Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλεεεεε?????Τωρα το ειδα αυτο....εσκασε ο πρωτο σας δοντακι? Αχ μαναρι μου και σε αλλα με υγεια!!!! Μπραβοοοοοο.....!!!!!!!!!!!!!! Εκει γυρω στον 6ο μηνα μας ειπε η παιδιατρος οτι ξεκινανε να σκανε....εχουμε ενα μηνα μπροστα εμεις πρωτα ο Θεος!!!! Εκανε τσικ τσικ στο κουταλακι???? πεθαινωωωωωω....

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις φαγαμε κ τωρα παιζει στο παρκο! θα ξεκινησω γενικη στο σπιτι! να ειναι καθαρο κ για το πασχα!!!

λενακι βγηκε το δοντακι????????? τελεια!!! αντε να δουμε εμεις ποτε θα τα βγαλουμε!:-P

ματινακι εχει ωραια ρουχα στο pink woman σιγουρα θα βρεις κατι!

κ εγω πρεπει να ψωνισω της μπεμπας ανοιξιατικα 9 μηνων γιατι εινια τα μονα ρουχα που δεν μου εχουν δωσει. ευτυχως απο ρουχα αλλο τιποτα εχω μεχρι 2 χρονων!!! κ συνεχεια μου δινουν κ η συνυφαδα κ η κουμπαρα μου!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε???????

σας φιλω γλυκα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕ?

ΕΜΕΙς ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!:(κοιμαται τωρα το ζουζουνακι μου!ελπζω να προλαβει να ξυπνησει να φαει κ τη φρουτοκρεμα του κ μετα να ερθει ο γιατρος!στης 11 τον περημενουμε!συμαζευτικα λιγο!φαγαμε κ με τον μιχαλακη το πρωινο μας κ ειπα να σας καλημερισω!

ο μικρουλης μου χθες δε ξυπνησε καθολου τ βραδυ~καλα κοιμηθηκα!:tongue:ο μεγαλος με ξυπνησ ε,μια φορα πηγα κοιμηθηκα λιγο μαζι του κμετα ξανα στο κρεβατι μου@

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ευχαρηστουμεεεεεεεε!κ στα δικα σαςςςςς!να βγουν τα δοντακια σας χωρης πονοοο!:Pναι εκανε τσικ τσικ!αχ πολυ χαιρομαι!παμε για το δευτερο τωρα..ετοιμο ειναι κ αυτο~μεγαλωσε μωρε το ζουζουνι μου!απο χθες ολο μπα μπα μπα μπα ειναι!ο αντρας μου να δειτε μωλης το ακουει νομιζει λεει μπαμπα κ χαιρεται:tongue:

εχω ψωνησει απο τα pink ..εχει πολυ ωραια πραγματα!πηρα μπουφαν με 45 ευρω κ μια φουστα με 10 ευρω!;)κ εχω κανει κ καρτα για εκπτωση κ στα γεννεθλια σου μια μερ απριν κ μια μερα μετα εχεις 10 η 20% εκπτωση..δεν θυμαμαι καλα!:rolleyes:

αχ Ματινακι μου στα sprider τις προαλες ειδα ενα πουκαμισακι για το μικρουλη!αχ τεελιο ηταν!καρο σε λευκο με σιελ κ ειχε κ σε κοκκινο με σκουρο μπλε~αχ τον φανταζομουν με τζινακι κ ππαπουτσακι !αντρακι ~14 ευρω!~θα παω να το παρω δε με νοιαζει~ο αντρας μου με συγκρατησ εκ δνε το πηρα αλα μου εμεινε!για το πασχα το θελω κ γω!;)

ασε για μενα δεν το συζητω θελω αναεωση γκαρνταρομπας~δεν ξεω ομως πως θα τα καταφερω!χρειαζομαι πολα ασε!:rolleyes:

κΑλυτερα ειναι το ξανθομπουμπουκακι σου!πολυ χαιρομαι!ποτε περασε ο καιρος!5 μηνων θα γινει το γιαυρακι!

λογικα θα ξεκηνησουμε σημερα χορτοσουπα!για να δουμε τι θα μας πει!ανυπομονω κ γω!

Καλημερα Λενιωωωωωωω.........!!!!!!!!!! Μεγαλωνουν τα αντρακια μας μωλε! Πω πω ο μπαμπας καμαρι που λεει ο μπεμπης μπα μπα μπα....αχαχαχαχ....ο δικος μας μπαμπας να δεις τι θα παθει οταν αρχιζει να τον φωναζει...θα πρεπει να του παρω πανες γιατι θα χεστει απ την χαρα του...αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

Στα pink ψωνιζουμε για τις βαφτιστηρες και εχει πολυ ωραια ρουχα και φθηνα...για ολα τα γουστα και για ολες τις τσεπες! Δεν ηξερα οτι τα σπριντερ εχουν ρουχα για μωρα....θα παμε κι εκει λοιπον! Βεβαια ειναι λιγο περιεργη φαση τωρα γιατι των 6 μηνων θα ειναι οριακα και για 9 μηνων θα ειναι μεγαλα....θα δουμε!

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις φαγαμε κ τωρα παιζει στο παρκο! θα ξεκινησω γενικη στο σπιτι! να ειναι καθαρο κ για το πασχα!!!

λενακι βγηκε το δοντακι????????? τελεια!!! αντε να δουμε εμεις ποτε θα τα βγαλουμε!:-P

ματινακι εχει ωραια ρουχα στο pink woman σιγουρα θα βρεις κατι!

κ εγω πρεπει να ψωνισω της μπεμπας ανοιξιατικα 9 μηνων γιατι εινια τα μονα ρουχα που δεν μου εχουν δωσει. ευτυχως απο ρουχα αλλο τιποτα εχω μεχρι 2 χρονων!!! κ συνεχεια μου δινουν κ η συνυφαδα κ η κουμπαρα μου!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε???????

σας φιλω γλυκα!!!

Καλημερα γιωτουλα μου και ευκολια στις δουλειες!!!!!

Κι εμεις ειχαμε πολλα ρουχα και εχουμε για μεχρι και 2 χρονων περιπου...για αυτη την περιοδο δεν εχουμε και ειναι και περιεργη φαση απο μακρυμανικα σε πιο ανοιξιατικα...για να δουμε τι θα βρουμε!!!!!

Φιλησε μου την μπουμπουδενια!!!!!!!

καλημερααα Γιωτουλα!τι κανεις?κ σεις με το καλο να βγαλετε τα δοντακια σας!;):tongue:

κ γω ειχα πολυ βοηθεια στα ρουχα απο την κουμπαρα μου!πααραα πολυυυ ομως!να ειναι καλα!κ παππυτσια μου εχει δωσει!:P

απλα συμπληρωματικα χρειαζομαι αναλογα κ την εποχη!

Ματινακι μου θα χρειαστειτε πανες ε!αχχαχαχχα~αχ ασε που να σε πει κ μαμα!:D:Dναι στα σπριντερ εχει κ μωρουδιακα!δεν εχω παρει πολα αλα καλα ειναι!γενικα σαν πιοτητα δνε μαρεσουν τα ρουχα τουσ!οσα εχω παρει για μενα δεν εχω μεινει καθολου ευχαρηστημενη!πολυ γρηγορα φθειρονται..απαλ ειναι πιο φθηνα!:rolleyes:αχ εκεινο το πουκαμισακι ητα τελειο!ενα που ειδα ηταν 6-9 κ μου φανηκε καλο για τον μικρο μου!:rolleyes:εσεις μαλον το 3-6 θα χρειαστειτε~;)

λοιπον τα νεα μας απο τον γιατρο ειναι!~ειμαστε 10.200 ναι ναι ..τωρα βαζει 500γρ τον μηνα ..μεγαλος ειναι αλα ολα καλα μου ειπε ο γιατρος!ειναι απο τα λιγα μωρα που ειναι τοσο ευσωμα κ γεματουλικα αλα δεν ειναια νησυχητικο γιατι ολα ειναι αναλογα με το μεγεθος του~κεφαλι ,χερια ποδια ολα~:tongue::tongue:το υψος μας 72 ποντους ;);)

αυτα ..δεν εκλαψε πολυ το μωρακι μου..αχ τι καλα!με το που τον τσιμπησε ισα ισα που γκρινιαξε!δεν το περημενα!αφηστε που οταν του μετρουσε το υψος τον επιασε σπαστικο γελιο:tongue:χαχαχ ειχε πολυ πλακα ολο γελουσε!ο γιατρος τρελαθηκε!

μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος!

ξεκηναμε σουπιτσα σημερΑ~καροτο,πατατα,κολοκυθι~θα δω κ καμια συνταγη τωρα να παρω ιδεες!κ μου ειεπε κ διαφορες κρεμουλες του εμποριου!θα δω αν θα καταφερω θα κανω καμια συνταγη εγω αν οχι θα προτιμησω καπια του εμποριου αν κ δεν το θελω αλα θα δω πως θα μου βγει!:rolleyes:μας ειπε μπροουμε να δινουμε κ λιγο νερακι τωρα που θα ξεκινησει σουπες!τα κρετακια τον αλο μηνα!αυταααααααα!

παω..θα ανεβασω κ το καρεκλακι φαγητου..να το καθαρισω!φιλακιαααααα!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ μωρε το μικρουλακι μου! αντε να βγουν τα δοντακια!!

καμια φορα εχει 36,9 ποτε 37 ποτε 37,2...:rolleyes: τα δεκατα μεχρι ποια θερμοκρασια ειναι??

Aναστασακι μουυυυυυυ???? Που εισαι σημερα καλεεεε????? Πως παει ο μικρος ειναι καλυτερα??????

Μπες να μας πεις ντε!

Διαφημίσεις

καλημερααα Γιωτουλα!τι κανεις?κ σεις με το καλο να βγαλετε τα δοντακια σας!;):tongue:

κ γω ειχα πολυ βοηθεια στα ρουχα απο την κουμπαρα μου!πααραα πολυυυ ομως!να ειναι καλα!κ παππυτσια μου εχει δωσει!:P

απλα συμπληρωματικα χρειαζομαι αναλογα κ την εποχη!

Ματινακι μου θα χρειαστειτε πανες ε!αχχαχαχχα~αχ ασε που να σε πει κ μαμα!:D:Dναι στα σπριντερ εχει κ μωρουδιακα!δεν εχω παρει πολα αλα καλα ειναι!γενικα σαν πιοτητα δνε μαρεσουν τα ρουχα τουσ!οσα εχω παρει για μενα δεν εχω μεινει καθολου ευχαρηστημενη!πολυ γρηγορα φθειρονται..απαλ ειναι πιο φθηνα!:rolleyes:αχ εκεινο το πουκαμισακι ητα τελειο!ενα που ειδα ηταν 6-9 κ μου φανηκε καλο για τον μικρο μου!:rolleyes:εσεις μαλον το 3-6 θα χρειαστειτε~;)

λοιπον τα νεα μας απο τον γιατρο ειναι!~ειμαστε 10.200 ναι ναι ..τωρα βαζει 500γρ τον μηνα ..μεγαλος ειναι αλα ολα καλα μου ειπε ο γιατρος!ειναι απο τα λιγα μωρα που ειναι τοσο ευσωμα κ γεματουλικα αλα δεν ειναια νησυχητικο γιατι ολα ειναι αναλογα με το μεγεθος του~κεφαλι ,χερια ποδια ολα~:tongue::tongue:το υψος μας 72 ποντους ;);)

αυτα ..δεν εκλαψε πολυ το μωρακι μου..αχ τι καλα!με το που τον τσιμπησε ισα ισα που γκρινιαξε!δεν το περημενα!αφηστε που οταν του μετρουσε το υψος τον επιασε σπαστικο γελιο:tongue:χαχαχ ειχε πολυ πλακα ολο γελουσε!ο γιατρος τρελαθηκε!

μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος!

ξεκηναμε σουπιτσα σημερΑ~καροτο,πατατα,κολοκυθι~θα δω κ καμια συνταγη τωρα να παρω ιδεες!κ μου ειεπε κ διαφορες κρεμουλες του εμποριου!θα δω αν θα καταφερω θα κανω καμια συνταγη εγω αν οχι θα προτιμησω καπια του εμποριου αν κ δεν το θελω αλα θα δω πως θα μου βγει!:rolleyes:μας ειπε μπροουμε να δινουμε κ λιγο νερακι τωρα που θα ξεκινησει σουπες!τα κρετακια τον αλο μηνα!αυταααααααα!

παω..θα ανεβασω κ το καρεκλακι φαγητου..να το καθαρισω!φιλακιαααααα!:P

Καλε Λενιω 10.200 πηγε???? Καλε πως τα παιρνει ετσι τα κιλα????? Εμεις με το ζορι να ειμαστε 6500 τωρα...βεβαια μας περνατε εναμιση μηνα περιπου και γεννηθηκατε και 4 κιλα οποτε καλα πανε σε σχεση με το βαρος γεννας και ο δικος σου και ο δικος μου!Πω πω γιγαντας θα γινει,φτου φτου και ψηλος ειναι ε? Μπραβο το μαναρι μας!!!! Αχ μωρε ξεκαρδιστηκε οταν τον μετρησε στο υψος ε???? χαχαχαχα....ωραια ξεκινατε και σουπιτσες τελεια!

Εγω δεν ψωνιζω απο τα σπριντερ απλα επειδη δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιαζει...εκτος απο ενα φορεμα μακρυ που ειχα παρει το καλοκαιρι που ημουν εγκυος...καλο ηταν και απο ποιοτητα μου αρεσε αφου να φανταστεις το φορεσα και σε μια βαφτιση που ειχαμε! Και μια φορα μου φερανε δωρο ενα μπλουζοφορεμα απο κει αλλα ενω ηταν στενο σαν γραμμη μολις καθομουν και μετα σηκωνομουν ανοιγε στον πωπο και φαινοταν ενα νουμερο μεγαλυτερο...ντοινγκ!!!! Βεβαια δεν το ξαναφορεσα....καποιες φιλες μου ομως βρισκουν ωραια πραγματακια εκει κατα καιρους αλλα δεν τις εχω ρωτησει αν τους βγαινουν καλα σαν ποιοτητα! Τεσπα..θα ριξω μια ματια για τον μπεμπη ομως! Το νουμερο που μας κανει Λενιω τωρα ειναι για 6 μηνων απο τζαμπο και 3-6 απο mothercare γιατι εχουν μεγαλη φορμα! Σε αλλα μαγαζια καποια ρουχα του ειναι ισα ισα για 6 μηνων και περιεργο μου φαινεται γιατι ειναι αδυνατουλης δεν ειναι μπουλουκος! Στο μακρος τα παντελονια ας πουμε του ειναι καλα ενω στην μεση του ειναι μεγαλα...θα δουμε!!!!

Καλε Λενιω 10.200 πηγε???? Καλε πως τα παιρνει ετσι τα κιλα????? Εμεις με το ζορι να ειμαστε 6500 τωρα...βεβαια μας περνατε εναμιση μηνα περιπου και γεννηθηκατε και 4 κιλα οποτε καλα πανε σε σχεση με το βαρος γεννας και ο δικος σου και ο δικος μου!Πω πω γιγαντας θα γινει,φτου φτου και ψηλος ειναι ε? Μπραβο το μαναρι μας!!!! Αχ μωρε ξεκαρδιστηκε οταν τον μετρησε στο υψος ε???? χαχαχαχα....ωραια ξεκινατε και σουπιτσες τελεια!

Εγω δεν ψωνιζω απο τα σπριντερ απλα επειδη δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιαζει...εκτος απο ενα φορεμα μακρυ που ειχα παρει το καλοκαιρι που ημουν εγκυος...καλο ηταν και απο ποιοτητα μου αρεσε αφου να φανταστεις το φορεσα και σε μια βαφτιση που ειχαμε! Και μια φορα μου φερανε δωρο ενα μπλουζοφορεμα απο κει αλλα ενω ηταν στενο σαν γραμμη μολις καθομουν και μετα σηκωνομουν ανοιγε στον πωπο και φαινοταν ενα νουμερο μεγαλυτερο...ντοινγκ!!!! Βεβαια δεν το ξαναφορεσα....καποιες φιλες μου ομως βρισκουν ωραια πραγματακια εκει κατα καιρους αλλα δεν τις εχω ρωτησει αν τους βγαινουν καλα σαν ποιοτητα! Τεσπα..θα ριξω μια ματια για τον μπεμπη ομως! Το νουμερο που μας κανει Λενιω τωρα ειναι για 6 μηνων απο τζαμπο και 3-6 απο mothercare γιατι εχουν μεγαλη φορμα! Σε αλλα μαγαζια καποια ρουχα του ειναι ισα ισα για 6 μηνων και περιεργο μου φαινεται γιατι ειναι αδυνατουλης δεν ειναι μπουλουκος! Στο μακρος τα παντελονια ας πουμε του ειναι καλα ενω στην μεση του ειναι μεγαλα...θα δουμε!!!!

ναι Ματινακι μουυ κ ο γιατρος μας ειπε φτου φτου γεροδεμενα παιδακια εχετε:tongue:ειναι απο τον αντρα μου αυτο!κ η πεθερα μου μεγαλα παιδια εκανε~τρια αγορια:tongue:;)

τουε φτιαξα σουπιτσα..με καροτακι κολοκυθακι πατατουλα κ λιγο σελινο!μωλη; ξυπνησει θα φαει~θα τα πατησω με ενα πιρουνακι κ θα βαλω κ λιγο λαδακι μεσα!εγω κ στον μεγαλο μου ετσι εκανα..δεν τα αλεθα στο μπλεντερ μονο τα κρεατακια~αν κ ειχε δοντακια αυτος αλα δεν πειραζει λεω ειναι καλυτερα ετσι για να μαθαινου να μασανε τη τροφη!ετσι θα ξεκηνησω κ στον μικρο κ αναλογως αν του αρεσει θα συνεχισω ετσι αν οχι θα τα αλεσω!:tongue:

οσο για το απογευμα δεν ξερω τι να κανω..ρωτησ ακ τον γιατρο αν ειναι να φτιψνω μονη μου κ να μην αγοραζω κρεμες κ μου λεει μην φοβασαι να του δωσεις κρεμουλες~ο μεγαλος μου δεν τις ετρωγε εκτος απο τη φρουτοκρεμα κ ετσι δνε του εδινα~τωρα πηγα κ πηρα κρεμα δημητριακων να δοκιμασουμε!ταυτοχρονοα θα βλεπω κ τις συνταγες κ ισως καπιες μερες να του φτιαψνω κατ εγω..αν κ φοβαμαι μηπως του στερησω κατι γιατι αυτες οι κρεμες εχουν καπια συστατικα που ειναι αναγκαια για την αναπτυξη τους κ σκεφτομαια υτα που θα φτιαχνω εγω θα του τα καλυπτουν!δεν ξερω ειμαι μπερεδεμενη!τι λες συ Ματινακι μου?τι εχεις στο νου σου ασπουμε για το απογευματινο που θα αντικαταστησιε τη κρεμα την αγοραστη:confused::confused:

τωρ που κοιμηθηκαν θα το ψαξω λιγο να δω τι γιενται~

οι συνταγες που μας εδωσες τις προλαες τις ειδα κ ειναι πιο πολυ για σουπιτσες δηλαδη για το μεσημεριανο του~μαρεσαν πολυ πηρα κ απο κει ιδεες!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://pediatros-thes.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82/

δειτε εδω τι λεει!

επρεπε να ρωτησω τον γιατρο πιο καλα για το τι θα μπορουσα να του φτιαχνω εγω το απογευμα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σας ζαλισα~:tongue:

βρηκα κ εδω μεριεκς συνταγες!οποτε κατι θα βρω να κανω~http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/618-minon.html

απορω γιατι τι ςπουλανε αυτες τις κρεμες αν ειναι τοσο βλαβερες!τοσα παιδακια τρωνε!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!

λενάκι δεν εκλαψε πολυ το νινι μας ε?? τι ωραια! κ τα κιλάκια του τέλεια!!!! κ το υψος!! φτου φτου το αγόρι μας!! θα ξεκινησετε κ σουπίτσες! κ εγω ανυπομονω να τον ταισω! οπως κ το ματινάκι!:D

να σε ρωτησω βρε λενιω μου, τωρα καθεται ο μπεμπης??πως τον ταιζεις?:confused:

ματινακι μου! τι κανει ο μπεμπακος? τι καλα που δεν ανεβασε πυρετο! κ ουτε θα ανεβασει!!!:D:D μια χαρα θα ειναι το αντρακι σου!!! ασε μη λες για ψωνια γιατι κ εγω πρεπει να ψωνισω για μενα κανενα ρουχακι!!:rolleyes::rolleyes: κ εχω να παρω κ για την βαπτηστηρα μου! κ εχει κ γενεθλια στις 22 του μηνα!

καταρχην ο μπεμπακος μου ειναι καλά!!!!:P:p:p:pσυνηλθε τελειως το γιαβρι μου!!

εγω αργησα να μπω γιατι ηταν εδω οι γονεις μου απο τις 10 το πρωι!!:P:p κ φυγανε πριν κανενα μισαωρο!! ωραια ηταν!

εχθες το απογευμα πηγα τελικα στη οδοντιατρο που ειδικευεται στις απονευρωσεις ειδε την πανοραμικη ακτινα που ειχα μου εβγαλε κ επι τοπου μια στο σημειο εκεινο κ μου ειπε θα μου το κανει. θα παω πρωτα να βγαλω τη θηκη αυριο στον οδοντιατρο κ την δευτερα το απογευμα θα παω να μου ξεκινησει την απονευρωση:oops::oops::oops:!! μου ειπε θα χρειαστει να παω 3 φορες περιπου. της ειπα οτι θηλαζω κ μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα!

ουφφφφ να περασει να ησυχασω!! το απο γευμα αν προλαβει ο αντρας μου θα παει απο το χωριο να φερει το παρκο, το ειχα παρει οταν ηταν μωρο η ανηψια μου, κ θα το εχω εδω στο σαλονι, να μαθει να καθεται απο τωρα αν γινεται. αυτααααααα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βρηκα κ αυτο http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/04/baby-led-weaning.html

Αναστασακι μου πολυ ενδιαφερουσα σελιδα~;)

κ γω ετσι τον ταιζα τον μεγαλ απο το ξεκινημα!με το πιρουνι παντα εφτιαχνα τις σουπιτσες του!δηλαδη πατουσα τα παντα για να γινουν καπως πουρες αλα οχι τελειως αλεσμενα για να μαθει να δεχεται την τροφη ετσι!μονο το κοτοπουλακι κ το μοσχαρακι αλεθα κ το εβαζα μεσα στο πιατο του στο τελος!;)ετσι εκανα σημερα κ στον μικρουλη!αν κ δεν εφαγε πολυ το δεχτηκε παντως~;)

χαιρομαι που ειστε καλα~ειχες την μανουλα σου~τι ωραια!κ μενα εδω ηταν σημερα..εχει ωρα που εφυγε!φαγαμε μαζι!καναμε ψαρακι στο φουρνο με πουρε!;)

ο μιρκουλης μουδ εν εκλαψε!δεν το περημενα..λιγη γκρινιτσα κ τελος!

του εδωσα κ τη σουπιτσα αλ δεν του αρεσ εκ πολυ!ξεκηνησ εκαλα λα στη πορεια μετα τη δευετρη κουταλια το εβγαζε..δε το ηθελε!ααντε να εφαγε 4 κουταλιτσες!δνε το ζορισα!σιγα σιγα!αυριο παλι!τον θηλασα κ τελος!εχει γκρινια κσ ημερα..μετα το εμβολιο βασικα..το πρωι καλα ηταν!νομιζω πως ειναι κ παλι τα ουλα του κ λογικα κ το εμβολιο τον επηρεαζει!κοιμηθηκε πρι λιγο στην αγκαλια μου κ τον εβαλα στο κρεβατι!

εγω Αναστασακι μου μεχρι τωρα τη φρουτοκρεμα του την εδινε στο ριλαξ..η πλατη ηταν αρκετα ασηκωμενη κ με βολευε σε αυτο το ριλαξ..στο πρωτο που ειχα επρεπε εγω να το ρυθμισω κ δνε ηταν κ πολυ βολικο!αυτο που σου λεω ειναι εκεινο που σας το εβαλα πιο παλια σε φωτο να το δειτε!με βολεψε πολυ κ στο φαγητο κ στον υπνο!αυτο εκαν μεχρι τωρα..απ αυριο ομως στο καρεκλακι φαγητου που εχω!το επλυνα σημερα το καθαρισα κ στεγνωνει εξω το εχω!σε λιγοθα το βαλω μεσα,,μου ειπε ο γιατρος μπορω πια να τον βαζω να καθεται απλα οχι πολυ ωρα!

τελικα θα το ξεκηνησεις το δοντι ε!παλια καλα αφου δεν υπαρχει προβλημα κ με τον θηλασμο..αντε να τελειωενεις κ με αυτο!ουφφ~:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου πολυ ενδιαφερουσα σελιδα~;)

κ γω ετσι τον ταιζα τον μεγαλ απο το ξεκινημα!με το πιρουνι παντα εφτιαχνα τις σουπιτσες του!δηλαδη πατουσα τα παντα για να γινουν καπως πουρες αλα οχι τελειως αλεσμενα για να μαθει να δεχεται την τροφη ετσι!μονο το κοτοπουλακι κ το μοσχαρακι αλεθα κ το εβαζα μεσα στο πιατο του στο τελος!;)ετσι εκανα σημερα κ στον μικρουλη!αν κ δεν εφαγε πολυ το δεχτηκε παντως~;)

χαιρομαι που ειστε καλα~ειχες την μανουλα σου~τι ωραια!κ μενα εδω ηταν σημερα..εχει ωρα που εφυγε!φαγαμε μαζι!καναμε ψαρακι στο φουρνο με πουρε!;)

ο μιρκουλης μουδ εν εκλαψε!δεν το περημενα..λιγη γκρινιτσα κ τελος!

του εδωσα κ τη σουπιτσα αλ δεν του αρεσ εκ πολυ!ξεκηνησ εκαλα λα στη πορεια μετα τη δευετρη κουταλια το εβγαζε..δε το ηθελε!ααντε να εφαγε 4 κουταλιτσες!δνε το ζορισα!σιγα σιγα!αυριο παλι!τον θηλασα κ τελος!εχει γκρινια κσ ημερα..μετα το εμβολιο βασικα..το πρωι καλα ηταν!νομιζω πως ειναι κ παλι τα ουλα του κ λογικα κ το εμβολιο τον επηρεαζει!κοιμηθηκε πρι λιγο στην αγκαλια μου κ τον εβαλα στο κρεβατι!

εγω Αναστασακι μου μεχρι τωρα τη φρουτοκρεμα του την εδινε στο ριλαξ..η πλατη ηταν αρκετα ασηκωμενη κ με βολευε σε αυτο το ριλαξ..στο πρωτο που ειχα επρεπε εγω να το ρυθμισω κ δνε ηταν κ πολυ βολικο!αυτο που σου λεω ειναι εκεινο που σας το εβαλα πιο παλια σε φωτο να το δειτε!με βολεψε πολυ κ στο φαγητο κ στον υπνο!αυτο εκαν μεχρι τωρα..απ αυριο ομως στο καρεκλακι φαγητου που εχω!το επλυνα σημερα το καθαρισα κ στεγνωνει εξω το εχω!σε λιγοθα το βαλω μεσα,,μου ειπε ο γιατρος μπορω πια να τον βαζω να καθεται απλα οχι πολυ ωρα!

τελικα θα το ξεκηνησεις το δοντι ε!παλια καλα αφου δεν υπαρχει προβλημα κ με τον θηλασμο..αντε να τελειωενεις κ με αυτο!ουφφ~:(

ελενακι μου κ εγω σκευτομαι να του τις κανω, να τις λιωνω με το πιρουνακι!;) καταβαλα πως τον βαζεις στο ριλαξ. τωρα δηλαδη στο καρεκλακι θα μπορει να στηριζεται η θα τον δεσεις??:rolleyes:

μμμ ψαρακι!! το αγαπημενο μου!! στο φουρνο ρε φιλεναδα πολυ πιτσαλαει εμενα! εσυ πως το κανεις????

ναι θα το ξακινησω το δοντι γιατι δεν γινεται! ποναει!! ελπιζω να τελειωσει πριν το πασχα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενακι μου κ εγω σκευτομαι να του τις κανω, να τις λιωνω με το πιρουνακι!;) καταβαλα πως τον βαζεις στο ριλαξ. τωρα δηλαδη στο καρεκλακι θα μπορει να στηριζεται η θα τον δεσεις??:rolleyes:

μμμ ψαρακι!! το αγαπημενο μου!! στο φουρνο ρε φιλεναδα πολυ πιτσαλαει εμενα! εσυ πως το κανεις????

ναι θα το ξακινησω το δοντι γιατι δεν γινεται! ποναει!! ελπιζω να τελειωσει πριν το πασχα!!!!

ναι Αναστασακι μου δοκιμασε ετσι κ βλεπεις πως θα αντιδρασει!;)

θα τον δενω στο καρεκλακι!φευγει πολυ ευκολα μπροστα;)

το ψαρακι το καανμε στη γαστρα με κρεμυδι κ πιπεριες φλωρινης μεσα!πολυ νοστιμο βγηκε!αλα κ σκετο ετσι το κανω μεσα στη γααστρα!;)

πωπω φτασαμε κ στο πασχα!τι ωραια!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μωλης τον εβαλα στο καρεκλακι!του αρεσεεεεεε:P:pκαθεται τωρα εκει του εβαλα κ παιχνιδακα κ απολαμβανει!εχει πολυ πλακα!αχ τον καμαρωνω!καλε μεγαλωσε το παιδακι μου πολυ~:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...