Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ ευχαρηστω πολυ Αναστασακι μου!μακαρι!;)

πολυ γκρινια εχει ο μικρουλης μου απο χθες το απογευμα..τα δοντακια μαλον..

απο το πρωι ολο μπα-μπα-μπα λεει:tongue:τον επιασε κ λοξυγκασ τωρα:(

εσενα πως ειναι ο μικρουλης?

αχ μωρε το μικρουλακι μου! αντε να βγουν τα δοντακια!!

καμια φορα εχει 36,9 ποτε 37 ποτε 37,2...:rolleyes: τα δεκατα μεχρι ποια θερμοκρασια ειναι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμια φορα εχει 36,9 ποτε 37 ποτε 37,2...:rolleyes: τα δεκατα μεχρι ποια θερμοκρασια ειναι??

ναι μωρε αντ να βγουν~του κανω τσαγακι τωρα!χαμομηλακι!

νομιζω μεχρι 37.3 το πολυ κ 5 πρεπει να ειναι!

για κοιτα κ εδω!http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/d87c68a56bc8eb80/6026ab34372aefc3/688141bcde5012d8.html

αχ δεν ηρεμει με τιποτα!ουτε το τσαγακι το ηθελε απλα δαγκωνε την θηλη..αχ τα ουλα του ειναι..:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι μωρε αντ να βγουν~του κανω τσαγακι τωρα!χαμομηλακι!

νομιζω μεχρι 37.3 το πολυ κ 5 πρεπει να ειναι!

για κοιτα κ εδω!http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/d87c68a56bc8eb80/6026ab34372aefc3/688141bcde5012d8.html

αχ δεν ηρεμει με τιποτα!ουτε το τσαγακι το ηθελε απλα δαγκωνε την θηλη..αχ τα ουλα του ειναι..:(:(

ωχ καταλαβα τι εχουμε να τραβηξουμε κ εμεις!!:cry::cry::cry:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσιαααααα έσκασε το δοντάκι μας:tongue::P

Το ένα μόνο αλλά έτοιμο είναι κ το αλο..αχ υο γιαυρακι μου..το ακούμπησα κ νε ένα κουταλάκι κ έκανε τσικ τσικ..αχ πολύ χάρηκα..αύριο ίσως δούμε κ υο διπλανό του.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Το ένα μόνο αλλά έτοιμο είναι κ το αλο..αχ υο γιαυρακι μου..το ακούμπησα κ νε ένα κουταλάκι κ έκανε τσικ τσικ..αχ πολύ χάρηκα..αύριο ίσως δούμε κ υο διπλανό του.

axxxxxxxx....λενιω μου βγηκε το σκασμενο επιτελους??????

να ηρεμησει λιγο μωρε το αντρακι μας!!!!!

αχ κι εμενα εχει καταφαει τα χερι της και ειναι μεσα στη γκρινια.....καιμεχρι να βγουν τα δοντια......φφφφφφφφφφφφφ:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

πως ειστε αναστασακι μου?καλυτερα ε?:-P

axxxxxxxx....λενιω μου βγηκε το σκασμενο επιτελους??????

να ηρεμησει λιγο μωρε το αντρακι μας!!!!!

αχ κι εμενα εχει καταφαει τα χερι της και ειναι μεσα στη γκρινια.....καιμεχρι να βγουν τα δοντια......φφφφφφφφφφφφφ:-(

Ρανιουκο μου τι κανείς?βγηκεεε επιτέλους..αποκοιμήθηκε τώρα υο γιαυρακι μου..κ μεις είχαμε πολύ γκρίνια από χθες..αχ μακάρι ναμη ταλαιπωρηθεί το μπιζουδακι σου..

Τον έχω τώρα με πυτζαμουλες σαν κανονικό αντρακι..πολύ γλυκούλης είναι,ροχαλιζει κιόλας :tongue:

Πάω να τον βάλω στο κρεβάτι ..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρανιουκο μου τι κανείς?βγηκεεε επιτέλους..αποκοιμήθηκε τώρα υο γιαυρακι μου..κ μεις είχαμε πολύ γκρίνια από χθες..αχ μακάρι ναμη ταλαιπωρηθεί το μπιζουδακι σου..

Τον έχω τώρα με πυτζαμουλες σαν κανονικό αντρακι..πολύ γλυκούλης είναι,ροχαλιζει κιόλας :tongue:

Πάω να τον βάλω στο κρεβάτι ..

καλα ειμαστε αγαπακι μου....μειναμε σπιτακι σημερα αλλα αυριο θα βγουμε,θα παμε λαικη και σουπερ...:shock:

αχ κι εμενα μολις αποκοιμηθηκε αγκαλιτσα μου...αν την αφησω θα ξυπνησει!!!!

αχχχχχχχχχχ....εχω αρχισει και σκεφτομαι πως θα την αφησω και θα παω για δουλεια.....φφφφφφφφφφφφ....πρεπει να απογαλακτιστω....:-(

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπριτσες μου!!!!! Τι κανετε?????

Συννεφιες εχουμε εμεις εδω και αερακι....παλι θα χειμωνιασει ακουσα...αχ υπομονη,το καλοκαιρακι δεν αργει αν και ειπαν οτι θα εχουμε δροσερο καλοκαιρι φετος! Εμεις ξυπνησαμε ηπιαμε το γαλατακι μας καναμε τον ορουλι μας βαλαμε και θερμομετρο και ειχαμε παρα τριχα 37. Καλυτερα παει το ζουζουνι μου αν και μυξουλες εχει ακομα! Ουφ...αντε να γινει τελειως καλα να βγουμε λιγο απο το σπιτι να αναπνευσει καθαρο αερα με την προϋποθεση βεβαια να κανει καλο καιρο! Μεχρι την παρασκευη θα πρεπει να παμε να ψωνισουμε για τις βαφτιστηρες μας και να ψωνισουμε και στον μπεμπακο κατι για το Πασχα! Ρουχαλακια πιο πολυ για να τα εχουμε και για την βαφτιση της ξαδερφουλας μας! Εγω τι θα φορεσω οεο????? Ο αντρας μου εχει ρουχα αρκετα...αλλωστε δεν εχει αλλαξει κατι στο σωμα του...εχω μια πολυ ωραια ψιλομεση φουστα στενη με ζωνη αλλα απο πανω πρεπει να παρω κατι οπωσδηποτε! Θα παω στα pink woman που ειναι και οικονομικα και κατι θα βρω πιστευω!!!!!!

Παω να διαβασω τι γραψατε....επανερχομαι!!!!!!

καλημερουδιαααααααα:D

καλε τι κρυο ειναι αυτοοοοοοο!μαρεσει που μαζεψα κ μερικα μπουφαν:rolleyes:πολυ χαλια καιρος!αμαν!ελπιζω να αλλαξει αν κ ακουσα χιονια βροχες κ κρυο αυτες τις μερες!ε οχι μην ξαναγυρνανε στα παλια!ειπαμε οτι ξεχειμωνιασαμε πια!θελω ζεστηηηηηηηηη!

ειμαι μονη με τον μικρουλη,,ο αντρας μου πηρε τον μεγαλο κ τον πηγε στη μαμα του θα ειναι κ ο αλος ξαδερφουλης του εκει κ θα πανε να παιξουνε..αν κ χθες εκει ειμασταν..ηταν ο αλος μα ξαδερφουλης χθες..καλ αηταν!;)

αυριο εχουμε εβμολιο..το πρωι στης 11!θα ξεκινησουμε κ λαχανικα αν δεν κανω λαθος!:Dτο γιαυρακι μου μεγαλωσε..γιναμε 6 μηνων πια!:Pκ μενα ξεκινησε σημερα διαφορετικα λογακια!το πρωι κατι μπα-μπα-μπα-μπα ελεγες!οταν του λεω πες μαμαααα μαμαααα γελαει το σκατουλικο!:tongue:

σημαζεψα κ την ντουλαπα τους!πωπωω αυτα τα ρουχα..τα χωρησα ολα ανα ηλικια..ετσι τα ειχα αλα μπερδευτικαν κ εκαν εα συμαζεματακι!

Ματινακι μουυυυυυυ ολα αυτα που γραφειςς τα περναω κγω..σε καταλαβαινω!το μονο που θελω να πω ειναι οτι υγεια να εχουμε κ αγαπη στην οικογενεια γιατι κ αυτο βοηθαει πολυ να ξεπερασουμε καπιες δυσκολιες!αν το ζευγαρι δνε ειναι ενωμενο τοτε πολυ δυσκολα:(

εκανε δεκατα το ξανθουλακι σοθ!αχ μωρεε ελπιζω να μην κολισε!

σου ηθρε η κοκκινηηηηηηηηη!ααααα καλως την δεχθηκες!εγω χθες το απογευμα ειχα λιγο καφε μαι σταγονιτσα κ μετα καφε βλενες..αυτο χθες κ σημερα καφε στο σκουπισμα κ τελος!αχ ποσο θελω να με επισκευθει κ μεναααα!οσο να ναι ηρεμουν κ τα νευρα κ ολα!δεν ξερω αλα θελω να ερθει!:oops:

Λενιω μουυυυυυ????? Καλε χαρουμενα μηνογενεθλια....γινατε 6 μηνων...τι λογακια ειναι αυτα που λεει μωλε μου θα τρελαθωωωωω!!!! Μεγαλωσε το μαναρακι μας,εχετε και εμβολιο σημερα ε? Αχ να μην πονεσει το μαναρακι....!!!!! Θα μπειτε και στην χορτοσουπα ε? Αχ τι ωραια....ανυπομονω να ερθει η ωρα να τον ταϊσω....Καλε κι εμεις σε 8 μερες κλεινουμε τον 5ο...πως περναει ετσι ο καιρος!!!!! Σημερα εμεις ειμαστε καλυτερα αλλα τα δεκατα δεκατα καποιες στιγμες...μεσα στην μερα ομως του πεφτει και ουτε καν 36,5 δεν φτανει....οσο για το οικονομικο ελπιζω να παμε λιγο προς το καλυτερο γιατι για πολυ καλα θα περασουν χρονια για να παμε!

να δουμε ποτε θα αλλαξω αυτο το αβαταρ!

δεν μπορω με τιποτα!

α δεν σας ειπα προχθες ππου πηγαμε τζαμπο μα ποσες εγκυες ειδα!με μικρε ς κοιλιτσες με κοιλουμπες με μωρακια κ με κοιλιτσα μαζι!αχχ ζηλεψα η αληθεια ειναι εκεινη την ωρα αλα σημερα ενταξει μου εφυγε:tongue::tongue:

Ματινακι μουυυυυ εσενα πως ξεκινησε η κοκκινη κανονικα!αχ αντε να μου κατεβει κ μενα!αυτα τα καφε πρεπει να ναι παλιο αιμα!μου ελεγε η γυναικολογος οτι ειχε λιγο αιματακι μεσα που θα εφευγε..αργησε πολυ αλα μαλον αυτο θα ειναι!:rolleyes:

Αχ κι εγω οποτε πηγαινουμε τζαμπο και βλεπω τις κοιλιτσες νοσταλγω τη δικη μου....η αληθεια ειναι οτι κι εγω ζηλευω λιγο αλλα μου περναει γρηγορα οταν κοιταω τον μπεμπακο μου...χιχιχιιχ!!!!!

Η περιοδος ηρθε κανονικοτατα εξ αρχης...δεν ειχα καφε αλλα αιμα κανονικο! Την 2η μερα περισσοτερη ροη και πλεον λιγο οπως και πριν την εγκυμοσυνη! Αλλα καθολου πονο μα καθολου...αν δεν πηγαινα τουαλετα δεν θα καταλαβαινα οτι ηρθε!!!!!

Φιλησε μου τα αντρακια σου!!!!!

Καλεεεεε?????Τωρα το ειδα αυτο....εσκασε ο πρωτο σας δοντακι? Αχ μαναρι μου και σε αλλα με υγεια!!!! Μπραβοοοοοο.....!!!!!!!!!!!!!! Εκει γυρω στον 6ο μηνα μας ειπε η παιδιατρος οτι ξεκινανε να σκανε....εχουμε ενα μηνα μπροστα εμεις πρωτα ο Θεος!!!! Εκανε τσικ τσικ στο κουταλακι???? πεθαινωωωωωω....

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕ?

ΕΜΕΙς ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!:(κοιμαται τωρα το ζουζουνακι μου!ελπζω να προλαβει να ξυπνησει να φαει κ τη φρουτοκρεμα του κ μετα να ερθει ο γιατρος!στης 11 τον περημενουμε!συμαζευτικα λιγο!φαγαμε κ με τον μιχαλακη το πρωινο μας κ ειπα να σας καλημερισω!

ο μικρουλης μου χθες δε ξυπνησε καθολου τ βραδυ~καλα κοιμηθηκα!:tongue:ο μεγαλος με ξυπνησ ε,μια φορα πηγα κοιμηθηκα λιγο μαζι του κμετα ξανα στο κρεβατι μου@

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ευχαρηστουμεεεεεεεε!κ στα δικα σαςςςςς!να βγουν τα δοντακια σας χωρης πονοοο!:Pναι εκανε τσικ τσικ!αχ πολυ χαιρομαι!παμε για το δευτερο τωρα..ετοιμο ειναι κ αυτο~μεγαλωσε μωρε το ζουζουνι μου!απο χθες ολο μπα μπα μπα μπα ειναι!ο αντρας μου να δειτε μωλης το ακουει νομιζει λεει μπαμπα κ χαιρεται:tongue:

εχω ψωνησει απο τα pink ..εχει πολυ ωραια πραγματα!πηρα μπουφαν με 45 ευρω κ μια φουστα με 10 ευρω!;)κ εχω κανει κ καρτα για εκπτωση κ στα γεννεθλια σου μια μερ απριν κ μια μερα μετα εχεις 10 η 20% εκπτωση..δεν θυμαμαι καλα!:rolleyes:

αχ Ματινακι μου στα sprider τις προαλες ειδα ενα πουκαμισακι για το μικρουλη!αχ τεελιο ηταν!καρο σε λευκο με σιελ κ ειχε κ σε κοκκινο με σκουρο μπλε~αχ τον φανταζομουν με τζινακι κ ππαπουτσακι !αντρακι ~14 ευρω!~θα παω να το παρω δε με νοιαζει~ο αντρας μου με συγκρατησ εκ δνε το πηρα αλα μου εμεινε!για το πασχα το θελω κ γω!;)

ασε για μενα δεν το συζητω θελω αναεωση γκαρνταρομπας~δεν ξεω ομως πως θα τα καταφερω!χρειαζομαι πολα ασε!:rolleyes:

κΑλυτερα ειναι το ξανθομπουμπουκακι σου!πολυ χαιρομαι!ποτε περασε ο καιρος!5 μηνων θα γινει το γιαυρακι!

λογικα θα ξεκηνησουμε σημερα χορτοσουπα!για να δουμε τι θα μας πει!ανυπομονω κ γω!

Αναστασακι μουυυυυυ το βγαλαμε επιτελους!κ στα δικα σας!:tongue:;)

Ρανιουκο μουυυυυυ σε καταλβαινω ποσο δυσκολο ειναι να το αφηνεις κ να πηγαινεις στη δουλεια!το εχω περασει!η αρχη ειναι δυσκολη μετα ασπουμε οτι 'συνηθιζεται'!ποσο ακομα θα κατσεις:confused::(

φιλακια πολλααααααααααα!

παωωωωωω θα μπω να σας πω τα νεα μας σε λιγακι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαστε αγαπακι μου....μειναμε σπιτακι σημερα αλλα αυριο θα βγουμε,θα παμε λαικη και σουπερ...:shock:

αχ κι εμενα μολις αποκοιμηθηκε αγκαλιτσα μου...αν την αφησω θα ξυπνησει!!!!

αχχχχχχχχχχ....εχω αρχισει και σκεφτομαι πως θα την αφησω και θα παω για δουλεια.....φφφφφφφφφφφφ....πρεπει να απογαλακτιστω....:-(

Ρανια μου???? Τι κανετε μαρη συμπεθερα???? Βαλατε λιγο κ@λο κατω???χαχαχαχαχα....ειδα τις φωτο στο φεις...φτου φτου και παλι ειναι κουκλα ζωγραφιστη! Και στους 2 σας μοιαζει ε???? Μου θυμιζει λιγο περισσοτερο εσενα ομως...γερη να ειναι!!!!!

Σκεφτεσαι να αποθηλασεις λογω δουλειας ε? Αν εχεις γαλα αρκετο να βγαζεις κανα 2 γευματα και οποιος θα την κραταει οταν λειπεις να της δινει και συμπληρωμα...αλλωστε οταν θα πας για δουλεια δεν θα πινει μονο γαλα θα εχει μπει και στις στερρες τροφες! Παντως και γω ελεγα οτι καλυτερα που δεν δουλευω για να τον μεγαλωσω εγω αλλα δεβ βγαινει μαναρακι μου....εχω αρχισει και λεω σε γνωστους και φιλους να με εχουν υπ'οψιν τους αν ακουσουν κατι για δουλεια! Θα κανω την καρδια μου πετρα αλλα τι να κανω? Καλυτερα να δουλεψω παρα να στερειται το παιδι μου....

Φιλησε μου την νυφαρα μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...