Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μεχρι ποσο ανεβασε ρανια μου κ με τι της εδινες σιροπακι? κ ποσο? εγω το μετραω με την συριγγα

πηγε μεχρι 37,8 και της το εδινα με συριγγα σιγα σιγα

μου ειχε πει ο γιατρος οτι αφου ειναι 5200 θα δινω 2,5 ml,δηλ το μισο του βαρους της:-P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου....

λιγο καλυτερα σημερα το μπιζουδι μου...φφφφφ...

ματινακι μου κου κου....θα αποφυγω τα χρωματα για να μη βγω τρικολορε..ειμαι και η μαμα...μη γινω ρεζιλι!!!!απλα το μαυρο το θεωρω πιο επισημο χρωμα...εχω κι ενα παπουτσι στο χρωμα του δερματος...οποτε θα ειναι σουπερ....η αλλη επιλογη ειναι το λευκο...εχω βρει!!!!!ε γουστα ειναι αυτα και τι πηγαινει στο καθενα....:-P:tongue::-D

παλι αρρωστουλα?γιατι ρε γαμωτο?το νου σου στον γαμπρουλη μου!!!!μακιαααααααααααααα

Καλημερα συμπεθερα! Η νυφουλα μου καλυτερα ειναι ε? Μακαρι το μικρουλι μας μωρε....

Οσο για το φορεμα γιατι να γινεις τρικολορε αν διαλεξεις χρωμα? Υπαρχουν φοβεροι συνδιασμοι καλεεεεε.....!!!! Και να σου πω την αληθεια εκεινο το μαυρο το εχω βαρεθει...θελω κατι ομορφο και φωτεινο για την βαφτιση! Σιγουρα ειναι θεμα γουστου και τι πηγαινει στον καθενα αλλα θα μου αρεσες πολυ με ενα φωτεινο χρωματακι μιας και εισαι σκουρη γενικοτερα!!!!! Οπως το λευκο που λες τελειο το βρισκω.... Αν τελικα πρωτα ο Θεος κανω για την βαφτιση θεμα με κοκκινο σιελ λευκο θα ντυθω και γω στα λευκα με κοκκινα αξεσουαρ...τρελενομαι για κοκκινο! Τεσπα καλα να ειναι τα παιδακια μας και ολα τα αλλα τα βρισκουμε!

Κοριτσακια μου γυρισαμε! κλαψαμε τσιριχτα τσιριχτα αλλα μεχρι να τον ντυσω σταματησε! και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε! τωρα κοιμαται!

μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος! βαρος 6370 και υψος 64 εκατοστα!:-D:grin::-D

επισης μου ειπε πως απο εδω και περα θα ειναι πιο ευαλωτος στις ιωσεις γιατι δεν εχει πλεον αντισωματα απο τη μαμα (που ειχε λεει απο τον πλακουντα) βεβαια ο θηλασμος βοηθαει αλλα οχι τελειως ωστε να μην κολησει κατι! μου ειπε ακομη αποκλειστικα γαλα μαμας μεχρι και τον 5ο μηνα και απο εκει και περα θα μου πει τι και πως!!

Εμεις αναστασακι μου τα ειπαμε χθες στο φεις! Ολοκληρος αντρας εχει γινει ο μπεμπης! Μακια πολλα!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!

Παω να φτιαξω γαλα στον μπεμπη και επανερχομαι!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

ματινακι περαστηκα! κ εγω μια απο τα ιδια! συναχι μπουκωμα κ καψιμο στο λαιμο! ελπιζω να μην κολλησω την μπεμπα!

αναστασακι μου περαστηκα κ σε εσας! εμενα μου εκανε μονο για 3 ωρες, μου ειπε το μισο του βαρους ντεπον ανα 6 ωρες μονο αν ειναι πανω απο 38. χαρουμενα μηνογενεθλια! να χιλιασετε τα χρονια!!!

οπως καταλαβαινεται δεν σας εχω πολυδιαβασει, αλλα απο οτι θυμαμαι εισαστε ολες καλα!

φιλακια στα μωρακια σας!

ρανακι το φορεμα ειναι σουπερ! οσο για την ψυχολογια που λες, αστο καλυτερα, προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να ειμαι αισιοδοξη.

φιλακια!

Καλημέραααα..σας πεθυμησα:P

Τι κάνετε? Μπαίνω από το κινητό ..μωλης τελείωσα δουλειτσες ..

Σας διάβασα αλά θα σχολιάσω από τον υπολογιστή γιατί από εδώ δεν μπορώ..πάω να ετοιμάστΩ..μωλης ξυπνήσει ο μικρούλης θα πάνε στα τζαμπο να του πάρω σαλιαρες κ κάνα παντελονακι στυλ φορμάκι για το βράδυ..

Φιλάκιαααααα

Ματίνακι μου περαστικά..κ Γ. Έτσι είμαι..ξεκίνησε με πονολαιμο μετά καταροη κ τώρα έχω μπούκωμα ..μας πήραν όλα τα αντισώματα τα μικρά κ έχουμε γίνει ευάλωτες..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ματινακι περαστηκα! κ εγω μια απο τα ιδια! συναχι μπουκωμα κ καψιμο στο λαιμο! ελπιζω να μην κολλησω την μπεμπα!

αναστασακι μου περαστηκα κ σε εσας! εμενα μου εκανε μονο για 3 ωρες, μου ειπε το μισο του βαρους ντεπον ανα 6 ωρες μονο αν ειναι πανω απο 38. χαρουμενα μηνογενεθλια! να χιλιασετε τα χρονια!!!

οπως καταλαβαινεται δεν σας εχω πολυδιαβασει, αλλα απο οτι θυμαμαι εισαστε ολες καλα!

φιλακια στα μωρακια σας!

ρανακι το φορεμα ειναι σουπερ! οσο για την ψυχολογια που λες, αστο καλυτερα, προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να ειμαι αισιοδοξη.

φιλακια!

πηγε μεχρι 37,8 και της το εδινα με συριγγα σιγα σιγα

μου ειχε πει ο γιατρος οτι αφου ειναι 5200 θα δινω 2,5 ml,δηλ το μισο του βαρους της:-P

Ευχαριστω πολύ κορίτσια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστω πολύ κορίτσια!

Αναστασακι μου καλημερουδιαααααααα!

χαρουμεννα μηνογεννεθλιααα!μεγαλωσε το μπουμπουκακι!

εκανε πυρετουλη ε!αχ μωλεεεε!με την συριγγακ γω εδινα!μεχρι 37.8 επισης περημενα κ μετα εδινα γιατι δεν καταλβαινεις ποσο γρηγορα ανεβαινει μετα ο πυρετος!

κ μεις εχουμε εμβολιο η δευτερα θα κλεισω η τριτη!:rolleyes:

παω φιλεναδιτσα μου!φιλακιαααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου....επανηλθααααα:shock:

πηγα λαικη και τωρα φτιαχνω το φαγακι μου....ψητο σολωμο με βραστες πατατουλες!!!η μπιζουδενια καλα ειναι....εδω καθομαστε αγκαλιτσα...τι αλλο???χιχιχι

πηγα λαικη και τωρα φτιαχνω το φαγακι μου....ψητο σολωμο με βραστες πατατουλες!!!η μπιζουδενια καλα ειναι....εδω καθομαστε αγκαλιτσα...τι αλλο???χιχιχι

πως τον κανεις τον σολωμο??:D:D εγω το βαζω στο ταψακι στον φουρνο κ πιτσιλαει στην κουζινα!!:rolleyes:

Αναστασακι μου καλημερουδιαααααααα!

χαρουμεννα μηνογεννεθλιααα!μεγαλωσε το μπουμπουκακι!

εκανε πυρετουλη ε!αχ μωλεεεε!με την συριγγακ γω εδινα!μεχρι 37.8 επισης περημενα κ μετα εδινα γιατι δεν καταλβαινεις ποσο γρηγορα ανεβαινει μετα ο πυρετος!

κ μεις εχουμε εμβολιο η δευτερα θα κλεισω η τριτη!:rolleyes:

παω φιλεναδιτσα μου!φιλακιαααααα!;)

σε ευχαριστω πολύ λενακι μου!! εχω αγχωθει λιγο η αληθεια μην ανεβει κ δεν το παρω εγκαιρα ειδηση! αλλα του παιρνω συχνα θερμοκρασια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πως τον κανεις τον σολωμο??:D:D εγω το βαζω στο ταψακι στον φουρνο κ πιτσιλαει στην κουζινα!!:rolleyes:

σε ευχαριστω πολύ λενακι μου!! εχω αγχωθει λιγο η αληθεια μην ανεβει κ δεν το παρω εγκαιρα ειδηση! αλλα του παιρνω συχνα θερμοκρασια!

Αναστασακι μου πως ειναι ο μικρος?ξαναανεβασε πυρετο?

εμενα προς το παρον ο μικρος μου δεν μου εχει κανει πυρετο απο τα εμβολιο για να δουμε αυτη τη φορα!ο μεγαλος μου δεν θυμαμαι καλα ισως σε ενα δυο να κανε!γενικα καλα το περνουσε το εμβολιο!ευτυχως!;)

πηγαμε τελικα στα τζαμπο..του πηρα κατι ωραιες σαλιαρες με ναιλον απο μεσα για να μην περναει στα ρουχα κ δυο πιπιλες της ΜΑΜ ~κ κατι παιχνιδακια για τα ουλα του να τα μασουλαει..του αρεσαν!επισης μια πυτζαμουλα!δεν ειχε παντελονακια σαν φορμακια για απο κατω που ηθελα οποτε πηρα κανονικες πιτζαμουλς..μεγαλωσαμε πια!αυτααααα!:P

ειμαι στη μαμα τωρα!περημενω την ξαδερφη μου μελοντικη νονα μας:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τι ωραιο φαγακιιιι εφτιαξες ρανιουκο μουυυυ!μπραβο χρυσοχερα μου εσυ!:P:pτο μπιζουδακι μας ειναι καλα σημερα ε!τι καλα!να μου την φιλισεις!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου πως ειναι ο μικρος?ξαναανεβασε πυρετο?

εμενα προς το παρον ο μικρος μου δεν μου εχει κανει πυρετο απο τα εμβολιο για να δουμε αυτη τη φορα!ο μεγαλος μου δεν θυμαμαι καλα ισως σε ενα δυο να κανε!γενικα καλα το περνουσε το εμβολιο!ευτυχως!;)

πηγαμε τελικα στα τζαμπο..του πηρα κατι ωραιες σαλιαρες με ναιλον απο μεσα για να μην περναει στα ρουχα κ δυο πιπιλες της ΜΑΜ ~κ κατι παιχνιδακια για τα ουλα του να τα μασουλαει..του αρεσαν!επισης μια πυτζαμουλα!δεν ειχε παντελονακια σαν φορμακια για απο κατω που ηθελα οποτε πηρα κανονικες πιτζαμουλς..μεγαλωσαμε πια!αυτααααα!:P

ειμαι στη μαμα τωρα!περημενω την ξαδερφη μου μελοντικη νονα μας:tongue:

λενακι μου μεχρι 37,5 εκανε μεχρι στιγμης! ουφ! αντε να περασει να μου φυγει το αγχος!!!!

κανατε ψωνια ε? μεγειά!!! καλοφορετα!!! θα δειτε κ τη νονα! τι καλα!! μπραβο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

τι κανετε αγαπουλες μου?

εμεις ξυπνησαμε στις 7 φαγαμε και πριν λιγο ξαναξυπνησαμε και ξαναφαγαμε......:D

τι ομορφη μερα ειναι αυτη????

παμε καροτσαδαααααααααααααααααα?????:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...