Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μωλης τον εβαλα στο καρεκλακι!του αρεσεεεεεε:P:pκαθεται τωρα εκει του εβαλα κ παιχνιδακα κ απολαμβανει!εχει πολυ πλακα!αχ τον καμαρωνω!καλε μεγαλωσε το παιδακι μου πολυ~:D

καλα ασε ποτε περασε ο καιρος!!!σαν χθες θυμαμαι ποσο ζεσταινοσουν στην εγκυμοσυνη κ σηκωνοσουν ξημερωματα μπροστα στην τηλεοραση! χαχαχχααχχα!!:D:D

σωστα στη γαστρα αν το βαλω με καπακι δε θα πιτσιλαει!;)

αχ τον φανταζομαι στο καρεκλακι!!! χιχιχιχι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντομεταξυ προλιγο εβγαζα τα πιατα απο το πληντυριο και τον ειχα στο ριλαξ μαζι μου κ γυρναω κ βλεπω ειχε βαλει κ τα 4 δαχτυλα στο στομα παω να τα παρω κ μαζι με τα δαχτυλα λουζεται στον εμετο!!! πολυ πραγμα εβγαλε!!! πρεπει να του παρω μασητικα παιχνιδια να βαζει εκεινα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Εμεις λιγο καλυτερα σημερα αλλα οχι εντελως καλα! Πολυ σπαστικο κρυολογημα μιλαμε...δεν μπορω αλλο κουραστηκααααααααααα!!!!!!!!!!

Τωρα με ποναει η πλατη μου κατι σαν ψυξη ενα πραγμα..ουφφφφ....τα νευρα μου!!!

Ο μπεμπακος μου εκει με τις μυξες του αλλα καλυτερα αναπνεει βλεπω....τωρα κοιμαται!!!!

Το πρωι μολις ξυπνησε και τον σηκωσα τι να δω??? Ειχε κατουρησει τα παντα...αχχαχαχα....τον βουτηξα και κατευθειαν για μπανιο! Εν τω μεταξυ ειτε ξυπναει απο μονος του ειτε τον ξυπναω εγω σκαει κατι χαμογελα πρωινιατικα αλλο πραγμα...καθε πρωι ομως το κανει....θα τον φαωωωωω!!!!! Και δεν μπορω να τον φιλησω ακομα ρε γμτο!Τεσπα....

Παω να πιω το σιροπακι μου και να κανω τις γαργαρες μου!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

καλημερα και απο εμας! κοιμηθηκαμε καλα ευτυχως! στις 12 πηγαμε για υπνο και ξυπνησε στις 4.00 να φαει μετα στις 8 κοιμηθηκε κατευθειαν και ξυπνησε στις 11 κιαι εφαγε 11.30!! μετα που να κοιμηθει μες στη μερα!:rolleyes::rolleyes:

ματινακι μου αφου ειναι μονο οι μυξουλες θα περασει! μην στεναχωριεσαι! και εγω του βαζω ορο γιαι τον ακουω μπουκωμενο το πρωι!!

παω να κανω τον αρακα μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα φιλεναδιτσες μουυυυυυ!

ηρθαμε στη μανουλα μου!

Ματινακι μου αυτη η ιωση φευγει πολυ δυσκολα!εχει πολα σταδια για να γινεις εντελως καλα!εγω ακομα ταλαιπωρουμε με φλεματα!ο μικρουλης καλα ειναι ε!παλι καλα!

Αναστασακι μου αρακα σημερα!μαρεσει πολυ!εμεις λεμε πατατουλες με μανηταρια να κανουμε~\

ασε για το ποτε περασε ο καιρος μη το συζητας!πολυ γρηγορα!

Ρανιουκο μου τι κανετε?το μπζιουδακι καλα?

παω να κοιιμησω το ζουζουνακι μου~

φιλακιααααααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εντομεταξυ προλιγο εβγαζα τα πιατα απο το πληντυριο και τον ειχα στο ριλαξ μαζι μου κ γυρναω κ βλεπω ειχε βαλει κ τα 4 δαχτυλα στο στομα παω να τα παρω κ μαζι με τα δαχτυλα λουζεται στον εμετο!!! πολυ πραγμα εβγαλε!!! πρεπει να του παρω μασητικα παιχνιδια να βαζει εκεινα!

ναι να του παρεις μπορει να του αρεσεουν;).εμενα στην αρχη δεν τα ηθελε καθολου.του ειχα παρει μερικα απο το φαρμακειο~ τωρα βρηκα ενα απο τα τζαμπο που του αρεσε πολυ!τον βοηθαει για τα δοντακια~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά και πλέον δεν κοιμόμαστε όπως πριν! Θα μου ξυπνήσει το πρωί κατά τις 9 να φαει και μου κάθεται ξύπνιος μέχρι το μεσημέρι! Μα δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω! Θέλει να είμαι κοντά και να με βλέπει! Τεσπά θα την βρω την άκρη! Σε λίγο καιρό θα τον βάζω και στο ριλάξ οπότε θα είναι καλύτερα πιστεύω! Καλέ το Σάββατο σαραντίζουμε και την Κυριακή θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό το μεσημέρι!

Εσείς τι κάνετε; Τα μωράκια σας; Η Πεταλουδίτσα μας πότε κανόνισε; Αν θυμάμαι καλά καισαρική θα πάει ναι; Δεν σας πετυχαίνω πάντα μωρέ! Με το καλό να κρατήσει την κορούλα της αγκαλίτσα!

καλημερααααα φιλεναδιτσες μουυυυυυ!

ηρθαμε στη μανουλα μου!

Ματινακι μου αυτη η ιωση φευγει πολυ δυσκολα!εχει πολα σταδια για να γινεις εντελως καλα!εγω ακομα ταλαιπωρουμε με φλεματα!ο μικρουλης καλα ειναι ε!παλι καλα!

Αναστασακι μου αρακα σημερα!μαρεσει πολυ!εμεις λεμε πατατουλες με μανηταρια να κανουμε~\

ασε για το ποτε περασε ο καιρος μη το συζητας!πολυ γρηγορα!

Ρανιουκο μου τι κανετε?το μπζιουδακι καλα?

παω να κοιιμησω το ζουζουνακι μου~

φιλακιααααααααααααααααα;)

Λενιώ μου τι κάνεις; Τα αντράκια σου τι κάνουν; Καλέ είναι κουκλάκια ζωγραφιστά! Να τα χαίρεσαι αγαπούλα μου και να τα καμαρώνεις μέχρι να γίνεις γιαγιά! Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι! Εμείς ακόμη ήσυχοι είμαστε απλά όπως έγραψα και πριν δεν κοιμάται τόσο πολύ πλέον! Ευτυχώς μου κοιμάται τα βράδια! Μεγαλώνουμε και θέλουμε κουβεντούλες και παιχνιδακια τώρα! Αχ αν δεν είχα γεννήσει με καισαρική θα έβαζα μπροστά για 2ο παιδάκι! Απορώ πριν τον μπέμπη πως ζούσαμε εδώ μέσα! Πόσο πολύ σου αλλάζει τη ζωή ένα παιδί!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Εμεις λιγο καλυτερα σημερα αλλα οχι εντελως καλα! Πολυ σπαστικο κρυολογημα μιλαμε...δεν μπορω αλλο κουραστηκααααααααααα!!!!!!!!!!

Τωρα με ποναει η πλατη μου κατι σαν ψυξη ενα πραγμα..ουφφφφ....τα νευρα μου!!!

Ο μπεμπακος μου εκει με τις μυξες του αλλα καλυτερα αναπνεει βλεπω....τωρα κοιμαται!!!!

Το πρωι μολις ξυπνησε και τον σηκωσα τι να δω??? Ειχε κατουρησει τα παντα...αχχαχαχα....τον βουτηξα και κατευθειαν για μπανιο! Εν τω μεταξυ ειτε ξυπναει απο μονος του ειτε τον ξυπναω εγω σκαει κατι χαμογελα πρωινιατικα αλλο πραγμα...καθε πρωι ομως το κανει....θα τον φαωωωωω!!!!! Και δεν μπορω να τον φιλησω ακομα ρε γμτο!Τεσπα....

Παω να πιω το σιροπακι μου και να κανω τις γαργαρες μου!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!

Ματινάκι μου περαστικά σου! Είναι ο καιρός άτιμος γεμάτος αρρώστιες! Το πρωί κρύο και το μεσημέρι ζεστη!!! Σπαστικό να μη μπορείς να ρουφήξεις το παιδάκι σου το όμορφο! Να μου τον φιλήσεις όποτε γίνεις καλά! Σε φιλώ αγαπούλα μου!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας! κοιμηθηκαμε καλα ευτυχως! στις 12 πηγαμε για υπνο και ξυπνησε στις 4.00 να φαει μετα στις 8 κοιμηθηκε κατευθειαν και ξυπνησε στις 11 κιαι εφαγε 11.30!! μετα που να κοιμηθει μες στη μερα!:rolleyes::rolleyes:

ματινακι μου αφου ειναι μονο οι μυξουλες θα περασει! μην στεναχωριεσαι! και εγω του βαζω ορο γιαι τον ακουω μπουκωμενο το πρωι!!

παω να κανω τον αρακα μου!!!

Αναστασάκι μου όμορφο τι κάνεις; Ο μπέμπαρος; Μεγαλώνει;;;; Αχ τα ζουζουνάκια μας μωρέ μας έχουν πάρει τα μυαλά! Εώ πάντως με τον γιό μου έχω καψούρα μεγάλη!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά και πλέον δεν κοιμόμαστε όπως πριν! Θα μου ξυπνήσει το πρωί κατά τις 9 να φαει και μου κάθεται ξύπνιος μέχρι το μεσημέρι! Μα δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω! Θέλει να είμαι κοντά και να με βλέπει! Τεσπά θα την βρω την άκρη! Σε λίγο καιρό θα τον βάζω και στο ριλάξ οπότε θα είναι καλύτερα πιστεύω! Καλέ το Σάββατο σαραντίζουμε και την Κυριακή θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό το μεσημέρι!

Εσείς τι κάνετε; Τα μωράκια σας; Η Πεταλουδίτσα μας πότε κανόνισε; Αν θυμάμαι καλά καισαρική θα πάει ναι; Δεν σας πετυχαίνω πάντα μωρέ! Με το καλό να κρατήσει την κορούλα της αγκαλίτσα!

αχ περασε ο καιρος φιλεναδα!!! με το καλό να σαραντισετε!!!:D:D

η πεταλουδιτσα κανονισε καισαρικη για 3 μαιου! αχ μεγαλωνει το παρεακι!!!

οσο για τον υπνο που λες εμενα κοιμοταν οπως τον δικο σου μονο στην κλινικη! χαχααχχαααχχααχχα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου όμορφο τι κάνεις; Ο μπέμπαρος; Μεγαλώνει;;;; Αχ τα ζουζουνάκια μας μωρέ μας έχουν πάρει τα μυαλά! Εώ πάντως με τον γιό μου έχω καψούρα μεγάλη!

εμενα ειναι το αυτοκολλητακι μου πραγματικα!!!!! παντου μαζι!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιώ μου τι κάνεις; Τα αντράκια σου τι κάνουν; Καλέ είναι κουκλάκια ζωγραφιστά! Να τα χαίρεσαι αγαπούλα μου και να τα καμαρώνεις μέχρι να γίνεις γιαγιά! Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι! Εμείς ακόμη ήσυχοι είμαστε απλά όπως έγραψα και πριν δεν κοιμάται τόσο πολύ πλέον! Ευτυχώς μου κοιμάται τα βράδια! Μεγαλώνουμε και θέλουμε κουβεντούλες και παιχνιδακια τώρα! Αχ αν δεν είχα γεννήσει με καισαρική θα έβαζα μπροστά για 2ο παιδάκι! Απορώ πριν τον μπέμπη πως ζούσαμε εδώ μέσα! Πόσο πολύ σου αλλάζει τη ζωή ένα παιδί!

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου~καλα ειμαστε~εδω στη μααμα σημερα!μωλις φαγαμε:tongue:

ποσο χαιρομαι που σε ακουω τοσο καλα κ ευτηχησμενη!οντως ποσο πολυ μας αλλαζουν την ζωη τα παιδακια μας!

οσο για την καισαρικη λενε οτι μετα απο 6 μηνες μπορεις να ξαναμεινεις αλα η γιατρος μου με αφηνει στο χρονο πανω!ευχομαι μωλης βαλετε μπρος να ερθει αμεσως το δευτερο μωρακι σας!

αχ ξυπνησεεεε!παω...θα ξαναμπω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου~καλα ειμαστε~εδω στη μααμα σημερα!μωλις φαγαμε:tongue:

ποσο χαιρομαι που σε ακουω τοσο καλα κ ευτηχησμενη!οντως ποσο πολυ μας αλλαζουν την ζωη τα παιδακια μας!

οσο για την καισαρικη λενε οτι μετα απο 6 μηνες μπορεις να ξαναμεινεις αλα η γιατρος μου με αφηνει στο χρονο πανω!ευχομαι μωλης βαλετε μπρος να ερθει αμεσως το δευτερο μωρακι σας!

αχ ξυπνησεεεε!παω...θα ξαναμπω!;)

το ξαναδιαβασα το μηνυμα Ιωαννακι μου..με συγκηνισες πολυ με τα ομορφα σου λογια!~

οσο για τον υπνο κ μενα ετσι ξεκηνησε!με πολυυ υπνο μετα οσο μεγαλωνουν δεν κοιμουνται τοσο πολυ αλα παλι καλα που ειναι ησυχος μωλε!να μου τον φιλισεις!

τι καλα σαραντηζετε!να ξεκηνησετε κ βολτιτσες να φτιαξει κ ο καιρος!;)

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...