Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου πολυ βαρεμαρα, οντως, και μια υπνηλια μην σου πω.....:rolleyes:ο καιρος φταιει μου φαινεται!!!!!!

ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!να πατε κοριτσακια μου γλυκα!!!!τα λεμε αργοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα ποπακι μου γλυκο! Τι κανει η νεραιδουλα σου? Της στελνω πολλα χαδακια!!!!!!

καλημερα ματινακι!

και εγω θελω καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαρεμαρα στην δουλεια, εχω πηξει απο το πρωι!

ο ηλιος εδω αφαντος!

καλη ξεκουραση!

Καλημερα γιωτουλα μου! Ασε με γιατι σημερα ειμαι πιο χαλια απο ποτε! Ασχημη εγκυμοσυνη δεν εχω και σημερα νομιζω οτι ειναι η χειροτερη μου μερα! Μαλλον με ριχνει πολυ ψυχολογικα οτι για την εποχη δεν κολλαει αυτος ο καιρος!!!!! Ουτε να σκεφτομαι δεν θελω την κακοκαιρια ειδικα που απο τριτη θα ειναι ιουνιος! Τεσπα.....χαδακια και στην δικη σου μπουμπου!!!!

καλημερουδιααααααααααααααα

ακομα και σε εμας βρεχει κοριτσακια μου!!!!

Καλημερα εφακη μου καλο!!!!! Παντου βρεχει τελικα και εντος και εκτος της χωρας...δραμα η κατασταση.....θα καλοκαιριασει καποια στιγμη????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε?

Νατασακι μου καρδουλα μου πολυ στεναχωριεμαι!εγω ακομα ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα κ τιποτα να μην εχει τελειωσει κ να κανεις ενα ακομα μωρακι..ξερω πολυ καλα τι λες για την λαχταρα που εχεις..οσα παιδακια κ να εχεισ η λαχταρα παραμενει παντα τοσο μεγαλη κ δυνατη σαν την πρωτη φορα!!

σαγαπω πολυ πολυ πολυυυυυυ..να μπαινεις ομως φιλεναδιτσα μου να μηλαμε..μην χαθεις θα μας λειψεις παρα πολυυυ!να δωσεις πολα φιλακια στην μικρουλα σου!σφιχτη αγκαλιααααα((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))));)

Ρανιουκο μου ξεκηνησαν οι αδιαθεσιεςς ναι!αχ αγαπουλα μου ακομα δεν το πιστευω αλα μωλης σε θυμαμαι οτι εισαι με σπορακι στην κοιλιτσα χαιρομαι παρα πολυ!χθες μπηκα φβ να σε πετυχω αλα δεν ησουν μεσα..τωρα στην αρχη θα θελεις χρονο να ξεκουραζεσαι κ καλα θ α κανεις..θα ρθει ο καιρος που θα μηλαμε με τις ωρες για τους υπερηχους για καρδουλιτσες που χτυπανε δυναταααα!εεεεεεεε!:D:D:D

ποπακη μου γλυκοοοοοοοοο τι κανεις?εγω πριν λιγο χαπακωθηκα κ ειπια κ το αηδιαστικο σιδηρο με το ζορι το πινω καθε γουλια κ νομιζω θα το βγαλω..αχ αντε να παρω τα χαπακια μου γιατι σαν εφιλατης ειναι καθε πρωι!τωρα τρωω τα δημητριακα μουκ ο μικρος μου το ιδιο καθεται κ τρωει μονος του ο σκατουλης μου εδω κ καιρο τον αφηνω μονο του να μαθαινει κ τα παει καλα!με πιρουνακι ετρωγε εδω κ καιρο αλα σουπες κ οτι χρειαζοταν κουταλι ηταν λιγο δυσκολο κ δεν τον αφηνα πολυ πολυ αλα τωρα πια τον αφηνω γιατι ειναι καιρος ν αμαθει!βγαλαμε κ την πανα για τα τσισα γιατι τα κακουλινια τα σταματησε εδω κ καιρο να τα κανει πανω του αλα τωρα μαθαινουμε κ τα τσισα..ευτυχως!!

μεγαλωσε ο σκατουλης μου!

!σημερα παρασκευη ..πως περασε ετσι η εβδομαδα..χθες μωλης απλωσα τα ρουχα που λετε ξεκιναει κ βρεχει..ελεος!με τον αντρα μου τρεχωντας τα μαζεψαμε ολα κ σημερα τα ξανααπλωσα ευτυχως τα προλαβα γιατι θα επρεπε νατα ξαναπλενω!αυταα!ψιλοβαριεμια απο χθες ειμαι κπαως δεν εχω διαθεση για πολα!

Γιωτακι μου τι κανεις?η ζουζουνιτσα σου\|?αυτο με το χερι ρε κοριτσια λετε να το νιωθουν..μα χθες παλι εβαλα το χερι του αντρα μου ειχε κλωτσησει πριν κ λεω βαλτο κ περημενε κ κοιτα τηλεορση που θα παει θα κλωτσησει..ποσην ωρααααα τιποταααααααα!χαχαχα λεω θα γεννηθει κ δεν θα το νιωσει στο τελος!τι να πω!

ελενιτσα! τωρα το είδα! μια χαρα, αλλα 'εχω πηξει στην δουλεια σημερα! τρελλος πονοκεφαλος! εσυ?? τα νινακια σου?

Καλημερα ποπακι μου γλυκο! Τι κανει η νεραιδουλα σου? Της στελνω πολλα χαδακια!!!!!!

Καλημερα γιωτουλα μου! Ασε με γιατι σημερα ειμαι πιο χαλια απο ποτε! Ασχημη εγκυμοσυνη δεν εχω και σημερα νομιζω οτι ειναι η χειροτερη μου μερα! Μαλλον με ριχνει πολυ ψυχολογικα οτι για την εποχη δεν κολλαει αυτος ο καιρος!!!!! Ουτε να σκεφτομαι δεν θελω την κακοκαιρια ειδικα που απο τριτη θα ειναι ιουνιος! Τεσπα.....χαδακια και στην δικη σου μπουμπου!!!!

Καλημερα εφακη μου καλο!!!!! Παντου βρεχει τελικα και εντος και εκτος της χωρας...δραμα η κατασταση.....θα καλοκαιριασει καποια στιγμη????

θελω ηλιο παραλια και φραπε!!!!!!!

Ξαναμπηκα για λιγο κοριτσακια μου....ουτε ξαπλα μπορω να καθομαι πολυ ωρα γιατι πιανομαι οταν δεν κοιμαμαι!

Σημερα νιωθω και κατι αλλο που με εχει ανησυχησει....βλεπω την κοιλια μου λιγο πιο ξεφουσκωτη απο τις προηγουμενες μερες! Εχει συμβει σε καμια αυτο????? Μηπως επειδη τις αλλες μερες δεν πηγαινα τοσο συχνα τουαλετα και σημερα πηγα ηδη 2 φορες? Λετε το πρηξιμο που ειχα να ηταν απο το εντερο και γι αυτο ξεφουσκωσα σημερα????? Δεν ξερω τι να πω....

Δεν το εχω νιωσει ακομα το μωρακι μου για να καταλαβαινω και τι γινεται για να συγκρινω καταστασεις....τεσπα!Ας ελπισω οτι ειναι θεμα του εντερου και ολα ειναι καλα! Παντως η πεινα δεν μου εχει κοπει...βεβαια δεν τρωω οπως τις πρωτες εβδομαδες αλλα πειναω συχνα επισης!

Ισως με εχει επηρεασει οτι θα κανω κι ενα μηνα να δω το μωρακι μου! Μολις το ακουσα απο τον γιατρο να το λεει, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν: και πως θα ξερουμε οτι ολα πανε καλα αφου δεν το εχω νιωσει ακομα?

Τι να πω κοριτσια....εκει που ειχα ηρεμισει απο το αγχος τωρα επανηλθε!!!

Ελπιζω να μου φυγει γρηγορα......

Βεβαια αν δω οτι δεν αισθανομαι καλα που αργω να το δω θα παρω τηλ.τον γιατρο να παω για υπερηχο!

Διαφημίσεις

Ξαναμπηκα για λιγο κοριτσακια μου....ουτε ξαπλα μπορω να καθομαι πολυ ωρα γιατι πιανομαι οταν δεν κοιμαμαι!

Σημερα νιωθω και κατι αλλο που με εχει ανησυχησει....βλεπω την κοιλια μου λιγο πιο ξεφουσκωτη απο τις προηγουμενες μερες! Εχει συμβει σε καμια αυτο????? Μηπως επειδη τις αλλες μερες δεν πηγαινα τοσο συχνα τουαλετα και σημερα πηγα ηδη 2 φορες? Λετε το πρηξιμο που ειχα να ηταν απο το εντερο και γι αυτο ξεφουσκωσα σημερα????? Δεν ξερω τι να πω....

Δεν το εχω νιωσει ακομα το μωρακι μου για να καταλαβαινω και τι γινεται για να συγκρινω καταστασεις....τεσπα!Ας ελπισω οτι ειναι θεμα του εντερου και ολα ειναι καλα! Παντως η πεινα δεν μου εχει κοπει...βεβαια δεν τρωω οπως τις πρωτες εβδομαδες αλλα πειναω συχνα επισης!

Ισως με εχει επηρεασει οτι θα κανω κι ενα μηνα να δω το μωρακι μου! Μολις το ακουσα απο τον γιατρο να το λεει, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε ηταν: και πως θα ξερουμε οτι ολα πανε καλα αφου δεν το εχω νιωσει ακομα?

Βεβαια αν δω οτι δεν αισθανομαι καλα που αργω να το δω θα παρω τηλ.τον γιατρο να παω για υπερηχο!

αχ μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν 4 εβδομαδες! ετσι ακριβως του ειχα πει του γιατρου! πως θα καταλαβαινω οτι ολα ειναι καλα?? και μου ειπε "ολα ειναι καλα οταν δεν εχεις πονους στην κοιλια μεχρι λιποθυμιας, αν δεν πονας και δεν εχεις αιμοραγια ολα ειναι καλα!" ε μετα απο αυτο ηρεμισα!:-P

λογικα σε 3 εβδομαδες θα αρχισεις να το νιωθεις 18η-20η λενε!

ολα καλα θα πανε!!!!

κλασσικα, το εντερο ειναι.....

αχ μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν 4 εβδομαδες! ετσι ακριβως του ειχα πει του γιατρου! πως θα καταλαβαινω οτι ολα ειναι καλα?? και μου ειπε "ολα ειναι καλα οταν δεν εχεις πονους στην κοιλια μεχρι λιποθυμιας, αν δεν πονας και δεν εχεις αιμοραγια ολα ειναι καλα!" ε μετα απο αυτο ηρεμισα!:-P

λογικα σε 3 εβδομαδες θα αρχισεις να το νιωθεις 18η-20η λενε!

ολα καλα θα πανε!!!!

κλασσικα, το εντερο ειναι.....

Aχ...ναι και το σκεφτηκα αυτο να φανταστεις, οτι αφου δεν νιωθω πονους ή δεν εχω αλλα περιεργα ισως να ειναι η ιδεα μου!!!!!

Απλα θελω να ειμαι αισιοδοξη....θελω να το δω ομως πιο συντομα απο εναν μηνα!!!!!!!!

ουουουουουοουουυουου......

σπορομανα εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....οβερρρρρρρρρρρρρρρρρ....

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

τι κωλοκαιρος ειναι αυτος καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????ειμαστε με τα καλα μας?????????

να δειτε που θα βρεχει στο γαμο....ουφφφφφφφφφφφφ....δε βαριεσαι....το σπορακι μου να ειναι καλα!!!!!

τι κανετε φουσκιτσες μουουουουουουοουουυ???????

χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε?

;)

Ρανιουκο μου ξεκηνησαν οι αδιαθεσιεςς ναι!αχ αγαπουλα μου ακομα δεν το πιστευω αλα μωλης σε θυμαμαι οτι εισαι με σπορακι στην κοιλιτσα χαιρομαι παρα πολυ!χθες μπηκα φβ να σε πετυχω αλα δεν ησουν μεσα..τωρα στην αρχη θα θελεις χρονο να ξεκουραζεσαι κ καλα θ α κανεις..θα ρθει ο καιρος που θα μηλαμε με τις ωρες για τους υπερηχους για καρδουλιτσες που χτυπανε δυναταααα!εεεεεεεε!:D:D:D

λενιω μουουουουοουου....αχχχχχχχ...ναιιιιιιιιιι....ξεκινησαν!!!!!

μαλλον ξεκινησε και η δισκοιλιοτητα...σημερα δεν πηγα!!!!!:-(

μεσα ημουν αλλα βγηκα γιατι ηθελα να ξαπλωσω λιγακι!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααα

ακομα και σε εμας βρεχει κοριτσακια μου!!!!

γεια σου εφακη μου.....σ'ευχαριστω για τις ευχουλες...δεν σου απαντησα χθες.....ευχομαι γρηγορα να ερθει το σπορακι σου!!!!!!

εισαι πολυ κονταααααααααααααααααααααααααααα....μακια πολλααααααα:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ αγαπουλα μου εχεις απολυτο δικιο να αγχωνεσαι αλλα εχει δικιο το γιωτακι!!!!!το εντερο ειναι σιγουρα!!!!!

μη μου φοβασαι καθολου!!!!!

αχ εχω κι εγω μια ανυπομονησια να το δω πρωτη φοραααααααααααααα.....:tongue:

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ αγαπουλα μου εχεις απολυτο δικιο να αγχωνεσαι αλλα εχει δικιο το γιωτακι!!!!!το εντερο ειναι σιγουρα!!!!!

μη μου φοβασαι καθολου!!!!!

αχ εχω κι εγω μια ανυπομονησια να το δω πρωτη φοραααααααααααααα.....:tongue:

ρανιάκη μου τι κάνεις ???????? να σε ρωτήσω, πως υπολίγισες πόσο είσαι και έβαλες το τικερακι σου? εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη γι'αυτό σε ρωτάω!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιάκη μου τι κάνεις ???????? να σε ρωτήσω, πως υπολίγισες πόσο είσαι και έβαλες το τικερακι σου? εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη γι'αυτό σε ρωτάω!!!:P

αναστασακι ουουουουουουοουυ.....τι κανεις το σπορακι μας?????εεεεεεεεεε??????

εβαλα τη πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου και μου εβγαλε την ΠΗΤ και ετσι το εφτιαξα.......αλλα μολις παω στον γιατρο θα μου πει εκιενος τη σιγουρη ΠΗΤ......

bg1142822.jpg

princess2.gif

αναστασακι ουουουουουουοουυ.....τι κανεις το σπορακι μας?????εεεεεεεεεε??????

εβαλα τη πρωτη μερα περιοδου και μου εβγαλε την ΠΗΤ και ετσι το εφτιαξα.......αλλα μολις παω στον γιατρο θα μου πει εκιενος τη σιγουρη ΠΗΤ......

καλά είναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!1 (έτσι πιστευω δηλαδή!!!) άσε εμένα η γιατρος με έβγαλε ιο λίγο όταν πήγα :( και με πήγε πάλι πίσω!!!!!! έτοιμη για το γάμο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...