Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου....τι κανετε????

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τον μπαμπα μας....απο τις 10 ειμαστε εκει!!!τωρα τρωμε ζιζακι.....αχ μου εκανε πυρετουλη χθες το μπιζουδακι μου απο το εμβολιο και μου εκανε και πριν λιγο αλλα της δινω ντεπονακι και πεφτει....τη γλυκουλα μου την εχει ζαβλακωσει τελειως!!!!!!που ειναι το τυρανακι μου??????χαχαχαχα....ο αντρουλης μου λεει...να κανουμε ενα εμβολιο την εβδομαδα για κοιμομαστε και λιγο...χαχαχαχαχα....

εσεις τι μου κανετε?

ματινακι μου λεςςςςςςςςςςςς??????μακαρι κοριτσακι μου....ενα τεστακι θα μας πεισει....χαχαχα....

λενιω μου κι εγω 3 παιδακια θελω....αλλα δεν το βλεπω. .....μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα!!!!καλη βολτιτσα εχετε!!!!

αναστασακι μου εχω κι εγω ενα σιδεροοοοοοοοο.....4 πλυντηρια και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!φφφφφφφφφ......

μεγαλη λατρεια εεεε?????αχχχχχχχχχχχχχ....το σαββατο την πηρε ο αντρας μου και πηγαν στη πεθερουκλα....μεχρι να γυρισουν ειχα χασει το φως μου.....οταν γυρισαν ενιωσα λες και ξαναγεννηθηκα....χαχαχαχα.....τελικα εγω θα πρεπει να απογαλακτιστω απο το μπιζουδακι μου οταν παω δουλεια......πως θα την φησω κοριτσακια μου?το σκεφτομαο και δακρυζω....δε μου εχει λειψει καθολου η δουλεια....

μακια πολλααααααααααααααα και στα υπολοιπα κοριτσακια....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ουφφ το τελειωσα το σιδερο. εφαγα κιολας αρακα!!

εγω λενακι μου τρωω απ'όλα παντως! μαλλον τα εχει συνηθισει κ το εντερακι του, τι να πω! τελεια μερα ε? εγω πιαστηκα με δουλειες κ δεν βγηκα ακομα! ισως αργοτερα!

ματινακι μου σοκομπανανα ε? δεν εχω δοκιμασει! εγω καθε μερα τρωω κατι με σοκολατα κοριτσια!!! απαραιτητα!!

ρανιακι??? χαχαχαχααχα ετσι ειπε ο αντρας σου ε???? πολυ γελασα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: να μου τη φιλησεις! δεν σου λειπει η δουλεια ε?? σε καταλαβαινω!! θα σχολας κ θα τρεχεις να την αγκαλιασεις! ποιος θα την κραταει?? ποτε γυρνας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφ το τελειωσα το σιδερο. εφαγα κιολας αρακα!!

εγω λενακι μου τρωω απ'όλα παντως! μαλλον τα εχει συνηθισει κ το εντερακι του, τι να πω! τελεια μερα ε? εγω πιαστηκα με δουλειες κ δεν βγηκα ακομα! ισως αργοτερα!

ματινακι μου σοκομπανανα ε? δεν εχω δοκιμασει! εγω καθε μερα τρωω κατι με σοκολατα κοριτσια!!! απαραιτητα!!

ρανιακι??? χαχαχαχααχα ετσι ειπε ο αντρας σου ε???? πολυ γελασα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: να μου τη φιλησεις! δεν σου λειπει η δουλεια ε?? σε καταλαβαινω!! θα σχολας κ θα τρεχεις να την αγκαλιασεις! ποιος θα την κραταει?? ποτε γυρνας?

θα τη κραταει η μαμα μου κυριως και η πεεθερουκλα οταν πηγαινω γυμναστηριο τα απογευματα ή σε κανενα εκτακτο....

στη δουλεια γυρναω κανονικα 9 μαιου αλλα θα παρω το μειωμενο ωραριο σε μερες και θα γυρισω τον ιουλιο....καλα ειναι...θα προλαβω τις κρεμουλς της!!!!:lol:

εσυ αναστασακι μου δε σκεφτεσαι να δουλεψεις εεε?

θα τη κραταει η μαμα μου κυριως και η πεεθερουκλα οταν πηγαινω γυμναστηριο τα απογευματα ή σε κανενα εκτακτο....

στη δουλεια γυρναω κανονικα 9 μαιου αλλα θα παρω το μειωμενο ωραριο σε μερες και θα γυρισω τον ιουλιο....καλα ειναι...θα προλαβω τις κρεμουλς της!!!!:lol:

εσυ αναστασακι μου δε σκεφτεσαι να δουλεψεις εεε?

αχ ναι θα τις προλαβεις τις κρεμουλες να της δωσεις εσυ!!!!! εγω προς το παρον δε σκευτομαι να δουλεψω:rolleyes::rolleyes: κ ευχομαι να μην χρειαστει παναγια μου!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι θα τις προλαβεις τις κρεμουλες να της δωσεις εσυ!!!!! εγω προς το παρον δε σκευτομαι να δουλεψω:rolleyes::rolleyes: κ ευχομαι να μην χρειαστει παναγια μου!!!!!!!

εμεις αναστασακι μου τελικα το κλεινουμε το μαγαζι μας μετα απο 6 χρονια που πηγαινε τελεια.....θα το πουλησουμε...δε ξερω τι να πω,,....ο αντρουλης μου ειναι χαλια!!!!αυτο που του λεω ειναι να εχουμε την υγεια μας και θα τα καταφερουμε!!!ευτυχως συμφωνει!!!!

ελπιζω να καλυτερευσουν τα πραγματα...

Καλησπέρα κοριτσάρες μου

Τι ωραία μέρα..άντε τέτοια από εδώ και πέρα..

Εγώ σήμερα δεν δούλευα και από το πρωί είμαι με την μπέμπα αγκαλιά..Μόλις κοιμήθηκε..Να δώ για πόσο...

Αααα...Πήγαμε και κάτω στην αυλή μισή ωρίτσα :P

Καλέ γιατί δε θέλετε παγωτό..ΕΕ..καλαααα θα το φάω μόνη μου:tongue:

Εγώ πάντως θα έτρωγα τώρα..;)

Σοκομπανανα Ε..μμμμ ωραιαα:)

Ελενάκι αν και με πονάει ο λαιμός θα το έτρωγα άνετα..οπότε παίρνω ένα από αυτά που προσφέρεις.. :lol: :lol:

ήθελα να σε ρωτήσω αν αρχίσατε κρεμούλα..Εμείς σήμερα ξεκινάμε :P

Ρανάκι μου καλό κι εμένα έτσι ήταν μετά το εμβόλιο..Αύριο θα είναι πάλι κεφάτη..

Κάθε μήνα κάνετε 1 εμβόλιο ή 2?

5oA2p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμείς όπου να 'ναι θα ξυπνησουμε να φάμε! Κοιμόμαστε εδώ και 3 ώρες οπότε θα δώσει το παρόν ο μιρούλης μου! Πραγματικά τι ωραίες μέρες είναι αυτές; Εμείς εδώ και 2 μέρες πάμε στη μαμά μου τα πρωινά και καθόμαστε! Βάζω και τον μπέμπη στο καροτσι και ο γλυκός μου δεν εκούγεται καθόλου! Η μαμά μου έχει αυλή και καθόμαστε έξω και πίνουμε το καφεδάκι μας! Απολαυση είναι! Το απόγευμα έρχεται αυτή σε μένα και μου κάνει παρέα! Εσείς τι κάνετε;

Καλησπερα σας φιλεναδιτσες μου!τι μου κανεται???χαθηκα το ξερω!ανοιξε ο καιρος και αρχισαμε τις βλτες!κανω και γυμναστικη,εχω και το σπιτι....που χρονος!σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα....

Κατια μου!χαιρομαι ποθ ειστε καλα!βουρ για νυφικο τωρα!κατι θα βρεςι μην σκας!

Νατασακι μου γλθκο απο καρδιας να πανε ολα καλα!ο Θεος ειναι μεγαλος φιλεναδα!εχε πιστη!

Ρανιουκο!παει το πρωτο τσιμ!αντε και στα υπολοιπα με το καλο!

Ματινακι μου!!!το ξερω το φενομενο μηνες τωρα τα ιδια και μεις...επειδη το πρωσπαθησα 2 φορες πιο πολυ δεν αντεξα την λυπηθηκα,,,,αν τον κρατησεις ξυπνιο μετα ισως κλαψει πολυ μεχρι να κοιμηθει δεν ξερω,,,δοκιμασε το ομως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο...και μενα η Χριστινα ξυπναει παρα πολυ και οχι παντα επειδη πειναει...δεν ξυπναει καλα καλα ομως την προλαβαινω...

το Λενακι μας βολταρει!!!τελεια δεν ειναι φιλεναδα!

με το Αναστασακι μας μιλησα...

Γιωτακι μου φιλια στην μπεμπου!

Ποπακι που ειστε???ολα καλα η μικρουλα μας?

Μαρακι μου δεν εχω λογια για αυτα που περασετε!ντροπη μεγαλη!!!

Πεταλουδιτσααααααα!!!αντε να περασει ο καιρος!

εμεις καλα ειμαστε!το νεο μας ειναι οτι κανουμε κακα καθε 4-5 μερες περιπου!το τραπεζι μου πηγε καλα και το σπιτι μου ειναι αστα να πανε!!!θα το φτιαξω!που θα παει!ξεκιναω !!!μουουουουουυοουουοτσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

εμεις αναστασακι μου τελικα το κλεινουμε το μαγαζι μας μετα απο 6 χρονια που πηγαινε τελεια.....θα το πουλησουμε...δε ξερω τι να πω,,....ο αντρουλης μου ειναι χαλια!!!!αυτο που του λεω ειναι να εχουμε την υγεια μας και θα τα καταφερουμε!!!ευτυχως συμφωνει!!!!

ελπιζω να καλυτερευσουν τα πραγματα...

κριμα ρανιακι μου! τι να πω δεν ξερω! κ εγω ελπίζω να καλυτερευσουν τα πραγματα,....

Ιωαννακι μια χαρα εισαι! βγαινεις κ βόλτα! μπραβοοοο!!! οντως εχει τελειες μερες!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου τα ειπαμε εμεις!;)

κατια μου αντε βουρ στην αγορα ξανα!!!

εμεις μόλις ανεβηκαμε!! βολταραμε παλι!! :lol::lol::lol: αυτη τη φορα με το καροτσι που εβαλα το καθησματακι αυτοκινητου! καλα καθησε! τον πηρε κ ο υπνος αλλα ξυπνουσε το αγορι μου απο τα κορναρισματα κ απο τα μηχανακια! :mad:

τωρα τρωμε κ περιμενουμε τον μπαμπα μας να παμε σουπερ μαρκετ!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!εχω χαθει γιατι ειμαι συνεχεια εξω!!!!βολταρω με την μπεμπα μου, απολαμβανω τις ηλιολουστες μερες!!!!!οπως κι εσεις ομως, οπως διαβασα!!!!!χαχχαχα, καλα κανετε!!!!!

εχω στεναχωρεθει με το μαρακι μας και την νατασσουλα μας!!!!!!μαρακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι το τελευταιο που περασατε με το μωρακι σας, παναγιτσα μου πολυ ψυχοφθορο!!!!!

νατασσουλα μου μακαρι να ειναι ολα καλα με την αδερφουλα σου, η παναγιτσα μαζι της!!!!!!!

λενιωωωωωωωωω εγω θελω παγωτο, εννοειται!!!!!!τις 2 τελευταιες φορες που βγηκα για καφε τωρα τι πηρα?????παγωτο φυσικα!!!!!!φιλησε μου τα αντρακια σου τα ομορφα!!!!φασολακια φαε, δεν πειραζουν πια τον μπεμπη!!!!!λαχανο και φασολαδα δεν εχω δοκιμασει ακομα, ολα τα αλλα τα τρωω πλεον!!!!!

ουφ......ξυπνησε....δεν προλαβα να αναφερθω στα υπολοιπα κοριτσακια....:(

ματινακι, χρυσανθουλι, κατια, αναστασακι, ρανιουκο, γιωτουλα, ιωαννακι, πεταλουδιτσα-ελενιτσα, φιλακια πολλαααααααααααααααα

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα κ από εμάς!!!!! σήμερα πάλι έχει ωραία μέρα κ προβλέποντε πολλες βόλτες!!! ο αντρουλης δεν πηγε δουλεια κ θα βγουμε σημερα κ γιαψωνια για τα βαπτηστηρια!! λέμε να πάμε κ για φαγητό!!:D:D τωρα θηλάζω τον μικρούλη μου!!!

ποπακι μου βολτιτσες ε? καλά κάνετε!!!!!:P:p φιλάκιααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου μπεμπακια μου ομορφα εντος κι εκτος κοιλιας και παιδακια γλυκουλικα! Τι κανετε? Εμεις μολις γυρισαμε απο βολτιτσα....επιτελους βγηκαμε...να σας πω την αληθεια στην τρεχαλα πηγαμε και ηρθαμε γιατι με τοσους αλλοδαπους που κυκλοφορουν στην γειτονια εχω παρει φοβο.Ο αντρας μου λογω δουλειας μου λεει συνεχεια για επιθεσεις σε γυναικες για αρπαγη τσαντας και που να παω μονη μου με το παιδι...αλλα σημερα κατεβηκα δεν αντεξα αλλο...

Απ'οτι βλεπω εισαστε ολο βολτιτσες με τα καμαρια σας...εχει τελειες μερες!!!!

Μακαρι να κρατησουν γιατι απ'οσο θυμαμαι περσυ λεγαμε οτι θα κανουμε Πασχα με χιονι!!!!

Τελικα τα νεα της Ρενας δεν σας τα ειπα ε? Δεν προλαβα...εχω να βαλω αποστειρωση και μολις τελειωσω θα μπω να σας τα πω....

Φιλακια προς το παρον....

καλημερααααααααααααααααααααα

τι μερες ειναι αυτες ρε κοριτσια????μακαρι να κρατησουν.....εμεις παμε βολτα στη πειραικη....καροτσαδαααααα.....χαχαχαχα...μπας και μας περασει η γκρινια των δοντιων μας!!!!!!!

τα λεμε μεταααααααααααααααααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...