Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Μα καλά όλες το ίδιο σκεφτόμαστε; Κι εμείς κανονίσαμε βάφτιση του μπέμπη το τελευταίο 15νθήμερο του Ιουνίου! Μικρούλης να ξεμπερδεύουμε όλοι μας! Αφήστε που είναι και το οικονομικό στη μέση! Αργότερα δεν θα μπορούμε λόγω της αδερφής μου γιατί θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι το δοξασμένο πετρέλαιο!:mad::mad::mad: Ακριβώς ημερομηνία μετά το Πάσχα θα κλείσουμε να ετοιμαστεί και η νονά μας!:P:p:p:p Να προλάβω να χάσω τα κιλά μέχρι τότε! Μέχρι τώρα είμαι 15 κιλά κάτω! Άντε να δούμε τα υπόλοιπα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το καλό Ιωαννακι!!! ποτε περασε ο καιρος κ μιλαμε κ για βαπτισεις! πω πω!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτακι μου περαστικα σας~αχ μωρε η καημενουλα!αντε να φυγουν αυτες οι ιωσεις!να καλοκαιριασει πια!:(

Ιωαννακι μουυυυ με το καλο κ σεις να κανετε την βαπτιση!σιγα σιγα βαπτιζονται τα μωρακια μας!αχχ θελω κιαλοοοοο!θελω τοσο πολυ να ξαναζησω την εγκυμοσηνη!:(

Ματινακι μουυυ κ γω σε πεθυμησαααα!

θα τα δωσω τα φιλακιαα!κ συ να δωσειςπολα στο αντρακι σου!

κ μεις δεν θα καλεσουμε πολα ατομα!τα ρουχα κ γω πιστευω οτι ειναι ακριβα!θα το ψαξω ..πηρα μια ιδεα κ αν μου παει θα ακολουθησω αυτο το στυλ!:rolleyes:

Αναστασακι μου ωχ εμβολιο ε!ουφφ!κ μεις πρεπει απο βδομαδα να τον φωναξουμε τον γιατρο!

αχ δειτε εδωωω!τι ομορφοοοο κ συγκηνιτικοο!ειδικα στο τελος ακουστε το κλαμα!αχ κλαιωωω!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γιωτακι μου περαστικα σας~αχ μωρε η καημενουλα!αντε να φυγουν αυτες οι ιωσεις!να καλοκαιριασει πια!:(

Ιωαννακι μουυυυ με το καλο κ σεις να κανετε την βαπτιση!σιγα σιγα βαπτιζονται τα μωρακια μας!αχχ θελω κιαλοοοοο!θελω τοσο πολυ να ξαναζησω την εγκυμοσηνη!:(

Ματινακι μουυυ κ γω σε πεθυμησαααα!

θα τα δωσω τα φιλακιαα!κ συ να δωσειςπολα στο αντρακι σου!

κ μεις δεν θα καλεσουμε πολα ατομα!τα ρουχα κ γω πιστευω οτι ειναι ακριβα!θα το ψαξω ..πηρα μια ιδεα κ αν μου παει θα ακολουθησω αυτο το στυλ!:rolleyes:

Αναστασακι μου ωχ εμβολιο ε!ουφφ!κ μεις πρεπει απο βδομαδα να τον φωναξουμε τον γιατρο!

αχ δειτε εδωωω!τι ομορφοοοο κ συγκηνιτικοο!ειδικα στο τελος ακουστε το κλαμα!αχ κλαιωωω!:(

λενακι μου !!!!!!!!!! ανατριχιασα και κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να το ξαναζησω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου !!!!!!!!!! ανατριχιασα και κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να το ξαναζησω!!!!

αχ κ γω το ιδιο επαθα αναστασακι μου!κ γω θελω να το ξαναζησωωωωωω!:D:D

θελω ενα κοριτσακιιιιιιιιιιι!:P:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα..ξυπνήστε υπναρουδες μου :tongue:

Εγώ πίνω το καφεδάκι μου (ντεκαφεινε) κ έχω βάλει Ρεβίθια να βράζουν..οι φακές τις προαλες του είχαν φέρει αρκετά αέρια κ είχε λίγη γκρίνια..για να δούμε με τα Ρεβίθια.:(

Έξω πάλι φυσάει..χθες πάντως είχε κρύο..το Σαβ/ΚΟ λένε θα καλοκαιριάσει..23 βαθμούς θα κάνεΙ..μακάρι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε??????

Εμεις ξυπνησαμε ηπιαμε γαλατακι και τωρα τον εχω στο πορτ μπεμπε και παιζει...βεβαια οτι βρισκουμε το βαζουμε στο στομα λογω δοντιων...το χερι του το κανει μπουνια και το βαζει μετα μανιας στο στομα και ουρλιαζει ταυτοχρονα....απο την μια εχει πολυ γελιο αλλα απο την αλλη τον πονανε τα ουλα και σκεφτομαι οτι εγω γελαω αλλα αυτος υποφερει....

Γιωτουλα μου περαστικα στην μπουμπουδενια μας...εκανε πυρετο το μαναρακι μας μωλε? Κοκκινισαν τα μαγουλακια Παναγιτσα μου? Και ο μπεμπης οταν του καναμε το πρωτο εμβολιο που εφτασε μεχρι 37,5 ειχανε ροζισει τα μαγουλακια του....φανταζομαι στο 38 και...κατακοκκινα θα ειναι! Περαστικα και παλι αγαπη μου....δωσ'της πολλα ρουφηχτα φιλακια στα μαγουλακια!!!!!!

Εμεις χθες ειχαμε παει στους κουμπαρους μας και περασαμε πολυ ωραια εκτος απο μια στιγμη! Εγινα χαλια...βουρκωσαν τα ματια μου και ακομα δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου το τραγικο νεο που εμαθα....θυμαστε που σας ειχα πει καποια στιγμη οτι η γραμματεας του πρωτου μου γυναικολογου γεννησε προωρα απο εντονες συσπασεις περιπου στον 6ο μηνα? Ολα πηγαιναν καλα με το μωρο,βεβαια ειχε μεινει πανω απο 5 μηνες θερμοκιτιδα αλλα ειχε παρει τα γραμμαρια που επρεπε για να παει επιτελους σπιτι του...μια μερα πριν γεννησω ή μια μερα πριν βγουμε απο το νοσοκομειο, απο το σοκ δεν θυμαμαι καλα, δυστυχως πεθανε απο λοιμωξη...ολα ηταν καλα και θα πηγαινε σπιτι του και πεθανε απο λοιμωξη ρε σεις...οταν μου το ειπε η κουμπαρα μου παγωσα, στενοχωρηθηκα τοσο πολυ απο τον τοσο αδικο θανατο....ταλαιπωρηθηκε το μαναρακι τοσο πολυ για να ζησει και τσουπ η κωλολοιμωξη...δεν αντεξε! Οσο το σκεφτομαι και φερνω στο μυαλο μου την εικονα της μανας οταν της το ειπαν μου ερχεται τρελα...ουφ! Τιποτε αλλο δεν θελω παρα μονο υγεια για το παιδι μου ειλικρινα σας το λεω και οσο ειναι τα παιδια μας καλα θα ειμαστε κι εμεις...δεν υπαρχει τιποτα πολυτιμοτερο απο την υγεια!

Σας μαυρισα την ψυχη πρωι πρωι....χιλια συγνωμη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...και ειλικρινα εδω και καιρο εχω ασχοληθει τοσο με το οικονομικο προβλημα που διανυουμε ενω η ουσια βρισκεται αλλου...ας δοξαζουμε τον Θεο που μας δινει υγεια και ολα τα αλλα θα τα ξεπερασουμε!

Αυτα...παω να βαλω κανενα πλυντηριο και θα επιστρεψω οσο προλαβω να αναφερθω σε ολες σας....φιλακια!!!!

Καλημέραααα..ξυπνήστε υπναρουδες μου :tongue:

Εγώ πίνω το καφεδάκι μου (ντεκαφεινε) κ έχω βάλει Ρεβίθια να βράζουν..οι φακές τις προαλες του είχαν φέρει αρκετά αέρια κ είχε λίγη γκρίνια..για να δούμε με τα Ρεβίθια.:(

Έξω πάλι φυσάει..χθες πάντως είχε κρύο..το Σαβ/ΚΟ λένε θα καλοκαιριάσει..23 βαθμούς θα κάνεΙ..μακάρι..

Καλημερα Λενιω μου! Μολις εβγαινα να παω να κανω καμια δουλεια και να βαλω κανενα πλυντηριο μιας και εχει πολυ καλο καιρο και θα στεγνωσουν γρηγορα!

Αχ μακαρι να καλοκαιριασει για τα καλα επιτελους...!

Φιλησε μου τα αντρακια σου!

Θα τα πουμε πιο μετα αν εισαι μεσα!!!!!:rolleyes:

καλημερα κορίτσια!

ματινακι δεν εχω λόγια. βουρκωσα. αδικο παντως!

Καλημερα Αναστασακι μου! Τι κανει ο μπεμπακος μας? Ηπιε με το μπουκαλι διαβασα ε? Κι εγω απο την αρχη ηθελα να βγαλω με το θηλαστρο γι'αυτον τον λογο...να τον ταϊσει ο αντρας μου! Βεβαια εμεις ηπιαμε απο το μπουκαλι ξενο δεν ειχα βγαλει με το θηλαστρο γιατι φοβομουν μην μου κοπει η ροη...παντως ειναι ολα τα λεφτα η εικονα του αντρα να ταϊζει το μωρο! Απο την αρχη της εγκυμοσυνης στενοχωριομουν πραγματικα γιατι οι αντρες δεν μπορουν να νιωσουν τα συναισθηματα που νιωθουμε εμεις οταν ειδικα αρχιζει να κλωτσαει το μωρο! Απλα βαζουν το χερι τους στην κοιλια μηπως και νιωσουν κατι...εμεις ομως νιωθουμε τα παντα σε υπερθετικο βαθμο απο την αρχη ενω οι αντρες τα νιωθουν μολις γεννηθει το μωρο....ειναι λιγο αδικο γιατι και οι 2 μαζι δημιουργουν την ζωη περα απο τον Θεο που Αυτος ειναι ο πρωτος δημιουργος! Αλλα ετσι μας επλασε....

Οσο για το θεμα που σας εγραψα πιο πριν οντως δεν υπαρχουν λογια....τραγικο γεγονος και αυτη η μανα οτι και να της κανεις για να νιωσει καλα δεν προκειται ποτε να βγαλει απο μεσα της τον χαμο του παιδιου της! ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαριεμαι αφανταστα να κανω δουλειες....εβαλα ενα πλυντηριο, μολις τελειωσει θα το απλωσω και θα εχει ξυπνησει και ο μπεμπης μεχρι τοτε...θα τον ετοιμασω και θα παμε βολτιτσα να αλλαξουμε και ενα ρουχαλακι που μας φερανε...εχει τελεια μερα οποτε θα το εκμεταλλευτουμε!!!!

Παω να βαλω και αποστειρωση...αντε να περασει ο καιρος να σταματησει η αποστειρωση γιατι εχω κουραστει....και λεω παλι καλα που μονο 3μιση μηνες θα ειναι ολη κι ολη η αποστειρωση που κανω, καποιες αλλες μαμαδες που δεν θηλασαν και αποστειρωνουν 6 μηνες ολοκληρους τι να πουν? Μωρε καλα να ειμαστε...αϊ σιχτιρ κατι φορες με κατι θεματα που ασχολουμαι...:confused:

Διαφημίσεις

ματινακι μου καλη βολτιτσα! καλα θα κανετε!! κ εγω σκευτομαι να κατεβουμε για λίγο περπατημα! εχω κ σιδερο κ μαγειρεμα! θα δούμε!!:rolleyes: μπορει να παμε σουπερ μαρκετ.. αχ κ εμενα μου αρεσει η εικονα να ταιζει ο αντρας μου το μωρο! βεβαια ετυχε κ εβγαλα , σπανια να αφησει γαλα στο ζιζι!!!:tongue: οσο για την αποστειρωση πολυ βουνο μου φαινεται!!

εξαφανιστηκα πριν αποτομα γιατι ειχα συζητηση στο τηλ με τον αντρα μου! τελικα λόγω δουλειας κ αλλων αιτιων αλλαξαμε ημ/νια για τη βαπτιση. εκλεισα κ την εκκλησια για τις 8 Ιουλιου στις 18.00! οποτε πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα τις ετοιμασίες:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινακι μουυυυυ τι ηταν αυτο που εμαθες κ μας ειπες..πολυ στεναχωρεθηκα..τι να πω δεν θελω ουτε να το φανταστω..σκεφτομαι τωρα οταν ηταν να βγουμε απο το νοσοκομειο τι χαρα κ ανυπομονησια ειχαμε κ να συμβει κατι τετιο..θεουλη μουυυυ αυτη η μαναα τι να κανει..αχ γιατι να συμβαινουν αυτα!πολυ αδικο πραγματικα..πολυ λυπηθηκα:cry::cry:

καλη βολτιτσα αγαπουλα μου,να μου φιλισεις το ζουζουνακι.;)

Αναστασακι μου τελικα πιο συντομα η βαφτιση ε..αχ τι καλα πρπει να ξεκινησεις να ψαχνεσαι!πολυ μαρεσειιιιιιι!κ γω ηδη ψαχνομαι στο ιντερνετ οταν εχω χρονο κ παιρνω ιδεες;)

κ γω σημερα εχω βαρεμαρα για δουλειες!

τα ρεβυθια μου απο ττο λιγο που δοκιμασα δεν με ενθουσιασαν,.νερουλα μου βγηκαν:rolleyes:

αυτααααα:?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τσααααααααα μόλις γυρισαμε! κατεβήκαμε για περπατημα! καλά ήταν!!:D ναι λενακι μου πιο νωρίς η βαπτιση! ήδη αρχισα κ κοιταω βιτρινες! χιχι! απο πεδιλα ειμαι οκ! μονο φορεμα θα πάρω. ειδα ενα ωραιο με δαντελα! ΄πολύ μου αρεσε! επανω μου δεν ξερω πως θα είναι!:rolleyes: δεν μαγειρεψα ακομη!!:cry:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τσααααααααα μόλις γυρισαμε! κατεβήκαμε για περπατημα! καλά ήταν!!:D ναι λενακι μου πιο νωρίς η βαπτιση! ήδη αρχισα κ κοιταω βιτρινες! χιχι! απο πεδιλα ειμαι οκ! μονο φορεμα θα πάρω. ειδα ενα ωραιο με δαντελα! ΄πολύ μου αρεσε! επανω μου δεν ξερω πως θα είναι!:rolleyes: δεν μαγειρεψα ακομη!!:cry:

Τι καλά που βγήκατε βολτίτσα..εμείς μέσα σήμερα..έχει κρύο αεράκι έξω κ μου τη σπάει..

Πως είναι υο φόρεμα??τι χρώμα για πες??;)

Σε λίγο βάλε Μενεγάκη θα δείξει Διαγόρα για βάφτιση αγοριού..

Εγώ έφαγα τελικά από τα Ρεβίθια που έκανα..νοσυτιμά ήταν απλά λίγο νερουλο βγήκε το ζουμί..κάτι έλειπε..εσύ έχεις φάει Ρεβίθια αναστασακι μου..κ αν ναι τον πείραξαν?κάτι μου λέει ότι θα τον πειράξουν:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...