Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα πολύ όμορφο είναι..πολύ ρομαντικο;)

Κ γω είμαι του λευκού..στον μεγάλο μου έβαλα λευκό :D

με μια πλεξουδα το φανταζομαι:rolleyes: αν παρω αυτο τελικα! κ εμενα μου αρεσει το λευκο αν κ δε θα εχω παλι μαυρισμα! περυσι παντρευτηκα 9/7 κ φετος 8/7 η βαπτιση πρωτα ο θεος!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααα!

χαθηκααααα!

τι κανετεεεεε?Σας διαβζα καθημερινα απο το κινητο αλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω\!:rolleyes:

να σας πω κ τα δικα μου!τελικα η ξαδερφη μου θα βαφτισει το μωρο!πολυ χαρηκα !εχει ξετρελαθει με την ιδεα αυτη!το ηθελε πολυ απλα εγω δισταζα να της το προτεινω λογω οικονομικων !ειναι κ μικροτερη μου αλα ειναι τοσο ζεστη κ γλυκεια!θα ειναι πολυ καλη νονα!;)

ο μικρουλης μου οσο παει ολο κ ζωηρευει!με το ζορι φοραμε την πανα μας!με το που τον ξαπλωνω αρχιζεικ γυρναει απο δω κ απο κει μεχρι που βρισκεται μπρουμυτα:tongue:χαχα εχει τοση πλακα!αφηστε που οτι βρει γρυω του αμεσως το βαζει στο στομα!σε δευτερολεπτα δεν τον προλαβαινεις τα πιανει ολα κ στο στομα!κατα τα αλαλ ειναι πολυ καλο μωρακι ησυχουλης αν δεν τον ενοχλει κατι δεν γκρινιαζει καθολου!ολο χαχανιζει!δεν θελει κ πολυ!

α κ το αλο προτιμαμε μονο ξανθιες!αχχαχαχαχα!οποτε να ξερετ θελω ξανθια νυφη!χιχιχιχ!καλε με το που του μιλαει καπια μελαχροινη οπως η πεθερα μου κλαιει!εν αν τον πλησιασει καπια ξανθια σκαει χαμογελο!χαχαχαχαχ!

επεισης το αλο ειναι οτι βλπεω οτι ο μεγαλος μου βγαζει λιγη ζηλεια!εδω κ μερες ξυπναει τα βραδυα κ θελει να ερθει στο δικο μου κρεβατι!μου λεει θελω μαζι σας μαμα!νομιζα πως φοβαται αλα βλεπω οτι ειναι πιο πολυ ζηλεια!τωρα τελευταια αρχισε να μουτ ο δειχνει!δεν το περιμενα!αν μιλαω στον μικρουλη ερχεται κ κολαει πανω μου κ μου τραβαει την προσοχη!με τον μικρο ειναι πολυ τρυφερος~δεν εχει αλλαξει κατι//αντιθετως τον αγαπαει πολυ/τελικα μου την εβγαλε τη ζηλεια καθυστεριμενα!οχι σε υπερβολικο σταδιο αλα αυτα τα ψιλα!απλα το θεμα ειναι οτι εδω κ 3 μεερες με ξενυχταει αυτος αντι για το μωρο~ξυπναει κ δεν ξανακοιμαται αν δεν ξαπλωσω μαζι του η δνε ερθει στο κρεβατι μας!χθες που λεετε με παρακαλουσε τοσοοοο πολυυυυ να κοιμηθει μαζι μας..κατι ναζια κατι λογακια θεουλη μου!δεν αντεξα κοριτσια οτν πηρα!τον λυπηθηκα!ουφφ ..

αυατ σας ζαλισα πρωι πρωι!

α την βαφτιση κ μεις μαλον αυγουστο θα την κανουμε γιατι οι γονεις της ξαδερφης μου εχουν φυγει Γερμανια κ θα ερθουν το καλοκαιρι ειδικα για την βαφτιση!εχουν ξετρελαθει ολοι κ με κανει πολυ χαρουμενη αυτο!

επισης για πιο οικονομικα σκεφτηκα να διοργανωσω πολα πραγματα παο μονη μου!οπως τις πρσκλσηεις να το ψαξω κ να τις εκτυπωσω μονη μου..τα γλυκισματα που θα κερασουμε στην εκκλησια εχω δυο συνταγες γι απροφιτερολ θα παρω κ ειδικα κυπελακια κ θα μο βγει πιο φθηνα@γενικα οτ μυαλο ου ειναι ολο σκεψεις πως να εξοικονομισουμε καπια πραγματα..αφηστε που μαρεσει πολυ η ιδεα να τα φτιαξω μονη μου!κ στον μεγαλο μου εγω ειχα στολισει την μουσικη ταβρενα!ειχα κανει κατι ωραια λουλουδια απο χρωματιστες χαρτοπετσετες κ εδειχνε πολυ ομοροφ το τραπζει..θα βρω φωτο κ θα σα ςβαλω να δειτε!αν κανουμε τραπεζι θα το κανω !αν κανουμε:rolleyes:

εγω εχω εναν πονολαιμο απο χθες κ βουλωσαν κ ατα αυτια μου!ελεος δηλαδη!δεν θα αντεξψ να το ξαναπερασω !ηταν ενα μαρτυριο!

αυτααααααααααα!πειτε μου σας ζαλισα ε!χιχιχιιχιχι~τοσες μερες ειχα να μπω κ μαζευτικαν πολα!:(

Ελενάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου :P :p Με το καλό

Κι εγώ δίσταζα να προτείνω για νονό αλλά τελικά είχαμε πολλές προτάσεις..και εκεί που σκεφτόμουν μην τους φέρω σε δύσκολη θέση,μπήκα εγώ τελικά στο δίλημμα..:-D

Κι εγώ ήθελα να τα φτιάξω μόνη μου,αλλά είναι πάάάάρα πολλά(γιατί είναι και ο γάμος μαζί)..Χρόνο να έχεις μόνο και από ιδέες ότι χρειαστείς εδώ είμαστε..Το έχω ψάξει πολύ το θέμα βάπτιση..Και προσκλητήρια και μπομπονιέρες δεν ξέρω αν έχεις κάτι στον νου σου χειροποίητο..Θα σου στείλω μερικά..Τί θέμα θα έχει?

Το κίτρινο φόρεμα τέλειοοοο...Καταπληκτικό..Και το πράσινο μου άρεσε από την σελίδα

5oA2p2.png

ματινακι μου καλη βολτιτσα! καλα θα κανετε!! κ εγω σκευτομαι να κατεβουμε για λίγο περπατημα! εχω κ σιδερο κ μαγειρεμα! θα δούμε!!:rolleyes: μπορει να παμε σουπερ μαρκετ.. αχ κ εμενα μου αρεσει η εικονα να ταιζει ο αντρας μου το μωρο! βεβαια ετυχε κ εβγαλα , σπανια να αφησει γαλα στο ζιζι!!!:tongue: οσο για την αποστειρωση πολυ βουνο μου φαινεται!!

εξαφανιστηκα πριν αποτομα γιατι ειχα συζητηση στο τηλ με τον αντρα μου! τελικα λόγω δουλειας κ αλλων αιτιων αλλαξαμε ημ/νια για τη βαπτιση. εκλεισα κ την εκκλησια για τις 8 Ιουλιου στις 18.00! οποτε πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα τις ετοιμασίες:D

Αναστασάκι βάπτιση κι εσύ ε?Με το καλό λοιπόν...έχει πάρα πολλές ιδέες γενικά..Βρήκα τόσο πολλά και διαφορετικά στυλ που δεν ήξερα τι να αποφασίσω..Αν και για αγοράκι δεν πιστεύω να σε δυσκολέψει η βάπτιση όσο η δικιά σου ετοιμασία..Το φόρεμα πολύ όμορφο,αλλά όντως αν έχεις μαυρίσει θα είναι σούπερρρρ

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι βάπτιση κι εσύ ε?Με το καλό λοιπόν...έχει πάρα πολλές ιδέες γενικά..Βρήκα τόσο πολλά και διαφορετικά στυλ που δεν ήξερα τι να αποφασίσω..Αν και για αγοράκι δεν πιστεύω να σε δυσκολέψει η βάπτιση όσο η δικιά σου ετοιμασία..Το φόρεμα πολύ όμορφο,αλλά όντως αν έχεις μαυρίσει θα είναι σούπερρρρ

σε ευχαριστω κατια μου! τελικα κατεληξες σε νυφικο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με μια πλεξουδα το φανταζομαι:rolleyes: αν παρω αυτο τελικα! κ εμενα μου αρεσει το λευκο αν κ δε θα εχω παλι μαυρισμα! περυσι παντρευτηκα 9/7 κ φετος 8/7 η βαπτιση πρωτα ο θεος!:D

κ μενα μαρεσει πολυ εστω κ λιγο μαυρσμενη!;)

θα ταιριαξει πολυ η πλεξουδα η κανενα ανεμελο πιασιμο!σε ρομαντικο στυλ κ αυτο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελενάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου :P :p Με το καλό

Κι εγώ δίσταζα να προτείνω για νονό αλλά τελικά είχαμε πολλές προτάσεις..και εκεί που σκεφτόμουν μην τους φέρω σε δύσκολη θέση,μπήκα εγώ τελικά στο δίλημμα..:-D

Κι εγώ ήθελα να τα φτιάξω μόνη μου,αλλά είναι πάάάάρα πολλά(γιατί είναι και ο γάμος μαζί)..Χρόνο να έχεις μόνο και από ιδέες ότι χρειαστείς εδώ είμαστε..Το έχω ψάξει πολύ το θέμα βάπτιση..Και προσκλητήρια και μπομπονιέρες δεν ξέρω αν έχεις κάτι στον νου σου χειροποίητο..Θα σου στείλω μερικά..Τί θέμα θα έχει?

Το κίτρινο φόρεμα τέλειοοοο...Καταπληκτικό..Και το πράσινο μου άρεσε από την σελίδα

Κατια μου εισαι σε διλημα τωρα ε!το καλο ειναι οτι τουλαχιστον υπαρχουν προτασεις!να διλαεξεις αυτον που πιστευεις οτι θα ειναι πιο κοντα στο παιδακι σου κ θα γινει καλη-ος νονα-ος! κ δεν μηλαω απο θεμα δωρων κ οικονομικου αλα να ειναι πιο κοντα στο παιδι!;)

το κοριτσακι σου οως ειναι?εσυ ολα καλα?

τωρα ξεκηνησα να ψαχνομαι με προσκλησεις κ γενικα οτι μπορω να κανω μονη μου για την βαφτιση..ειμαι ενθουσιασμενη..μακρι να μπορεσω να τα κανω ολα αυτα που σκεφτομαι!φυσικα κ θα χρειαστω κ θα χαρω να ακουσω τις ιδεες σου!

σαν θεμα δεν εχω επιλεξει ακομα αν κ σκεφτομαι να μεινω σε ενα ουδετερο χρωμα ανοιχτο γαλαζιο με λευκο κ να το κανω σαν θεμα αυτο ..δηλαδη προσκλησεις μπαλονια κορδελες να εχουν αυτα τα χρωματα!ειδα τωρα κσ τη μενεγακη κ μου αρεσε πολυ!

http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%92%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7---28-03-2012.aspx

να εδω δειτε!θελω λιγο χρονο παραπανω κ δνε τα καταφερνω εκει που παω να βρω κατι η ο μικρος θα ξυπνησει η θα εχω κατι να κανω!δεν εχω κατσει ακομα με την ησυχια μου να ασχοληθω!;)

για τι ςπροσκλησεις εψαχνα καπια προγραμματα στο ιντερνετ για να μπορεσω νατις κανω ομορφες αβ κ απλες τις θελω!

αχ ανυπομονω να μπ στα βαθιαααα!:tongue:

οσο για το κιτρινο φορεμααα μου αρεσε τοσο πολυυυυυυ~δεν ξερω φυσικα να θα μου πηγαινε αλα αν βγω στην αγορα πιο αργοτερα θα ψαξω κατι παρομοιο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αααα δεν σας ειπα! εχθες πηγα ονοντιατρο για το δοντι που ειχε πριστει. μου ειπε πως εχει κανει αποστημα το απονευρομενο (κ κλεισμενο με καπακι) κ οτι δεν ειχε γινει καλη απονευρωση.. με ειπε να παω σε μια που ειναι ειδικη στις απονευρωσεις κ να μου πει αν μπορει να κανει κατι. αλλιως εγχειρηση...

το θεμα μου ειναι τι θα κανω με τον θηλασμο!:cry::?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αααα δεν σας ειπα! εχθες πηγα ονοντιατρο για το δοντι που ειχε πριστει. μου ειπε πως εχει κανει αποστημα το απονευρομενο (κ κλεισμενο με καπακι) κ οτι δεν ειχε γινει καλη απονευρωση.. με ειπε να παω σε μια που ειναι ειδικη στις απονευρωσεις κ να μου πει αν μπορει να κανει κατι. αλλιως εγχειρηση...

το θεμα μου ειναι τι θα κανω με τον θηλασμο!:cry::?

Αναστασακι μουυυυ σοβαρααα!πωπωωω~τοσο ασχημα ειναι!μακαρι να μπορεσει νακανει κατι!δεν μπορει θα υπαρχει λυση!ελπιζω να μην ειναι η ενχγειρηση!:cry:

δεν γινεται να το αφησεις με το που τελειωσεις τον θηλασμο?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μουυυυ σοβαρααα!πωπωωω~τοσο ασχημα ειναι!μακαρι να μπορεσει νακανει κατι!δεν μπορει θα υπαρχει λυση!ελπιζω να μην ειναι η ενχγειρηση!:cry:

δεν γινεται να το αφησεις με το που τελειωσεις τον θηλασμο?:confused:

γεια σας κοριτσακια μου!

ευχαριστω για τα περαστηκα, μονο 3 ωρες κρατησε ο πυρετος και απο τοτε απυρετη, μια χαρα, λεει η γιατρος μηπως βγαζει δοντακι, θα δειξει!

αναστασακι μου ευχομαι το καλυτερο! ελπιζω να μην πονεσεις κ μηπως να το αφηνες για μετα τον θηλασμο?

ειμαι στην δουλεια κ δεν μπορω να γραψω πολλα!

λενακι ωραιο το γλυκακι!

να ρωτησω μηπως ξερετε, εχω βαπτησει την κορη της κολλητης μου κ μου ειπε η κολλητη αν δεν βρουμε νονο-νονα να μου το βαπτησει εκεινη! γινεται????????

σας φιλω γλυκα κ σας σκεφτομαι!

φιλακια στα μωρακια σας!!!

αγαπουλες μουουουου....τι κανετε????

εμεις παλι ποπο δε βαλαμε κατω...πηγαμε στη μαμα μου και πριν λιγο γυρισαμε!!!!πολυ ωραια τα περασαμεεεε!!!!

εσεις ειχατε καλη μερα?παω να σας διαβασω....εχω και το μπιζουδακι αγκαλια...μου χει κοψει το χερι!!!!χαχαχα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσακια μου!

ευχαριστω για τα περαστηκα, μονο 3 ωρες κρατησε ο πυρετος και απο τοτε απυρετη, μια χαρα, λεει η γιατρος μηπως βγαζει δοντακι, θα δειξει!

αναστασακι μου ευχομαι το καλυτερο! ελπιζω να μην πονεσεις κ μηπως να το αφηνες για μετα τον θηλασμο?

ειμαι στην δουλεια κ δεν μπορω να γραψω πολλα!

λενακι ωραιο το γλυκακι!

να ρωτησω μηπως ξερετε, εχω βαπτησει την κορη της κολλητης μου κ μου ειπε η κολλητη αν δεν βρουμε νονο-νονα να μου το βαπτησει εκεινη! γινεται????????

σας φιλω γλυκα κ σας σκεφτομαι!

φιλακια στα μωρακια σας!!!

δοντακι το ουρανιακι μας?????αχ αγαπουλα μου...υποφερουν μωρε τα αγαπακια μας...κι εμενα γιωτακι ξεκινησε η διαδικασια....εχουν πρηστει τα ουλα της πολυ,βγαζει σαλια,τρωει χερια και της δινω λιγο ντεπονακι οταν γκρινιαζει πολυ!!!!!

με τη δουλεια λιγο καλυτερα?ευχομαι να ανταπεξελθετε ευκολα κοριτσακι μου....εισαι καλυτερα ψυχολογικα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...