Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!! πρωϊνές πρωινές σήμερις!!!!!!!!!!!!! κλωτσιές ακούω ε?????????????? αχ τι καλά!!!!!!!!!!!!!!

εγώ σήμερα πήγα να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις στο ικα που μου έγραψες η γιατρός μου! ένα έχω να πω δεν πρόκειται να πάω στο ικα για εξετασεις.... αφήστε που μου το ξέκοψε και ο άντρας μου!!!!!

Αναστασακι μου καλο τι κανεις?χθες δνε μηλησαμε!πως εισαι?

αυτο το ικα μην τα συζητας..σκετη ταλαιπωρεια!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

το Μαρακι τι να εγινε αραγε!Μαρακι μου ευχομαι να εισαι καλα κ συ κ το σπορακι σου!οσο για τις εξετασεις που σου ειχα πει να σου στειλω δνε βρηκα το χαρτι που μου ειχε γραψει η γιατρος!ευχομαι ομως να μην χρειαστηκε να τις κανεις!

Νενακι μου τι εγινε αγαπουλα μουυυυ?εκανες τιποτα?αχ μακαρι να εισαι εγκυουλα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι δεν το προλαβε ο αντρουλης σου το κλωτσιδι?χαχαχαχα!!!!εχει παντως πολυ πλακα!!!!!!ετσι κι εγω εχτες στον καναπε που βλεπαμε τηλεοραση του λεω βαλε το χερι σου, ο δικος μου δεν εχει καθολου υπομονη, μου εχει πει πως ανατριχιαζει που το νοιωθει!!!!χαχαχαχα, αλλα τον κλωτσησε και πεταχτηκε χαχαχαχα, εχει πλακα!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι δεν το προλαβε ο αντρουλης σου το κλωτσιδι?χαχαχαχα!!!!εχει παντως πολυ πλακα!!!!!!ετσι κι εγω εχτες στον καναπε που βλεπαμε τηλεοραση του λεω βαλε το χερι σου, ο δικος μου δεν εχει καθολου υπομονη, μου εχει πει πως ανατριχιαζει που το νοιωθει!!!!χαχαχαχα, αλλα τον κλωτσησε και πεταχτηκε χαχαχαχα, εχει πλακα!!!!!!;)

χαχαχαχα ναι ποπακη μου μωλης το εβαλε δεν κλωτσισε ουτε μια φορα!

ανατριχιαζει ε!χαχαχαχαχα..εχει πολυ πλακα!εμενα μπορω να πω οτι κανει υπομονη αλα δεν βγαζει κ πουθενα!:tongue:

πως κοιμασαι ποπακη μου?εγω αρχηζω κ νιωθω βαρια κ ειδικα τα βραδυα αν ζεσταθω κιολας ταλαιπωρουμε πολυ~ασε που εχω ανοιχτα γιατι σκαω!τα βραδυα επισησς νιωθω εναν πονο στα ποδια μαλον ξεκιναει κ το πρηξιμο!ακομα δεν τα βλεπω πρησμενα αλα ο πονος ειναι πρηξιματος το ειχα κσ τον μικρο βεβαια δεν θυμαμαι αν ηταν απο τοσο νωρης αλα το ειχα..κ ειναι πολυ σπαστικο!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??????

Πολυ βροχη χθες και δω ολη μερα κι ολη νυχτα.....ασταματητα! Σημερα τα ιδια απο πολυ πρωι αλλα τωρα εσκασε μυτη λιγο ο ηλιος!!!! Μακαρι να ειναι η τελευταια κακοκαιρια...δεν μπορω αλλο....θελω καλοκαιρι!!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε?????? Βαριεμαι πολυ σημερα δεν ξερω γιατι τοσο...!!!!

Για πειτε κανενα νεο.....

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι ποπακη μου μωλης το εβαλε δεν κλωτσισε ουτε μια φορα!

ανατριχιαζει ε!χαχαχαχαχα..εχει πολυ πλακα!εμενα μπορω να πω οτι κανει υπομονη αλα δεν βγαζει κ πουθενα!:tongue:

πως κοιμασαι ποπακη μου?εγω αρχηζω κ νιωθω βαρια κ ειδικα τα βραδυα αν ζεσταθω κιολας ταλαιπωρουμε πολυ~ασε που εχω ανοιχτα γιατι σκαω!τα βραδυα επισησς νιωθω εναν πονο στα ποδια μαλον ξεκιναει κ το πρηξιμο!ακομα δεν τα βλεπω πρησμενα αλα ο πονος ειναι πρηξιματος το ειχα κσ τον μικρο βεβαια δεν θυμαμαι αν ηταν απο τοσο νωρης αλα το ειχα..κ ειναι πολυ σπαστικο!:shock:

χαχαχα!!!!!θα το νοιωσει, που θα παει, θα το πετυχει!!!!!!

κοιμαμαι στο πλαι και διαβασα οτι πρεπει να εχουμε ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια γιατι τρεφεται το μωρο καλυτερα απο τον πλακουντα, εγω βεβαια βολευομαι καλυτερα ανασκελα αλλα δεν πρεπει πολυ!!!!!!ασε που αν θελω πιπι και κοιμαμαι βαθυα μετα που ξυπναω με ποναει χαμηλα αριστερα που το κρατησα αθελα μου!!!!!κι εμενα πρηστηκαν λιγο εχτες τα ποδια μου και λιγες κραμπες παθαινω που και που!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Πολυ βροχη χθες και δω ολη μερα κι ολη νυχτα.....ασταματητα! Σημερα τα ιδια απο πολυ πρωι αλλα τωρα εσκασε μυτη λιγο ο ηλιος!!!! Μακαρι να ειναι η τελευταια κακοκαιρια...δεν μπορω αλλο....θελω καλοκαιρι!!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μου!τι κανεις?

εγω καλα κ εγω βαριεμαι πολυ απο χθες καπως ειμαι!

κ μας εβγαλε ηλιο τωρα@

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσακια μου θα επανελθω συντομα....παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι εδω που καθομαι και γραφω πιανεται η μεση μου και ποναω λιγακι!

Θα μπω αργοτερα....φιλακια πολλα!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μου!τι κανεις?

εγω καλα κ εγω βαριεμαι πολυ απο χθες καπως ειμαι!

κ μας εβγαλε ηλιο τωρα@

Καλημερα λενιω μου....και γω δεν ειμαι στα καλυτερα μου σημερα!

Θα επανελθω ενταξει?????

Φιλακια πολλα!!!!!!!

χαχαχα!!!!!θα το νοιωσει, που θα παει, θα το πετυχει!!!!!!

κοιμαμαι στο πλαι και διαβασα οτι πρεπει να εχουμε ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια γιατι τρεφεται το μωρο καλυτερα απο τον πλακουντα, εγω βεβαια βολευομαι καλυτερα ανασκελα αλλα δεν πρεπει πολυ!!!!!!ασε που αν θελω πιπι και κοιμαμαι βαθυα μετα που ξυπναω με ποναει χαμηλα αριστερα που το κρατησα αθελα μου!!!!!κι εμενα πρηστηκαν λιγο εχτες τα ποδια μου και λιγες κραμπες παθαινω που και που!!!!

ναι κ γω ξερω πως ανασκελα δνε κανει πολυ ασε που εμενα με πιανει δυσφορια κ ταχυκαρδια ειδικα αν εχω κ συσπαση!

κ μενα με βολευει πολυ να εχω η μαξιλαρι η κουβερτα ανμεσα στα ποδια!

κ γω αρχησα να ξυπναω πολυ συχνα απο την συχνοουριαση κ με πονο ..

κραμπα επαθα κανα δυο φορες..προσεχω οταν τεντωνω τα ποδια μου γιατι οπ πονος ειναι αφορητος!αλα το πρηξιμο στα ποδια ειναι πολυ ταλαιπωρεια!:rolleyes:με πιασε η γκρινια παλι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα λενιω μου....και γω δεν ειμαι στα καλυτερα μου σημερα!

Θα επανελθω ενταξει?????

Φιλακια πολλα!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα επανελθω συντομα....παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι εδω που καθομαι και γραφω πιανεται η μεση μου και ποναω λιγακι!

Θα μπω αργοτερα....φιλακια πολλα!!!!!!!

ναι Ματινακι μου πηγαινει να ξαπλωσεις λιγουλακι!κ μενα ο μιρκος μου ξεκηνησε την γκρινια κ μου φαινεται θα βγω κ γω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου πολυ βαρεμαρα, οντως, και μια υπνηλια μην σου πω.....:rolleyes:ο καιρος φταιει μου φαινεται!!!!!!

ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!να πατε κοριτσακια μου γλυκα!!!!τα λεμε αργοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ματινακι!

και εγω θελω καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαρεμαρα στην δουλεια, εχω πηξει απο το πρωι!

ο ηλιος εδω αφαντος!

καλη ξεκουραση!

καλημερουδιααααααααααααααα

ακομα και σε εμας βρεχει κοριτσακια μου!!!!

καλημερα εφακη!!!!!!!!!!και σε σας βροχη, παει χαλασε ο κοσμος!!!!χαχαχαχα, δεν πειραζει θα φαμε το καλοκαιρακι με το κουταλι!!!!!!!

τι κανεις κοριτσακι μου εσυ?ολα καλα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...