Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες!!!Τι κανετε????

Εγω παλι χαλια απο χθες...Αρρωστησα 3η φορα για φετος ενω αρρωσταινα 1 φορα στα 5 χρονια...ο λαιμος μου ποναει μονο βεβαια αλλα κυκλοφορει αμυγδαλιτιδα οποτε η μασκα ειναι απαραιτητο αξεσουαρ παλι....και δεν την θελω καθολου μου σπαει τα νευρα!

Φυσικα δεν εχω το κουραγιο να γυρισω πισω την σελιδα να διαβασω τι εχετε γραψει...

Ρανια ωραιο το φορεματακι αν και γω θελω κατι πιο ρομαντικο για την βαφτιση...και γενικοτερα δεν θα ηθελα κατι σε μαυρο...θελω χρωμα γιατι θα ειναι και καλοκαιρι και το μαυρο δεν παει με τιποτα! Αυτα ομως τα δαντελωτα ειναι ολα τα λεφτα και θα το φοραγα ανετοτατα για αλλη περισταση....οπως π.χ.αν ημουν καλεσμενη σε γαμο ή σε βαφτιση....παντως αν δεν σε πειραζει να φορεσεις μαυρες αποχρωσεις στην βαφτιση ειναι πολυ ωραιο!!!! Φιλησε μου την νυφαρα μου!!!!

Αναστασακι εμβολιο σημερα ε??? Αχ μωλε το μικρουλι μας θα κανει τσιμ! Ελπιζω να μην κλαψει πολυ! Θα εχει μεγαλωσει και πολυ ο παιδαρος τωρα....να μας πεις τα νεα μολις γυρισετε!!!!! Φιλια πολλα στα μπουτακια!

Χρυσανθη μου τι κανετε???? Το Χριστινακι μας καλα???? Χαθηκαμε λιγο η αληθεια ειναι αλλα δεν περισσευει και πολυς χρονος ειναι λογικο. Οσο καλοκαιριαζει θα μπαινουμε ολο και λιγοτερο και γενικοτερα το καλοκαιρι χανομαστε οι περισσοτερες....δωσ'της πολλα φιλια!

Ιωαννακι μου τι κανετε? Αντε κοντευετε να σαραντισετε...με το καλοοοο!!!! Εκανες και τα ψωνακια σου και ο μπεμπουλης ηταν ησυχος ε? Μια χαρα το μαναρακι μας!!! Ζουμπηξε τον μου!!!!!

Παω να φτιαξω ενα ζεστο τσαϊ να πιω γιατι νομιζω οτι καταπινω καρφια!

Θα τα πουμε...θα πηγαινοερχομαι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα φιλεναδες!!!Τι κανετε????

Εγω παλι χαλια απο χθες...Αρρωστησα 3η φορα για φετος ενω αρρωσταινα 1 φορα στα 5 χρονια...ο λαιμος μου ποναει μονο βεβαια αλλα κυκλοφορει αμυγδαλιτιδα οποτε η μασκα ειναι απαραιτητο αξεσουαρ παλι....και δεν την θελω καθολου μου σπαει τα νευρα!

Φυσικα δεν εχω το κουραγιο να γυρισω πισω την σελιδα να διαβασω τι εχετε γραψει...

Ρανια ωραιο το φορεματακι αν και γω θελω κατι πιο ρομαντικο για την βαφτιση...και γενικοτερα δεν θα ηθελα κατι σε μαυρο...θελω χρωμα γιατι θα ειναι και καλοκαιρι και το μαυρο δεν παει με τιποτα! Αυτα ομως τα δαντελωτα ειναι ολα τα λεφτα και θα το φοραγα ανετοτατα για αλλη περισταση....οπως π.χ.αν ημουν καλεσμενη σε γαμο ή σε βαφτιση....παντως αν δεν σε πειραζει να φορεσεις μαυρες αποχρωσεις στην βαφτιση ειναι πολυ ωραιο!!!! Φιλησε μου την νυφαρα μου!!!!

Αναστασακι εμβολιο σημερα ε??? Αχ μωλε το μικρουλι μας θα κανει τσιμ! Ελπιζω να μην κλαψει πολυ! Θα εχει μεγαλωσει και πολυ ο παιδαρος τωρα....να μας πεις τα νεα μολις γυρισετε!!!!! Φιλια πολλα στα μπουτακια!

Χρυσανθη μου τι κανετε???? Το Χριστινακι μας καλα???? Χαθηκαμε λιγο η αληθεια ειναι αλλα δεν περισσευει και πολυς χρονος ειναι λογικο. Οσο καλοκαιριαζει θα μπαινουμε ολο και λιγοτερο και γενικοτερα το καλοκαιρι χανομαστε οι περισσοτερες....δωσ'της πολλα φιλια!

Ιωαννακι μου τι κανετε? Αντε κοντευετε να σαραντισετε...με το καλοοοο!!!! Εκανες και τα ψωνακια σου και ο μπεμπουλης ηταν ησυχος ε? Μια χαρα το μαναρακι μας!!! Ζουμπηξε τον μου!!!!!

Παω να φτιαξω ενα ζεστο τσαϊ να πιω γιατι νομιζω οτι καταπινω καρφια!

Θα τα πουμε...θα πηγαινοερχομαι!!!!!

αμαν ρε φιλεναδα τι ηταν παλι αυτο!!ουφφφφ φετος πιαα!!!!:mad: κανε τσαγακια και πινε βοηαθανε πολυ! βαζε και μελι μεσα!!!

αχ και εγω ελπιζω να μην κλαψει πολυ το γιαβρι μου!!:cry::cry: εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω νεα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αμαν ρε φιλεναδα τι ηταν παλι αυτο!!ουφφφφ φετος πιαα!!!!:mad: κανε τσαγακια και πινε βοηαθανε πολυ! βαζε και μελι μεσα!!!

αχ και εγω ελπιζω να μην κλαψει πολυ το γιαβρι μου!!:cry::cry: εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω νεα!!

Ασε κοριτσι μιλαμε για πολυ σπασιμο φετος! Τι ειναι αυτο το πραγμα καλε??? Μαγνητη κρυολογηματος εχω??? Ποτε δεν ημουν τοσο ευαισθητη...οταν θηλαζα να το καταλαβω γιατι παιρνει αντισωματα το μωρο,τωρα γιατι αρρωστησα? Εχω γινει πολυ ευαισθητη μετα την γεννα...ααααα κατι πρεπει να γινει....μηπως να ξαναμεινω εγκυος να ερθω στα ισα μου????

Βεβαια αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να μην κολλησει ο μπεμπης...δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα ολο τον χειμωνα και με αρρωστη μαμα καλα τα πηγε...ουτε ενα βηχαλακι δεν ειχε...αχ να το φτυσω μην τον ματιασω γιατι οποτε λεω κατι μετα γινεται το αντιθετο...ουφ....ας το περναω μονο εγω δεν με πειραζει....το σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να τον φιλαω....σνιφ!:cry:

Ασε κοριτσι μιλαμε για πολυ σπασιμο φετος! Τι ειναι αυτο το πραγμα καλε??? Μαγνητη κρυολογηματος εχω??? Ποτε δεν ημουν τοσο ευαισθητη...οταν θηλαζα να το καταλαβω γιατι παιρνει αντισωματα το μωρο,τωρα γιατι αρρωστησα? Εχω γινει πολυ ευαισθητη μετα την γεννα...ααααα κατι πρεπει να γινει....μηπως να ξαναμεινω εγκυος να ερθω στα ισα μου????

Βεβαια αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να μην κολλησει ο μπεμπης...δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα ολο τον χειμωνα και με αρρωστη μαμα καλα τα πηγε...ουτε ενα βηχαλακι δεν ειχε...αχ να το φτυσω μην τον ματιασω γιατι οποτε λεω κατι μετα γινεται το αντιθετο...ουφ....ας το περναω μονο εγω δεν με πειραζει....το σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να τον φιλαω....σνιφ!:cry:

αχ σε καταλαβαινω ματινακι μουυ!! αλλα ας ειναι καλά αυτος και ας τον φιλαει ο μπαμπας κ για τους δυο!!;);)

ασε φετος ολος ο κοσμος ενα χαλιιιι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ σε καταλαβαινω ματινακι μουυ!! αλλα ας ειναι καλά αυτος και ας τον φιλαει ο μπαμπας κ για τους δυο!!;);)

ασε φετος ολος ο κοσμος ενα χαλιιιι!!!!

Το θεμα ειναι οτι οποτε κολλαω εγω μετα απο λιγο κολλαει και ο αντρας μου...δυστυχως μας πιανει μαζι και κυκλοφορουμε σαν τους μασκοφορους μεσα στο σπιτι...τεσπα...μακαρι να περασει γρηγορα και να μην κολλησει ο μπεμπης!

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι οτι οποτε κολλαω εγω μετα απο λιγο κολλαει και ο αντρας μου...δυστυχως μας πιανει μαζι και κυκλοφορουμε σαν τους μασκοφορους μεσα στο σπιτι...τεσπα...μακαρι να περασει γρηγορα και να μην κολλησει ο μπεμπης!

ναι μωρε!! θα περασει! πιες κ κανενα ντεπονακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου....

λιγο καλυτερα σημερα το μπιζουδι μου...φφφφφ...

αναστασακι μου εχετε εμβολιακι σε λιγο εεεε?????κλαιει πολυ οταν κανει?να τον κανεις πολλες αγκαλιτσες μετα και θα ειναι μια χαρα το κουρκουμπινι μου....

χρυσανθουλι μου συνεχιστε να περνατε τελεια με το χριστινιω μας....καλα κανετε....αχ να ημουν τωρα κρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......μακια πολλαααααααααααααααα:-P

ματινακι μου κου κου....θα αποφυγω τα χρωματα για να μη βγω τρικολορε..ειμαι και η μαμα...μη γινω ρεζιλι!!!!απλα το μαυρο το θεωρω πιο επισημο χρωμα...εχω κι ενα παπουτσι στο χρωμα του δερματος...οποτε θα ειναι σουπερ....η αλλη επιλογη ειναι το λευκο...εχω βρει!!!!!ε γουστα ειναι αυτα και τι πηγαινει στο καθενα....:-P:tongue::D

παλι αρρωστουλα?γιατι ρε γαμωτο?το νου σου στον γαμπρουλη μου!!!!μακιαααααααααααααα

ιωαννακι μουουουουουου....βγηκες εξωωωω???μπραβοοοο...ειδες πως μας φαινεται εστω και σουπερ να παμε?????αχχαχααχαχαχαχχαχα......υπομονη και σε λιγες μερες θα κανετε καροτσαδες με τον μπεμπουλινο!!!!φιλακια πολλααααααααααααααα...

λενιω μου,ποπακι μου,κατιουλα μου,νατασουλα μου,μαρακι μου,πεταλουδιτσα μου ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))):-P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσακια μου γυρισαμε! κλαψαμε τσιριχτα τσιριχτα αλλα μεχρι να τον ντυσω σταματησε! και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε! τωρα κοιμαται!

μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος! βαρος 6370 και υψος 64 εκατοστα!:D:D:D

επισης μου ειπε πως απο εδω και περα θα ειναι πιο ευαλωτος στις ιωσεις γιατι δεν εχει πλεον αντισωματα απο τη μαμα (που ειχε λεει απο τον πλακουντα) βεβαια ο θηλασμος βοηθαει αλλα οχι τελειως ωστε να μην κολησει κατι! μου ειπε ακομη αποκλειστικα γαλα μαμας μεχρι και τον 5ο μηνα και απο εκει και περα θα μου πει τι και πως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου....

λιγο καλυτερα σημερα το μπιζουδι μου...φφφφφ...

αναστασακι μου εχετε εμβολιακι σε λιγο εεεε?????κλαιει πολυ οταν κανει?να τον κανεις πολλες αγκαλιτσες μετα και θα ειναι μια χαρα το κουρκουμπινι μου....

χρυσανθουλι μου συνεχιστε να περνατε τελεια με το χριστινιω μας....καλα κανετε....αχ να ημουν τωρα κρητηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......μακια πολλαααααααααααααααα:-P

ματινακι μου κου κου....θα αποφυγω τα χρωματα για να μη βγω τρικολορε..ειμαι και η μαμα...μη γινω ρεζιλι!!!!απλα το μαυρο το θεωρω πιο επισημο χρωμα...εχω κι ενα παπουτσι στο χρωμα του δερματος...οποτε θα ειναι σουπερ....η αλλη επιλογη ειναι το λευκο...εχω βρει!!!!!ε γουστα ειναι αυτα και τι πηγαινει στο καθενα....:-P:tongue::D

παλι αρρωστουλα?γιατι ρε γαμωτο?το νου σου στον γαμπρουλη μου!!!!μακιαααααααααααααα

ιωαννακι μουουουουουου....βγηκες εξωωωω???μπραβοοοο...ειδες πως μας φαινεται εστω και σουπερ να παμε?????αχχαχααχαχαχαχχαχα......υπομονη και σε λιγες μερες θα κανετε καροτσαδες με τον μπεμπουλινο!!!!φιλακια πολλααααααααααααααα...

λενιω μου,ποπακι μου,κατιουλα μου,νατασουλα μου,μαρακι μου,πεταλουδιτσα μου ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))):-P

ρανιακι μου ειστε καλύτερα ε???? μπραβο κοπελα μου!! να τις δωσεις κ εσυ πολλα φιλιά!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου σας διάβασα....επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο...

Λοιπόν να σας πω τα δικά μου..

1)Εγώ νυφικό βρήκα και μετά ξεκίνησε το θέμα παπούτσια..

πήγα σε όόόλα τα μαγαζιά στο κέντρο και είτε δεν μου άρεζαν είτε ήταν πανύψηλα :shock: ..και θα έχω και το μωρό αγκαλιά και δεν θέλω να ρισκάρω την ισορροπία μου εκείνη την μέρα :D

2)με την κρεμούλα η μπέμπα,ευτυχώς τα πάει καλά τελικά..μετά από 3-4 δύσκολες μέρες την συνήθισε και ανοίγει το στοματάκι μόλις δει το κουτάλι να πλησιάζει..φτου φτου όλα καλά μέχρι στιγμής.

Ξεκινάμε και γαλατάκι νούμερο 2 από αύριο.

Αυτή την εβδομάδα έχει μια γκρίνια που την αποδίδω στα δοντάκια που δεν λένε να ξεπροβάλλουν :mad:

πηγαίνω να σχολιάσω μια μια γιατί τα μπέρδεψα όλα από τόσα που διάβασα :oops:

5oA2p2.png

Κοριτσακια μου γυρισαμε! κλαψαμε τσιριχτα τσιριχτα αλλα μεχρι να τον ντυσω σταματησε! και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε! τωρα κοιμαται!

μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος! βαρος 6370 και υψος 64 εκατοστα!:D:D:D

επισης μου ειπε πως απο εδω και περα θα ειναι πιο ευαλωτος στις ιωσεις γιατι δεν εχει πλεον αντισωματα απο τη μαμα (που ειχε λεει απο τον πλακουντα) βεβαια ο θηλασμος βοηθαει αλλα οχι τελειως ωστε να μην κολησει κατι! μου ειπε ακομη αποκλειστικα γαλα μαμας μεχρι και τον 5ο μηνα και απο εκει και περα θα μου πει τι και πως!!

Τι αντράκι καλέ έχουμε..η δικιά μου 5 μηνών 6 κιλά..

Πόνεσε το μαναράκι ε?έτσι είναι λίγο κλαίνε και το ξεχνάνε αμέσως..Το 1ο σας εμβόλιο είναι?Πιο κάνατε?

5oA2p2.png

Πινω παναντολ cold and flu ενα κι ενα για το κρυολογημα...

Ματινάρα μουουουου..Πράγματι δεν σε πετυχαίνω.Περαστικούλια..άντε λίγο ακόμα και ιώσεις τέλος..Αμάν φέτος μας τάραξε ο χειμώνας..Φιλάκια στον μπεμπούλη..

αααα φυσικά θα βοηθήσω για βάπτιση..Μόλις αρχίσεις να ψάχνεις θα σε γεμίσω με ιδέες,δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις :D :D :D

5oA2p2.png

Τι αντράκι καλέ έχουμε..η δικιά μου 5 μηνών 6 κιλά..

Πόνεσε το μαναράκι ε?έτσι είναι λίγο κλαίνε και το ξεχνάνε αμέσως..Το 1ο σας εμβόλιο είναι?Πιο κάνατε?

κατια το δευτερο ειναι σημερα καναμε 2 ενεσεις!!

απο που βρηκες νυφικο τελικα?? δεν το εχει στο ιντερνετ να το δουμε?? για παππουτσια τι στυλ θελεις κ χρωμμα? ουτε εγω ειχα παρει ψηλα, διοτι ημουν κ εγκυος.! αλλα χορεψα μια χαρα!! πολυυ ανετα!!! απο τα tods τα πηρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια κοιταξτε σελιδα που βρηκα με πολυωραια φορεματα

http://www.desiree.gr/E787CFF3.el.aspx

κανεις και παραγγελειες on-line.....

λεω να παρω αυτο...πως σας φαινεται?για τη βαφτιση?

http://www.desiree.gr/29B7EF3B.el.aspx

Ρανάκι μου πώς είστε??Ωραίο το φόρεμα αν και εγώ θα προτιμούσα κάτι χρωματιστό..Μην το φοβάσαι πάντως το χρώμα μπορείς να το συνδυάσεις..Δεν είναι ανάγκη να είναι υπερβολικά έντονο.Κάτι σε παστέλ αποχρώσεις ίσως.

Το θέμα ιδανικό για την πριγκιπέσα μας..έχεις καιρό βέβαια.

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...