Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να πω!!απο αυτα που θυμαμαι...

πεταλουδιτσα μου τι ομορφη κοιλιτσα ειναι αυτη!!!!με το καλο!κ το δωματιο σας πολυ ομορφο

ματινακι μου γλυκο ελπιζω να ειστε καλα!

αναστασακι μου!πως περασατε χωριο!ποναει το δοντακι σου ή εισαι καλα?

ηυπνησε

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ακουστε τι επαθα!!!!την κοιμησα λεω να ξανακατεβα να συνεχισω κ βλεπω σε ενα σημειο πολα μιρμιγκια!τα ψεκαζω και ανοιγβ την μπαλκονοπαρτα να αερισω κ χτυπαει ο συναγερμος κ ξυπναει ο κωστας κ ξυπναει κ η μικρη κ αντε παλι κουνα κουνα!ουφ!!

διαβασα κ για το πποπακι μας που κανει βολτες κ αυτη με την μπεμπα της κ που πηρε ενα ωραιο φουστανακι για την βαφτιση με το καλο φιλανεδα!!...

το ιωαννακι μας που σαραντιζει!και που εκανε τις βολτες της στα μαγαζια...καλο σαραντισμο ιωαννακι μου!

φιλακια κ σε ολες τις υπολοιπες παω να κανω καμοια δουλιτσα γιατι παλι θα λειπουμε σημερα!

καλες βολτουλες!σας αγαπω!φιλικιααααααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερες!!!!!!!! Τι κανετε τσουπρες μου???? Ησυχια επεσε στο καφε μας τις 2 τελευταιες μερες γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????????

Εγω χαθηκα γιατι δεν εχω και πολυ χρονο....ο μπεμπης ειναι καλυτερα πολυ καλυτερα σχεδον αναρρωσε αλλα του κανω συνεχως ορο στην μυτουλα προληπτικα...μην μαζευονται πολλες μυξουλες και κανουμε καμια ωοτιτιδα..πω πω παντως πολυ ταλαιπωρια για ενα μωρακι οι μυξες...

Εχουμε πολυ ωραιο καιρο σημερα καλοκαιρινη μερα....την παρασκευη πηγαμε τζαμπο να του ψωνισουμε κατι ψιλοπραγματα και πηρα και για την βαφτηστηρα μου λαμπαδα...αυριο αν ειναι ο καιρος καλος θα παμε και στα μαγαζια να ψωνισουμε παπουτσια για τις βαφτηστηρες και ρουχα για τον μπεμπη....αν και ακουσαμε οτι θα εχει βροχες....ελπιζω να προλαβουμε!

Χρυσανθη μου τι ωραια εχετε καλοκαιρι κατω και εισαστε συνεχεια εξω ε? Μπραβο τα κοριτσακια μας...κανει και κακα οποτε μια χαρα! Ο Θηλασμος παει καλα? Μεγεια και τα ρουχαλακια και καλοφορετα να ειναι!!!! Αντε με το καλο να παρεις στα χερια σου και το αυτοκινητο, καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!! Ω ρε κατι βολτες που θα πηγαινει το Χριστινακι μας!!!!! Φιλησε την μου!!!!!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα τι ομορφη κοιλουμπιτσα ειναι αυτη? Αχ θυμηθηκα την δικη μου τωρα....και το δωματιο σουπερ με το καλο να μπει η μπουμπου μεσα και να το γεμισει φωνουλες και γελακια!!!!! Αντε τι εμεινε? Εισαι την μιση ουρα καλε το εχεις καταλαβει??????? Χαδακια στην κοιλιτσα!!!!

Αναστασακι μου να φανταστω οτι εισαι ακομα στο χωριο ε? Καλη επιστροφη και φιλακια πολλα στον αντρακλα!!!!

Ιωαννακι μου που εισαστε καλε???? Σαραντισατε και βγηκατε βολτιτσες??Μακια πολλα...!!!!!!!!

Ρανια μου τι κανετε???Που χαθηκες καλε??? Η μικρη ηρεμισε καθολου απο τους κολικους???? Δωσ'της πολλα πολλα φιλια στα πατουσακια της!

Λενιωωωωω? Τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα??? Βολταρετε βολταρετε? Ζουμπηξε τα μου!!!!!!!!

Γιωτουλα μου?Τι κανει η μπουμπουδενια μας???? Εχει γκρινιτσα? Οσο μεγαλωνουν αλλαζουν χαρακτηρα...ο δικος μου εκει που ηταν ησυχουλης και βολικουλης τωρα εχει ανταρτεψει και θελει συνεχεια αγκαλια τραγουδια και χορο...χαχαχαχ....εχει πολυ γελιο! Εχει αρχισει και πιανει τις πατουσες του και τις βαζει στο στομα....στεκεται και καθιστος και ειναι ολα τα λεφτα! Δωσε στην μικρη σου πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!

Κατια μου τι κανετε?Καιρο εχουμε να μιλησουμε! Η μπεμπουλα ειναι φαγανη τελικα ε?? Μπραβο το κοριτσι μας! Εμεις την Μ.Πεμπτη εχουμε εμβολιο και θα μας δωσει και τα φυλλαδια με το τι θα ξεκινησουμε να τρωμε και την ποσοτητα! Αχ...μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας τοσο γρηγορα....φιλια στην μπεμπουλινα σου!!!!!

Ποπακι, Νατασαρα, Μαρακι, Σοφακι και οποια αλλη ξεχναω φιλια πολλα!!!!

Περιμενω τα πεθερικα σημερα να ερθουν....η πεθερα θα μεινει εδω το βραδυ γιατι θελει να ερθει μαζι αυριο στα ψωνια για να παρει κατι για τον μπεμπη...οποτε θα με βοηθησει και στις δουλειες σημερα που θελω να κανω...ουφ! δεν προλαβαινω και πολλα με τον μπεμπη....αυτα! Παω και θα ξαναμπω αργοτερα!!!!! Φιλια πολλα!!!!!

να μαι κ εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! καλησπέρα!!τελικά γυρίσαμε σήμερα το μεσσημέρι, ηρθαμε απο το σπιτι, αλλαξαμε πλυθηκαμε κ πηγαμε για φαγητο στην πεθερα! περασαμε πολύ ωραια στο χωριό!!! καλά ο μπεμπης οποιον κ αν εβλεπε του γελούσε! παει σε ολες τις αγκαλιες δεν κλαιει! πηγα κ στην ανηψια μου που την εχω βαπτισει κιολας τα δωρακια της!:D εχθες ειχε κ γιορτη ο αδερφος μου φγαμε του σκασμού!!!:oops::oops::oops: τωρα πρωτα ο θεος την κυριακη του πασχα θα πάμε!:D μακαρι να εχει καλό καιρό κ να ειμαστε εξω!!:rolleyes:

ματινακι μου ειναι καλύτερα ο μπεμπουλης ε?? μακαρι να γινει τελειως καλα!! αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε!! (ποσες φορες το εχω πει κ το εχω γραψει θεε μου??:shock:)

θα ξεκινησει κ κρεμουλες! πω πω! πως περασε ετσι ο καιρος!!:rolleyes::rolleyes:

γερα να ειναι !!!

χρυσανθακι!! καλοριζικο κ καλοταξιδο να ειναι!! ωραιο το αμαξι! κ μ'αρεσει που εχει πολλους χωρους!!!!:D:D καλα κανετε κ ειστε στις βολτες!!! κανετε κ κακακια! μπραβο!!:P:p:p αααα οσο για το συναγερμο κ εγω το εχω κανει! χχααχχαχχα κ τρομαζω κιολας!!

φιλακια πολλα σε ολες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πω πω ερημιές!!!!!! καλημέρα!! κ καλή Μ. εβδομαδα!

images?q=tbn:ANd9GcT9Gypa1D-0ML1WgbvHKSRxXY1lbnq6BJXgGK2S87DSGttZJgIv

καλημερα!!!

καλη Μ.εβδομαδα κ καλο Πάσχα να εχουμε!!!

αναστασακι μου περασατε ωραια ε? μπραβο! ο μικρουλης ολο γελακια ε?

κ εμεις μια χαρα! αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε Μ.Σαββατο κ Κυριακη στην σαλαμινα που ειναι οι γονεις μου, θα ερθει κ ο αδελφος μου με την κοπελα του, θα περασουμε ωραια:-P! μακαρι! η αδελφουλα μου θα δουλευει δυστυχως κ δεν θα ερθουν:-(, δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα!!!

θα ξαναπατε χωριο την κυριακη?

images?q=tbn:ANd9GcT9Gypa1D-0ML1WgbvHKSRxXY1lbnq6BJXgGK2S87DSGttZJgIv

καλημερα!!!

καλη Μ.εβδομαδα κ καλο Πάσχα να εχουμε!!!

αναστασακι μου περασατε ωραια ε? μπραβο! ο μικρουλης ολο γελακια ε?

κ εμεις μια χαρα! αν ειναι καλος ο καιρος θα παμε Μ.Σαββατο κ Κυριακη στην σαλαμινα που ειναι οι γονεις μου, θα ερθει κ ο αδελφος μου με την κοπελα του, θα περασουμε ωραια:-P! μακαρι! η αδελφουλα μου θα δουλευει δυστυχως κ δεν θα ερθουν:-(, δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα!!!

θα ξαναπατε χωριο την κυριακη?

καλα να περασετε γιωτακι! θα ξανα παμε να μαστε καλα! μακαρι να μας κανει καλο καιρο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου....εχω χαθει απο το συμπαν....

καλο πασχα να εχουμε με υγεια και τυχη!!!!!!!!!

τι κανετε?εμεις τα ιδια...οπως τα ξερετε...μια ποναμε μια γελαμε!!!!!!εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου....εχω τρελλη υπερενταση και δε μπορω να κοιμηθω τα βραδυα με αποτελεσμα το πρωι να ειμαι χαλια....αλλα και ψυχολογικα...δε ξερω!!!!!φφφφφφφφφ.....

σας φιλω ολες γλυκα και σας αγαπω.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! Αχ σαραντίσαμε το Σάββατο και πήραμε τους δρόμους! Την Κυριακή πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και σήμερα πήγα Λάρισα στο γιατρό να δεί και την τομή μου για το προβληματάκι με το αίμα που είχα! Ουφφφ όλα καλά και μας επιτρέπει και το σεξ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :oops::oops::oops: Έβλεπα στο μαιευτήριο που πήγα τις κοπέλες με τις κοιλίτσες και ζήλεψα!!! Πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου! Μου είπε πως μόλις γίνει ο μπέμπης 6 μηνών μπορούμε να αρχίσουμε προσπάθειες για 2ο παιδάκι! Μπα μάλλον προς το τέλος του έτους λέω εγώ αλλά όπως με πιάσει πάλι! Δεν έρχονται και με παραγγελία! Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν!

Εσείς τι κάνετε; Τα παιδάκια σας; Ααααχχχ είδα και τη φωτό που έβαλε η Πεταλουδίτσα είναι κούκλα με την κοιλίτσα!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! Αχ σαραντίσαμε το Σάββατο και πήραμε τους δρόμους! Την Κυριακή πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και σήμερα πήγα Λάρισα στο γιατρό να δεί και την τομή μου για το προβληματάκι με το αίμα που είχα! Ουφφφ όλα καλά και μας επιτρέπει και το σεξ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :oops::oops::oops: Έβλεπα στο μαιευτήριο που πήγα τις κοπέλες με τις κοιλίτσες και ζήλεψα!!! Πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου! Μου είπε πως μόλις γίνει ο μπέμπης 6 μηνών μπορούμε να αρχίσουμε προσπάθειες για 2ο παιδάκι! Μπα μάλλον προς το τέλος του έτους λέω εγώ αλλά όπως με πιάσει πάλι! Δεν έρχονται και με παραγγελία! Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν!

Εσείς τι κάνετε; Τα παιδάκια σας; Ααααχχχ είδα και τη φωτό που έβαλε η Πεταλουδίτσα είναι κούκλα με την κοιλίτσα!

Ιωαννακι μου μπραβο! με το καλο ευχομαι να ερθει το 2ο παιδακι σας οταν το επιθυμησετε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα..Που είστε όλες?

Μπήκα γρήγορα γρήγορα και ξεκινάω δουλειές..

Η μπέμπα κοιμήθηκε..Γενικά όλη μέρα την έχουμε αγκαλιά και είτε φωνάζει μπαμπαμπα είτε φυσάει :P

Εχθές το βράδυ ξεκίνησα να την ετοιμάζω το πρώτο της άλμπουμ :D:D

έλεγα να την πάω αύριο το απόγευμα στην εκκλησία που γίνετε το ευχέλαιο αλλά αν συνεχίσει έτσι ο καιρός δεν θα την βγάλω..

Φιλάκια σε όλες και στα μπεμπάκια..Αν προλάβω θα ξαναμπώ μήπως και πετύχω καμιά :roll:

5oA2p2.png

καλημερα κοριτσακια μου...

αναστασακι,ματινακι,ιωαννακι,χρυσανθουλι,κατιουλα τι κανετε?????

εγω ολονυκτια σημερα με τους παλιοκολικους ...αι στο καλο πια!!!!!!το εχουν τσακισει το παιδακι μου!!!υπαρχουν στιγμες που δεν αντεχω κοριτσια....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα και από μένα, μανούλες! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Με υγεία και αγάπη!!

Ιωαννάκι σαραντίσατε;;; Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλές βολτούλες από εδώ και πέρα!!! :D Τώρα σας επέτρεψε το σεξ,ε;;; Αχ! Μια από τις θυσίες των γονιών... :roll: Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σας όταν το θελήσετε και να φουσκώσει παλι η κοιλίτσα! Αλλά μη ζηλεύεις τις κοιλίτσες... εγώ που την έχω λέω αντε πότε θα βγει η μπέμπα! Είναι ένα ζόρι όπως και να το κανουμε!

Ρανιούκο μου, εχετε ακομη κολικους,ε; Την καημενουλα τη μπιζουδενια! Υπομονη και σε σενα και στην κορουλα σου.... Δε θα κρατησουν πολυ ακομη...:rolleyes:

Αναστασάκι, τι κάνετε;;; Πώς είναι ο γλυκούλης;;;;

Φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!! Λενάκι, Ματινάρα, Κάτια, Χρυσανθούλι, Γιωτάκι, Πόπη....χμ..... κάποια θα ξέχασα....:oops::oops::oops:

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα έχουμε γιατρό και θα μας δει και από κάτω να δει τον τράχηλο.... :confused::roll: Θα μου γράψει και ενεσεις κορτιζονης να κανω προληπτικα οι οποιες βοηθανε στην ωριμανση των πνευμονων...Λογω καισαρικης που θα γινει στις 38 εβδομάδες. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...