Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ελενιτσα μου τι κανεις?ποναει η μεσουλα ε??τωρα που εφτιαξε ο καιρος ειναι τελεια για βολτουλες!!να τις ευχαριστηθεις!γεννας βεβαια και πολυ καλη περιοδο!εχουν τελειωσει οι ιωσεις και τα κρυωματα!!θα εχει ζεστουλα!θα κανετε και με την μπεμπουλα ωραιες βολτουλες!εγω στις μερες τις δικες σου φιλεναδα ημουν κλεισμενη λογο συσπασεων...τι καλα που εχεις καλη εγκυμωσυνη και μπορεις να χαρεις αυτες τις μερες:Pφανταζομαι τωρα εκτος απο την μεση θα σε ποναει και η μπεμπουλα πολυ αλλα ειναι ωραιος πονος αυτος!!!γυμναστιριο δεν παω!που χρονος !!απλα εχουμε ελιπτικο στο σπιτι και μπαλα γυμναστικης και 3 φορες την εβδομαδα αρχισα να κανω κοιλιακους-ραχιαιους και 15΄ αεροβια να μπω σε εναν ρυθμο και θα το αυξησω!!!να ξαναβαλω τα κοντα μου και τα κολλητα μου θελω!χιχιχιχ!!!αν και δεν θα εχει μαυρισμα φετος αλλα ετσι για να μαρεσω;)

Ναι, Χρυσανθη μου... ποναει αρκετα η μεση, αλλα να μην ειμαι αχάριστη! Ειχα και εχω μεχρι στιγμης πολυ καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη... :rolleyes: Οποτε αυτα τα λιγα που εχω τα υπομενω με χαρα, απλα καμια φορα με πιανει και τα λεω....ετσι για να γκρινιαξω λιγακι κι εγω! χιχιχι :lol: Εσυ ειχες συσπασεις και επρεπε να εισαι ξαπλα; Δεν μπορουσες να κανεις καμια δουλεια ουτε να πας βολτιτσα; Χμμ... Δυσκολο αυτο.... :confused::confused: Ολα καλα πηγαν ομως και εχεις μια μπεμπακλα!!!! Αχ, ανυπονονω!!!! :P Βεβαια πρεπει να χαρω αυτες τις τελευταιες μερες της ελευθερια μας, ε;;; Μετα θα εχουμε αγκαλια το αγγελουδι μας, αλλα τα κεφαλια μεσα για 40 μερες!! Εισαι της γυμναστικης δηλαδη...Για να κανεις στο σπιτι! Πολυ καλα κανεις... Εγω που τα βαριεμαι αυτα πώς θα χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης; Και φοβαμαι μην παρω κι αλλα μεχρι να να σαραντισω που θα μας φαει το μεσα... :rolleyes:

Οσο για τη μπεμπου...με ποναει μια χαρα! Καθε της κινηση ειναι πλεον πολυ εντονα αισθητη και αρκετες φορες με ποναει κι ολας... Ειμαστε σχεδον 2000!! Τα ξερεις κι εσυ καλυτερα! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις σημερα πηγαμε οι δυο μας στη παραλια μας την ομορφη για καφε!μετα περασαμε απο τον μπαμπα μας!μετα πηγαμε με τον μαρσιπο για ψωνια για την Χριστινα μου και για μενα μπλουζες με κουμπια γιατι τις εχω ξεχιλωσει ολες χιχιχιχ!!!ΑΑΑ!καναμε κακα κ χθες κ σημερα !στο αμαξι κλασικα!!!και παλι πισω για αλλαγμα!!!χιχιχιχ!!!αχ!ας τα κανει και ας τα κανει οπου θελει!ισως να παιζει κατι με την διατροφη μου παντως!τωρα στη νυστεια αρχισε να στρωνει!ισως παιζει καμοια αλλεργεια μπορει και οχι!θα δουμε!σας φιλωωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ναι, Χρυσανθη μου... ποναει αρκετα η μεση, αλλα να μην ειμαι αχάριστη! Ειχα και εχω μεχρι στιγμης πολυ καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη... :rolleyes: Οποτε αυτα τα λιγα που εχω τα υπομενω με χαρα, απλα καμια φορα με πιανει και τα λεω....ετσι για να γκρινιαξω λιγακι κι εγω! χιχιχι :lol: Εσυ ειχες συσπασεις και επρεπε να εισαι ξαπλα; Δεν μπορουσες να κανεις καμια δουλεια ουτε να πας βολτιτσα; Χμμ... Δυσκολο αυτο.... :confused::confused: Ολα καλα πηγαν ομως και εχεις μια μπεμπακλα!!!! Αχ, ανυπονονω!!!! :P Βεβαια πρεπει να χαρω αυτες τις τελευταιες μερες της ελευθερια μας, ε;;; Μετα θα εχουμε αγκαλια το αγγελουδι μας, αλλα τα κεφαλια μεσα για 40 μερες!! Εισαι της γυμναστικης δηλαδη...Για να κανεις στο σπιτι! Πολυ καλα κανεις... Εγω που τα βαριεμαι αυτα πώς θα χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης; Και φοβαμαι μην παρω κι αλλα μεχρι να να σαραντισω που θα μας φαει το μεσα... :rolleyes:

Οσο για τη μπεμπου...με ποναει μια χαρα! Καθε της κινηση ειναι πλεον πολυ εντονα αισθητη και αρκετες φορες με ποναει κι ολας... Ειμαστε σχεδον 2000!! Τα ξερεις κι εσυ καλυτερα! :lol:

:lol::lol:που να δεις ακομα!!!οφου οφου!!που λενε και εδω κατω!εννοητε οτι θα γκρινιαξεις φιλεναδα!τωρα δεν μπορει να πει κανεις τιποτα!:lol:;)θα σαραντησεις δηλαδη ε???καλα θα κανεις!και γω το εκανα!μονο καμοια βολτα εδω γυρω απο το τετραγωνο εκανα να ξεσκαω!τη 41η μερα ομως κ μετα οποτε εβλεπα ηλιο την εντυνα καλα και εξω!βολτουκες συνεχεια!απλα την προσεχαμε λιγο το πρωτο τρηιμηνο οχι αγκαλιες φιλια κτλ απο 3ους!μπαα!μην νομιζεις οτι θα μεινουν τα κιλα!ειδηκα αν θηλασεις!!!ξεχνα τα!ειναι κ τσουποτη η μικρουλα μας!ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Τα νεα της Ρενας μας ειναι οτι απο πορισμα που βγαλαμε τελικα ολα ειναι γραφτα να γινουν....επιβαρυνθηκε πολυ με τι ορμονες που πηρε για να κανει ωαρια για την εξωσωματικη αλλα αφου στραβωσε η δουλεια μια μερα πριν της τα παρουν δεν επιβαρυνθηκε με την ναρκωση αλλιως τωρα θα εμπαινε ηδη για αιμοκαθαρση...βεβαια η επιβαρυνση υπαρχει αλλα γλιτωνει την αιμοκαθαρση και θα μπει πριν το καλοκαιρι για μεταμοσχευση...το μοσχευμα θα της το δωσει ο πατερας της και δοξα το Θεο μετα θα μπορεσει να κανει μονη της παιδακι αν θελησει βεβαια....εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ που κουραγιο δεν εχει μεινει και πολυ! Και λεμε τωρα αν κανανε τοτε την εξωσωματικη με τοση στενοχωρια και αγχος που υπηρχε μαλλον θα ηταν αρνητικη και τζαμπα την επιβαρυνση....εκτος αυτου ηρθαν ετσι τα πραγματα που θα της δωσει μοσχευμα ο μπαμπας της και αν δεν ερχονταν ετσι τα πραγματα μπορει να χρειαζοταν μεταμοσχευση μετα απο χρονια που ισως ο πατερας της λογω ηλικιας να μην μπορουσε να της το δωσει...και στη Ελλαδα για να βρεις μοσχευμα πεθαινεις πρωτα και μετα βρισκεις!Οποτε καθε εμποδιο ηταν για καλο και ο Θεος θα την βοηθησει να ξεπερασει το προβλημα υγειας που εχει τωρα που μπορει και ο μπαμπας της και η ηλικια του του επιτρεπει τετοιο μεγαλο χειρουργειο...Η ψυχολογια της ειναι πολυ καλη και την ειδα πολυ καλα γενικοτερα...θελει να μπει για μεταμοσχευση να τελειωνουν ολα και να ζει χωρις αγωνια για την υγεια της!

Εχει αγωνα μπροστα της ακομα αλλα ενα πολυ μεγαλο βημα και το σημαντικοτερο ειναι σαν να εχει ηδη γινει...χαιρομαι πολυ για την αδερφουλα μου και συγκινηθηκα πααααρα πολυ που επιτελους θα παρει ανασα αυτο το κοριτσι...ουτε μουτζα να τους ειχαν ριξει....τεσπα! Αυτα τα νεα λοιπον απο το Ρενακι μας!

Σώπα βρε Ματινακι μου! Τι περνάει η κοπέλα.... Την θυμάμαι τη Ρένα, θυμάμαι και την περίπτωσή της γιατί είχαμε μιλήσει εδώ στο τόπικ πριν κανένα χρόνο στο περίπου. Ήταν λίγο πριν κάνουν πράξη το όνειρο της ζωής τους και μου είχε πει για την παρενθετη μητερα που βρηκε, ποια ηταν, πότε θα εδινε ωαρια κλπ κλπ... Ειχα μεινει εκει και καμια φορα τη σκεφτομουν και αναρωτιομουν τι να εγινε τελικα! Εχει πολυ καιρο να μπει να γραψει και λογικο με οσα της συμβαινουν! Μου ειχε πει και για το προβλημα υγειας που εχει, αλλα διστασα και δεν ρωτησα ακριβως τι.... Αλλα για να λες οτι θα κανει μεταμοσχευση σιγουρα ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα απο οτι ειχα φανταστει! :confused: Δοξα το Θεο που θα παρει μοσχευμα απο τον πατερα της και που προλαβε ο ανθρωπος να της το δωσει και δν περασαν τα χρονια! Πραγματικα καθε εμποδιο γινεται για καλο.... Όλα να πανε καλα Παναγιτσα μου με το μοσχευμα και μετα αφου αναρρωσει εχει ολο το χρονο να σκεφτει και να αποφασισει αν θελει να κανει μωρακι! Πρωτα η υγεια σωματικη και ψυχικη! Και ο μπαμπας της να ειναι καλα ο ανθρωπος! Αχ οι γονεις.....θυσια στην κυριολεξια γινονται! Ο ανθρωπος αυτος εχει εξασφαλισει σιγουρα μια θεση στον Παραδεισο με αυτη του την πραξη! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol:που να δεις ακομα!!!οφου οφου!!που λενε και εδω κατω!εννοητε οτι θα γκρινιαξεις φιλεναδα!τωρα δεν μπορει να πει κανεις τιποτα!:lol:;)θα σαραντησεις δηλαδη ε???καλα θα κανεις!και γω το εκανα!μονο καμοια βολτα εδω γυρω απο το τετραγωνο εκανα να ξεσκαω!τη 41η μερα ομως κ μετα οποτε εβλεπα ηλιο την εντυνα καλα και εξω!βολτουκες συνεχεια!απλα την προσεχαμε λιγο το πρωτο τρηιμηνο οχι αγκαλιες φιλια κτλ απο 3ους!μπαα!μην νομιζεις οτι θα μεινουν τα κιλα!ειδηκα αν θηλασεις!!!ξεχνα τα!ειναι κ τσουποτη η μικρουλα μας!ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα?

Θα χαθουν λες; Παντως οσο ειμαι σπιτι ολο στο μασουληγμα εχω το νου μου!!! Εχω παρει ηδη 10 κιλα ακριβως. Ναι, θα σαραντισω! Πώς γινεται; Μια Κυριακη στη εκκλησια πας απλα και μετα τη θεια λειτουργια σε σαραντιζει ο παπας ή πρεπει να το ξερει απο πριν;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα χαθουν λες; Παντως οσο ειμαι σπιτι ολο στο μασουληγμα εχω το νου μου!!! Εχω παρει ηδη 10 κιλα ακριβως. Ναι, θα σαραντισω! Πώς γινεται; Μια Κυριακη στη εκκλησια πας απλα και μετα τη θεια λειτουργια σε σαραντιζει ο παπας ή πρεπει να το ξερει απο πριν;

πας τη σαρακοστη μερα και σου λεει την ευχη!αν εχεις καποιον δικος σου παπα πανε εκει αν πας στην εννορια σου ειναι καλα να το ξερει γιατι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κυριακη!πεταλουδιτσα μου πρεπει να κλεισω!:(φιλακια!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

πας τη σαρακοστη μερα και σου λεει την ευχη!αν εχεις καποιον δικος σου παπα πανε εκει αν πας στην εννορια σου ειναι καλα να το ξερει γιατι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κυριακη!πεταλουδιτσα μου πρεπει να κλεισω!:(φιλακια!!!!

Εγινεεεε!!! φιλακια πολλα!:P:p:p

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπέρα!! πριν μιση ωρα γυρισαμε απο το πρωι που φυγαμε!! περασαμε τελεια!!!!!!!!! καταληξαμε κ σε ημ/νια για τη βαπτιση. κλεισαμε κ για το τραπεζι κ αυριο θα παρω τηλ κ στην εκκλησια. πρωτα ο θεος για τις 5 αυγουστου!! τωρα θηλαζω τον μπεμπη κ θα μπω μετα για ενα μπανιο!!

παω να σας διαβασω αν προλαβω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα!! πριν μιση ωρα γυρισαμε απο το πρωι που φυγαμε!! περασαμε τελεια!!!!!!!!! καταληξαμε κ σε ημ/νια για τη βαπτιση. κλεισαμε κ για το τραπεζι κ αυριο θα παρω τηλ κ στην εκκλησια. πρωτα ο θεος για τις 5 αυγουστου!! τωρα θηλαζω τον μπεμπη κ θα μπω μετα για ενα μπανιο!!

παω να σας διαβασω αν προλαβω!!!

Τέλεια, Αναστασακι μου γλυκο! Με το καλο να τα κανονισετε ολα οπως πρεπει και να βαφτίσετε το ζουζουνι σας! :lol: Όλα με το καλό, κοριτσακι μου! :lol: Τρελη βολτα κανατε σημερα,ε;;; χιχιχι Εκμεταλευτειτε τον ομορφο καιρο! Καντε και μια βολτα για μας στη Θεσσαλονικη που μας εχει λειψει τοσο και θα μας λειψει ακομη περισσοτερο! :(:(:( Μεσα Σεπτεμβρη, πρωτα ο Θεος λεμε να ανεβουμε και να βαφτισουμε και τη μπεμπα μας! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! κ ο καλος μου, μου εκανε εκπληξη, μολις ταισα την μπεμπα στις 5 την αφησαμε στην πεθερουλα κ πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο κοντα μας! ποσο καιρο ειχαμε να βγουμε οι δυο μας!!! ηταν τελεια, μετα κοψαμε τουρτα, εβαλα κ στην μπεμπα φορεμα να πει επισημα τα χρονια πολλα στον μπαμπα της! βαλαμε κ καλσον!!! εινια γλυκα!

ματινακι τι να πω... ευχομαι ολα να πανε καλα για την κοπελιτσα! ειναι τυχερη που σε εχει κολλητη!!! ναι ματινα ειμαστε ψηλοι, εγω 1,80 κ ο αντρας μου 1,92!

ελενιτσα μεγαλωσατε ε? ποναει η μεση? που να δεις οταν θα την σηκωνεις τι πονο θα εχεις! εμενα η μεση μου τα εχει παιξει!!! ποναω παντου ειδικα το πρωι πριν σηκωθω απο το κρεβατι!

χρυσανθακι μου εισαι πολυ γλυκια! το χριστινακι μπαινει σε προγραμμα χεσιμ@τος! χαχαχαχαχα!

αναστασακι με το καλο η βαπτηση!

ιωαννακι μου ολο στην βεραντα ε? κ εγω βγηκα εχτες κ λιαστηκα!

φιλακια σε ολες!!!

Καλημερα τσουπρες μου! Τι κανετε?

Εγω πρωινη πρωινη σημερις!!!!!!

Το βραδυ ημουν τοσο κουρασμενη που ειχα βαλει ξυπνητηρι για να φτιαξω το τελευταιο γευμα του μπεμπη και δεν ξυπνησα...το μαναρακι μου κι ας ειχε να φαει απο τις 8μιση το απογευμα δεν ξυπνησε και δεν παραπονεθηκε καθολου....αχ τι μανα ειμαι εγω...? Τωρα το πρωι που ξυπνησε μου εκανε γελακια και λιγο τον κουνησα και ξανακοιμηθηκε! Παντως πρωτη φορα ετυχε αυτο και νομιζα οτι θα το ξενυχτισουμε μιας και οταν θα ξυπναγε θα επρεπε να του φτιαξω γαλα και μετα αντε να τον ξαναπαρει ο υπνος...ομως το μπεμπακι μου κυριος!!!!!

Αναστασακι μου με το καλο η βαφτιση σας...τι καλα που την οργανωνεις απο νωρις...βασικα κι εμεις Αυγουστο λεμε πρωτα ο Θεος,με το καλο να γυρισει και ο αδερφος μου που θα ειναι ο νονος του, αλλα νομιζα οτι πριν τον 15αυγουστο οτι δεν κανουν βαφτισεις γιατι ειναι νηστεια! Το ρωτησες στη εκκλησια αυτο ή απλα το σκεφτηκες? Αν κανετε τραπεζι να ξερεις οτι καποιοι μπορει να νηστευουν! Εμεις αν δεν την κανουμε ανημερα της Παναγιας θα την κανουμε 19 που πεφτει κυριακη γιατι 15 αυγουστου πεφτει τεταρτη!Παντως ρωτα για να εισαι σιγουρη!

Ελενιτσα μου και μικρη πεταλουδιτσα τι κανετε? Σε ποναει η μεση ε? Λογικο ειναι αφου η μπεμπα βαραινει και βαραινεις κι εσυ....εγω δεν ειχα θεμα με την μεση που εχω και σκολιωση αλλα τα νευρα της μητρας πιεζανε αλλα νευρα και ειχα θεμα με το αριστερο χερι οπως εχω ακομα βεβαια....τα κιλα θα τα χασεις αμεσως με το που γυρισεις σπιτι και αν οχι ολα τα περισσοτερα! Σημασια εχει να ειναι το μπεμπουλινι σου καλα και θα δεις οτι δεν θα σε νοιαζει τιποτε αλλο....θα εχει την αποκλειστικοτητα του ενδιαφεροντος σου η μπεμπα!!!!!!!! Αντε κοντευεις...τι εμεινε??? Λιγο βοδι και μετα μονο η ουρα!!!!!!!!!!

Χρυσανθη μου τελικα η Χριστινουλα μας θελει βολτιτσα για να κανει κακα....απο το να κανει μια φορα στις 4 μερες,να την βγαζεις βολτα για να κανει! Αχ μωρε το καμαρι μας....τελικα ισχυει οτι η βολτα τους αρεσει και χαλαρωνουν! Εγω χθες που τον εβγαλα στον γυρισμο κοιμηθηκε ενω τον εχω μαθει να τον παιρνω αγκαλια και να τον κουναω...χαλαρωσε τσουπ και κοιμηθηκε! Εδω που τα λεμε χθες δεν εκανε καθολου κακα ενω κανει καθε μερα και καμια φορα κανει την ιδια μερα και 2 φορες! Τεσπα!!!!! Οσο για την περιοχη που μενουμε δεν υπαρχει πιο ησυχη γειτονια...αλλα οι αλλοδαποι ειναι πολλοι και φοβαμαι!Επαρχια και να χεζεσαι πανω σου...τι να πουν και οι ανθρωποι που μενουν στο κεντρο της Αθηνας που δεν μπορουν ουτε να ξεμυτισουν..πω πω πως γιναμε!!!!!

Ρανια μου και μπουμπου ζορικη τι κανετε????? Παλι καλα που γυρνας στην δουλεια απο Ιουλιο....θα προλαβεις να τις δωσεις εσυ πρωτη τις κρεμουλες! Τι να κανεις ομως ρε καμαρι?Γινεται και διαφορετικα? Μακαρι να μην υπηρχε αυτη η κριση και να μπορουσαμε να ζησουμε ανετα χωρις να δουλευουμε για να μεγαλωσουμε εμεις τα παιδια μας! Κι εγω πασχιζω να βρω μια δουλεια απλα περιμενω να ξεπεταχτει λιγο ακομα ο μπεμπης...βεβαια θα ειναι πολυ δυσκολο αλλα εχει ο Θεος!

Λενιωωωωωω?????? Τι κανουν τα καμαρια μας??? Εχετε τρελαθει στις βολτες ε????? Εμας σημερα ο καιρος δεν ειναι τοσο τελειος οπως αλλες μερες εχει λιγη συννεφιτσα αλλα κανει ζεστη!

Ποπακι,Γιωτουλα,Νατασαρα,Μαρακι και οποια αλλη ξεχναω φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μηνυμα το ξεκινησα στις 7μιση αλλα στο μεταξυ ξυπνησε ο μπεμπης του εφτιαξα γαλα τον αλλαξα και τον ταϊσα...παω να παιξω λιγακι μαζι του και επανερχομαι!!!!!!!!! Μακια πολλα!!!!!!!!

Καλε ξεχασα να σας πω....τελικα αυτες οι αναγουλες και οι κομμαρες ειναι απο κουραση...προχθες και χθες που κοιμηθηκα κανα 2ωρο το μεσημερι μαζι με τον μπεμπη, οταν ξυπνησα ημουν σουπερ και τις 2 μερες! Ειναι φανερο οτι νιωθω ετσι απο κουραση...βεβαια τεστ δεν εχω κανει αλλα αν ηταν εγκυμοσυνη δεν θα συνεχιζαν τα συμπτωματα???? Τεσπα! Οποτε μας το στειλει ο Θεος καλοδεχουμενο ειναι εννοειται!!!!!

Χρυσανθη μου εχεις πει απο μερες να στειλω τις συνταγες για κρεμουλες και ολο το ξεχναω.....τωρα που το θυμηθηκα στελνω καποιες και επιζω να σας αρεσουν....παντως καλυτερες ειναι απο του εμποριου! Θα σας στειλω κι ενα λινκ με συμβουλες...τα διαβασα και μου εφυγε το κεφαλι.....

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=B585B6C706258CCF90CBB99951619882?CMRCode=11OENHGEL&CMCCode=010302&extLang=

http://www.thefoodproject.gr/page.aspx?itemID=SPG522&pageNo=1

http://gargantoua.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html

http://veganmamagr.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

http://www.eimaimama.gr/category/6diatrofi

http://greekcook.gr/categories/BabyFood

http://www.supa.gr/forums/f68/suntages-gia-mora-6-18-minwn-27653.html

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς πολύ καλα! Ο μπέμπης μου έφαγε εχθές το βράδυ στις 10 και ξύπνησε στις 5.30 πάλι! Τι καλά! Τώρα εννοείται πως κοιμάται και μάλλον όπου να ναι θα ξυπνήσουμε να φάμε! Θα τον πάω και στη μαμά μου για να πάω σούπερ μάρκετ! Πόσο ανάγκη το έχω!

Ματινάκι μου λες να ξαναείσαι έγκυος; Καλοδεχούμενη η εγκυμοσύνη εννοείται! Ευλογία μεγάλη που μας δίνει ο Θεός παιδάκια! Η αδερφή μου πάει για το 3ο και νιώθω σαν να είναι το πρώτο ανηψάκι!

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλα και τα μωράκια σας εννοείται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...