Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα περα ως περααααααα!!!!!! Τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα,παιζουμε τραγουδαμε και μαμ κακα και νανι....εχει αρχισει και πιανει τον ρυθμο οταν του τραγουδαω και εχει πολυ γελιο....κανει μμμμμ οταν ξεκιναω να του τραγουδαω....οσο μεγαλωνει κανει και κατι καινουργιο....καθε φορα που κανουμε τοπικο μπανιο και κανονικο τον σκουπιζω με την πετσετα και την πιανει με τα χερια του και την τραβαει....χαχαχαχα....απο λογια αλλο τιποτα και απο γελια βεβαια....εχω μουρλαθει!!!!!!!

Ρανια μου περαστικα καμαρι μου....κι εγω καποια στιγμη ειχα κολικο εντερου αλλα δεν αντεξα τους πονους και πηγα νοσοκομειο....σε καταλαβαινω απολυτα! Εκ τοτε βεβαια δεν με ξαναεπιασε τοσο πολυ αλλα κατα καιρους ειχα ενοχλησεις....η μπιζουδενια μας η λαχταριστη τι κανει???? Ειναι πολυ ομορφουλα...κοιταω τις φωτο στο φεις και την φτυνω συνεχεια μην την ματιασω...!!!! Ζουμπηξε την μου!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα πραγματα γιατι θα ξυπνησει ο μπεμπης και δεν προλαβαινω μετα να γραφω...

Εδω εχουμε ηλιο με δοντια σημερα γιατι φυσαει πολυ και ειναι βοριαδακι οποτε εχει την ψυχρουλα του...λεγαμε να παμε με τους κουμπαρους μας σημερα για καφε παραλια αλλα δυστυχως ο καιρος δεν θα μας αφησει...οποτε ισως παμε απο το σπιτι τους να κατσουμε! Παντως οποτε εχουμε πει να παμε καπου σαν οικογενεια παντα το αναβαλλουμε λογω καιρου....δεν πειραζει θα καλοκαιριασει και δεν θα χορταινουμε βολτες πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα!

Παω να διαβασω και αν προλαβω να σας απαντησω.....

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Πως είστε; Εμείς κλασσικά κοιμόμαστε! Τι να πω;;; Πολύ υπναράς μου βγήκε ο μπέμπης! Ας είναι καλά το παιδάκι μου είναι πολύ ήσυχος! Εδώ και λίγες μέρες όταν του μιλάμε μας κοιτάει μέσα στα μάτια και στο τέλος μας σπάει κι ένα χαμόγελο! Λες και καταλαβαίνει ο σκατούλης μου!

Βγήκατε βολτίτσα εχθές οι περισσότερες; Καλά κανατε η μέρα το καλούσε, αφήστε που είχε και πολύ ζέστη! Εγώ μέσα αλλά ήρθαν οι δικοί μου οπότε είχα παρεούλα! Με έχει σώσει και η βεράντα! Αχ σε λιγότερο από 2 εβδομάδες σαραντίζουμε, θα κάνουμε και το 1ο εμβόλιο!

Ιωαννακι μου τι κανετε μανουλα και υπναρουλης????

Και που εισαι ακομα...τωρα σας κοιταει και σπαει χαμογελο και σε λιγο θα χαχανιζει και θα λιωνεις!!!!!!

Υπομονη λιγο ακομη και μετα θα τρελαθειτε στις βολτες!!!!!

Εμεις το πρωτο εμβολιο το καναμε στον 2ο μηνα 2 μαζι....εχει διαφορα???

Ζουμπηξε μου τον μικρουλη σου!!!!

καλημερουδιααααααααα!

χαθηκααααα!

τι κανετεεεεε?Σας διαβζα καθημερινα απο το κινητο αλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω\!:rolleyes:

να σας πω κ τα δικα μου!τελικα η ξαδερφη μου θα βαφτισει το μωρο!πολυ χαρηκα !εχει ξετρελαθει με την ιδεα αυτη!το ηθελε πολυ απλα εγω δισταζα να της το προτεινω λογω οικονομικων !ειναι κ μικροτερη μου αλα ειναι τοσο ζεστη κ γλυκεια!θα ειναι πολυ καλη νονα!;)

ο μικρουλης μου οσο παει ολο κ ζωηρευει!με το ζορι φοραμε την πανα μας!με το που τον ξαπλωνω αρχιζεικ γυρναει απο δω κ απο κει μεχρι που βρισκεται μπρουμυτα:tongue:χαχα εχει τοση πλακα!αφηστε που οτι βρει γρυω του αμεσως το βαζει στο στομα!σε δευτερολεπτα δεν τον προλαβαινεις τα πιανει ολα κ στο στομα!κατα τα αλαλ ειναι πολυ καλο μωρακι ησυχουλης αν δεν τον ενοχλει κατι δεν γκρινιαζει καθολου!ολο χαχανιζει!δεν θελει κ πολυ!

α κ το αλο προτιμαμε μονο ξανθιες!αχχαχαχαχα!οποτε να ξερετ θελω ξανθια νυφη!χιχιχιχ!καλε με το που του μιλαει καπια μελαχροινη οπως η πεθερα μου κλαιει!εν αν τον πλησιασει καπια ξανθια σκαει χαμογελο!χαχαχαχαχ!

επεισης το αλο ειναι οτι βλπεω οτι ο μεγαλος μου βγαζει λιγη ζηλεια!εδω κ μερες ξυπναει τα βραδυα κ θελει να ερθει στο δικο μου κρεβατι!μου λεει θελω μαζι σας μαμα!νομιζα πως φοβαται αλα βλεπω οτι ειναι πιο πολυ ζηλεια!τωρα τελευταια αρχισε να μουτ ο δειχνει!δεν το περιμενα!αν μιλαω στον μικρουλη ερχεται κ κολαει πανω μου κ μου τραβαει την προσοχη!με τον μικρο ειναι πολυ τρυφερος~δεν εχει αλλαξει κατι//αντιθετως τον αγαπαει πολυ/τελικα μου την εβγαλε τη ζηλεια καθυστεριμενα!οχι σε υπερβολικο σταδιο αλα αυτα τα ψιλα!απλα το θεμα ειναι οτι εδω κ 3 μεερες με ξενυχταει αυτος αντι για το μωρο~ξυπναει κ δεν ξανακοιμαται αν δεν ξαπλωσω μαζι του η δνε ερθει στο κρεβατι μας!χθες που λεετε με παρακαλουσε τοσοοοο πολυυυυ να κοιμηθει μαζι μας..κατι ναζια κατι λογακια θεουλη μου!δεν αντεξα κοριτσια οτν πηρα!τον λυπηθηκα!ουφφ ..

αυατ σας ζαλισα πρωι πρωι!

α την βαφτιση κ μεις μαλον αυγουστο θα την κανουμε γιατι οι γονεις της ξαδερφης μου εχουν φυγει Γερμανια κ θα ερθουν το καλοκαιρι ειδικα για την βαφτιση!εχουν ξετρελαθει ολοι κ με κανει πολυ χαρουμενη αυτο!

επισης για πιο οικονομικα σκεφτηκα να διοργανωσω πολα πραγματα παο μονη μου!οπως τις πρσκλσηεις να το ψαξω κ να τις εκτυπωσω μονη μου..τα γλυκισματα που θα κερασουμε στην εκκλησια εχω δυο συνταγες γι απροφιτερολ θα παρω κ ειδικα κυπελακια κ θα μο βγει πιο φθηνα@γενικα οτ μυαλο ου ειναι ολο σκεψεις πως να εξοικονομισουμε καπια πραγματα..αφηστε που μαρεσει πολυ η ιδεα να τα φτιαξω μονη μου!κ στον μεγαλο μου εγω ειχα στολισει την μουσικη ταβρενα!ειχα κανει κατι ωραια λουλουδια απο χρωματιστες χαρτοπετσετες κ εδειχνε πολυ ομοροφ το τραπζει..θα βρω φωτο κ θα σα ςβαλω να δειτε!αν κανουμε τραπεζι θα το κανω !αν κανουμε:rolleyes:

εγω εχω εναν πονολαιμο απο χθες κ βουλωσαν κ ατα αυτια μου!ελεος δηλαδη!δεν θα αντεξψ να το ξαναπερασω !ηταν ενα μαρτυριο!

αυτααααααααααα!πειτε μου σας ζαλισα ε!χιχιχιιχιχι~τοσες μερες ειχα να μπω κ μαζευτικαν πολα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυ σας εχει ξετρελανει ο μπεμπης!αχ σε καταλαβινω μια απο τα ιδια!εχει μπει για τα καλα σ επρογραμμα ε!μπραβο..κοιμαται κ καλα@τι ωραια!εμενα χθε ςκ προχθες ξυπνουσε πολυ συχνα ειχα κ τον μεγαλο που ξυπνουσε κ μια νυχτα κοιμηθηκα στης 4!ημουν σαν ζομπι!ασε!να μου τον φιλισεις τον κουκλο!

Αναστασακι μου καλοοοοοο πως ειστε!τι κανει το αντρακι σου το ομορφο!πολα φιλακαι να του κανεις!

Χρυσανθακι μου με το γλυκο μας χριστινακι !τι κανετε?βολλτες ακουω..τελειαα!δεν εχωπαει ποτε μου κρητη!πρεπει να ειναι πολυ ομορφα το καλοκαιρ ε!:P

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυ τι κουκκλα ειναια υτηηηηηη η μπιζουδενιααααα!ειδικα σε μια φωτο που ειστε μαζι!τι ομορφη μανουλα κ κορουλαααααα!;)

Πεταλουδιτσααα τι κανεις?5 βδομαδε ς μονο μεινανε!πωπωωωωω!ερχεται κιαλη νυφουλαααααα!γιουπιιιιιιιιιιιι!

Νατασακι μουυυυυυυυυυυ που εισΑΙΙΙΙΙ?τι κανει η αδερφουλα σου?ευχομαι καλα:(

Ποπακι μου γλυκο σε πεθυμησα!

Ιωαννακι μου με το καλο σου το αγορακι λιγο σας εμεινε να βγαινετε κ σεις βολτιτσες!να μου τον φιλισεις!

Κατια μου εισαι σε διλημα τωρα ε!εμενα μου αρεσει πολυ το ιβουαρ σαν χρωμα ειδικα αν εισαι κ μαυρισμενη!δειχνει τελειο!απλα ειναι κτ ισ ου παει!εγω για ιβουαρ πηγαιναι κ κατεληξα σοτ χρωμα του παγου..αυτο με φωτιζε περισοτερο!:(

Γιωτακι μουυυυυυυυ πως εισαι?το καλο μας το κοριτσακι εχει γκρινια τα απογευματα!λες να βαγζει δοντακια!ξεκινησατ πατατα ε?της αρεσει1εμεις τη αλη βδομαδα εχουμε εμβολιο κ λογικα ξεκιναμε λαχανικα για ρχη!τωρα τρωμε μονο φρουτοκρεμα!το ρυζαλευρο το σταατησα του εφερνε δυσκοιλιοτητα!ανυποονω για τις σουπιτσες!

δε ξεχασα καμιαααααααα!:rolleyes:

φιλακιααααααααααααααααααααα!~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!!! τι κάνετε?????

ρανιακι μου κ εγω ετσι ειχα χαρει !! κ μετα παλι τα ιδια! χαχαχαχα

λενακι μου πολυ ομορφα ολα αυτα!!!!!! τελικα η ξεδερφουλα σου θα το βαφτισει ε ? πολυ ευχαριστο αφου εχετε κ καλές σχέσεις!! μπραβοο!:D κ εσεις αυγουστο ε? τελικα ο μικρουλης σου ζηλευει λιγο την μανουλα ε?? ε λογικο ειναι μωρε μικρουλακι ειναι ακομη!!!

ματινακι μου πολυ σπαστικο αυτο να αναβαλεις την βολτα λόγω καιρου! γκρρρρρρ:mad::x δε θα καλοκαιριασει??? κ@@λο δεν θα βαζουμε κατω ε????? φιλακια στον μπεμπακο σου που σε τρελαινει!!!!!

εγω πηρα τηλ στην εκλησια για τις 5 αυγουστου κ μου ειπε να ξανα παρω τηλ σε λίγο για να σιγουρεψουμε την ωρα! θα παρω κ το απογευμα τηλ στον παιδιατρο να τον ρωτησω αν γινεται να παμε αυριο για τα εμβολια γιατι μεθαυριο δεν μπορει ο αντρας μου λόγω δουλειας! ουφφφ από τωρα το σκευτομαι!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τελικα δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολες...ξυπνησε το καμαρι μου και θελει παιχνιδακια....του εχω δωσει ενα μασητικο για τα ουλα του τωρα και παιζει για να μπορεσω να γραψω....σας αγαπαω ολες πολυ και οατν μπορεσω θα αναφερθω σε ολες!!!!

Λενιω μουυυυυυυυυ????????? Σε πεθυμησα καλεεεεεεεεε.....αχ τα αντρακια σου μωρε....ο μικρος εχει αρχισει για τα καλα τα κολπα του ε? Ο Μιχαλακης ειναι λογικο να ζηλευει...τουλαχιστον δεν βγαζει πολυ ζηλεια και ειναι θετικο αυτο...να μου τα φιλησεις και τα 2 πολυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Οσο για τα φορεματα και τα αξεσουαρ που ανεβασες ειναι τελεια...ποιος ξερει ομως απο τιμες τι παιζει???? Παντως φαινονται πανακριβα....εγω σκεφτομαι να αγορασω μονη μου το υφασμα που θα μου αρεσει και να το ραψω...οπως επισης πολυ ωραια ιδεα εχεις να φτιαξεις μονη σου προσκλησεις και οτι αλλο μπορεσεις για οικονομια...εμενα μου αρεσει και σαν ιδεα οτι θα φτιαξω με τα χερακια μου πραγματα για την βαφτιση....συγκινουμαι πολυ! Βεβαια δεν ξερουμε ακομα αν θα καλεσουμε κοσμο ή αν θα την κανουμε κλειστη αλλα παρ'ολα αυτα οπως και να την κανουμε θα φτιαξω μονη μου τα παντα...! Αν δεν εχουμε κοσμο προσκλησεις δεν συμφερει να τις παρω ετοιμες γιατι και 10 να εκτυπωσω για το καλο που λεει ο λογος θα πληρωσω νταβατζιλικι 50 ευρω για την εκτυπωση χωρια το ποσο των προσκλησεων.

Αυτα...παω γιατι θελει συζητηση ο μπεμπης....χιχιχιχι!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!!! τι κάνετε?????

ρανιακι μου κ εγω ετσι ειχα χαρει !! κ μετα παλι τα ιδια! χαχαχαχα

λενακι μου πολυ ομορφα ολα αυτα!!!!!! τελικα η ξεδερφουλα σου θα το βαφτισει ε ? πολυ ευχαριστο αφου εχετε κ καλές σχέσεις!! μπραβοο!:D κ εσεις αυγουστο ε? τελικα ο μικρουλης σου ζηλευει λιγο την μανουλα ε?? ε λογικο ειναι μωρε μικρουλακι ειναι ακομη!!!

ματινακι μου πολυ σπαστικο αυτο να αναβαλεις την βολτα λόγω καιρου! γκρρρρρρ:mad::x δε θα καλοκαιριασει??? κ@@λο δεν θα βαζουμε κατω ε????? φιλακια στον μπεμπακο σου που σε τρελαινει!!!!!

εγω πηρα τηλ στην εκλησια για τις 5 αυγουστου κ μου ειπε να ξανα παρω τηλ σε λίγο για να σιγουρεψουμε την ωρα! θα παρω κ το απογευμα τηλ στον παιδιατρο να τον ρωτησω αν γινεται να παμε αυριο για τα εμβολια γιατι μεθαυριο δεν μπορει ο αντρας μου λόγω δουλειας! ουφφφ από τωρα το σκευτομαι!!:(:(

Αναστασακι μου φιλακια πολλα πολλα....δεν προλαβαινω παω στον μπεμπη....θα τα πουμε μεταααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ζουμπηξε μου το καμαρι σου!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου φιλακια πολλα πολλα....δεν προλαβαινω παω στον μπεμπη....θα τα πουμε μεταααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ζουμπηξε μου το καμαρι σου!!!!!!!!!!!

αχχ θελει λογακια ε?? κ εμενα που ειναι κ πιο μικρος δεν καθεται μονος του πολυ ωρα φαντασου εσενα που ειναι κ πιο μεγαλο το γιαβρι μου! λογακια θελουν!!!:tongue::tongue: φιλακια πολλα!!!!!! θα τον ζουμπιξω!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Μα καλά όλες το ίδιο σκεφτόμαστε; Κι εμείς κανονίσαμε βάφτιση του μπέμπη το τελευταίο 15νθήμερο του Ιουνίου! Μικρούλης να ξεμπερδεύουμε όλοι μας! Αφήστε που είναι και το οικονομικό στη μέση! Αργότερα δεν θα μπορούμε λόγω της αδερφής μου γιατί θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι το δοξασμένο πετρέλαιο!:mad::mad::mad: Ακριβώς ημερομηνία μετά το Πάσχα θα κλείσουμε να ετοιμαστεί και η νονά μας!:P:p:p:p Να προλάβω να χάσω τα κιλά μέχρι τότε! Μέχρι τώρα είμαι 15 κιλά κάτω! Άντε να δούμε τα υπόλοιπα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Μα καλά όλες το ίδιο σκεφτόμαστε; Κι εμείς κανονίσαμε βάφτιση του μπέμπη το τελευταίο 15νθήμερο του Ιουνίου! Μικρούλης να ξεμπερδεύουμε όλοι μας! Αφήστε που είναι και το οικονομικό στη μέση! Αργότερα δεν θα μπορούμε λόγω της αδερφής μου γιατί θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι το δοξασμένο πετρέλαιο!:mad::mad::mad: Ακριβώς ημερομηνία μετά το Πάσχα θα κλείσουμε να ετοιμαστεί και η νονά μας!:P:p:p:p Να προλάβω να χάσω τα κιλά μέχρι τότε! Μέχρι τώρα είμαι 15 κιλά κάτω! Άντε να δούμε τα υπόλοιπα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα κοριτσακια!

ρανακι περαστηκα!

η μπεμπα μου εκανε πυρετο 38,3 το μωρο μου:-(, ειχε κοκκινα μαγουλακια κ τα ματια της λαμπαν, ηταν κ ζεστη κ την καταλαβα αμεσως. πηρα την γιατρο μου ειπε ιωση κ της εσωσα ντεπον, απο εχτες το βραδυ ευτυχως εχει 37-37,3.

ελπιζω να της φυγει γρηγορα!

ιωαννακι, ματινακι, ελενακι αναστασακι φιλακια πολλα!

δεν προλαβαινω να γραψω αλλα!

φιλακια

καλημερα κοριτσακια!

ρανακι περαστηκα!

η μπεμπα μου εκανε πυρετο 38,3 το μωρο μου:-(, ειχε κοκκινα μαγουλακια κ τα ματια της λαμπαν, ηταν κ ζεστη κ την καταλαβα αμεσως. πηρα την γιατρο μου ειπε ιωση κ της εσωσα ντεπον, απο εχτες το βραδυ ευτυχως εχει 37-37,3.

ελπιζω να της φυγει γρηγορα!

ιωαννακι, ματινακι, ελενακι αναστασακι φιλακια πολλα!

δεν προλαβαινω να γραψω αλλα!

φιλακια

περαστικα σας γιωτακι μου!!! αχ μωρε το μικρουλακι! να τις κανεις πολλες αγκαλίτσες γιωτακι μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...