Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!χαθηκα, ολο βολτες, καροτσαδα και πηγαινε-ελα.......ουτε να σας διαβαζω δεν προλαβαινα!!!!!σας αγαπω πολυ ομως!!!!!!!!

αναστασακι μου περαστικα στον μπεμπακο σου!!!!!

ρανιουκο μου βολτιτσες κι εσεις ε?τι καλα!!!!!!

ματινακι μου αρρωστουλα κι εσυ?ουφ, αντε κοντευει να ανοιξει ο καιρος καλα καλα και να φυγουν πια τα παλιοκρυωματα!!!!!!

λενιω μου, πεταλουδιτσα μου, γιωτουλα μου, χρυσανθακι μου, ιωαννακι μου, κατια μου, νατασσακι μου μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπα μου καλα!!!!!μεγαλωνει και γινεται θηριο!!!!!λεει και πολλα λογακια, του τυπου "τα τα τα τα, γιαγια, αντε, ντα ντα ντα" με εχει τρελανει!!!!!!χαχαχαχα!!!!!απο φαγητακι οχι σπουδαια πραγματα αλλα κατι τρωει, δεν εχω παραπονο, κραταει σιλουετα μαλλον!!!!εγω πηρα φορεμα για την βαπτιση, κοραλοκοκκινο!!!!αντε με το καλο να τα βαπτισουμε τα θησαυρακια μας!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααα

ωραια μερα παλι σημερα εεεε?????λεω να κατσουμε στα αβγα μας σημερα!!!!χαχαχα:tongue:

τι μαγειρευουν σημερα ρε γμτ?ξεχασα να βγαλω κατι απο καταψυξη....καμια μακαροναδα με σαλτσουλα θα κανω!!!

ποπακι,ιωαννακι μου καλημεραααααααααα.....

ποπακι τι λογακια ειναι αυτααααααααααααααααααααα....????αχ θα τρελλαθω τελειως!!!!κι εμενα εχει ξεκινησει λιγο πριν μπει στον 2ο μηνα να γελαει να λεει αγγου...αχχχχχχχχ ....θα τη φαωωωωωωω:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα σας!!! ιωαννακι περαστικα σας! ποπακι μου σε εχει τρελανει με τα λογακια ε???? αχ ειναι τρελα ρε κοριτσια!!!!!! εμενα οταν λεει τα δικα του λιωνω!!!!!!!!!! ρανιακι μμια χαρα η μακαροναδα!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε???? Εγω ακομα χαλια ειμαι....και ο μπεμπης εκανε δεκατα σημερα το πρωι και εχει μυξουλες....το βραδυ ειχε απιστευτη γκρινια και ηθελε αγκαλιτσα το καμαρι μου! Τον κοιμησα αγκαλια και οταν πηγαινα να τον αφησω κατω το καταλαβαινε και εκλαιγε το μαναρακι μου....τον κρατησα αρκετη ωρα αγκαλια και μετα τον πηρε για τα καλα ο υπνος και τον αφησα στο παρκο....το βραδυ ομως επειδη ειχε μυξουλες δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα και ξυπναγε με κλαματα...εγω λες και ημουν ναρκωμενη...ο αντρας μου σηκωνοταν και τον κοιμιζε...αφου κι εγω χαλια ειμαι που να νιωσω να ξυπνησω??????

Ποπακι μου βολτιτσες με την μπουμπουκα σου εεεε???? Αχ το καμαρι μας τι λογακια ειναι αυτα που λεει???ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!! Μην αγχωνεσαι για το φαγητο,πολλα μωρα δεν ειναι φαγανα....δεν πειραζει κραταει σιλουετα!!!!Φιλησε την μου ρουφηχτα στα μπουτακια της!

Ρανια μου κ@λο δεν βαζετε κατω ε???αχχαχαχα....καλα κανετε! Προσοχη πολυ ομως γιατι ειναι παλιοκαιρος...μπορει να κανει καλες μερες αλλα ακομα οι ιωσεις ειναι σε εξαρση! Καλο μαγειρεμα....εγω θα φτιαξω τραχανοσουπα για μενα και εχει μεινει απο χθες μπριζολα με πατατες για τον ανηρ...φιλια στην νυφαρα μου!!!!!

Αναστασακι μου τι κανει ο παιδαρος? Συνηλθε καθολου? Πω πω ρε παιδι μου τι πραγμα κι αυτο με τις ιωσεις ανοιξιατικα? Ειπαμε να ανοιξει ο καιρος να παμε καμια βολτα και τσουπ την παταμε αμεσως...ουφ! Δωσ'του φιλακια και καν'τον πολλες αγκαλιες!!!!!

Νατασαρα που εισαι χαμενη καλε????????? Μπες να μας πεις κανενα νεο για την αδερφουλα σου...πως ειναι?????Το λουλουδακι μας καλα?????Μακια πολλα!!!!!!!

Ιωαννακι μου περαστικα στον θειο σου! Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...ο αντρακλας τι κανει???? Μαμ κακα και νανι φανταζομαι!!!! Δουλιτσες διαβαζω...εγω το σπιτι το εχω αφησει στο ελεος του Θεου...δεν εχω ορεξη ουτε τα πιατα που τρωμε να πλυνω...μιλαμε πολλα χαλια! Μακια στον μπουλουκο μας!!!!!

Λενιωωωωω????? Που κρυφτηκες κι εσυ καλε???? Τι κανουν τα αντρακια σου????? Πολλα μακια!!!!!!

Σοφακι μου μας απαρνηθηκες μου φαινεται!Τι κανει ο ξανθομπαμπουρακος σου ο ομορφος??????? Εχει γινει ολοκληρος αντρας ε???? Μακια μακια!

Πεταλουδιτσα μανουλα σε αναμονη τι κανεις???? Μετρας τις μερες για να παρεις αγκαλια το σπλαχνο σου ε??? Αχχχχ.....τελεια!!! Χαδακια στην κοιλιτσα!

Κατια που εισαι κι εσυ καλη μου? Χαθηκες....η μπεμπουλα καλα? Πως παει με τις κρεμουλες? Μπηκατε και στο φρουτο ή ακομα??????

Μαρακι μου μπες να μας πεις κανενα νεακι για το μωρουλι σου! Πως παει?

Αχ κοριτσακια μου αν ξεχναω καμια συγνωμη....

ματινακι μου και εσυ κοπελα μου πολλες αγκαλιτσες στο γιαβρι σου!! ναι μωρε ο κολοκαιρος!!! ουφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!

εμεις καλυτερα ειμαστε και εχθες μονο δεκατα ευτυχως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ματινακι μου και εσυ κοπελα μου πολλες αγκαλιτσες στο γιαβρι σου!! ναι μωρε ο κολοκαιρος!!! ουφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!

εμεις καλυτερα ειμαστε και εχθες μονο δεκατα ευτυχως!!

Αχ...συνεχεια αγκαλιτσα τον εχω τον αντρακο μου!

Παλι καλα που δεν σηκωσε πυρετο και ο δικος σου....εγω του βαζω καθε 20 λεπτα θερμομετρο και τωρα μου εδειξε 36,8 παλι καλα κατεβηκε απο το 37,2 που ειχε πριν μιαμιση ωρα....ουφ...δεν τον μπορω τον πυρετο...χεζομαι πανω μου....βεβαια ο μπεμπης και τρωει κανονικα και ορεξη εχει οπως παντα και λογακια λεει και γελαει....μεχρι στιγμης παμε καλα!

Αχ...συνεχεια αγκαλιτσα τον εχω τον αντρακο μου!

Παλι καλα που δεν σηκωσε πυρετο και ο δικος σου....εγω του βαζω καθε 20 λεπτα θερμομετρο και τωρα μου εδειξε 36,8 παλι καλα κατεβηκε απο το 37,2 που ειχε πριν μιαμιση ωρα....ουφ...δεν τον μπορω τον πυρετο...χεζομαι πανω μου....βεβαια ο μπεμπης και τρωει κανονικα και ορεξη εχει οπως παντα και λογακια λεει και γελαει....μεχρι στιγμης παμε καλα!

και εμενα ευτυχως δεν εχασε την διαθεση του! μονο οταν ειχε κανει 37,7 καπου εκει!! ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ιωση παντως και θα κανει τον κυκλο της. πριν που εκανε κακα νερουλα ηταν πολυ! οπως μου το ειπε ο παιδιατρος! και εγω χεζομαι στον πυρετο! ασε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε???? Εγω ακομα χαλια ειμαι....και ο μπεμπης εκανε δεκατα σημερα το πρωι και εχει μυξουλες....το βραδυ ειχε απιστευτη γκρινια και ηθελε αγκαλιτσα το καμαρι μου! Τον κοιμησα αγκαλια και οταν πηγαινα να τον αφησω κατω το καταλαβαινε και εκλαιγε το μαναρακι μου....τον κρατησα αρκετη ωρα αγκαλια και μετα τον πηρε για τα καλα ο υπνος και τον αφησα στο παρκο....το βραδυ ομως επειδη ειχε μυξουλες δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα και ξυπναγε με κλαματα...εγω λες και ημουν ναρκωμενη...ο αντρας μου σηκωνοταν και τον κοιμιζε...αφου κι εγω χαλια ειμαι που να νιωσω να ξυπνησω??????

Ποπακι μου βολτιτσες με την μπουμπουκα σου εεεε???? Αχ το καμαρι μας τι λογακια ειναι αυτα που λεει???ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ.........!!!!!!! Μην αγχωνεσαι για το φαγητο,πολλα μωρα δεν ειναι φαγανα....δεν πειραζει κραταει σιλουετα!!!!Φιλησε την μου ρουφηχτα στα μπουτακια της!

Ρανια μου κ@λο δεν βαζετε κατω ε???αχχαχαχα....καλα κανετε! Προσοχη πολυ ομως γιατι ειναι παλιοκαιρος...μπορει να κανει καλες μερες αλλα ακομα οι ιωσεις ειναι σε εξαρση! Καλο μαγειρεμα....εγω θα φτιαξω τραχανοσουπα για μενα και εχει μεινει απο χθες μπριζολα με πατατες για τον ανηρ...φιλια στην νυφαρα μου!!!!!

Αναστασακι μου τι κανει ο παιδαρος? Συνηλθε καθολου? Πω πω ρε παιδι μου τι πραγμα κι αυτο με τις ιωσεις ανοιξιατικα? Ειπαμε να ανοιξει ο καιρος να παμε καμια βολτα και τσουπ την παταμε αμεσως...ουφ! Δωσ'του φιλακια και καν'τον πολλες αγκαλιες!!!!!

Νατασαρα που εισαι χαμενη καλε????????? Μπες να μας πεις κανενα νεο για την αδερφουλα σου...πως ειναι?????Το λουλουδακι μας καλα?????Μακια πολλα!!!!!!!

Ιωαννακι μου περαστικα στον θειο σου! Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...ο αντρακλας τι κανει???? Μαμ κακα και νανι φανταζομαι!!!! Δουλιτσες διαβαζω...εγω το σπιτι το εχω αφησει στο ελεος του Θεου...δεν εχω ορεξη ουτε τα πιατα που τρωμε να πλυνω...μιλαμε πολλα χαλια! Μακια στον μπουλουκο μας!!!!!

Λενιωωωωω????? Που κρυφτηκες κι εσυ καλε???? Τι κανουν τα αντρακια σου????? Πολλα μακια!!!!!!

Σοφακι μου μας απαρνηθηκες μου φαινεται!Τι κανει ο ξανθομπαμπουρακος σου ο ομορφος??????? Εχει γινει ολοκληρος αντρας ε???? Μακια μακια!

Πεταλουδιτσα μανουλα σε αναμονη τι κανεις???? Μετρας τις μερες για να παρεις αγκαλια το σπλαχνο σου ε??? Αχχχχ.....τελεια!!! Χαδακια στην κοιλιτσα!

Κατια που εισαι κι εσυ καλη μου? Χαθηκες....η μπεμπουλα καλα? Πως παει με τις κρεμουλες? Μπηκατε και στο φρουτο ή ακομα??????

Μαρακι μου μπες να μας πεις κανενα νεακι για το μωρουλι σου! Πως παει?

Αχ κοριτσακια μου αν ξεχναω καμια συγνωμη....

καλημερα κοριτσακια!

καλα ειστε απο οτι βλεπω!

κ εμεις μια χαρα! ολο βολτες μαμ κακα κ νανι!!!

ματινακι μου με ξεχασες αλλα δεν πειραζει!!!:-P:razz::-P (πλακα κανω!!!)

και μη χειροτερα, σε καταλαβαινω κοριτσακι μου, κ εμεις μια απο τα ιδια, ευτυχως δεν εχει χρειαστει ακομα υποστηριξη απο γονεις, αλλα αν δεν παει καλα το μαγαζι κ δεν συμπληρωθει με καποιο τροπο το δικο μου εισοδημα ο αντρας μου φοβαται για 2ο παιδακι κ εγω το θελω τοοοοοοσο πολυ, αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι κ ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε! σκεψου αλλα ζευγαρια δεν μπορουν να κανουν εστω 1 παιδακι!

τα λεω για να τα ακουω κ εγω!

αναστασακι μου ο μπεμπακος τι κανει?

ποπακι χαθηκες κ εσυ! η μπεμπου σου καλα διαβασα!

ιωαννακι μου, περαστηκα στον θειο σου, ελπιζω τιποτα σοβαρο!

ρανακι μου τι κανετε? το μπιζουδι??? χαχαχα πολυ γελασα οταν το εγραψες!

πεταλουδιτσα μου εφτασε ο καιρος! χαρες μεγαλες! με το καλο!

λενακι που εισαι?

αχ τι να κανει το νατασακι μας? τι να εγινε με την αδελφουλα της!

φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

καλημερα κοριτσακια!

καλα ειστε απο οτι βλεπω!

κ εμεις μια χαρα! ολο βολτες μαμ κακα κ νανι!!!

ματινακι μου με ξεχασες αλλα δεν πειραζει!!!:-P:razz::-P (πλακα κανω!!!)

και μη χειροτερα, σε καταλαβαινω κοριτσακι μου, κ εμεις μια απο τα ιδια, ευτυχως δεν εχει χρειαστει ακομα υποστηριξη απο γονεις, αλλα αν δεν παει καλα το μαγαζι κ δεν συμπληρωθει με καποιο τροπο το δικο μου εισοδημα ο αντρας μου φοβαται για 2ο παιδακι κ εγω το θελω τοοοοοοσο πολυ, αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι κ ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε! σκεψου αλλα ζευγαρια δεν μπορουν να κανουν εστω 1 παιδακι!

τα λεω για να τα ακουω κ εγω!

αναστασακι μου ο μπεμπακος τι κανει?

ποπακι χαθηκες κ εσυ! η μπεμπου σου καλα διαβασα!

ιωαννακι μου, περαστηκα στον θειο σου, ελπιζω τιποτα σοβαρο!

ρανακι μου τι κανετε? το μπιζουδι??? χαχαχα πολυ γελασα οταν το εγραψες!

πεταλουδιτσα μου εφτασε ο καιρος! χαρες μεγαλες! με το καλο!

λενακι που εισαι?

αχ τι να κανει το νατασακι μας? τι να εγινε με την αδελφουλα της!

φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

Γιωτουλα μου εχεις δικιο σε ξεχασα...αχ αυτο το μυαλο μου ωρες ωρες...για να μην πω ολες τις ωρες!!!!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε! Η μπουμπουδενια μας ειναι καλα???? Βολταρετε κι εσεις μια χαρα!!!!

Εμεις δυστυχως ειμαστε κρυωμενοι και την βγαζουμε στο σπιτι...αλλα ετσι κι αλλιως εδω και 3 μερες εχουμε αερα και κρυωμενοι να μην ειμασταν δεν θα τον εβγαζα βολτα...δεν εχει και την τρελη ζεστη! Οσο για το οικονομικο χαλια μαυρα αλλα εχεις δικιο...αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν να αποκτησουν ουτε ενα παιδακι....πρεπει να δοξαζουμε τον Θεο καθε μερα που μας εχει στειλει αυτο το θαυμα! Οταν καλυτερεψουν λιγο τα πραγματα βλεπουμε...εχει ο Θεος! Υγεια πανω απ'ολα!

Φιλησε την ρουφηχτα την μπουμπουδενια μας!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααα:D

καλε τι κρυο ειναι αυτοοοοοοο!μαρεσει που μαζεψα κ μερικα μπουφαν:rolleyes:πολυ χαλια καιρος!αμαν!ελπιζω να αλλαξει αν κ ακουσα χιονια βροχες κ κρυο αυτες τις μερες!ε οχι μην ξαναγυρνανε στα παλια!ειπαμε οτι ξεχειμωνιασαμε πια!θελω ζεστηηηηηηηηη!

ειμαι μονη με τον μικρουλη,,ο αντρας μου πηρε τον μεγαλο κ τον πηγε στη μαμα του θα ειναι κ ο αλος ξαδερφουλης του εκει κ θα πανε να παιξουνε..αν κ χθες εκει ειμασταν..ηταν ο αλος μα ξαδερφουλης χθες..καλ αηταν!;)

αυριο εχουμε εβμολιο..το πρωι στης 11!θα ξεκινησουμε κ λαχανικα αν δεν κανω λαθος!:Dτο γιαυρακι μου μεγαλωσε..γιναμε 6 μηνων πια!:Pκ μενα ξεκινησε σημερα διαφορετικα λογακια!το πρωι κατι μπα-μπα-μπα-μπα ελεγες!οταν του λεω πες μαμαααα μαμαααα γελαει το σκατουλικο!:tongue:

σημαζεψα κ την ντουλαπα τους!πωπωω αυτα τα ρουχα..τα χωρησα ολα ανα ηλικια..ετσι τα ειχα αλα μπερδευτικαν κ εκαν εα συμαζεματακι!

Ματινακι μουυυυυυυ ολα αυτα που γραφειςς τα περναω κγω..σε καταλαβαινω!το μονο που θελω να πω ειναι οτι υγεια να εχουμε κ αγαπη στην οικογενεια γιατι κ αυτο βοηθαει πολυ να ξεπερασουμε καπιες δυσκολιες!αν το ζευγαρι δνε ειναι ενωμενο τοτε πολυ δυσκολα:(

εκανε δεκατα το ξανθουλακι σοθ!αχ μωρεε ελπιζω να μην κολισε!

σου ηθρε η κοκκινηηηηηηηηη!ααααα καλως την δεχθηκες!εγω χθες το απογευμα ειχα λιγο καφε μαι σταγονιτσα κ μετα καφε βλενες..αυτο χθες κ σημερα καφε στο σκουπισμα κ τελος!αχ ποσο θελω να με επισκευθει κ μεναααα!οσο να ναι ηρεμουν κ τα νευρα κ ολα!δεν ξερω αλα θελω να ερθει!:oops:

Αναστασακι μου περαστικα στο αντρακι σουυυυ!οταν τα παιδακια μας ειναι αρρωστα ειναι οτι χειροτερο!να τα βλεπεις ετσι αδυναμα κ ταλαιπωρημενα!αντε να περασει η ισωη να γινει καλα το ζουζουνι!

Ποπακι μουυυυυυυυυυυυ μεγαλωσε πολυ η μπεμπουυυυυυ!λεει κ λογακια πιο μεγαλιστικα τωρα εε!αχ να μου την φιλισειςςςςςςς!τι τρωτε τωρα??;)

Γιωτακι μουυυυυυ το κανεις?προσπαθεις κ συ ε!κ μεις η αληθεια ειναι οτι δεχομαστε οση βοηθεια μπορουν να μας δωσουν οι δικοι μας..τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα!:rolleyes:θελεις δευτερο παιδακι!αχ ευχομαι να καλυτερεψει η κατασταση κ να κανετε ενα αδερφακι στη μπεμπα!

Ρανιουκοοοο καλημεραααα!εγω εχω αρακα απο χθες λαδερο με κρεατακι μεσα!;)φιλακαι στη μπιζουδενια!

Πεταλουδιτσα 3 Μαιουυυ!γιουπιιιιιιιι!αχ με το καλο αγαπουλα μου!ολα καλα θα πανε!:P

Ιωαννακι μουυυυυ περαστικα να ειναι ολα!:(φιλακια στο θυσαυρο σου!;)

Νατασακι μουυυυυυυ που εισαιιιι?:(

Χρυσανθουλι μουυυυυυ κανετε βολτιτσεςςςς η φτιαχνεις κορμι θανατηφορο:tongue:;)

Κατια μουυυυ που εισαιιιι?τι κανετεεεε?φανταζομαι εισαι στο τρεξιμο!;)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!αχ μακαρι να μην ξυπνησει ακοαμ ο μικρος να κατσω λιγακι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να δουμε ποτε θα αλλαξω αυτο το αβαταρ!

δεν μπορω με τιποτα!

α δεν σας ειπα προχθες ππου πηγαμε τζαμπο μα ποσες εγκυες ειδα!με μικρε ς κοιλιτσες με κοιλουμπες με μωρακια κ με κοιλιτσα μαζι!αχχ ζηλεψα η αληθεια ειναι εκεινη την ωρα αλα σημερα ενταξει μου εφυγε:tongue::tongue:

Ματινακι μουυυυυ εσενα πως ξεκινησε η κοκκινη κανονικα!αχ αντε να μου κατεβει κ μενα!αυτα τα καφε πρεπει να ναι παλιο αιμα!μου ελεγε η γυναικολογος οτι ειχε λιγο αιματακι μεσα που θα εφευγε..αργησε πολυ αλα μαλον αυτο θα ειναι!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου δεν σε προλαβα!:(

ζηλευες τις κοιλιτσες ε???:D σου ευχομαι φιλεναδα να σς πανε ολα καλα κ να κανεις κ αλλο παιδακι!!!:D

αχ ευχαρηστω πολυ Αναστασακι μου!μακαρι!;)

πολυ γκρινια εχει ο μικρουλης μου απο χθες το απογευμα..τα δοντακια μαλον..

απο το πρωι ολο μπα-μπα-μπα λεει:tongue:τον επιασε κ λοξυγκασ τωρα:(

εσενα πως ειναι ο μικρουλης?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...