Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ενα ενα τα θυμαμαι....

Εχω μερες τωρα που σκεφτομαι να αγορασω ατμομαγειρα για να φτιαχνω τα φαγητα για τον μπεμπη ενεκα που στον ατμο μαγειρευονται καλυτερα και κρατανε ολες τις βιταμινες τους το κρεας και τα λαχανικα! Μπηκα σε διαφορα φορουμ για να διαβασω απο αλλες μαμαδες την αποψη τους για τον ατμομαγειρα που τον χρησιμοποιουν και λενε οτι ειναι πολυ πρακτικος και υγιεινος! Απλα για το βρασιμο του μοσχαριου προτιμουν να το μαγειρευουν κανονικα γιατι στον ατμο προφανως θελει περισσοτερη ωρα για να γινει. Το θεμα ειναι να μπορεις να μαγειρευεις ολα τα φαγητα εκει και γιατι οχι για ολη την οικογενεια...μια κοπελα λοιπον ελεγε οτι μπορουμε να αποφυγουμε αυτο το εξοδο εαν εχουμε χυτρα που επισης μπορουμε να μαγειρεψουμε στον ατμο με το ειδικο καλαθακι που εχει. Βαζεις τα λαχανικα ή το κρεας στο καλαθακι που εχει ποδαρακια και δεν ακουμπαει κατω στην χυτρα, βαζεις λιγο νερακι και γινονται στον ατμο....το θεμα μου ειναι κανει εξ αρχης να μαγειρευουμε στην χυτρα ή ας πουμε μπορουμε μετα τους 7-8 μηνες?

Παντως και ατμομαγειρα να παρω δεν θα παρω τον βρεφικο γιατι εκτος του οτι ειναι πανακριβοι (απο 100 ευρω και πανω) βγαζει μονο 2 γευματα το πολυ...ενω στον οικογενειακο μπορεις ταυτοχρονα να φτιαξεις 3 γευματα και οι ποσοτητες ειναι μεγαλες...θα ρωτησω και την παιδιατρο να μου πει την γνωμη της αν και ειναι κατα των τρελων αγορων...με απλα πραγματα μπορεις να κανεις την δουλεια σου. Το θεμα ειναι ομως οτι αν ακομα δεν επιτρεπεται η χυτρα που ειναι οικονομικοτατη λυση για εξοικονομηση ρευματος, αν βραζουμε π.χ. το μοσχαρι στο κατσαρολακι, θελει τουλαχιστον μιαμιση ωρα μαγειρεμα και αυτο θα γινεται καθημερινα....η συνυφαδα μου που ειχε ερθει προχθες μαγειρεψε το κοτοπουλο της μπεμπας σε χαμηλη φωτια για 2 περιπου ωρες...ταμπλας με βαρεσε....και παει στα κομματια για μια φορα, αλλα αν αυτο πρεπει να το κανω καθημερινα σε τι θα οφελησει? Στον ατμομαγειρα ειναι το πολυ μια ωρα(και πολυ λεω) και στην χυτρα το μοσχαρι ας πουμε θελει 25-30 λεπτα να γινει....οπως καταλαβαινετε ειναι το επομενο θεμα συζητησης με την παιδιατρο!!!!! Απλα σας βαζω και σας σε σκεψη για καλυτερο μαγειρεμα και εξοικονομηση ηλεκτρικης

ενεργειας!!!! Αυτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς πολύ καλα! Ο μπέμπης μου έφαγε εχθές το βράδυ στις 10 και ξύπνησε στις 5.30 πάλι! Τι καλά! Τώρα εννοείται πως κοιμάται και μάλλον όπου να ναι θα ξυπνήσουμε να φάμε! Θα τον πάω και στη μαμά μου για να πάω σούπερ μάρκετ! Πόσο ανάγκη το έχω!

Ματινάκι μου λες να ξαναείσαι έγκυος; Καλοδεχούμενη η εγκυμοσύνη εννοείται! Ευλογία μεγάλη που μας δίνει ο Θεός παιδάκια! Η αδερφή μου πάει για το 3ο και νιώθω σαν να είναι το πρώτο ανηψάκι!

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλα και τα μωράκια σας εννοείται!

Καλημερα Ιωαννακι μου καλο! Κοιμαται το μπεμπουλινι μας ε? Και ο δικος μου..

Ασε με Ιωαννα μου και μολις αρχισα να καταλαβαινω οτι μπορει και να μην ειμαι εγκυος με επιασε μια στενοχωρια αλλο πραγμα....το θελω πολυ ακομα και τωρα που σαν χθες μου φαινεται οτι γεννησα! Μεγαλη ευλογια δεν το συζητω...Δοξαζω Τον Θεο καθε μερα!

Με το καλο να ερθει και το τριτο παιδακι της αδερφης σου...

Κι εγω σημερα ηθελα να παρω τον μπεμπακο και να παμε να αλλαξουμε ενα δωρακι που μας φερανε χθες αλλα βλεπω τον καιρο μια ηλιο μια συννεφια και δεν ξερω αν παμε τελικα...θα δειξει!!!!!Φιλακια στα μπουτακια του αντρακλα!!!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=341739775859903&set=a.157406080959941.32542.156920767675139&type=3&theater

Αν ειχα τοσο μακρυ μαλλι και τοσο πολυ αυτο θα εκανα για την βαφτιση πρωτα ο Θεος!Δεν ειναι τελειο???? Μπορω να το κανω βεβαια γιατι εχουν μακρυνει αρκετα αλλα θελει και ποστις για να γινει ετσι....παντως επειδη στον γαμο μου δεν μου αρεσαν τα μαλλια μου, στην βαφτιση και κλειστη να την κανουμε θα φτιαξω σουπερ μαλλι....χαχαχαχ....!!!!! Απωθημενο...

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τη νυφη μου να παω ικεα για ψιλοπρραγματα!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια για τις ευχες σας!!

ματινακι ρωτησα τον παπα για εκεινη την ημ/νια και μου ειπε γινεται, (αν θυμαμαι καλα μου ειπε οτι δεν γινοντε γαμοι). και θα εχει και νηστισιμα το συζητησα!!!;);) θα τις αποθηκευσω τις συνταγες σου!!!

αχ και εγω θελω πολυ ενα 2ο παιδακι οπως σας ειπα αλλα λογω της δυσκολης 1ης εγκυμοσυνης μου φοβαμαι μηπως ειμαι παλι ξαπλα και το μωρακι μου τι θα γινει??? δεν θα μπορω να το φροντιζω!!:(:( ματινακι μου στο ευχομαι απο την καρδια μου γρηγορα δευτερομανουλα!!! αντε να αρχισουμε παλι τα τεστ κτλ!!! μου ελειψανννν και την ανυπομονησια!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaaaaaaaaa !!!!!!

vlepw eiste oles kala kai xairomai kai ta mpempakia sas mia xara na m ta filisete xiixixxixi !!!!!

mpeika na dw ti kanete kai pws eiste den sas exw diavasi sinxoresteme den prolava trexw kai den ftanw me thn metakomisi !!!! ta nea m loipon feugoume oristika apo ellada distixos mas ferane se auto to seimio oste na figoume !!!! meta to pasxa logika h kai pio noris feugoume gia kupro vrike doulitsa o kostas kai egw kai etsi peirame authn thn apofash na figoume !!! apo thn mia stenaxorieme afinoume filous kai goneis kai pame kapou pou den exoume kanenan alla eplizw na mas pane ola kala kai na ftiaxoume ligo thn zwh mas giati edw plewn eixame patosi telios den ginotane tpt kamia voithia apo pouthena kai etsi leme na pame gia kati kalitero !!!!

auta ta nea m prws to parwn ola isixa ektos apo ligo treximo ola kalaaaaaaaaa !!!!! xixxixixixi :tongue::tongue::tongue:

me mpempaki to exoume afisi to thema alla kati m leei oti isws to exoume piasi to sporaki tha deixei se 5 meres lete na einai to tixero mas xixixixi na perimene na figoume gia na piasti axxaxaxa tha deixei pros to parwn perimenoume !!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλημερα τζινακι!!! ευχομαι να το πιασατε το σπορακι! λες?? να περιμενε μετακομιση?????????? χιχιχι εννοειτε πως θα πας οπου ειναι καλύτερα φιλεναδα! (νομιζα ειχες πει κατι για βουλγαρια). ολα καλα να σας πανε κοπελα μου! περιμενουμε νεα σου!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα τζινακι!!! ευχομαι να το πιασατε το σπορακι! λες?? να περιμενε μετακομιση?????????? χιχιχι εννοειτε πως θα πας οπου ειναι καλύτερα φιλεναδα! (νομιζα ειχες πει κατι για βουλγαρια). ολα καλα να σας πανε κοπελα μου! περιμενουμε νεα σου!!!!!!

kalhmera anastasaki m nai eixame pei alla stravose h doulia kai etsi emeine ekei to thema xixixxixi !!!!

apo oti exoume mathei gia kupro kala einai oute krisi oute tpt den exei kai to simantikotero exei doulia !!!!!

ante nte auto eipa kai egw perimene metakomisi makari na einai to tixero mas !!!! tha deixei !!!

esi pws eisai o mikroulis ?? kala einai glikas auto exw na pw ftou sas na tou dwseis filakai sta patousakia tou :P:p:p

kalhmera anastasaki m nai eixame pei alla stravose h doulia kai etsi emeine ekei to thema xixixxixi !!!!

apo oti exoume mathei gia kupro kala einai oute krisi oute tpt den exei kai to simantikotero exei doulia !!!!!

ante nte auto eipa kai egw perimene metakomisi makari na einai to tixero mas !!!! tha deixei !!!

esi pws eisai o mikroulis ?? kala einai glikas auto exw na pw ftou sas na tou dwseis filakai sta patousakia tou :P:p:p

ναι στην κυπρο ειναι καλύτερα τα πραγματα εννοειτε!! με το καλό να πάτε!

σε ευχαριστω πολύ τζινακι! θα του δωσω!!!:D καλα ειναι ο μικρουλης!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι στην κυπρο ειναι καλύτερα τα πραγματα εννοειτε!! με το καλό να πάτε!

σε ευχαριστω πολύ τζινακι! θα του δωσω!!!:D καλα ειναι ο μικρουλης!

se euxaristw anastasaki m kai se esena euxomai ta kalitera oti epithimeis euxh mou !!!!;););)

tha se afisw na paw na kanw kamia doulitsa kai tha xanampw elpizw na petixw kai ta ipolipa koritsia na dw ti kanoune filakiaaaaaaaaaa pros to parwn

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τη νυφη μου να παω ικεα για ψιλοπρραγματα!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια για τις ευχες σας!!

ματινακι ρωτησα τον παπα για εκεινη την ημ/νια και μου ειπε γινεται, (αν θυμαμαι καλα μου ειπε οτι δεν γινοντε γαμοι). και θα εχει και νηστισιμα το συζητησα!!!;);) θα τις αποθηκευσω τις συνταγες σου!!!

αχ και εγω θελω πολυ ενα 2ο παιδακι οπως σας ειπα αλλα λογω της δυσκολης 1ης εγκυμοσυνης μου φοβαμαι μηπως ειμαι παλι ξαπλα και το μωρακι μου τι θα γινει??? δεν θα μπορω να το φροντιζω!!:(:( ματινακι μου στο ευχομαι απο την καρδια μου γρηγορα δευτερομανουλα!!! αντε να αρχισουμε παλι τα τεστ κτλ!!! μου ελειψανννν και την ανυπομονησια!!!:P

Aναστασακι μου τωρα μπορεσα να γραψω...μιλουσαμε με το τζινακι στο τηλ...

Α ωραια τοτε αφου κανουν βαφτισεις πριν τον 15αυγουστο μια χαρα...

Οσο για την 2η εγκυμοσυνη που σκεφτεσαι οτι μπορει να εισαι παλι ξαπλα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει το ιδιο...καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και μακαρι να μην εχεις τα ιδια εννοειται!!!!!

Τωρα που σου γραφω σιγουρα θα εισαι Ικεα αλλα δεν πειραζει θα το δεις μετα!

Καλη βολτα και καλα ψωνια!!!!!!

κοριτσακια μουυυυυυυυ καλησπεραααααα πια ..ηθελα να μπω το πρωι αλα δεν τα καταφερα..εκανα φακες σημερα κ εφαγα κιολας!δεν τον πειραξαν ταφασολακια ευχομαι κ οι φακες το ιδιο!

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλα οι σελιδες που μας εδωσες τελειες!αυτες διαβαζ τωρα..μου αρεσε παρα πολυ αυτη http://goneis-paidia.com/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/

πολυ ενημερωτικη!μπραβο!πωπωωωωωω ποσα εμαθα για τις παιδικες τροφες του εμποριου!ο μεγαλο ςμου απο αυτες εχει φαει φρουτοκρεμα για δεν ετρωγε φρεσκα πολυ λιγο στην αρχη δοκιμασε κ γιαουρτακια του επαιρνα αργοτερα μετα τον 8 μηνα~αυτα ολες τις αλες κρεμς δεν τις ηθελε~απο κει κ περα του εφτιαχνα σουπιτσες κ τις ετρωγε πιο καλα απο καθε τι αλο~δεν ηξερ οτι μπορουσα να κανω τοσες αλες συνταγες για το μωρο!το μετανιωνω που δνε το εψαξα πιο πολυ το θεμα!:(

δηλαδη πριν απο καθε γευμα πρεπει να θηλαζουμε!αυτο με προβληματισε.ετσι θα χορτασει κ πως θα εχει ορεξη ναφαει κ κατι αλο!:rolleyes:εγω ασπουμε θα ηθελα να τον ταισω πρωτα κ αν δεν φαει καλα χωρης να τον ζορισω να του δωσω κ ζιζι!ξερω γω!:rolleyes:

ΑΧ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟς ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΤΟΝ ΕΩΧ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς Κ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ..ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΤΑ ΛΙΝΚ ..ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ1

ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...