Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μας μήνα!

τον μικρό τελικά εχθές δεν του εδωσα ντεπονακι γιατι δεν ειχε πανω απο 37,5.

τωρα εχει 37,2! κανονικα δεν θα επρεπε να μην εχει καθόλου?????:confused:

εντομεταξυ εχθες μετα που εφαγε εκανε εμετουλι σε 2-3 γευματα κ πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε πως κυκλοφορει τωρα μια τετοι ιωση με εμετο κ νερουλα κακακια. που οντως τετοια εκανε εχθες ο μπεμπης! κ μου ειπε θα κανει τον κύκλο της 4 μερες περιπου κ θα περασει. δεν θα εχει ομως πυρετο μ ειπε..:rolleyes:

εχει κ γενεθλια σημερα ο αντρουλης μου αλλα δεν θα βγουμε εξω. θελω να ειναι τελειως καλά το νινι μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ελενακι μου...τι κανεις?η μπουμπου μας?:P

Μια χαρά Ρανιουκο μου! Γίναμε 2150 κιλάκια και κλείσαμε για τις 3 Μαίου! :-P Απίστευτο;; Άντε να πάνε όλα καλά, να περάσουν οι μέρες εύκολα και να την έχουμε αγκαλίτσα! :D Ο Μάρτης πάντως τον ατέλειωτο είχε! :mad: Ευτυχώς μας έκανε καλές μερούλες και γυρνούσαμε βόλτες... :rolleyes:

Τι κάνει η μπιζουδένια μας;;;; Μαμ κακακια και νανι ειναι το γλυκό μου; χιχιχι Τέλεια για καροτσάδα και σήμερα αν και σα να φυσαει λιγακι! Να την ντυσεις καλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μας μήνα!

τον μικρό τελικά εχθές δεν του εδωσα ντεπονακι γιατι δεν ειχε πανω απο 37,5.

τωρα εχει 37,2! κανονικα δεν θα επρεπε να μην εχει καθόλου?????:confused:

εντομεταξυ εχθες μετα που εφαγε εκανε εμετουλι σε 2-3 γευματα κ πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε πως κυκλοφορει τωρα μια τετοι ιωση με εμετο κ νερουλα κακακια. που οντως τετοια εκανε εχθες ο μπεμπης! κ μου ειπε θα κανει τον κύκλο της 4 μερες περιπου κ θα περασει. δεν θα εχει ομως πυρετο μ ειπε..:rolleyes:

εχει κ γενεθλια σημερα ο αντρουλης μου αλλα δεν θα βγουμε εξω. θελω να ειναι τελειως καλά το νινι μου!!!

Περαστικούλια στο μπεμπακο σου, Ανασατσακι μου! Λιγα δεκατακια έχει, μην ανησυχεις. Θα περασει! Υπομονη και ζεστουλα! :rolleyes:

Να χαίρεσαι το μεγάλο αντρακι σου!! Πρωταπριλιάτικο μωρό ήταν,ε;; :-P Να είναι γερος!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικούλια στο μπεμπακο σου, Ανασατσακι μου! Λιγα δεκατακια έχει, μην ανησυχεις. Θα περασει! Υπομονη και ζεστουλα! :rolleyes:

Να χαίρεσαι το μεγάλο αντρακι σου!! Πρωταπριλιάτικο μωρό ήταν,ε;; :-P Να είναι γερος!!

σε ευχαριστω πολύ λενακι μου!!! αχ το νινι μου εχει ενα υφος ταλαιπωρημενο!! κ δεν εχει πολυ διαθεση!! αντε να περασει να ερθουμε στα ισα μας!!! 3 Μαϊου κλεισατε ε?? με το καλό κοπελα μου να παρεις αγκαλίτσα το μωρο σου! τη ζωη σου!!!!!!!!!!! μονο που το σκευτομαι συγκινουμε!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολύ λενακι μου!!! αχ το νινι μου εχει ενα υφος ταλαιπωρημενο!! κ δεν εχει πολυ διαθεση!! αντε να περασει να ερθουμε στα ισα μας!!! 3 Μαϊου κλεισατε ε?? με το καλό κοπελα μου να παρεις αγκαλίτσα το μωρο σου! τη ζωη σου!!!!!!!!!!! μονο που το σκευτομαι συγκινουμε!!!:D:D:D

Ναι, μωρε ο καημενούλης! Απο τα δεκατάκια και τη διαρροια ταλαιπωρείται σιγουρα!! Θα του περασει.... Δωσ'του ένα φιλάκι από μένα! :rolleyes:

Στις 3, ναι!! Πρώτα ο Θεός και εκτός απροόπτου πάντα!! ;);) Κι εγώ πολύ συγκινούμαι, Αναστασάκι και δεν ξέρω εκείνη την ώρα πώς θα αντιδράσω!!! Προσπαθώ όμως να μην το σκέφτομαι από τώρα και φορτίζομαι...:rolleyes: Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας να ετοιμαστούμε ψυχολογικά! Κατά τις 25-26 θα ΄ρθει και η μανούλα μου και θα μείνει όσο τη χρειαστώ να με βοηθήσει και να χαρεί και τη μπεμπούλα γιατί είναι μακριά... :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι, μωρε ο καημενούλης! Απο τα δεκατάκια και τη διαρροια ταλαιπωρείται σιγουρα!! Θα του περασει.... Δωσ'του ένα φιλάκι από μένα! :rolleyes:

Στις 3, ναι!! Πρώτα ο Θεός και εκτός απροόπτου πάντα!! ;);) Κι εγώ πολύ συγκινούμαι, Αναστασάκι και δεν ξέρω εκείνη την ώρα πώς θα αντιδράσω!!! Προσπαθώ όμως να μην το σκέφτομαι από τώρα και φορτίζομαι...:rolleyes: Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας να ετοιμαστούμε ψυχολογικά! Κατά τις 25-26 θα ΄ρθει και η μανούλα μου και θα μείνει όσο τη χρειαστώ να με βοηθήσει και να χαρεί και τη μπεμπούλα γιατί είναι μακριά... :cry:

μην το σκευτεσαι! να δεις τι ομορφα θα ειναι! οτι κ να πουμε ειναι τοσοοοοοοοοο λιγοοοοοοο!!!!!!! 2 Μαιου εχει γενεθλια ο μικρος μου αδερφουλης!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου και καλο μηνα να εχουμε! Μπηκε και ο Απριλης και σε 2 εβδομαδες απο τωρα εχουμε Πασχα...! Ποτε περασε ο καιρος καλε???? Για ποτε θα ερθει το καλοκαιρι δεν θα το καταλαβουμε!!!!!!!

Εμεις δεν ειμαστε και πολυ καλα...εγω μεν ειμαι προς το καλυτερο αλλα μου φαινεται ο μπεμπης δεν θα την γλιτωσει...δεν εχει αρρωστησει ακομα βεβαια αλλα ενα ρουθουνισμα το εχει...του κανω πολυ συχνα ορο στην μυτουλα του και του περναει...πυρετο δεν εχει κανει αλλα απ'οτι φαινεται η συγκεκριμενη ιωσουλα δεν εχει πυρετο οπως δεν εκανα ουτε εγω...ας ελπισουμε οτι δεν θα τον κολλησω...

Πεταλουδιτσα μου καλη κοντευεις καλεεεεεεεεε.....η ουριτσα εμεινε....σε ενα μηνα θα εχεις αγκαλια το θαυματακι σου...!!!!!!!!!!!! Οσο και να κανεις ψυχολογικη προετοιμασια τα συναισθηματα εκεινη την στιγμη που θα νιωσεις δεν τα εχεις ξανανιωσει ποτε....ειναι οτι τελειοτερο!!!!!Μεγαλωσε το μπουμπουκι μας....χαδακια πολλα στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!

Ρανια μου καροτσαδα ε??? Τελεια....ζουμπηξε την μου!!!!!!!!

Λενιω μου μεγεια τα πραγματακια του μπεμπακου...καλοφορετα και καλομασητα!!!!!! Να μου τους φιλησεις και τους δυο ρουφηχτα!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου περαστικα στον αντρακλα μας! Εκανε διαρροιουλα μωρε? Ευχομαι να μην ανεβασει πυρετουλι...

Τα αλλα κοριτσακια που ειναι? Φιλια σε ολες!!!!!

Παω να τον κοιμησω λιγουλακι...αφηστε που μπερδευτηκα και τον ταϊσα μια ωρα πιο νωρις...οτι να'ναι......σας φιλωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε....καλε ξεχασα να σας πω....μετα απο 1 χρονο και 1 μηνα εκανε την εμφανιση της η κοκκινη! Ηρθε κανονικοτατα και χωρις συμπτωματα...δεν ποναω καθολου σημερα ειδικα που ειναι η 2η μερα και συνηθως ποναγα αρκετα...μετα την γεννα αλλαζουν οι συνηθειες φαινεται....!

Αχχχχχ....σαν χθες μου φαινεται που γραφαμε στο πινακακι τον ερχομο της κοκκινης και σκαγαμε οταν ερχοταν...τι στενοχωρια τραβαγαμε ρε κοριτσακια μου ε? Και τωρα εχουμε αγκαλια τα θαυματακια μας....πω πω απιστευτο μου φαινεται!!!!!

Δηλαδη ειχα ωορηξια την προηγουμενη εβδομαδα λογικα ε??? Και δεν καναμε τιποτα...φτου! Αχαχαχχα....βασικα χθες ειχαμε μια συζητηση με τον αντρα μου...του ειπα οτι πρωτα ο Θεος να θελει να μας στειλει αλλο ενα παιδι, θα ηθελα να το κανουμε μεσα στα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον...γιατι κι εγω 35αριζω και περνανε τα χρονια σαν νερο...μου απαντησε οτι αν δεν ηταν διαιτητης που παιρνει 200 ευρω τον μηνα, με λογαριασμους και εξοδα του μηνα δεν θα μπορουσαμε ουτε το γαλα του μικρου να παρουμε με τις μειωσεις μισθων που εχουν γινει και που θα ξαναγινουν απο τον Ιουλιο....επεσα εντελως ψυχολογικα και καταλαβαινω οτι αν δεν βρω εγω δουλεια εστω και 4ωρη δεν θα μπορουμε να κανουμε 2ο παιδι....ισα ισα που θα φτανουν τα λεφτα για τον μπεμπη με στερησεις κιολας δικες μας...δεν κανουμε και τιποτα ετσι κι αλλιως εδω και καιρο γιατι δεν βγαινουμε οικονομικα....αφου και για το καλοκαιρι πολυ φοβαμαι οτι μονο καροτσαδες θα πηαγινουμε δεν νομιζω να βγαινουμε για να παμε εστω για ενα φαγητο...κλαφ'τα χαραλαμπε δηλαδη....και εκτος αυτου τα περισσοτερα εξοδα για τον μπεμπη τα εχουν κανει οι γιαγιαδοπαππουδες μεχρι ωρας....χθες που ηρθαν οι γονεις μου μας εφεραν και ενα κουτι μεγαλο γαλα και γενικα μας δινουν χρηματα και εχουμε καλυψει καποια σημαντικα εξοδα για το μωρο! Ρε πως μας καταντησαν ετσι???? Βεβαια την υγεια μας να εχουμε αλλα ρε κοριτσια αν βλεπεις οτι δεν εχεις να κανεις για το παιδι σου 5 πραγματα δεν στην δινει? Να τωρα τον Απριλιο στις 22 εχουμε την βαφτιση της ανηψιας μας....με τι ρουχα θα παμε? Εμενα καποια δικα μου δεν μου καλοκανουν ακομα και εκτος αυτου θελουμε λεφτα για δωρο της μπεμπας και τωρα για το Πασχα και για τις βαφτηστηρες μας! Που θα τα βρουμε????? Τεσπα...σας μαυρισα την ψυχη παλι...τα καταφερα! Ουφ...αυτα! Παω να απλωσω....φιλια!!!!!!!

ματινακι μου ηρθε η βρωμοκοκκινη????? τουλάχιστον δεν πονας ε? καλό αυτο! μακαρι κ σε εμενα να είναι ετσι!!!:D:D οσο για τα αλλα που ανεφερες εχεις απολυτο δικιο αλλα υγεια να εχουμε κ ολα γινοντε!

ο μικρουλης μου συνεχιζει με δεκατα! ουφ μακαρι να μην ανεβασει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσαρες.....

εμεις βολταραμε οικογενειακως σημερα...πηγαμε θαλασσιτσα για φαγητο!!!!ηταν κυρια το καμαρι μου....και χθες τη πηγαμε παλι για φαγητο το βραδυ και το μαγαζι ειχε ζωντανη μουσικη στη διαπασον...παλι κυρια το μπιζουδι μου...κοιμοταν λες και δεν ακουγε τιποτα....χαχαχαχα...εεε μετα θελαμε και λιγο αγκαλιτσα!!!!!:-P

αυταααααα.....

ματινακι μου ηρθε εε????φφφφφφ...αν τα θυμαμαι λεει?????τη σπασιμο νευρων μας εκανε....

αναστασακι μου πως ειναι ο ζουζουνος???ιωσουλα ρε γμτ??????αμαννν...:-(

περαστικουλια σας αγαπουλα μου....

πεταλουδιτσα μου....ερχεται το γλυκο μας κοριτσακι...ο βενιαμιν της παρεας!!!!!χαχαχα....αχ με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:D

μακια πολλα στα υπολοιπα κοριτσουδια μου!!!!

παωωωωω....ηρθε η μανουλα μου και η αδερφουλα μου!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσαρες.....

εμεις βολταραμε οικογενειακως σημερα...πηγαμε θαλασσιτσα για φαγητο!!!!ηταν κυρια το καμαρι μου....και χθες τη πηγαμε παλι για φαγητο το βραδυ και το μαγαζι ειχε ζωντανη μουσικη στη διαπασον...παλι κυρια το μπιζουδι μου...κοιμοταν λες και δεν ακουγε τιποτα....χαχαχαχα...εεε μετα θελαμε και λιγο αγκαλιτσα!!!!!:-P

αυταααααα.....

ματινακι μου ηρθε εε????φφφφφφ...αν τα θυμαμαι λεει?????τη σπασιμο νευρων μας εκανε....

αναστασακι μου πως ειναι ο ζουζουνος???ιωσουλα ρε γμτ??????αμαννν...:-(

περαστικουλια σας αγαπουλα μου....

πεταλουδιτσα μου....ερχεται το γλυκο μας κοριτσακι...ο βενιαμιν της παρεας!!!!!χαχαχα....αχ με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:D

μακια πολλα στα υπολοιπα κοριτσουδια μου!!!!

παωωωωω....ηρθε η μανουλα μου και η αδερφουλα μου!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

ευχαριστω φιλεναδα!

μπραβο την κοριτσαρα μας!!!!!!!!!!!! δεν καπνιζαν μεσα ρανιακι μου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Δεν πολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί πιάστηκα με το σπίτι κι έκανα δουλίτσες αλλά αυτό είναι το λιγότερο! Είναι πολύ άρρωστος ο αδερφός της μαμάς μου και η ψυχολογία στα πατώματα! Να μην σας μαυρίζω την ψυχούλα σας μπήκα να σας διαβάσω να σας πω μία καλημέρα και καλή εβδομάδα και να ξέρετε πως σας αγαπώ πολύ! Εύχομαι να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...