Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σαν θεμα θελω να κανω τον πριγκιπα!:P

prince3.jpg

λενιω μουουουου....ποσο μου εχουν λειψει οι κουβεντες μας στο φεις που λεγαμε για συμπτωματα κλπ κλπ κλπ....αχχχχχχχχχχχ.....

μακαρι αγαπουλα μου να κανετε εναν κοριτσαροοοοοοοοοοοοοοο γρηγορα....εγω θελω πολυ κι αλλο αλλα οχι ακομα!!!!!!να στρωσουν λιγο τα πραγματα με τις δουλειες και εχει ο θεος.....μπορει να κανω διδυμα και φτασω τα 3 παιδια που θελω....χαχαχαχαχαχα...εχουμε κληρονομικοτητα!!!!:D:tongue:

τελειο θεμα της βαφτισης....κι εγω τετοιο σκεφτομαι λενιω μου ή νεραιδες....τον σεπτεμβρη λεμε εμεις......πολυ καλη η επιλογη της ξαδερφουλας σου...κι εμενα η αδερφουλα μου θα γινει νονα και μαλλον ενας φιλος του αντρουλη μου!!!!!θα δουμε....

σε φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...και......σ'αγαπω φυσικα....:tongue:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα δεν σας ειπα! εχθες πηγα ονοντιατρο για το δοντι που ειχε πριστει. μου ειπε πως εχει κανει αποστημα το απονευρομενο (κ κλεισμενο με καπακι) κ οτι δεν ειχε γινει καλη απονευρωση.. με ειπε να παω σε μια που ειναι ειδικη στις απονευρωσεις κ να μου πει αν μπορει να κανει κατι. αλλιως εγχειρηση...

το θεμα μου ειναι τι θα κανω με τον θηλασμο!:cry::?

αναστασακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....τι κανετε?κι εσεις βολτουλα?δηλ το καλοκαιρι θα χαθουμε τελειως εεε????χιχχιχι

αχχχχ αυτα τα δοντιααααααα.....θυμαστε τι ειχα παθει ενα μηνα πριν το γαμο ετσι??????χιχχιχι....

αν βγαλεις με το θηλαστρο και του δινεις?ή μολις τελειωσει ο θηλασμος?αλλα αν ειναι αποστημα θα αρχισει να ποναει εεε????φφφφφφφ...παλιοδοντιαααα!!!!!!περαστικουλιααααα:-P

Αναστασάκι βάπτιση κι εσύ ε?Με το καλό λοιπόν...έχει πάρα πολλές ιδέες γενικά..Βρήκα τόσο πολλά και διαφορετικά στυλ που δεν ήξερα τι να αποφασίσω..Αν και για αγοράκι δεν πιστεύω να σε δυσκολέψει η βάπτιση όσο η δικιά σου ετοιμασία..Το φόρεμα πολύ όμορφο,αλλά όντως αν έχεις μαυρίσει θα είναι σούπερρρρ

κατιουλα μου τρεχεις με ο γαμο και τη βαπτιση εεε???

αχχχ αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....:-P

τι θεμα σκεφτεσαι?στειλε τιποτα να δουμε....μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Βαριεμαι αφανταστα να κανω δουλειες....εβαλα ενα πλυντηριο, μολις τελειωσει θα το απλωσω και θα εχει ξυπνησει και ο μπεμπης μεχρι τοτε...θα τον ετοιμασω και θα παμε βολτιτσα να αλλαξουμε και ενα ρουχαλακι που μας φερανε...εχει τελεια μερα οποτε θα το εκμεταλλευτουμε!!!!

Παω να βαλω και αποστειρωση...αντε να περασει ο καιρος να σταματησει η αποστειρωση γιατι εχω κουραστει....και λεω παλι καλα που μονο 3μιση μηνες θα ειναι ολη κι ολη η αποστειρωση που κανω, καποιες αλλες μαμαδες που δεν θηλασαν και αποστειρωνουν 6 μηνες ολοκληρους τι να πουν? Μωρε καλα να ειμαστε...αϊ σιχτιρ κατι φορες με κατι θεματα που ασχολουμαι...:confused:

τρελοκομειο μου τι κανεις?

πραγματικα δεν εχω λογια γι'αυτο το συμβαν....αχ αυτη η μανα!!!!:-(

εσεις καλα μου ειστε?(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

κοριτσια μου δεν γινεται να το αφησω γιατι ποναει κ ειμαι τυχερη μου ειπε που δεν εχει κανει και συριγγειο!!:( θα το παλεψω με το θηλαστρο μαλλον γιατι δεν μπορω να το σερνω μαζι μου το μωρο στο ιατρειο!! :rolleyes:

ρανιακι σουρτουκα μας βγηκε η μπιζουδενια!!!χεχεχεχε

λενακι μου ωραιο το θεμα που σκευτηκες!! εγω ακομα δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου!! απλα το χρωμμα θα μου αρεσε να εχει γαλαζιο και κοκκινο!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε? Τι κανουν τα γλυκα μπεμπακια/παιδακια σας?????

Ο μπεμπακος κοιμαται και γω σε λιγο θα ετοιμαστω μεχρι να ξυπνησει να τον ετοιμασω κι αυτον για να παμε βολτιτσα...εχει φοβερη λιακαδα παλι!

Λενιω χθες με πηρε η συνυφαδα μου τηλ. να βαλω τον αλφα να δω τις ιδεες για την βαφτιση αγοριου! Τι καταπληκτικα πραγματα κανει αυτη καλε???? Μονο που πρεπει να πιανουν τα χερια σου γιατι αν δεν πιανουν θα πρεπει να ξεκινησεις κανα μηνα πριν να φτιαχνεις εαν εχεις πολλα ατομα βεβαια...πηρα καποιες ιδεες χθες η αληθεια ειναι....αντε με το καλο οι βαφτισεις μας!!!!!

Αναστασακι μου τι κανετε?????? Τελικα ειναι τοσο σοβαρο το θεμα με το δοντι ε? Μην το αφησεις γιατι δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα....οσο για τον θηλασμο θα σου προτινα να βγαζεις με το θηλαστρο μετα απο καθε θηλασμο και αφου εχει χορτασει ο μπεμπης και να το βαζεις ή στο ψυγειο ή στην καταψυξη! Τωρα σιγουρα θα παρεις και αντιβιωση ετσι δεν ειναι? Να σου βρει ο οδοντιατρος μια που να ειναι συμβατη με τον θηλασμο και δεν θα εχεις προβλημα! Αλλαξατε και ημερομηνια για την βαφτιση ειδα ε? Μου αρεσει ο Ιουλιος για βαφτιση πολυ...αν ο αδερφος μου γυρνουσε πιο νωρις Ιουλιο θα την εκανα....αλλα και ο Αυγουστος μου αρεσει που προς το τελος δεν εχει και τοσο ζεστη. Τεσπα....με το καλο!!!!!!

Κατια καιρο εχω να σε πετυχω...Τι κανει η μπουμπου μας???? Ξεκινησατε κρεμουλα διαβασα ε? Αντε με το καλο και στα υπολοιπα! Στειλε ιδεες για βαφτιση αφου το εχεις ψαξει πολυ καλε να ενημερωθουμε κι μεις....φιλια στην μικρη σου!

Ρανια μουυυυυυυ....που εισαι μαρη συμπεθερα?????Τι κανει η νυφουλα μου?

Δεν βαζετε κ@λο κατω ε??? Καλα κανετε...ετσι να βγαινετε εξω να παιρνετε καθαρο αερα!!!!!

Παω να ετοιμαστω γιατι θα ξυπνησει.....φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα....οταν γυρισουμε με το καλο θα ξαναμπω!!!!!!!

Bye!!!!!

Καλημερα τσουπρες μου τι κανετε? Τι κανουν τα γλυκα μπεμπακια/παιδακια σας?????

Ο μπεμπακος κοιμαται και γω σε λιγο θα ετοιμαστω μεχρι να ξυπνησει να τον ετοιμασω κι αυτον για να παμε βολτιτσα...εχει φοβερη λιακαδα παλι!

Λενιω χθες με πηρε η συνυφαδα μου τηλ. να βαλω τον αλφα να δω τις ιδεες για την βαφτιση αγοριου! Τι καταπληκτικα πραγματα κανει αυτη καλε???? Μονο που πρεπει να πιανουν τα χερια σου γιατι αν δεν πιανουν θα πρεπει να ξεκινησεις κανα μηνα πριν να φτιαχνεις εαν εχεις πολλα ατομα βεβαια...πηρα καποιες ιδεες χθες η αληθεια ειναι....αντε με το καλο οι βαφτισεις μας!!!!!

Αναστασακι μου τι κανετε?????? Τελικα ειναι τοσο σοβαρο το θεμα με το δοντι ε? Μην το αφησεις γιατι δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα....οσο για τον θηλασμο θα σου προτινα να βγαζεις με το θηλαστρο μετα απο καθε θηλασμο και αφου εχει χορτασει ο μπεμπης και να το βαζεις ή στο ψυγειο ή στην καταψυξη! Τωρα σιγουρα θα παρεις και αντιβιωση ετσι δεν ειναι? Να σου βρει ο οδοντιατρος μια που να ειναι συμβατη με τον θηλασμο και δεν θα εχεις προβλημα! Αλλαξατε και ημερομηνια για την βαφτιση ειδα ε? Μου αρεσει ο Ιουλιος για βαφτιση πολυ...αν ο αδερφος μου γυρνουσε πιο νωρις Ιουλιο θα την εκανα....αλλα και ο Αυγουστος μου αρεσει που προς το τελος δεν εχει και τοσο ζεστη. Τεσπα....με το καλο!!!!!!

Κατια καιρο εχω να σε πετυχω...Τι κανει η μπουμπου μας???? Ξεκινησατε κρεμουλα διαβασα ε? Αντε με το καλο και στα υπολοιπα! Στειλε ιδεες για βαφτιση αφου το εχεις ψαξει πολυ καλε να ενημερωθουμε κι μεις....φιλια στην μικρη σου!

Ρανια μουυυυυυυ....που εισαι μαρη συμπεθερα?????Τι κανει η νυφουλα μου?

Δεν βαζετε κ@λο κατω ε??? Καλα κανετε...ετσι να βγαινετε εξω να παιρνετε καθαρο αερα!!!!!

Παω να ετοιμαστω γιατι θα ξυπνησει.....φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα....οταν γυρισουμε με το καλο θα ξαναμπω!!!!!!!

Bye!!!!!

bonjourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ματινακι μου...καλη βολτιτσα!!!!!!:-P

καλημερουδιαααααααααααααα......τι κανετε?

εγω κοιμηθηκα λγο σημερα....

αλλα ρε κοριτσια τι θα γινει μ'αυτους τους κολικους?αμαν πια....το παιδακι μου ποσο παιδευεται?????μου χει δωσει ο γιατρος ενα σιροπακι αλλα θα του τηλ μπας και υπαρχει κατι αλλο πιο δραστικο....φφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!

καλημερουδιααααααα σαςςςςςςςςςςςς!

σημερα εχω πολα κεφιαααααααα:D:D

σας το αφιερωνωωωωωωωω!ακουστε το δυνατααα!εμεις αυτο ακουμε τωρα!ο μικρουλης ακουει κ ο μεγαλος μα χωρευει κ τραγουδαει\βασικα αυτος μου ζητησενα το βαλουμε..του αρεσει πολυυυ!:P:p

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ γω σαγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!κ μενα μου εχουν λειιψει οι συζητησεις μαςςςςςςςς!τα θυμαμαιιιιιιιιιι!

ευχαρηστω για την ευχηηηηηηηηη!

τελειο δνε ειναι το θεμα !

korona.jpgτο μπιζουδακι μας θα ειναι μια πριγκιπισσα!:P

οριστε κ το στεμμα της~;);)

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλα αυτη η μπαροου πως την λενε στη μενεγακη φτιαχνει απιστευτα πραγματα~κ γω απο κει πηρα ιδεες χθες@τελεια δεν ειναιιιιιιιι!καλα ο μικρος μου εχει ζωηρεψει πολυμε το ζορι γγραφω!ολα τα πιανει!

βγηκατε βολτιτσα..τι κααλα!κ μεις σημερα αν γυρησει νωρης ο αντρας μου απο κατι δουλειτσες που εχει θ παμε μαι βολτα στ ο παρκο!

αχ γελαω μονη μου ο μικρος εχει ενθουσιαστει με το πληκτρολογιο κ παταει οτι βρει!χαιρεται το γιαυρι μου:tongue:

Αναστασακι μου οσο δεν μου αρεζε το γαλαζιο για αγορακια τωρα μαρεσει πολυ!γαλαζιο κοκκινο ε!μμμ πολυ καλοοοοοο ! ;)

Γιωτακι μου τι κανειςςςςς?Σε πεθυμησα!ολα καλα?γιαυτο που λες δεν ξερω σιγουρα αλα νομιζω πως δεν θα υπαρξει προβλημα!;)

αα δεν σας ειπαααααααα συμφωνα με ερευνες η πεμπτη ειναι η καλυτερη μερα για σεχ χαχαχαχχαχαχ το πρωι το ακουσα~:oops:

σας ενημερωνω!χαχαχαχαχ αν εχετε τιποτα στο νου σας!βασικα αν θυμαστε ακομα τι ειναι αυτο!χαχχαχαχαχαχ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα σαςςςςςςςςςςςς!

σημερα εχω πολα κεφιαααααααα:D:D

σας το αφιερωνωωωωωωωω!ακουστε το δυνατααα!εμεις αυτο ακουμε τωρα!ο μικρουλης ακουει κ ο μεγαλος μα χωρευει κ τραγουδαει\βασικα αυτος μου ζητησενα το βαλουμε..του αρεσει πολυυυ!:P:p

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ γω σαγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!κ μενα μου εχουν λειιψει οι συζητησεις μαςςςςςςςς!τα θυμαμαιιιιιιιιιι!

ευχαρηστω για την ευχηηηηηηηηη!

τελειο δνε ειναι το θεμα !

korona.jpgτο μπιζουδακι μας θα ειναι μια πριγκιπισσα!:P

οριστε κ το στεμμα της~;);)

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλα αυτη η μπαροου πως την λενε στη μενεγακη φτιαχνει απιστευτα πραγματα~κ γω απο κει πηρα ιδεες χθες@τελεια δεν ειναιιιιιιιι!καλα ο μικρος μου εχει ζωηρεψει πολυμε το ζορι γγραφω!ολα τα πιανει!

βγηκατε βολτιτσα..τι κααλα!κ μεις σημερα αν γυρησει νωρης ο αντρας μου απο κατι δουλειτσες που εχει θ παμε μαι βολτα στ ο παρκο!

αχ γελαω μονη μου ο μικρος εχει ενθουσιαστει με το πληκτρολογιο κ παταει οτι βρει!χαιρεται το γιαυρι μου:tongue:

Αναστασακι μου σοσ δεν μου αρεζε το γαλαζιο για αγορακια τωρα μαρεσει πολυ!γαλαζιο κοκκινο ε!μμμ πολυ καλοοοοοο ! ;)

Γιωτακι μου τι κανειςςςςς?Σε πεθυμησα!ολα καλα?γιαυτο που λες δεν ξερω σιγουρα αλα νομιζω πως δεν θα υπαρξει προβλημα!;)

αα δεν σας ειπαααααααα συμφωνα με ερευνες η πεμπτη ειναι η καλυτερη μερα για σεχ χαχαχαχχαχαχ το πρωι το ακουσα~:oops:

σας ενημερωνω!χαχαχαχαχ αν εχετε τιποτα στο νου σας!βασικα αν θυμαστε ακομα τι ειναι αυτο!χαχχαχαχαχαχ!:tongue:

χαχαχαχαχα.....εχω σκασει στα γελια...

εγω δεν θυμαμαι τι ειναι αυτο ρε παιδια.....τι θα γινει ομως?

μηπως να παρουμε σβαρνα τα ξενοδοχεια?

χαχαχαχαχα.....εχω σκασει στα γελια...

εγω δεν θυμαμαι τι ειναι αυτο ρε παιδια.....τι θα γινει ομως?

μηπως να παρουμε σβαρνα τα ξενοδοχεια?

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!

με μαυρη καμπαρντινα κ μαυρα γυαλια!χαχαχχαχαχχαχαχαχ

μην μπερδευτεις κ παρεις καμια πανα μαζι!χαχαχα :tongue::tongue:

6.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!

με μαυρη καμπαρντινα κ μαυρα γυαλια!χαχαχχαχαχχαχαχαχ

μην μπερδευτεις κ παρεις καμια πανα μαζι!χαχαχα :tongue::tongue:

6.jpg

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχα

εχω πεθανει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:-P

καλημερα!!!!!!!!!1 χαχαχαχαχχα λενακι γελασα πολυ με την φωτο που εβαλες!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: ρανιακι λες να παρουμε σβαρνα τα ξενοδοχεια?????

ματινακι μου αντιβιωση συμβατη ειναι κ η amoxil και η augmentin οποτε οκ. απλα μετα το θηλασμο δεν νομιζω να υπαρχει γαλα να βγαλω!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέραααα αναστασακι μου.πολύ γέλιΑ η φωτο Ε.χαχαχαχα

Σας γράφω από τι κινητό..κοιμησΑ τον μικρό τον πήγα στο κρεβάτι κ ξύπνησε τώρα τον ξανακουναω στο ριλαξ ..έχω κ να μαγειρέψω. .γιουβέτσι με κοτόπουλο ..ΝΣ απλώσω κ πληντυριο..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...