Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχχα το αυτοκολιτακι σου το ομορφο!

τι κανεις ΑΝαστασακι μου?μαγειρεψες?;)

μαγείρεψα κ εφαγα κιόλας! αρακα!! μια μιαμ! κ αυριο θα κανω ρεβυθακια!!

από την εγκυμοσυνη εχω να φαω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαγείρεψα κ εφαγα κιόλας! αρακα!! μια μιαμ! κ αυριο θα κανω ρεβυθακια!!

από την εγκυμοσυνη εχω να φαω!!

MIA χαρα Αναστασακι μου;)

μου εδωσες ιδεα τωρα!κ γω θα κανω αυριο ρεβυθια αν κ εκανα προσφατα αλα θα ξανακανω..την προηγουμενη φορα δεν τον πειραξαν..τι καλα!:P

πως θα τα κανεις>?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

MIA χαρα Αναστασακι μου;)

μου εδωσες ιδεα τωρα!κ γω θα κανω αυριο ρεβυθια αν κ εκανα προσφατα αλα θα ξανακανω..την προηγουμενη φορα δεν τον πειραξαν..τι καλα!:P

πως θα τα κανεις>?

και εμενα μακαρι να μην τον πειραξουν! αν κ τρωω κανονικα γενικοτερα! μονο το γαλα εχω βγαλει τελειως απο τη διατροφη μου, τα ρεβυθια και τα φασολια! α κ κουνουπιδι κ μπροκολο δεν εχω φαει!

τα εβυθια η θα τα κανω με ντοματουλα η με λεμονακι! θα δω! με το λεμονι απλα γινοντε πιο ελαφρια!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμενα μακαρι να μην τον πειραξουν! αν κ τρωω κανονικα γενικοτερα! μονο το γαλα εχω βγαλει τελειως απο τη διατροφη μου, τα ρεβυθια και τα φασολια! α κ κουνουπιδι κ μπροκολο δεν εχω φαει!

τα εβυθια η θα τα κανω με ντοματουλα η με λεμονακι! θα δω! με το λεμονι απλα γινοντε πιο ελαφρια!:D

K ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Κ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ!ΡΕΒΥΘΙΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ!;)

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ!ΑΝ Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

K ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Κ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ!ΡΕΒΥΘΙΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ!;)

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ!ΑΝ Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!:rolleyes:

μας περνατε ομως και 3 μηνες! απλα θα δοκιμασω κ αν δεν τον πηραξουν θα ξανα φαω!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στις 7 εχω και οδοντιατρο να παω να βγαλω τη θηκη!
μας περνατε ομως και 3 μηνες! απλα θα δοκιμασω κ αν δεν τον πηραξουν θα ξανα φαω!!:P

Ωχ έχεις οδοντίατρο :(άντε σιγά σιγά να τελειώνειςι κ με το δόντι.

Μακάρι να μην τον πειράξουν τα ρεβυθακια σου ;)

Με τα χίλια ζόρια τον κοιμησΑ..με το που τον ακουμπούσα στο κρεβάτι ξυπνούσε..κ χθες έτσι μου έκανε..ουφφ:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ωχ έχεις οδοντίατρο :(άντε σιγά σιγά να τελειώνειςι κ με το δόντι.

Μακάρι να μην τον πειράξουν τα ρεβυθακια σου ;)

Με τα χίλια ζόρια τον κοιμησΑ..με το που τον ακουμπούσα στο κρεβάτι ξυπνούσε..κ χθες έτσι μου έκανε..ουφφ:(

εμενα ρε φιλεναδα γυρναει μπρουμητα!!! και φοβαμαι να τον αφησω μονο του! και το βραδυ του βαζω στα πλαινα μαξιλαρακια και τον σφινωνω!!! εσενα γυρνουσε? και τον βαζω ανασκελα για υπνο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γυρισα απο τον οδοντιατρο μου εβγαλε τη θηκη κ μου εβαλε μια προσωρινη μεχρι τη δευτερα που θα παω για να ξεκινησουμε την απονευρωση αν γινει τελικα! πολυ χαλι το δοντι αφηστε τα!!!!

εντομεταξυ ειχε φαει ο μικρος στις 5.30 κ εφυγα εγω στις 7 κ γυρισα 08.10 καναμε κ μπανακι! μια χαρα με τον μπαμπακα το μωρο μου!! αλλα με το αγχος ημουν!!!!!!!!!:oops::oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....πρωινη πρωινη εγω σημερα! Πως ηταν το βραδυ σας???

Μηπως κοιμηθηκα και καθολου???? Ο μπεμπης ολη την νυχτα ειχε μπουκωμενη την μυτη του και δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα και ξυπναγε το μαναρι μου! Σηκωνομουν και του εκανα ορο και ξανακοιμοταν αλλα μετα απο καμια ωρα ειχαμε παλι τα ιδια.Ταλαιπωρειται το καμαρι μου μωρε....εκει που παει να του περασει ξανα τα ιδια! Του κανω συνεχεια ορο αλλα δεν βλεπω βελτιωση! Θα παω να του παρω αυτο τον αναρροφητηρα μυτης που εχει σωληνακι και απο την μια μπαινει στην μυτη του μωρου και απο την αλλη το ρουφας και του τραβας τις μυξουλες! Εχει φιλτρακι μπροστα και ανταλλακτικα για καθε φορα! Δεν γινεται αλλιως απ'οτι βλεπω!

Ξυπνησε στις 4 και απο κει και υστερα ξυπνουσε συνεχεια! Καποια στιγμη την 1η φορα που ειχα αρρωστησει και εκανε μυξουλες παλι, μου ειχε πει η γιατρος να του παρω οτριβιν για μωρα και να του ψεκαζω την μυτουλα αλλα δεν ειχε κλεισει τον 3ο μηνα ακομα και δεν του το πηρα....θα την παρω τηλ.να την ρωτησω μηπως του κανω και οτριβιν....δεν γινεται εχει μπουκωμα και δεν βγαινουν ολες οι μυξουλες μονο με τον ορο!

Ουφ....παλι ξυπνησε....παω να του κανω ορο και μετα γαλατακι!!!!!!!

Φιλιαααααααααα!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά και πλέον δεν κοιμόμαστε όπως πριν! Θα μου ξυπνήσει το πρωί κατά τις 9 να φαει και μου κάθεται ξύπνιος μέχρι το μεσημέρι! Μα δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω! Θέλει να είμαι κοντά και να με βλέπει! Τεσπά θα την βρω την άκρη! Σε λίγο καιρό θα τον βάζω και στο ριλάξ οπότε θα είναι καλύτερα πιστεύω! Καλέ το Σάββατο σαραντίζουμε και την Κυριακή θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό το μεσημέρι!

Εσείς τι κάνετε; Τα μωράκια σας; Η Πεταλουδίτσα μας πότε κανόνισε; Αν θυμάμαι καλά καισαρική θα πάει ναι; Δεν σας πετυχαίνω πάντα μωρέ! Με το καλό να κρατήσει την κορούλα της αγκαλίτσα!

Καλημερα καλη μου Ιωαννα....τι κανετε μανουλα και αντρακλας????

Ζωηρεψε και θελει κουβεντουλες αντι για υπνο ε???? Νωρις μου φαινεται αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο! Οποτε να ξερεις οτι εχεις μεσα στο σπιτι σου εναν πολυλογα...χαχαχχα...να ειναι καλα το μαναρακι μας!!!!

Σαραντιζετε τελεια!!!!!! Μονο που θα περιμενετε λιγο να φτιαξει ο καιρος μην την πατησετε σαν εμας που αρρωστησαμε....παλι καλα ο μπεμπης το περναει μονο με μυξουλες!!!!

Φιλησε τον μου ρουφηχτα!!!! Ευχαριστω για τα περαστικα...να εισαι καλα!

εμενα ρε φιλεναδα γυρναει μπρουμητα!!! και φοβαμαι να τον αφησω μονο του! και το βραδυ του βαζω στα πλαινα μαξιλαρακια και τον σφινωνω!!! εσενα γυρνουσε? και τον βαζω ανασκελα για υπνο!!!!

Καλημερα αναστασακι μου και μπεμπαρε! Γυρναει μπρουμητα απο τωρα? Προσεχε το αυτο γιατι νομιζω ειναι νωρις για μπρουμητα! Εμενα επειδη του εχω μπρος πισω σφηνακια δεν γυριζει μπρουμητα...οταν του τα βγαζω τον βρισκω σε αλλη θεση οχι μπρουμητα ομως ποτε!

Πηγες για το δοντακι σου και ο μπεμπακος μια χαρα με τον πατερουλη του εκατσε ε? Μπραβο το αντρακι μας! Αγχος θα εχεις παντα εφ'οσον θηλαζεις ακομα...εγω ουτε μεχρι το κομμωτηριο δεν μπορουσα να παω να κουρευτω τσακ μπαμ απο το αγχος μου!

Ρουφηξε τον μου!!!!!

Καλημερα ή μάλλον καλησπέρα ζουζουνίτσες μου! :P

Χάλι ο καιρούλης σήμερα.... :( Τι να κάνουμε... Λίγες μέρες ακόμη θα είναι έτσι φαντάζομαι!!! :rolleyes:

Αναστασάκι, σου γυρίζει κι όλας μπρούμητα;;; :tongue: Βρε το ζουλάπι!!!! χαχαχα Δεν κρατιεται... Πρόσεχέ τον μόνο μη φέρει τούμπα!! :shock:

Ματινάκι μου, τι κάνετε; Μυξούλες διάβασα οτι είχατε το βράδυ... Περαστικά! Ρούφα, ρούφα τες να ανασαινει καλα ο μικρουλης... :(

Ιωαννάκι μου, θέλει παρεούλα ο μπεμπακος σου,ε;; Τι πλακα που εχουν... Πώς καταλαβαινουν έτσι!!! :P Σε όλα μέσα να είναι τα σκατούλια, να παρακολουθούν και να έχουν παρέα! χιχιχι Εμείς κλείσαμε για 3 Μαίου, εκτός απροόπτου! :P Άρχισα να μετράω αντίστροφα... Λίγότερο από μήνας καλεεεεεε!!! :-P:-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερουδιααααα!ειμαι στο τρεξιμο!ηρθε ησυνηφαδα μου το πρωι για καφε κ μετα ξεκηνησα μαγειρεμα πληντυρια ολα μαζι!κοιμησ ακ τον μικρο!

Ελενιτσ αμου τι κανεις?αχ χαλια ο καιρο ςκ εδω!αμαν!αντε να φτιαξει..ελπιζω το πασχα να μας κανει καλο καιρο~τι κανει η μπεμπα?;)

Ματινακι μου δυσκολη νυχτα ειχατε ε~αχ μωρε ο καημενουλης..δεν υπαρχει χειροτερο απο το να εισαι μπουκωμενος κ να μην μπορεις ν ακοιμηθεις!βοηθαει παρα πολυ ο αναροφητηρας!να το δοκιμασεις!;)

Αναστασακι μου γρυναει μπρουμυτα ο μιρκος???:confused:μπραβοοο!εμενα εδω κ λιγο καιρο το κανει αυτο~μπραβο στο ζουζουνακι σου πολυ ευκηνητος~;)

αχ με τον θηλασμο δυσκολα..εισαι μεστο ανχος οπου κ να πας~:(

παω παωωω δεν προλαβαινωωω~φτιαχνω κ τη σουπα του μικρου:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...