Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπέρα!! δεν σας διάβασα! απο το πρωι γυρισαμε στης 7! ηρθε η πεθερα μου για καφε μετα, καναμε μπανιο κ τον μικρο και τωρα τρωμε!!

περασαμε πολύ όμορφα! πήγαμε για καφεδακι μετα φαγητο κ μετα παλι καφεδακι!!κ πολύυυυυυυυ καροτσαδα!!!!!!!!! εχει κ τα καλα του το κεντρο!!!;);) εντομεταξυ να σας πω για εχθες το βραδυ!!! ο μικρος εφαγε στις 22.15 κ κοιμηθηκε .. ξυπναω στις 03.30 κ ακομα κοιμοταν! εντομεταξυ τουμπανο το στηθος! τον ταισα χωρις να ζητησει! μετα 09.30 το πρωι ξυπναω κ ημουν μουσκεμα!! κ τον ξανα θηλασα χωρις να ζητησει!! κ εβγαλα κ με το θηλαστρο απο το αλλο στηθος 120ml. κ τον ταισε ο αντρας μου πιο μετα με το μπουκαλι, ειχε πολυ πλακα!!! αλλα ειπιε μονο το μισο.1η φορα ολα αυτα! με εχει μπερδεψει πολυ αυτο το παιδι! χαχαχαχαχα

ερωτηση: αν το βαλουμε στο ψυγειο το δικο μας γαλα κ το ζεστανουμε σε μπεν μαρι κ δεν το πιει ολο , το υπόλοιπο το πεταμε?? η το ξανα βαζουμε ψυγειο?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!! δεν σας διάβασα! απο το πρωι γυρισαμε στης 7! ηρθε η πεθερα μου για καφε μετα, καναμε μπανιο κ τον μικρο και τωρα τρωμε!!

περασαμε πολύ όμορφα! πήγαμε για καφεδακι μετα φαγητο κ μετα παλι καφεδακι!!κ πολύυυυυυυυ καροτσαδα!!!!!!!!! εχει κ τα καλα του το κεντρο!!!;);) εντομεταξυ να σας πω για εχθες το βραδυ!!! ο μικρος εφαγε στις 22.15 κ κοιμηθηκε .. ξυπναω στις 03.30 κ ακομα κοιμοταν! εντομεταξυ τουμπανο το στηθος! τον ταισα χωρις να ζητησει! μετα 09.30 το πρωι ξυπναω κ ημουν μουσκεμα!! κ τον ξανα θηλασα χωρις να ζητησει!! κ εβγαλα κ με το θηλαστρο απο το αλλο στηθος 120ml. κ τον ταισε ο αντρας μου πιο μετα με το μπουκαλι, ειχε πολυ πλακα!!! αλλα ειπιε μονο το μισο.1η φορα ολα αυτα! με εχει μπερδεψει πολυ αυτο το παιδι! χαχαχαχαχα

ερωτηση: αν το βαλουμε στο ψυγειο το δικο μας γαλα κ το ζεστανουμε σε μπεν μαρι κ δεν το πιει ολο , το υπόλοιπο το πεταμε?? η το ξανα βαζουμε ψυγειο?:confused:

καλημερα κοριτσακια!

και εμεις βολταραμε παρασκευη-σαββατο κ κυριακη!

αλλαξε η ωρα κ νυσταζω πολυ!

σημερα η μπεμπα ξυπνησε στις 4 με κλαματα, μαλλον διψασε, της εδωσα χαμομηλακι κ μετα ξανακοιμηθηκε!

αναστασακι το μητρικο κραταει 24 ωρες στο ψυγειο, αλλα αν το ζεστανεις κ δεν το πιει ολο, το πετας!

καλημέρα κορίτσια!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τους γονεις μου σημερα! κ μια θεια μου μαζι! ωραια θα μπορεσω να σιδερωσω με την ησυχια μου!!:D

γιωτακι βολτιτσες ε? καλα κανατε!ο καιρος δεν ηταν για μεσα!!!!!!

για το μητρικο γαλα εδω λεει απο 3-5 μερες στους 4 βαθμους:rolleyes: http://klinikum.gr/2011/06/apothiki-apopsiksi/

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τους γονεις μου σημερα! κ μια θεια μου μαζι! ωραια θα μπορεσω να σιδερωσω με την ησυχια μου!!:D

γιωτακι βολτιτσες ε? καλα κανατε!ο καιρος δεν ηταν για μεσα!!!!!!

για το μητρικο γαλα εδω λεει απο 3-5 μερες στους 4 βαθμους:rolleyes: http://klinikum.gr/2011/06/apothiki-apopsiksi/

στο μαιευτηριο μου το ειχαν πει για τις 24 ωρες. αλλα ηταν κατηγορηματικοι στο ξαναζεσταμα. μονο μια φορα. τι να πω, δεν ξερω. γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο για πιο σιγουρα?

παρεουλα θα εχεις σημερα! τελεια!

Καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε?????

Οπως καταλαβατε χθες δεν προλαβα να σας διαβασω...εκανα δουλειες και μετα ξεχαστηκα....εμεις χθες δεν πηγαμε βολτιτσα γιατι μολις γυρισε ο αντρας μου απο την δουλεια ειχε συννεφιασει και εβαλε και αερακι οποτε δεν ηταν να βγαλουμε τον μπεμπη εξω...ειχαμε σκοπο να παμε για καφεδακι στην παραλια αλλα μας τα χαλασε λιγο ο καιρος. Δεν πειραζει...σημερα τον αποζημειωσα τον μπεμπη...βγηκαμε βολτιτσα μολις τον ταϊσα...εχει απιστευτη ζεστη...!

Αναστασακι μου βολταρατε ε? Καλα κανατε....ο αντρακλας τι κανει???? Μια χαρα σημερα θα εχεις παρεουλα και θα κανεις και τις δουλιτσες σου....το μητρικο γαλα κραταει μια μερα στο ψυγειο και αν δεν το εχεις στην πορτα αλλα πισω εκει που ειναι πιο κρυο το ψυγειο μπορει και 2 μερες, οχι παραπανω ομως....ασε τι λενε σε διαφορα σαϊτ δεν ισχυει...αν θες βαλ'το καταψυξη και κανα 2 ωρες πριν του το δωσεις βγαλ'το ασ'το να ξεπαγωσει πρωτα και μετα μπεν μαρι! Δωσε στον αντρακλα πολλα φιλια!!!

Γιωτουλα μου τι επαθε η μπουμπουδενια???Δοντακια??? Της δινεις χαμομηλακι ε? Αφου την ηρεμει μια χαρα!!!!!!! Κι εσεις βολταρατε ε???? Μπραβο σας!!!!! Φιλησε την μου πολυυυυυυυ!!!!!

Οι αλλες τι κανετε????Που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Πως είστε; Εμείς κλασσικά κοιμόμαστε! Τι να πω;;; Πολύ υπναράς μου βγήκε ο μπέμπης! Ας είναι καλά το παιδάκι μου είναι πολύ ήσυχος! Εδώ και λίγες μέρες όταν του μιλάμε μας κοιτάει μέσα στα μάτια και στο τέλος μας σπάει κι ένα χαμόγελο! Λες και καταλαβαίνει ο σκατούλης μου!

Βγήκατε βολτίτσα εχθές οι περισσότερες; Καλά κανατε η μέρα το καλούσε, αφήστε που είχε και πολύ ζέστη! Εγώ μέσα αλλά ήρθαν οι δικοί μου οπότε είχα παρεούλα! Με έχει σώσει και η βεράντα! Αχ σε λιγότερο από 2 εβδομάδες σαραντίζουμε, θα κάνουμε και το 1ο εμβόλιο!

Καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε?????

Οπως καταλαβατε χθες δεν προλαβα να σας διαβασω...εκανα δουλειες και μετα ξεχαστηκα....εμεις χθες δεν πηγαμε βολτιτσα γιατι μολις γυρισε ο αντρας μου απο την δουλεια ειχε συννεφιασει και εβαλε και αερακι οποτε δεν ηταν να βγαλουμε τον μπεμπη εξω...ειχαμε σκοπο να παμε για καφεδακι στην παραλια αλλα μας τα χαλασε λιγο ο καιρος. Δεν πειραζει...σημερα τον αποζημειωσα τον μπεμπη...βγηκαμε βολτιτσα μολις τον ταϊσα...εχει απιστευτη ζεστη...!

Αναστασακι μου βολταρατε ε? Καλα κανατε....ο αντρακλας τι κανει???? Μια χαρα σημερα θα εχεις παρεουλα και θα κανεις και τις δουλιτσες σου....το μητρικο γαλα κραταει μια μερα στο ψυγειο και αν δεν το εχεις στην πορτα αλλα πισω εκει που ειναι πιο κρυο το ψυγειο μπορει και 2 μερες, οχι παραπανω ομως....ασε τι λενε σε διαφορα σαϊτ δεν ισχυει...αν θες βαλ'το καταψυξη και κανα 2 ωρες πριν του το δωσεις βγαλ'το ασ'το να ξεπαγωσει πρωτα και μετα μπεν μαρι! Δωσε στον αντρακλα πολλα φιλια!!!

Γιωτουλα μου τι επαθε η μπουμπουδενια???Δοντακια??? Της δινεις χαμομηλακι ε? Αφου την ηρεμει μια χαρα!!!!!!! Κι εσεις βολταρατε ε???? Μπραβο σας!!!!! Φιλησε την μου πολυυυυυυυ!!!!!

Οι αλλες τι κανετε????Που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

γεια σου ματινακι μου! τι κανετε?

μαλλον διψαγε η μικρη, εχουμε αρχισει τις πατατες! αλλα δεν της αρεσει το νερο, ξινιζει την μουριτσα της! χαχαχα πλακα εχει!

να μου φιλησεις το αντρακι σου!

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Πως είστε; Εμείς κλασσικά κοιμόμαστε! Τι να πω;;; Πολύ υπναράς μου βγήκε ο μπέμπης! Ας είναι καλά το παιδάκι μου είναι πολύ ήσυχος! Εδώ και λίγες μέρες όταν του μιλάμε μας κοιτάει μέσα στα μάτια και στο τέλος μας σπάει κι ένα χαμόγελο! Λες και καταλαβαίνει ο σκατούλης μου!

Βγήκατε βολτίτσα εχθές οι περισσότερες; Καλά κανατε η μέρα το καλούσε, αφήστε που είχε και πολύ ζέστη! Εγώ μέσα αλλά ήρθαν οι δικοί μου οπότε είχα παρεούλα! Με έχει σώσει και η βεράντα! Αχ σε λιγότερο από 2 εβδομάδες σαραντίζουμε, θα κάνουμε και το 1ο εμβόλιο!

ιωαννακι μου μια χαρα εισαστε! κ εμενα ετσι ησυχη ειναι κ υπναρου ακομα, φαντασου οτι κοιματε απο τις 10,30 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι, μετα 10,30-12,30 και μετα 2,30-5! βεβαια το απογευμα δεν κοιμαται καθολου κ ετσι παμε βολτες για να μην γκρινιαζει. στο καροτσι κοιμαται κανα μισαωρο. αντε 2 εβδομαδες μειναν κ μετα ποιος σας πιανει!!!

φιλακια στο αντρακι σου!

Καλημερα!!Χρονια πολλα!Τι κανετε κοριτσακια μου!καλα ειστε διαβαζω κ βολτουλες πολλες!και μεις μια χαρα βολταρουμε!απο το μαγαζι σας γραφω!ταισα κ κοιμησα την μικρουλα μου!τωρα περιμενω να ξυπνησει να παμε σπιτι μας να κανω τις δουλεις μου!κ το απογευμα θα την βγαλω μαλλον!!!ρεβυθια εχω ετοιμα!μια χαρα!

Ματινακι μου!!!αρχισαν οι ζεστες ε???να μου φιλησεις τον μικρουλη μας!

Αναστασακι μου σε καταλαβαινω με την πιπιλα!!!δυσκολο ειναι αυτο το κομματι!τουλαχιστον να κοιμοταν αγκαλια χωρις το στηθος...καλη συνεχεια στα βολταρακια!

Γιωτακι τι κανετε?φιλεναδα τι ωραια κοιματε η μικρουλα σου!φτου φτου φτου της!!!

Ιωαννακι τυχαιρουλα κ συ!φιλακια στον μπεμπακο μας!

Ρανακι μου η μικρουλα σου ειναι γλυκαααα!!!

Ελενακι περασατε ωραια χθες ε???φιλακια πολλα!

κοριτσια ξυπνησε!φιλακια κ στις υπολοιπες!φευγουμεεεεεεε

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

μήπως δεν της αρεσε η συγκεκριμενη? εγω ειχα την εντυπωση οτι πρωτα μπαινει το φρούτο!:rolleyes::rolleyes:

τι εκανες τελικα με νυφικό?? ξανα κατέβηκες κέντρο?

Φυσικά ξανα κατέβηκα το Σαββατο..Αύριο θα πάρω τηλ να κλείσω..Απλά σκέφτομαι.είμαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικά στυλ..άσπρη δαντέλα με ζώνη στην μέση και ίδιο χρώμα παπούτσια ή ιβουάρ χρυσό για πιο σοβαρό :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Την βανίλια την δίνουν για να μάθουν το κουτάλι πιο πολύ και όταν μπουν τα φρούτα να τα τρώνε κανονικά..Ανάλογα βέβαια τον γιατρό αλλά και τα κιλά από το μωράκι..Αν είναι παραπάνω δίνει αμέσως μόνο φρούτα.

Ααα το γάλα πράγματι αν ζεσταθεί και περισσέψει το πετάς μετά..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

τζααααααα !! μόλις εφυγαν οι δικοί μου! ωραια περασαμε!! χαρηκαν κ τον μπέμπη! κατεβηκα κ εγω κατω να αλαξω κατι ρουχα ! εκανα στο φούρνο φετα ξυφια κ φαγαμε κ μυδοπίλαφο!!! μμμ εγιναν πολύ ωραια!! αύριο θα κάνω ρεβυθακια!!:D:D:D

παω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου...τι κανετε κοριτσαρες?

εγω τωρα ειμαι καλυτερα....με επιασε κριση κολικου εντερου απο χθες και ημουν χαλια...εχω ελκωδη κολιτιδα και με το που αγχωθω με κατι τσουπ...με πιανει....

χθες κι εμεις βολτουλα για φαγητο και μετα στους γονεις μου...ειχε γεννεθλια η αδερφουλα μου!!!!!χθες η μπιζουδενια κοιμηθηκε απο τις 11.30 μεχρι τις 6.30....τρομεροοοο???αλλα δε κοιμηθηκα εγω απο το πονο....τεσπα...αυταααααααααα:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ρανιακι μου περαστικα κοπέλα μου!! πω πω την μπιζουδενια μας μια χαρα υπνο εκανε! φτου φτου!!:D

κατια μου μπορεις να μας βαλεις φωτο?? απο καποιο σαιτ να σου πουμε γνωμες!?

ματινακι μου ειδατε καλη μερα κ βγηκατε βολτιτσα ε? μπραβο κοριτσαρα μου καλα εκανες!!:P φιλακια στο ξανθουλη μπεμπακο μας!!

χρυσανθακι μου βολτιτσα κ εσεις κ αγιος ο θεος ε?? τελεια!!!!!!!

γιωτακι κ ιωαννακι πολυ χαιρομαι που κοιμουντε τοσο τα νινακια σας κ ξεκουραζεστε!!:P

λενακι που εισαι???????? ποπακι?? πεταλουδιτσα??????νατασουλα???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι,ιωαννακι,γιωτακι,κατιουλα,νατασουλα,ματινακι,ποπακι,χρυσανθουλι,ελενακι,λενιω

σας αγαπω πολυ.....μακιααααααααααααααααααααα

κ εγω σ'αγαπαω τρελιαρικο ρανιακι!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...