Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκι μου μια χαρά είμαστε τώρα..φτου φτου..Εσείς πως είστε??

Αναστασάκι σουρτούκες όπως το είπες :P και χαιρόμαστε..με τέτοιο καιρό..

Αχ κορίτσια παλεύουμαι εδώ και 3 μέρες με την κρεμούλα..

Κάθε μέρα και λιγότερο τρώει..Δεν ξέρω τι να κάνω..

Με το γάλα δεν είχε κανένα πρόβλημα..

Επρεπε να την βάζω 10 μεζούρες και τρώει τις 3 :( :( :(

5oA2p2.png

Ααα ξέχασα,Αναστασάκι Ρανάκι το ίδιο θέμα με την πιπίλα έχουμε κι εμείς..Μόνο για να κοιμηθεί την παίρνει..Αλλά δεν με πειράζει,καλύτερα νομίζω..Βλέπω μωρά που την έχουν συνέχεια..

5oA2p2.png

Ααα ξέχασα,Αναστασάκι Ρανάκι το ίδιο θέμα με την πιπίλα έχουμε κι εμείς..Μόνο για να κοιμηθεί την παίρνει..Αλλά δεν με πειράζει,καλύτερα νομίζω..Βλέπω μωρά που την έχουν συνέχεια..

εμένα ούτε για να κοιμηθει δεν την παιρνει!:( κατια μου τι κρεμούλα τρωει?? δεν της αρεσει ε?:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

με βανίλια ξεκινήσαμε..την νουνου πήρα..λες να μην την αρέσει??

μυρίζει τόόσο ωραία..

ούτε για να κοιμηθεί ε?να την βάζεις και να την κρατάς για λίγο

αχ κ εμενα μου αρεσει πολυυυυυυυυ μιαμμμμμμμμμ!!!!!!!!:tongue:

την κραταω μωρε κ αυτος ξερει να την πιασει, αλλα μετα απο λιγο την πεταει κ κλαιει κ αναγουλιαζει πολλες φορες ο σκατούλης!!

ποτε την ξεκινησες κατια μου την κρεμουλα? πόσο μηνων?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

3 μέρες έχει..μόλις έκλεισε τον 5ο

Για 2 εβδομάδες μας είπε και μετά θα μπει και η φρουτόκρεμα...

Αχ κι εμένα αναγούλιαζε και δεν την πίεσα..Μην σε αγχώνει που δεν την θέλει πάντως..Αγκαλίτσα και θα κοιμηθεί..όπως βολεύει το κάθε παιδί..Εγώ μετά από πολύ προσπάθεια τώρα κατάφερα να την κοιμίζω στο κρεβατάκι της..θέλουν τον χρόνο τους

5oA2p2.png

αχ γιωτακι εχεις γεννεθλια?τι εχασα καλεεεε????

αχχχχχ ποσο μου ελειψε κι εμενα να βγουμε με τον αντρουλη μου!!!!!εχουμε χαθει τελειως...φφφφφφφφ....:(

το μαγαζι πως παει?εμεις κλεινουμε...

μακια πολλαααααααααααααααααααα:lol:

ρανακι μου, τι κανεις?????? ο αντρουλης ειχε γενεθλια! κ εμεις μια απο τα ιδια!

το μαγαζι σερνοντας! το διαβασα οτι το κλεινετε, φαντασου εγω ουτε να κλεισω δεν μπορω, χρωσταω εφορια κ τεβε! αστα!

ολο βολτιτσες ειστε? μπραβο κ εμεις το ιδιο!

τα αλλα κοριτσακια δεν σας εχω διαβασει ακομα, εμεις σημερα φαγαμε πρωτη φορα πατατα! της αρεσε, ολο το εφαγε! μια χαρα!

πηγαμε κ βολτα σημερα, λαικη σουπερ μαρκετ κ μια αλλαγη σε ενα δωρο!

εχτες παλι πηγαμε να ψωνισουμε για το βαπτηστηρι μας! μια χαρα ηταν!

Αχ κι εμένα αναγούλιαζε και δεν την πίεσα..Μην σε αγχώνει που δεν την θέλει πάντως..Αγκαλίτσα και θα κοιμηθεί..όπως βολεύει το κάθε παιδί..Εγώ μετά από πολύ προσπάθεια τώρα κατάφερα να την κοιμίζω στο κρεβατάκι της..θέλουν τον χρόνο τους

κοριτσια εμενα ειναι πιπιλακιας η μπουμπου μονο που τωρα εχει μαθει να την βγαζει κ μετα της φευγει κ γκρινιαζει!

κατια μπορει να μην της αρεσει η συγκεκριμενη κρεμα!

λενακι με το καλο! απολαυσε τις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης!!!

αναστασακι βαλτου κατι μπροστα να κραταει την πιπιλα, κανα μαξιλαρι κανα κουκλακι να δεις τι γινεται!

γιωτακι μου κ εσεις βολτιτσες ε? καλά κάνετε!! όντως ούτε να κλείσεις δεν μπορείς!!!:mad: ουφφφ ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα!!

οσο για την πιπίλα το παλευω!! το θέμα μου βασικά είναι όταν είμαστε εκτός σπιτιού κ νυσταζει! αυτο!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μήπως δεν της αρεσε η συγκεκριμενη? εγω ειχα την εντυπωση οτι πρωτα μπαινει το φρούτο!:rolleyes::rolleyes:

τι εκανες τελικα με νυφικό?? ξανα κατέβηκες κέντρο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

normal_evangelismoskourtidis.jpg

%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%2B%CE%AE%2B%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%2B25%CE%B7%2B%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85%2B1821.JPG

Καλημερα κοριτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μεγαλη μερα σημερα για την ορθοδοξια και την χωρα μας!

Πρωινη πρωινη εγω σημερα...αλλαξε και η ωρα και βρυκολακιασα....!

Τι κανετε εσεις????? Ο μπεμπης κοιμαται αλλα ζουζουνευει τον ακουω....παω να σας διαβασω οσο προλαβω και θα τα πουμε μετα....

normal_evangelismoskourtidis.jpg

%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%2B%CE%AE%2B%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%2B25%CE%B7%2B%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85%2B1821.JPG

Καλημερα κοριτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μεγαλη μερα σημερα για την ορθοδοξια και την χωρα μας!

Πρωινη πρωινη εγω σημερα...αλλαξε και η ωρα και βρυκολακιασα....!

Τι κανετε εσεις????? Ο μπεμπης κοιμαται αλλα ζουζουνευει τον ακουω....παω να σας διαβασω οσο προλαβω και θα τα πουμε μετα....

καλημερα κ χρονια πολλα!

ματινακι κ εγω ετσι την επαθα!

η μικρη την επεσε για υπνο!

φιλακια πολλα!!!

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!!:D

Τι κάνετε??

Εμείς στη πεθερά σήμερα ..ωραία ήταν..είχε τέλεια μέρα..μπανιαριστηκαμε κ τώρα κάθησα..ο μικρούλης κοιμήθηκε..

Φιλάκιαααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!!:D

Τι κάνετε??

Εμείς στη πεθερά σήμερα ..ωραία ήταν..είχε τέλεια μέρα..μπανιαριστηκαμε κ τώρα κάθησα..ο μικρούλης κοιμήθηκε..

Φιλάκιαααααα;)

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά! Λενάκι μου γλυκό τι κάνετε; Εμείς εδώ στο σπίτι, ήρθανε οι δικοί μου και πριν λίγο μπήκα μέσα στο σπίτι! Τον ασυμμάζευτο έχω όσο κάνει καλές μέρες!!! Ο μικρούλης μου κοιμάται και εγώ βρήκα χρόνο και μπήκα να σας διαβάσω αλλά από ότι είδα δεν είχε πέρασμα το καφέ μας σήμερα! Τα μπουμπούκια σου τι κάνουν;

Αν βγω θα είναι γιατί μου έχει κάνει κατάληψη ο άντρας μου στον υπολογιστή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...