλαμε....ουφ τι να κανουμε οι μανες????

Κι εγω σ'αγαπω πολυ πολυ ματακια μου! Δωσε ρουφηχτα φιλια στην πριγκιπεσα μας!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! Αχ σαραντίσαμε το Σάββατο και πήραμε τους δρόμους! Την Κυριακή πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και σήμερα πήγα Λάρισα στο γιατρό να δεί και την τομή μου για το προβληματάκι με το αίμα που είχα! Ουφφφ όλα καλά και μας επιτρέπει και το σεξ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :oops::oops::oops: Έβλεπα στο μαιευτήριο που πήγα τις κοπέλες με τις κοιλίτσες και ζήλεψα!!! Πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου! Μου είπε πως μόλις γίνει ο μπέμπης 6 μηνών μπορούμε να αρχίσουμε προσπάθειες για 2ο παιδάκι! Μπα μάλλον προς το τέλος του έτους λέω εγώ αλλά όπως με πιάσει πάλι! Δεν έρχονται και με παραγγελία! Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν!

Εσείς τι κάνετε; Τα παιδάκια σας; Ααααχχχ είδα και τη φωτό που έβαλε η Πεταλουδίτσα είναι κούκλα με την κοιλίτσα!

Ιωαννακι μου σαραντισατε και πηρατε τους δρομους ε??? Τι καλα! Τι κανει ο μπουλουκακος μας?????

Πηγες και στον γιατρο και βουρ για σεξ τωρα ε????αχαχαχαχ....εμεις ακομα στο περιπου ειμαστε...με το καλο να ερθει το 2ο παιδακι οποτε ο θελησετε!!!!

Αχ και γω εχω επιθυμησει την κοιλουμπιτσα μου και θελω παιδακι παλι αλλα που λεφτα για τετοια τοσο γρηγορα? Ουφ! Τεσπα υγεια να εχουμε και θα κανουμε και 2ο παιδακι! Θελω να εχει αδερφακι οπωσδηποτε αλλα με τους κεραταδες που εχουμε μπλεξει για να δουμε θα μπορεσουμε????

Φιλακια στα πατουσακια του αντρακλα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

λενακι εγω δεν προλαβα να κανω, γεννησα 36+2 αλλα θα μου εκανε στις 38!

αναστασακι μου η τριχοπτωση ειναι must μετα την γεννα! εγω εχω αγανακτησει!!!

αχ ρανακι μου υπομονη! κ εγω ειμαι πολυ του υπνου κ δεν αντεχω το ξενυχτι! σε καταλαβαινω!!! κανα σιροπακι δεν δινετε για τους κολικους?

αναστασακι μου εχω πεθανει στα γελια! για ξαναδιαβασε το μηνυμα που εγραψες για τα σφραγισματα! χαχαχαχαχαχα!!!

66399.gif

εχω πεσει κατω!!!

ρε κοριτσια τι βρομοκαιρος!

ασε με επιασε παλι η μεση μου κ παω σαν τον γερο!!!

xaxaxaxaax το ειδα!!! κλαίωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!χααααχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κ απο εμας!!

χαχαχααχαχχααχαααα δεν μπορω αλλο!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχααχαχχααχαααα δεν μπορω αλλο!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχ.....ουτε εγωωωωωωωωωω...

εχω και την ακρατειαααααααααααααα!!!!!!

το μυνημα της χρονιας ειναι αυτο....ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...