Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχα

εχω πεθανει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:-P

Χαχαχαχα χαχαχαχα σε φαντάζομαι :tongue:

Κατά τα αλά η πέμπτη είναι μια καλή μέρα χιχι:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα αναστασακι μου.πολύ γέλιΑ η φωτο Ε.χαχαχαχα

Σας γράφω από τι κινητό..κοιμησΑ τον μικρό τον πήγα στο κρεβάτι κ ξύπνησε τώρα τον ξανακουναω στο ριλαξ ..έχω κ να μαγειρέψω. .γιουβέτσι με κοτόπουλο ..ΝΣ απλώσω κ πληντυριο..

ναιιιιιιιι πολυ γελιο!!!!!!!!:D:D:D μμμ ωραιο φαγακι!!!! εγω εχω απο εχθες τουρλου κ απο την πεθερα γεμιστα!! μια χαρα!;);) απο ρουχα αστα!! εχω ενα σιδερο παλιιιι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που ειστε τσαχπινουλες μου?:lol:

Εδωωω:D

Έβαλα τον μεγάλο για ύπνο αλά ακόμα να κοιμηθεί .ο μικρούλης κοιμάται από της 2..

Το φαγάκι μου έγινε πολύ νόστιμο..το έκανα με κοφτό μακαρονακι..

Τώρα τρώω caprice :tongue:

Εσύ τι κανείς ρανιουκο μου,το μπιζουδάκι κοιμάται ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιι πολυ γελιο!!!!!!!!:D:D:D μμμ ωραιο φαγακι!!!! εγω εχω απο εχθες τουρλου κ απο την πεθερα γεμιστα!! μια χαρα!;);) απο ρουχα αστα!! εχω ενα σιδερο παλιιιι!!

Μ'αρέσει πολύ το τουρλού.

Αύριο έχω πάλι να βάλω ένα πληντυριο κ θα μαζευτεί πάλι σίδερο..άσε το πως γεμίζει αυτός ο κάδος.παλιά πριν τα μωρά προσπαθούσα να μαζέψω ρούχα θυμάμαι μου άρεσε να αλλάζω πολύ συχνά τις πετσέτες μπάνιου προσώπου κ γενικά έτσι έκανα με όλα τώρα χαμός.. Άντε να καλοκαιριάζει να μην φοράνε τόσα πολα ρούχα:o

Ξύπνησε ο μικρός κ ο μεγάλος ακόμα να κοιμηθεί..αυτό την Παειι η χαλάρωση..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εδωωω:D

Έβαλα τον μεγάλο για ύπνο αλά ακόμα να κοιμηθεί .ο μικρούλης κοιμάται από της 2..

Το φαγάκι μου έγινε πολύ νόστιμο..το έκανα με κοφτό μακαρονακι..

Τώρα τρώω caprice :tongue:

Εσύ τι κανείς ρανιουκο μου,το μπιζουδάκι κοιμάται ?

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ...τα αγαπημενα μουουυουουουουου...θελω κι εγωωωωωωωωωωωωω

θελω επισης μια βαφλα γεματη σοκολατααααααααααααα

τελικα ισχυει αυτο που λενε....οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο...χαχαχαχαχχα...εχω παθει εθισμοοοοοοο...

η κακομοιρα εχει γινει μπαλιτσα απο το μαζεμα...εχει παλι κολικους...την ταραξαν@!!!!!:-(κοιμαται τωρα...αλλα ξυπναει ανα 15λεπτο απο πονακια

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τζαααααααααααααα τωρα καθησαμε κ ξανα τρωμε!! ουφφφ συμαζευω τα πολυ χειμωνιατικα κ εχω τετοιες δουλειες!! θελω να κατεβω λιγο να παρουμε αερα! θα δω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς δόξα το Θεό πολύ καλά! Δενπολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί έπιασα το σπίτι και κάνω δουλίτσες! Βέβαια για το Πάσχα θα φέρω τη γυναίκα που μου καθαρίζει και θα τα κάνει οοοοοοοοοολα!!!!! Ουφφφφφφφ 9 μέρες μείνανε να σαραντίσουμε! Σαν φαντάρος τις μετράω πια!!! Βέβαια σήμερα βγήκα στα μαγαζιά και ψώνισα τα κουμπαρούλια μου! Το ευχαριστήθηκα είχε και ζεστούλα! Τον μπέμπη τον άφησα στη μαμά μου και ο γλυκούλης μου ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι! Εσείς τι κάνετε; Τα γλυκούλικα μωράκια σας; Να μου τα φιλήσετε τα μπεμπουδάκια! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

κοριτσακια κοιταξτε σελιδα που βρηκα με πολυωραια φορεματα

http://www.desiree.gr/E787CFF3.el.aspx

κανεις και παραγγελειες on-line.....

λεω να παρω αυτο...πως σας φαινεται?για τη βαφτιση?

http://www.desiree.gr/29B7EF3B.el.aspx

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια κοιταξτε σελιδα που βρηκα με πολυωραια φορεματα

http://www.desiree.gr/E787CFF3.el.aspx

κανεις και παραγγελειες on-line.....

λεω να παρω αυτο...πως σας φαινεται?για τη βαφτιση?

http://www.desiree.gr/29B7EF3B.el.aspx

πολύ ωραιο το φορεμα ρανιουκο! κ πολύ σεξυ!!!!;);)

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς δόξα το Θεό πολύ καλά! Δενπολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί έπιασα το σπίτι και κάνω δουλίτσες! Βέβαια για το Πάσχα θα φέρω τη γυναίκα που μου καθαρίζει και θα τα κάνει οοοοοοοοοολα!!!!! Ουφφφφφφφ 9 μέρες μείνανε να σαραντίσουμε! Σαν φαντάρος τις μετράω πια!!! Βέβαια σήμερα βγήκα στα μαγαζιά και ψώνισα τα κουμπαρούλια μου! Το ευχαριστήθηκα είχε και ζεστούλα! Τον μπέμπη τον άφησα στη μαμά μου και ο γλυκούλης μου ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι! Εσείς τι κάνετε; Τα γλυκούλικα μωράκια σας; Να μου τα φιλήσετε τα μπεμπουδάκια! Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Ιωαννακι τιποτα δεν εμεινε!! πήγες κ βολτιτσα ε? τελεια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!τι κανετε?δυστυχως δεν σας διαβασα κ ουτε προλαβαινω να το κανω,,,μπηκα ισα ισα για μια καλημερα κ να σας πω οτι ειμαστε καλα!βγαινουμε με την μικρη κ το πρωι κ το απογευμα προσπαθω να την συνηθησω και στον μεσημεριανο υπνο να το τραβαμε λιγο το βραδυκαι ξαπλωνω μαζι της το μεσημερι 2 ωρες γιατι μονη της μου ξυπναει κ μετα ειναι μεσα στην γκρινια ενω αν κοιμηθει ειναι πολυ χαρουμενη!δουλευει κ ο μπαμπας μας ολη την μερα κ θελω να του την κατεβαζω να την βλεπει γιατι αλλιως μου στεναχωριεται,,,μετα εχω την γυμναστικη τις δουλειες τα μπανια..ουφ!λεπτο δεν μενει !λιγο στο φεισ προλαβαινω να μπαινω !ρινχ κ ματιες εδω να δω τα νεα σας!ειδα κτι ωραια φορεματα για τις βαφτισεις σας!!Αναστασακι Λενακι κ Ρανακι πολυ ωραια ειναι!αντε με το καλο!!!!παω για γυμναστικουλα τωρα!σας αγαπωωωωωω!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!τι κανετε?δυστυχως δεν σας διαβασα κ ουτε προλαβαινω να το κανω,,,μπηκα ισα ισα για μια καλημερα κ να σας πω οτι ειμαστε καλα!βγαινουμε με την μικρη κ το πρωι κ το απογευμα προσπαθω να την συνηθησω και στον μεσημεριανο υπνο να το τραβαμε λιγο το βραδυκαι ξαπλωνω μαζι της το μεσημερι 2 ωρες γιατι μονη της μου ξυπναει κ μετα ειναι μεσα στην γκρινια ενω αν κοιμηθει ειναι πολυ χαρουμενη!δουλευει κ ο μπαμπας μας ολη την μερα κ θελω να του την κατεβαζω να την βλεπει γιατι αλλιως μου στεναχωριεται,,,μετα εχω την γυμναστικη τις δουλειες τα μπανια..ουφ!λεπτο δεν μενει !λιγο στο φεισ προλαβαινω να μπαινω !ρινχ κ ματιες εδω να δω τα νεα σας!ειδα κτι ωραια φορεματα για τις βαφτισεις σας!!Αναστασακι Λενακι κ Ρανακι πολυ ωραια ειναι!αντε με το καλο!!!!παω για γυμναστικουλα τωρα!σας αγαπωωωωωω!!!

καλημερα φιλεναδα!! πολυ χαιρομαι που περνατε καλα με το χριστινακι!!!!!!:P:p:p φιλακιαααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...