Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αν ησυχασε λεει?????????????????????επειδη δεν την ειχα αγκαλια,οπως την εχω συνεχεια, κατι μου ελειπε και ημουν σαν αλαφιασμενη....και μου λεει η μαμα μου...ηρεμησε παιδακι μου....στο καροτσι ειναι....φαντασου....:lol::lol::lol:

αχ!!τι γλυκοοοοο!ειδες φιλεναδα!μονο η μανα μπορει να νιωθει ετσι!απιστευτο???εμεις τρωμε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια, Αναστασακι μου γλυκο! Με το καλο να τα κανονισετε ολα οπως πρεπει και να βαφτίσετε το ζουζουνι σας! :lol: Όλα με το καλό, κοριτσακι μου! :lol: Τρελη βολτα κανατε σημερα,ε;;; χιχιχι Εκμεταλευτειτε τον ομορφο καιρο! Καντε και μια βολτα για μας στη Θεσσαλονικη που μας εχει λειψει τοσο και θα μας λειψει ακομη περισσοτερο! :(:(:( Μεσα Σεπτεμβρη, πρωτα ο Θεος λεμε να ανεβουμε και να βαφτισουμε και τη μπεμπα μας! :lol:

πεταλουδιτσααααααααααααα....τι κανετεεεεε????το κοριτσακι μας κλωτσαει?????ποτε περασε ο καιρος βρε ελενακι μου????αν ειναι δυνατον!!!!τσ τσ τσ τσ....καλε γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς σε λιγο καιρο....:lol::-):D:p;)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! κ ο καλος μου, μου εκανε εκπληξη, μολις ταισα την μπεμπα στις 5 την αφησαμε στην πεθερουλα κ πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο κοντα μας! ποσο καιρο ειχαμε να βγουμε οι δυο μας!!! ηταν τελεια, μετα κοψαμε τουρτα, εβαλα κ στην μπεμπα φορεμα να πει επισημα τα χρονια πολλα στον μπαμπα της! βαλαμε κ καλσον!!! εινια γλυκα!

ματινακι τι να πω... ευχομαι ολα να πανε καλα για την κοπελιτσα! ειναι τυχερη που σε εχει κολλητη!!! ναι ματινα ειμαστε ψηλοι, εγω 1,80 κ ο αντρας μου 1,92!

ελενιτσα μεγαλωσατε ε? ποναει η μεση? που να δεις οταν θα την σηκωνεις τι πονο θα εχεις! εμενα η μεση μου τα εχει παιξει!!! ποναω παντου ειδικα το πρωι πριν σηκωθω απο το κρεβατι!

χρυσανθακι μου εισαι πολυ γλυκια! το χριστινακι μπαινει σε προγραμμα χεσιμ@τος! χαχαχαχαχα!

αναστασακι με το καλο η βαπτηση!

ιωαννακι μου ολο στην βεραντα ε? κ εγω βγηκα εχτες κ λιαστηκα!

φιλακια σε ολες!!!

αχ γιωτακι εχεις γεννεθλια?τι εχασα καλεεεε????

αχχχχχ ποσο μου ελειψε κι εμενα να βγουμε με τον αντρουλη μου!!!!!εχουμε χαθει τελειως...φφφφφφφφ....:(

το μαγαζι πως παει?εμεις κλεινουμε...

μακια πολλαααααααααααααααααααα:lol:

αχ!!τι γλυκοοοοο!ειδες φιλεναδα!μονο η μανα μπορει να νιωθει ετσι!απιστευτο???εμεις τρωμε!

ναι...απιστευτοοοοοο!!!!

καλη σας ορεξη δεσποιναριαααααααααααα....αχαχαχαχα:lol:

Ρανάκι μου καλό κι εμένα έτσι ήταν μετά το εμβόλιο..Αύριο θα είναι πάλι κεφάτη..

Κάθε μήνα κάνετε 1 εμβόλιο ή 2?

κατιουλα μου τι κανετε????το κοριτσακι μας?

εμεις καλυτερα απο το εμβολιο....εκανε πυρετουλι και ειχε και υπνηλια!!!!ολα καλα τωρα!!!!!

τωρα το επομενο θα ειναι τον επομενο μηνα που θα γινουμε 3 μηνων....:lol:

μακια πολλααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

ναι...απιστευτοοοοοο!!!!

καλη σας ορεξη δεσποιναριαααααααααααα....αχαχαχαχα:lol:

αχ δεν ξυπναει!:rolleyes::rolleyes:σερι θα το παρει!!!αν εχει ορεξη για παιχνιδια στις 5 θα την δαγκωσωωωω!!!!!!!!!!!παω αν ειναι για υπνο για να αντεξω σε αυτο το ενδεχομενο!!!κκαληνυχτα σας!!!δαγκωσε μου λιγο την γαμπιτσα της μπιζουδενιας σε παρακαλω!!!φιλακιααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

αχ δεν ξυπναει!:rolleyes::rolleyes:σερι θα το παρει!!!αν εχει ορεξη για παιχνιδια στις 5 θα την δαγκωσωωωω!!!!!!!!!!!παω αν ειναι για υπνο για να αντεξω σε αυτο το ενδεχομενο!!!κκαληνυχτα σας!!!δαγκωσε μου λιγο την γαμπιτσα της μπιζουδενιας σε παρακαλω!!!φιλακιααααα

καληνυχτααααααααααααααα και ονειρα γλυκα!!!!!!

θα τη δαγκωσωωωωωωω:-P

πεταλουδιτσααααααααααααα....τι κανετεεεεε????το κοριτσακι μας κλωτσαει?????ποτε περασε ο καιρος βρε ελενακι μου????αν ειναι δυνατον!!!!τσ τσ τσ τσ....καλε γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς σε λιγο καιρο....:lol::-):D:p;)

Αχ, ναι Ρανιουκοοοο!!!! Ποτε περασεεε;;;; Εχω ακομη 5 εβδομαδες βεβαια, αλλα τι ειναι.... σιγα! 2-3 Μαιου ειπαμε με το γιατρο! :lol: Ανυπομονω απιστευτα! Θελω να παρω αγκαλιτσα το κοριτσακι μου!!!! Την πιανει συχνα λοξυγγας κι εχει πλακα! :P:p:p

Καλα η δικια σου.....φτου φτου φτου!!!! Ειναι μια κουκλιτσα!!!!! Πανεμορφη εινι καλε!!!! Αχ, γερη να ειναι Θεουλη μου!!!! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????????????? χαίρομαι πολύ που περναμε ολες όμορφα κ εχουμε κ τις βολτιτσες μας όσο μπορούμε!!!!!!!!!

εχθες γυρισαμε στο σπιτι στης 19.00! ηρθε εκει στα ικεα κ μαε βρηκε κ μια φιλη, ηπιαμε το καφεδακι μας φαγαμε κιολας.! ο μπεμπακος δεν ηταν κ τοσοοοο ησυχος αλλα ταλαιπωρηθηκε κ αυτο τοσες ωρες εκει! παλι καλα να λέω!

εμείς ξυπνησαμε κ φαγαμε στις 7.30 κ ξανα τρωμε κλασικά! σιδερωσα λίγο αλλα εχω κι αλλα!! κ πλυντηρια!!! πως μαζευοντε αυτα τα ρουχα δεν καταλαβαινω!!!!!!!!:mad::x δεν πρόλαβα να διαβασω ούτε τις συνταγες που εβαλε το ματινακι!!

κοριτσια με ζοριζει πολύυυυ το θέμα με την πιπίλα!! δεν την παιρνει με τιποτα! κ οταν ειμαστε εξω κ νυσταζει δεν μπορει να κοιμηθει!!! θελει να πιπιλαει στο στηθος!! κ αυτο με προβληματιζει παρα πολυ κ δεν ξερω τι να κανω!!!:confused::confused::confused: ακομα κ ξενο να του δωσω αυτο δεν νομιζω να αλαξει..:confused: κ μεχρι ποτε θα το κανει αυτο???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ, ναι Ρανιουκοοοο!!!! Ποτε περασεεε;;;; Εχω ακομη 5 εβδομαδες βεβαια, αλλα τι ειναι.... σιγα! 2-3 Μαιου ειπαμε με το γιατρο! :lol: Ανυπομονω απιστευτα! Θελω να παρω αγκαλιτσα το κοριτσακι μου!!!! Την πιανει συχνα λοξυγγας κι εχει πλακα! :P:p:p

Καλα η δικια σου.....φτου φτου φτου!!!! Ειναι μια κουκλιτσα!!!!! Πανεμορφη εινι καλε!!!! Αχ, γερη να ειναι Θεουλη μου!!!! :lol:

καλημερα ελενακι μου...καλε τιποτα δεν ειναι 5 εβδομαδες...ποποποποποπο...θα ειναι μια πανεξυπνη και καλοφαγου ταυρινα...αχχαχαχαχααχαχαχ....

ευχαριστουμε πολυ για τα κοπλιμεντα σας....:wink:

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????????????? χαίρομαι πολύ που περναμε ολες όμορφα κ εχουμε κ τις βολτιτσες μας όσο μπορούμε!!!!!!!!!

εχθες γυρισαμε στο σπιτι στης 19.00! ηρθε εκει στα ικεα κ μαε βρηκε κ μια φιλη, ηπιαμε το καφεδακι μας φαγαμε κιολας.! ο μπεμπακος δεν ηταν κ τοσοοοο ησυχος αλλα ταλαιπωρηθηκε κ αυτο τοσες ωρες εκει! παλι καλα να λέω!

εμείς ξυπνησαμε κ φαγαμε στις 7.30 κ ξανα τρωμε κλασικά! σιδερωσα λίγο αλλα εχω κι αλλα!! κ πλυντηρια!!! πως μαζευοντε αυτα τα ρουχα δεν καταλαβαινω!!!!!!!!:mad::x δεν πρόλαβα να διαβασω ούτε τις συνταγες που εβαλε το ματινακι!!

κοριτσια με ζοριζει πολύυυυ το θέμα με την πιπίλα!! δεν την παιρνει με τιποτα! κ οταν ειμαστε εξω κ νυσταζει δεν μπορει να κοιμηθει!!! θελει να πιπιλαει στο στηθος!! κ αυτο με προβληματιζει παρα πολυ κ δεν ξερω τι να κανω!!!:confused::confused::confused: ακομα κ ξενο να του δωσω αυτο δεν νομιζω να αλαξει..:confused: κ μεχρι ποτε θα το κανει αυτο???????

καλημερα αναστασακι μου.....τι κανετε??τρωτε τρωτε???μπραβο το αντρακι μας...

φφφφ...αυτο το θεμα με τη πιπιλα το εχω κι εγω τελικα...στην αρχη την ηθελε και τωρα οχι...μια τη θελει μια δε τη θελει...τι παιδι ειναι αυτο???με τα φεγγαρια της!!!!χιχιχιχιχι

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια μου....

εμεις φαγαμε και ζιζι και συμπληρωμα γιατι ειμαστε στις μεγαλες πεινες μας.....φφφφφφφφφφφ....

και μετα πηγαμε λαικηηηηηη.....ειμασταν κυριες...

μολις μπηκαμε στο ασανσερ για να ανεβουμε σπιτι αρχισαμε τη γκρινια παλι....χιχιχιχιιχιχ....μα που το καταλαβαινει????θα με τρελλανει:lol::lol::lol:

παω να τσιμπησω κατι γιατι με εχει κοψει λορδααααααααα...

εδω θα ειμαι:wink:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Βολτίτσες; Κι εμείς!:lol::lol::lol::lol::lol:

Πήγα σούπερ εχθές και έκανα 2 ώρες! Πήγα τον μπέμπη στη μαμά μου και ο γλυκός μου ούτε που ξύπνησε! Κατευθείαν όταν τον έφερα σπίτι ξύπνησε για να φάει! Ωστόσο τη βγάζω συνέχεια στη βεράντα μου και πίνω το καφεδάκι μου! Που όρεξη να μπω μέσα στο σπίτι! Σε 2 εβδομάδες σαραντιζουμε οπότε θα βγαίνουμε καροτσάδα!:P:p:p Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ τώρα αλλά να ξέρετε σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Να μου φιλήσετε τα μπεμπάκια σας και στην Πεταλουδίτσα πολλά χαδάκια στην κοιλίτσα της! Πλησιάζει και για σένα ο καιρός κοριτσάκι μου!!!!! Φιλάκιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...