Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααααα!ειμαι στο τρεξιμο!ηρθε ησυνηφαδα μου το πρωι για καφε κ μετα ξεκηνησα μαγειρεμα πληντυρια ολα μαζι!κοιμησ ακ τον μικρο!

Ελενιτσ αμου τι κανεις?αχ χαλια ο καιρο ςκ εδω!αμαν!αντε να φτιαξει..ελπιζω το πασχα να μας κανει καλο καιρο~τι κανει η μπεμπα?;)

Ματινακι μου δυσκολη νυχτα ειχατε ε~αχ μωρε ο καημενουλης..δεν υπαρχει χειροτερο απο το να εισαι μπουκωμενος κ να μην μπορεις ν ακοιμηθεις!βοηθαει παρα πολυ ο αναροφητηρας!να το δοκιμασεις!;)

Αναστασακι μου γρυναει μπρουμυτα ο μιρκος???:confused:μπραβοοο!εμενα εδω κ λιγο καιρο το κανει αυτο~μπραβο στο ζουζουνακι σου πολυ ευκηνητος~;)

αχ με τον θηλασμο δυσκολα..εισαι μεστο ανχος οπου κ να πας~:(

παω παωωω δεν προλαβαινωωω~φτιαχνω κ τη σουπα του μικρου:rolleyes:

Καλά είναι η μικρούλα, Ελενάκι μου! Τώρα έχει λόξυγγα και όποτε την πιανει κουνιεται παρα πολυ γιατί μάλλον ζορίζεται.... χαχαχα

Εσύ στι τρέξιμο,ε;;; Δύσκολο να κουμαντάρεις σπίτι και να έχεις και 2 μικρα παιδακια!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://imageshack.us/photo/my-images/15/imag0076xp.jpg/

Δείτε λίγες φωτό από εδώ γιατί στο φβ δε βάζω... :rolleyes: Ειναι το δωματιακι της μπεμπας. Απλο.... Βεβαια δε φαινεται η κουρτινουλα που ειναι ροζ με νεραιδες... χιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

http://imageshack.us/photo/my-images/15/imag0076xp.jpg/

Δείτε λίγες φωτό από εδώ γιατί στο φβ δε βάζω... :rolleyes: Ειναι το δωματιακι της μπεμπας. Απλο.... Βεβαια δε φαινεται η κουρτινουλα που ειναι ροζ με νεραιδες... χιχιχι

Καλά είναι η μικρούλα, Ελενάκι μου! Τώρα έχει λόξυγγα και όποτε την πιανει κουνιεται παρα πολυ γιατί μάλλον ζορίζεται.... χαχαχα

Εσύ στι τρέξιμο,ε;;; Δύσκολο να κουμαντάρεις σπίτι και να έχεις και 2 μικρα παιδακια!!

αχ εχει λοξυγκα ε~πωπω το θυμαμαι αυτο!τι ωραια!λιγο της εμεινε!

τελεια η κοιλιτσαααααααα!κ το δωματιο της μικρης μα ςπριγκιπισας πολυ ομορφο~ολα ροζζζζζ!κ γω θελωωωωωωω:D:tongue:

μερικες μερες ειναι πολυ δυσκολα Ελενακι μου αν δεν εχει κ βοηθεια~;)

παω να βαλω τον μεγαλο για υπνο!φιλακαι πολλα κ χαδακια στη μεπμπουλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ εχει λοξυγκα ε~πωπω το θυμαμαι αυτο!τι ωραια!λιγο της εμεινε!

τελεια η κοιλιτσαααααααα!κ το δωματιο της μικρης μα ςπριγκιπισας πολυ ομορφο~ολα ροζζζζζ!κ γω θελωωωωωωω:D:tongue:

μερικες μερες ειναι πολυ δυσκολα Ελενακι μου αν δεν εχει κ βοηθεια~;)

παω να βαλω τον μεγαλο για υπνο!φιλακαι πολλα κ χαδακια στη μεπμπουλα!;)

Ηθελα και η προικα του λικνου να ειναι ροζ, αλλα ειναι δανεικο απο την κουνιαδα μου που εχει αγορακι! :rolleyes:

Το φανταζομαι οτι ειναι δυσσκολο κοριτσακι μου... Υπομονη! Πανω απο ολα ειναι ευτυχια τα παιδακια!!

Κι εγω περιμενω τον αντρα για να φαμε. Φιλακια πολλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ηθελα και η προικα του λικνου να ειναι ροζ, αλλα ειναι δανεικο απο την κουνιαδα μου που εχει αγορακι! :rolleyes:

Το φανταζομαι οτι ειναι δυσσκολο κοριτσακι μου... Υπομονη! Πανω απο ολα ειναι ευτυχια τα παιδακια!!

Κι εγω περιμενω τον αντρα για να φαμε. Φιλακια πολλα!

καλημερα κοριτσακια, τι καλημερα δηλαδη καλησπερα, αλλα τωρα φανταστητε σταματησα τις δουλειες κ πινω τον υπολοιπο καφε μου!

ματινακι κ αναστασακι περαστηκουλια!

λενακι μου κ εσυ στο τρεξιμο ε? εγω εκανα γενικη ολο το σπιτι, μου μειναν παντζουρια κ μπαλκονι! κουραστηκα!

πεταλουδιτσα μου εκτος του οτι εισαι κουκλα, το δωματιο σουπερ, μονο το κοριτσακι σου λειπει! με το καλο να το δεχθειτε!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσακια!!! ειχα παλι τη μαμα μου εδω γιατι επρεπε να κατεβω για ψωνια κ δεν εχει καλο καιρο για να κατεβαινα με το μωρο! οπότε τον κρατησε η μαμα!!!:D

ψωνισα για την βαπτηστηρα μου , τον μικρο μ τον αδερφο, κ τον μεσαιο που γιορταζει το σαββατο!! μια χαρα ο μμικρουλης!! δεν χρειαστηκε να αφησω να γαλα δεν αργησα κ πολύ!:P

παντως μεγαλη βοηθεια να εχεις τη μαμα κοντα! εστω για 1 ωριτσα να μπορει να κραταει το μωρο!!!!!!

ματινακι μου κ εγω αυτο εχω για τις μυξουλες!οντως βοηθαει! αχ το μικρουλη μωρε ταλαιπωρειται! εχω σπαστει πολυ μ'αυτον τον κωλοκαιρο που ταλαιπωρει κυριως τα μωρα!!!!!:mad::-x

ελενιτσα πολύ όμορφο το δωματακι της πριγκίπισσας!! με το καλό να το χαρει το γιαβρι σου!! λίγο εμεινε κοριτσακι μου! :-P

λενακι δουλίτσες ε?? την εφαγε την σουπιτσα ο μπεμπης???????:D

αχ κορίτσια αφηστε τα! κ εμενε νωρις μου φαινεται που γυρναει μπρουμητα!! επαθα σοκ το βραδυ που ξυπνησα και τον ειδα να κοιμαται μπρουμητα!!!! κ τον βαζω ανασκελα εννοειται!! μαζευει που λετε τα ποδαρακια κου κουνιεται δεξια αριστερα σαν να παιρνει φορα και γυρναει!!! το σκατουλη!!!! τωρα εννοειτε τον σφινωνω!!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κοριτσακια!!! ειχα παλι τη μαμα μου εδω γιατι επρεπε να κατεβω για ψωνια κ δεν εχει καλο καιρο για να κατεβαινα με το μωρο! οπότε τον κρατησε η μαμα!!!:D

ψωνισα για την βαπτηστηρα μου , τον μικρο μ τον αδερφο, κ τον μεσαιο που γιορταζει το σαββατο!! μια χαρα ο μμικρουλης!! δεν χρειαστηκε να αφησω να γαλα δεν αργησα κ πολύ!:P

παντως μεγαλη βοηθεια να εχεις τη μαμα κοντα! εστω για 1 ωριτσα να μπορει να κραταει το μωρο!!!!!!

ματινακι μου κ εγω αυτο εχω για τις μυξουλες!οντως βοηθαει! αχ το μικρουλη μωρε ταλαιπωρειται! εχω σπαστει πολυ μ'αυτον τον κωλοκαιρο που ταλαιπωρει κυριως τα μωρα!!!!!:mad::-x

ελενιτσα πολύ όμορφο το δωματακι της πριγκίπισσας!! με το καλό να το χαρει το γιαβρι σου!! λίγο εμεινε κοριτσακι μου! :-P

λενακι δουλίτσες ε?? την εφαγε την σουπιτσα ο μπεμπης???????:D

αχ κορίτσια αφηστε τα! κ εμενε νωρις μου φαινεται που γυρναει μπρουμητα!! επαθα σοκ το βραδυ που ξυπνησα και τον ειδα να κοιμαται μπρουμητα!!!! κ τον βαζω ανασκελα εννοειται!! μαζευει που λετε τα ποδαρακια κου κουνιεται δεξια αριστερα σαν να παιρνει φορα και γυρναει!!! το σκατουλη!!!! τωρα εννοειτε τον σφινωνω!!:oops:

χαχαχα! βιαζεται να μπουσουλισει ο μπομπιρας!!!

καλε σας ειπα τρωμε κοτοπουλο κ μοσχαρι, ξεκινησαμε την δευτερα!

της αρεσει πολυ!!!

χαχαχα! βιαζεται να μπουσουλισει ο μπομπιρας!!!

καλε σας ειπα τρωμε κοτοπουλο κ μοσχαρι, ξεκινησαμε την δευτερα!

της αρεσει πολυ!!!

ναι το αγορι μου! χεχεχε

αχ η μπεμπουλα!!! πως της φαινεται γιωτακι??? της αρεσει??:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσάκια μου αυριο θα πάμε στο χωριό το πρωί! θα πάμε με τον μπαμπά μας καθως θα πηγαινει στη δουλεια θα μας αφησει εκει!:D και θα γυρίσουμε σαββατο βραδυ!

θα πάρω μαζι μου το λαπτοπ κ θα μπω!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Παλι πρωινη πρωινη σημερα....η νυχτα μας ηταν καλυτερη πολυ καλυτερη μπορω πω...! Το μπεμπουλινι μου ηρεμισε απο τις μυξουλες απο την στιγμη που του ρουφηξα τις μυξουλες με το μηχανηματακι αυτο το θαυματουργο...του εριξα και σταγονιτσες οτριβιν που μου ειπε η γιατρος και κοιμηθηκε σαν πουλακι! Τωρα το πρωι που ξυπνησε λιγακι ειχε ενα ρουθουνισμα μικρο αλλα δεν τον εμποδιζει να κοιμηθει! Αχ τι καλα...μακαρι να συνεχισει ετσι....για 5 μερες μου ειπε να του βαζω σταγονιτσες μια σε καθε ρουθουνι αλλα ρε κοριτσια δεν καθεται και νομιζω οτι πεφτουν παραπανω απο μια σταγονα....το βραδυ επειδη κουνιοταν πολυ και δεν ηθελε να του βαλω κουνηθηκε αποτομα και αντι για την μυτη του εριξα στο ματι κατα λαθος....του το επλυνα αμεσως με φυσιολογικο ορο και ελπιζω να μην του εκανα καμια ζημεια...ουφ...πολυ δυσκολο ειναι αλλα του κανει πολυ καλο....

Δεν σας εχω διαβασει αλλα μολις ξεμπερδεψω με το γαλα του μπεμπη θα ερθω να σας διαβασω και να απαντησω....φευγαλεα ειδα οτι ανεβασε φωτο η πεταλουδιτσα μας...παω κι επανερχομαι!!!!!!

Φιλιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα..

Μου λείψατεεεε..έχω να μπωωωω...

Πολύ δουλειά,πολύ τρέξιμο και η μπέμπα γκρίνιαααα..όλη μέρα...Και πάνω που την προηγούμενη εβδομάδα κοιμόταν 3-4 ώρες την ημέρα τώρα ξανά τα ίδια.Μισή ώρα το πολύ..Κάναμε εμβόλιο σήμερα..Μετά το Πάσχα ξεκινάμε την φρουτόκρεμα..Με την βανίλια τα πάμε περίφημα.Κάθε απόγευμα και τώρα ανεβάζουμε και την ποσότητα..Ξεκινάμε και γάλα νούμερο 2 :P

Αυτά τα δικά μου..Πηγαίνω να διαβάσω τα νέα σας :D

5oA2p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Παλι πρωινη πρωινη σημερα....η νυχτα μας ηταν καλυτερη πολυ καλυτερη μπορω πω...! Το μπεμπουλινι μου ηρεμισε απο τις μυξουλες απο την στιγμη που του ρουφηξα τις μυξουλες με το μηχανηματακι αυτο το θαυματουργο...του εριξα και σταγονιτσες οτριβιν που μου ειπε η γιατρος και κοιμηθηκε σαν πουλακι! Τωρα το πρωι που ξυπνησε λιγακι ειχε ενα ρουθουνισμα μικρο αλλα δεν τον εμποδιζει να κοιμηθει! Αχ τι καλα...μακαρι να συνεχισει ετσι....για 5 μερες μου ειπε να του βαζω σταγονιτσες μια σε καθε ρουθουνι αλλα ρε κοριτσια δεν καθεται και νομιζω οτι πεφτουν παραπανω απο μια σταγονα....το βραδυ επειδη κουνιοταν πολυ και δεν ηθελε να του βαλω κουνηθηκε αποτομα και αντι για την μυτη του εριξα στο ματι κατα λαθος....του το επλυνα αμεσως με φυσιολογικο ορο και ελπιζω να μην του εκανα καμια ζημεια...ουφ...πολυ δυσκολο ειναι αλλα του κανει πολυ καλο....

Δεν σας εχω διαβασει αλλα μολις ξεμπερδεψω με το γαλα του μπεμπη θα ερθω να σας διαβασω και να απαντησω....φευγαλεα ειδα οτι ανεβασε φωτο η πεταλουδιτσα μας...παω κι επανερχομαι!!!!!!

Φιλιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινάκι μου..περαστικά...Ορό να βάζεις..Κάθε μέρα πρέπει από 2-3 φορές στα φυσιολογικά..Φαντάσου τώρα πόσο το χρειάζεται..Εμένα δεν κάθετε ήρεμη να την βάλω..Πολύ δύσκολα..Ανά 3 μέρες :(

5oA2p2.png

Πεταλουδίτσα τέλειο το δωμάτιο.Με το καλό να αποδεχτείτε την μπεμπούλα..Λίγο έμεινε..ένα φιλάκι στην κοιλίτσα,να μου την χαϊδέψεις..

Αναστασάκι καλά να περάσετε..Τί ωραία κι εγώ θέλω μια εκδρομούλα..Γυρίζει μπρούμυτα ο μπόμπιρας?εμένα μόνο στο πλάι..και αν την βάλω μπρούμυτα γυρίζει ανάσκελα..

Γιωτάκι πώς τα πάτε με το κρεατάκι?Πότε ξεκινήσατε χορτόσουπα?Σε ποιο μήνα δηλαδή?εμάς μας είπε μόλις κλείσει τον 6 φρουτόκρεμα και μετά από 2 εβδομάδες χορτόσουπα.

Ιωαννάκι καλό σαραντισμό.Να ξεκινήσετε κι εσείς βολτίτσες..Βασικά εγώ μια βδομάδα την έβγαλα και χάλασε πάλι ο καιρός..Ο γιατρός μου είπε λίγη υπομονή ακόμα

5oA2p2.png

πολλες καλημερες!!!ειμαι απαρεδεκτη ε????:oops::oops:ελπιζω αυτη τη φορα να μπορεσω να γραψω!διαβασα καποια νεακια αυτες τις μερες αλλα με το που πηγαινα να μπω ουαααααα!!!!ειμαι κ ελαχιστα στο σπιτι ειναι η αληθεια!ειμαστε καλα!εχουμε σχεδον ενα μηνα καλοκαιρι!ειναι τελεια!με τα κοντομανικα κυκλοφορουμε!!!ειμαστε εξω ολη μερα με μικρα διαλειμματα!κανουμε κ κακα!σουπερ!και να σας πβ κ ενα νεο!????απο δευτερα παιρνω το αμαξακι μου το καινουριο πρωτα ο Θεος!ειναι στην αντιπροσωπια!σημερα που περασαμε το ειδαμε!σκαντα γετι!θα εχω χωρους επιτελους!πηγαμε χθες χανια κ σηκωσα κ τα ζαρα για την μικρη κ την βαφτιστηρα μου!πηρα κ για μενα μια τελεια φουστα μακρια κοραλι κ κατι λευκα πεδιλα πανηωηλα!να δω ποτε θα τα βαλω που ολο την μικρη αγκαλια την εχω!χαχαχχαχα!!!ο αντρας μου γελασε οταν τα ειδε!με εκανε να νιωσω οτι δεν εχω καμοια ελπιδα!χαχαχα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...