Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματιναρααααααααααααααααααα....να την πνικεις στα φιλια εκ μερους σε παρακαλω...ναι?????το ξερα οτι ολα θα παρουν το δρομο τους...ο θεος ειναι μεγαλος!!!!!!!!!!!:lol:

Της εδωσα πολλα φιλια Ρανια μου και την εκανα πολλες αγκαλιες!!!!! Ο Θεος ειναι μεγαλος σιγουρα και θα την βοηθησει ειμαι σιγουρη γι αυτο!!!!

ιωαννακι μουουουουυ....φτου σαςςςςςςςςςςςς.....ο χριστος κι η παναγιαααααααα...προλαβαινω να αλλαξω γαμπρο?????χαχααχαχαχχαχααχα

Δεν θα προλαβεις, θα στα κοψω τα ποδια...αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο εμας!! το πρωι που εφαγε ρε κοριτσια μου εβγαζε μετα συνεχεια σαν νερο οχι πηχτο!... αφου μου εβγαλε πριν ακομα τον σηκωσω!!!!!! αλλα εφαγε πολυ λαιμαργα, μπορει κ απο αυτο να ειναι δεν ξερω! αγχωθηκα λιγο αλλα το παρακολουθω!!

Αναστασακι μου τι κανετε????? Δεν σε εχω πετυχει καθολου μεσα....ο παιδαρος ο λαιμαργος και ο τσουπωτος τι κανει???? Μην ανησυχεις κοριτσαρα μου και μενα ο μπεμπης εξ αρχης εβγαζε εμετους χωρις γαλα μονο νερο....η παιδιατρος μου ειχε πει να μην ανησυχω ειναι φυσιολογικο...τα γαστρικα υγρα ετσι ειναι σαν νερο...ακομα κανει τετοια και ευελπιστω να σταματησουν γρηγορα γιατι δεν προλαβαινω να αλλαζω ρουχα...

Φιλησε τον μου τον μαγκακο σου!!!!!!

καλημεραααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες?

εμεις καλα αν κ ειχμαε λιγη γκρινιτσα παραπανω αυτες τις μερες!εχει λιγη δυσκοιλιοτητα ο μικρουλης μου..κανει κακακια σαν της κατσικας..κ προχθες ειχε γκριναι γιαυτο αλα κ τα δοντακια του μαζι..εχουν πρηστει κ κοκκινισει αλα ακομα να σκασουν τα σκασμενα!μου εχουν φυγει τα χερια!ο καρπος μου με ποναεει εχει γινει πολυ βαρυς το γιαυρακι μου!

κατα τα αλλα ολα καλα ολο βολτες ειμασταν ..την κυριακη πηγαμε στο cosmos με την ξαδερφη μου κ τον αντρα της κ την μικρη τους κ το μικρο σπορακι που εχει στην κοιλιτσα!ειναι 10 βδομαδων!αχ κοριτσια παντα θα μας λειπει η εγκυμοσηνη!εχω δυο παιδακια αλα θελω κιαλο κιαλο κιαλο !μακαρι να φτιαξουν τα οικονομικα μας!:(μου λειπει πολυ η εγκυμοσηνη κ μενα!δεν ξερω αν θα σταματησω ποτε να ενθουσιαζομαι με ολη αυτη τη μαγεια!συμπτωματα,θετικα τεστ ,υπερηχοι ολα αυτα!:tongue:

Ματινακι μου καλο τι κανετε?τι συμπτωματακια ειναι αυτα ε?;);)λες να κατεβαινει η κυρια η κατι αλο..πως το κοβεις?:tongue:

να μου φιλισεις τον ξανθομπουμπουκακι μας~κ να μας πεις νεα απο τη ρενα?

Λενιω μου τι κανετεεεεεεε????????? Τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα????? Βολτιτσες βλεπω ε???? Αχ εχει τελειες μερες....μακαρι να κρατησουν και να μην ξαναρχισουν οι συννεφιες και τα κρυα!

Και μενα μου λειπει η εγκυμοσυνη και πραγματικα και τι δεν θα εδινα για να εμενα εγκυος παλι ακομα και τωρα που ειναι μικρουλης ο μπεμπης και καλα καλα δεν εχει φυγει ακομα απο την κοιλια μου η μελαινα γραμμη! Αλλα μας εχουν καταντησει ουτε 4μελη οικογενεια να μην μπορουμε να ονειρευομαστε! Υγεια να εχουμε και ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα αν οχι γρηγορα τουλαχιστον να γινουν λιγο καλυτερα!

Εγω απο τα συμπτωματα που εχω δεν ξερω τι να υποθεσω...ολη μερα ειμαι σουπερ και απο το απογευμα κατα τις 6 και μετα γινομαι ρεταλι! Η κυρια δεν εχει κατεβει ακομα αλλα εχω αρκετα υγρα....περιμενω να δω τι γινεται...αν δεν κατεβει σκεφτομαι να παω σε γιατρο αφου κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης...αν βγει αρνητικο που αρνητικο θα ειναι τοτε θα παω στον γιατρο να δουμε τι ειναι αυτες οι ζαλαδες και αναγουλες που νιωθω...ισως να μου πεφτει η πιεση...θα δειξει...!!!!!!!!

Φιλια πολλα στα αντρακια σου!!!!

Λενιω μου τι κανετεεεεεεε????????? Τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα????? Βολτιτσες βλεπω ε???? Αχ εχει τελειες μερες....μακαρι να κρατησουν και να μην ξαναρχισουν οι συννεφιες και τα κρυα!

Και μενα μου λειπει η εγκυμοσυνη και πραγματικα και τι δεν θα εδινα για να εμενα εγκυος παλι ακομα και τωρα που ειναι μικρουλης ο μπεμπης και καλα καλα δεν εχει φυγει ακομα απο την κοιλια μου η μελαινα γραμμη! Αλλα μας εχουν καταντησει ουτε 4μελη οικογενεια να μην μπορουμε να ονειρευομαστε! Υγεια να εχουμε και ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα αν οχι γρηγορα τουλαχιστον να γινουν λιγο καλυτερα!

Εγω απο τα συμπτωματα που εχω δεν ξερω τι να υποθεσω...ολη μερα ειμαι σουπερ και απο το απογευμα κατα τις 6 και μετα γινομαι ρεταλι! Η κυρια δεν εχει κατεβει ακομα αλλα εχω αρκετα υγρα....περιμενω να δω τι γινεται...αν δεν κατεβει σκεφτομαι να παω σε γιατρο αφου κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης...αν βγει αρνητικο που αρνητικο θα ειναι τοτε θα παω στον γιατρο να δουμε τι ειναι αυτες οι ζαλαδες και αναγουλες που νιωθω...ισως να μου πεφτει η πιεση...θα δειξει...!!!!!!!!

Φιλια πολλα στα αντρακια σου!!!!

καλημερα Μαατινακι μου καλο!πως ειστε?

κ μενα Ματινακι μου ο μικρουλης ανα δυο ωρες μου κοιμαται μεστη μερα!δεν αντεχει παραπανω..ισως ενα τριωρο να αντεξει κ αυτο το βραδυ που πρεπει να τον κοιμησω!οσο για αυτο που λες οτι σου ξυπναει ενδιαμεσα ισως κρατησει λιγες μερες κ θα ξαναγυρησει στα παλια!γενικα το κανουν αυτα τα μωρακια ανα λιγο καιρο ολο κ αλλαζουν κατι που μπορει να κρατησει 3 με 4 μερες μπορει κ παραπανω!μην σε ανηχυσει καθολου αυτο θα γινεται πολυ συχνα οσο μεγαλωνουν!εμενα χθες ασπουμε δνε ξυπνησε καθολου ολο το βραδυ μεχρη της 7μιση απο της 11μιση το βραδυ που κοιμηθηκε!αλες φορες ξυπναει μονο μια φορα για να φαει κ ξανακοιμαται!πριν λιγο καιρο κ μενα ετσι ξυπνουσε ενδιαμεσα στη νυχτα κ μηλουσε γελουσε κ δεν κοιμοταν αμεσως!μην σ ανχωνει καθολου θα του περασει σε λιγες μερουλες!;)

να του δωσεις πολα φιλακια του ομορφουλη!;);)

θα κανεις τεστακι ματινακι μουυυυυυ~αχ ποσο μου λειψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!:tongue::Pαν το θελεις Ματινακι μου ευχομαι να ειναι εγκυομοσηνη !!;):Dαχ μου ελειψαν αυτες οι συζητησεις που ειχαμε με συμπτωματα κ αναμονες..θυμασαι!αχ αντε ΜΑτινακι μου περημενουμε!;)

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα! εμεις ξυπνησαμε 09.30 κ τωρα τρωμε! σιδερωσα ενα πληντυριο του μπεμπη κ μου εμεινε 1 δικο μας κ να βαλω αλλο 1 πληντυριο!

ματινακι μου τι βλενες ειναι αυτε που λες??μπορεις να μου τις περιγραψεις???:confused::confused: σου εχει αλαξει το προγραμμα του ε? δεν νομιζω να ειναι τιποτα, οπως ειπες μπορει να χορταινει υπνο την ημερα. ποσο κοιμαται μες στη μερα??

εχθες πηγα κ εβγαλα μια πανοραμικη για τα δοντια μου κ αυριο μαλλον θα παω οδοντιατρο!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ το καλό μου,τον πονάνε τα ούλα ε?Βολτίτσες να κάνετε να ξεχνιέται..

Κι εμένα όλο τρώει τα χέρια και έχει σαλάκια αλλά ο γιατρός είπε δεν είναι ακόμη έτοιμα..Πήγαμε σήμερα για τον βήχα και ευτυχώς όλα καλά..Καθάρισε,σταματάμε και το σιρόπι.:P

Βγήκαμε κι εμείς βόλτα με το καρότσι το μεσημέρι και κοιμήθηκε στο λεπτό η μπουμπού..

Βρε Ελενάκι μου έχεις δίκιο..Τι καλύτερο από το να έχεις 3-4 παιδάκια..Με την οικονομική κατάσταση μέχρι και αυτό το σκεφτόμαστε πλέον.

Κατια μου ποσο χαρηκα που ειναι καλα η μπεμπα!ουφφ παει κ αυτο!να τα προσεχουμε τωρα τα ζουζουνακια μας μην ξανακολισουν!ατιμη η βρονχιολιτιδα:rolleyes:

να μου την φιλισεις!

δεν ειστε ακομα ετοιμοι για δοντακια ε!το πασχα δεν θα φαμε κρετακι:tongue:χαχαχα!πλακα κανω!κ μενα ο δικος μου αργει καπως!ενω ειναι ολα ετοιμα ακομα να σκασουν αν κ απο χθες τον βλεπω οτι τα ξυνει πολυ πιο εντονα κ σαν να μου φαινεται οτι θελει να σκασει το ενα ..δεν ξερω μπορει κ να βλεπω λαθος!

αχ Κατια μου παντα ηθελα 3 παιδακια αλα αποτι βλεπω θα με τραβαει κ για τεταρτο απλα σιγουρα οχι ακομα!πρεπει να στρωσουν τα οικονομικα μας για τα καλα για να προχωρησουμε σε επομενο!το θελω πολυ ομοως κ λαχταραω παραααααα πολυυυυ ενα κοριτσακι!παρα πολυ ομως!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι καλημερα!!!!!!!!!!!! μονο ο δικος μου δεν κοιμαται πολυ μες στη μερα????????χχααχαχαααχ:lol::lol:

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυυυ!:P

χαχα δεν κοιμαται ο γλυκας!εμενα κοιμαται δνε μπορω να πω!ανα δυο ωρες!εκτος κ αν τυχει κατι ξερω γω!αα οπως τις προαλες που ημουν στη μαμα κ ειχει πολυ γκρινια κ δνε κοιμοταν επι σχεδον 4 ωρες!:rolleyes:τα δοντακια μωρε ειναι!:(

φαγατεεεε?εγω τον περημενω να ξυπνησει να φαμε φρουτοκρεμα κ να φυγουμε στη μαμ με το καροτσι ολοι μαζι!εχει ωραια μερα κ σημερα!

εμενα μου ξυπνσηε 7μιση σημερα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα! εμεις ξυπνησαμε 09.30 κ τωρα τρωμε! σιδερωσα ενα πληντυριο του μπεμπη κ μου εμεινε 1 δικο μας κ να βαλω αλλο 1 πληντυριο!

ματινακι μου τι βλενες ειναι αυτε που λες??μπορεις να μου τις περιγραψεις???:confused::confused: σου εχει αλαξει το προγραμμα του ε? δεν νομιζω να ειναι τιποτα, οπως ειπες μπορει να χορταινει υπνο την ημερα. ποσο κοιμαται μες στη μερα??

εχθες πηγα κ εβγαλα μια πανοραμικη για τα δοντια μου κ αυριο μαλλον θα παω οδοντιατρο!:rolleyes:

αχ κ γω πρεπει να παω οδοντιατρο κ πως δεν θελωωω!εναν καθαρισμο πρεπει να κανω κ εναν ελενχο..δεν με ενοχλει κατι αλα πιος ξερει αυτοι ολο κ κατι θα βρουν:rolleyes:

Ματινακι μου αυτο με τα κακακια κ μενα ετσι σφηχτα τα κανει..οσο μεγαλωνουν θα ειναι πιο σφηχτα !οσο για τις βλενε ςδεν ξερω!τι χρωμα ηταν>?εμενα μικρουλης ειχε λιγες πρασινες μεσα στα κακουλινια αλ ατοτε ηταν κ νερουλα τωρα ειναι σφηχτα κ δνε βλεπω να εχει!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μιλουσα στο τηλ. και γι αυτο αργω να απαντησω....

Λενιω μου το θελω πολυ αλλα σημασια εχει τι θελει ο Θεος! Με το καλο να ερθει οποτε θελησει να μας το στειλει!!!!!!!!

Αναστασακι μου οι βλεννες ειναι σαν παχυρεστη μυξα κολλωδες υγρο...και τα κακακια δεν μπορω να στα περιγραψω γιατι οταν μπλεκονται με τα τσισα αλλαζει η μορφη...απλα ειναι λιγο πιο ζελε απο αλοιφη που ηταν...το χρωμα δεν εχει αλλαξει...περιμενω να δω σημερα αν κανει πως θα ειναι!

Παω να απλωσω πλυντηριο...παρεπιπτοντως ο μπεμπης παλι κοιμηθηκε...στις 9 ειχε ξυπνησει...τι να πω???

Διαφημίσεις

θελω παγωτοοοοοο!:tongue:

316.jpg

ελατε παρτε απο ενααααα!

σλουρπππππππππ!!!!!!!παειιιιιιιιιιιι!χααχαχαχχα

οαω αγαπουλες μου..ξυπνησε το ζουζουνακι μου!παμε να φαμε κ να φυγουμε!

θα μπω κ απο την μαμα να σας διαβασω!

φιλακιααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου εξαφανιστηκα γιατι πηγα να τελειωσω το φαγητο κ σιδερωσα λιγα ακομα, δεν τα τελειωσα ομως εχει ακομα λίγα.εσβησα τον αρακα μου και εβαλα κ 1 πληντυριο. τωρα παλι τρωμε, νυσταζε το μπουμπουκι μου κ ηθελε ζιζακι να φαει κ αποκιμιεται!!;) αχχχ τον λατρευω καθε μερα κ πιο πολυ ρε φιλεναδες!! που θα παει αυτο?????:tongue::tongue::tongue:

λενακι καλα να περασετε!! παγωτο δεν θελω ευχαριστωωω!!:tongue:

ματινακι δε χαιρεσαι που κοιμαται ο μπεμπης?? μακαρι να κοιμοταν κ εμενα!!:cool: λες να εχεις μπεμπακι στην κοιλιτσα φιλεναδα????:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να 'μαι παλι...ξανακοιμηθηκε ο μπεμπης μετα το γαλα στις 12 παρα....αλλο και τουτο παλι...τεσπα!!!!

Λενιω μου κατα περιεργο τροπο ουτε εγω θελω παγωτο αλλα γενικοτερα δεν εχω πολυ ορεξη τις τελευταιες μερες και τρωω ελαχιστα...ισως και γι αυτο να νιωθω ετσι τα απογευματα γιατι δεν τρωω καλα! Παντως χθες το βραδυ εβαλα στο φουρνο μικροκυματων μερεντα την ελιωσα πολυ και βουταγα κομματια μπανανας μεσα....ονειρο ηταν τρελαινομαι για σοκομπανανα!!!!!

Αναστασακι μου οτιδηποτε καινουργιο που κανει ο μπεμπης δεν μπορω να ξερω για ποιο λογο το κανει και αρχικα ανησυχω...μετα αν με καθυσηχασει η παιδιατρος ουτε που το ξανασκεφτομαι αλλα στο 2ο παιδι πρωτα ο Θεος θα ξερουμε περισσοτερα και δεν τρομαζουμε τοσο ευκολα! Οσο για το μπεμπε δεν ξερω, δεν εχω κανενα προαισθημα για εγκυμοσυνη! Τωρα θα μου πειτε ουτε στον μπεμπη ειχα προαισθημα...και το θετικο τεστ που ειδα και παλι δεν το πιστευα....μεχρι να παμε στον γιατρο να γινει η επιβεβαιωση ημουν στον κοσμο μου!!!!! Τεσπα...παω να κανω καμια δουλεια γιατι επιασα το τηλ. σημερα μια με την μια μια με την αλλη και δεν εχω κανει τιποτα!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα....φιλακια πολλα σε ολες!!!!!! Για τις υπολοιπες θα αναφερθω οταν ξαναμπω...εχω ξεχασει τι διαβασα....σορι!

κοριτσακια μου εξαφανιστηκα γιατι πηγα να τελειωσω το φαγητο κ σιδερωσα λιγα ακομα, δεν τα τελειωσα ομως εχει ακομα λίγα.εσβησα τον αρακα μου και εβαλα κ 1 πληντυριο. τωρα παλι τρωμε, νυσταζε το μπουμπουκι μου κ ηθελε ζιζακι να φαει κ αποκιμιεται!!;) αχχχ τον λατρευω καθε μερα κ πιο πολυ ρε φιλεναδες!! που θα παει αυτο?????:tongue::tongue::tongue:

λενακι καλα να περασετε!! παγωτο δεν θελω ευχαριστωωω!!:tongue:

ματινακι δε χαιρεσαι που κοιμαται ο μπεμπης?? μακαρι να κοιμοταν κ εμενα!!:cool: λες να εχεις μπεμπακι στην κοιλιτσα φιλεναδα????:D:D:D

Κοριτσάκια ου σας μιλάω από έξω..κοιμηζω το μωρό στο καρότσι..τι ωραία που εείναι ...βασικά τον κοιμησΑ ήδη μέχρι να γράψω το μήνυμα με πήραν δύο φορές τηλ κ. Μιλούσα πόση ώρα..ουφφ..

Αναστασακι μου αρακά σήμερα??μ'αρέσει πολύ..εμένα η μαμά έκανε πράσινα φασολάκια λέτε να φάω..Ε???φοβάμαι λίγο..να κάνω μια ΔΟΚΙΜΗ'?

Φιλάκιαααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να 'μαι παλι...ξανακοιμηθηκε ο μπεμπης μετα το γαλα στις 12 παρα....αλλο και τουτο παλι...τεσπα!!!!

Λενιω μου κατα περιεργο τροπο ουτε εγω θελω παγωτο αλλα γενικοτερα δεν εχω πολυ ορεξη τις τελευταιες μερες και τρωω ελαχιστα...ισως και γι αυτο να νιωθω ετσι τα απογευματα γιατι δεν τρωω καλα! Παντως χθες το βραδυ εβαλα στο φουρνο μικροκυματων μερεντα την ελιωσα πολυ και βουταγα κομματια μπανανας μεσα....ονειρο ηταν τρελαινομαι για σοκομπανανα!!!!!

Αναστασακι μου οτιδηποτε καινουργιο που κανει ο μπεμπης δεν μπορω να ξερω για ποιο λογο το κανει και αρχικα ανησυχω...μετα αν με καθυσηχασει η παιδιατρος ουτε που το ξανασκεφτομαι αλλα στο 2ο παιδι πρωτα ο Θεος θα ξερουμε περισσοτερα και δεν τρομαζουμε τοσο ευκολα! Οσο για το μπεμπε δεν ξερω, δεν εχω κανενα προαισθημα για εγκυμοσυνη! Τωρα θα μου πειτε ουτε στον μπεμπη ειχα προαισθημα...και το θετικο τεστ που ειδα και παλι δεν το πιστευα....μεχρι να παμε στον γιατρο να γινει η επιβεβαιωση ημουν στον κοσμο μου!!!!! Τεσπα...παω να κανω καμια δουλεια γιατι επιασα το τηλ. σημερα μια με την μια μια με την αλλη και δεν εχω κανει τιποτα!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα....φιλακια πολλα σε ολες!!!!!! Για τις υπολοιπες θα αναφερθω οταν ξαναμπω...εχω ξεχασει τι διαβασα....σορι!

Ματίνακι μου ουουου εδώ είμαι στη μαμά κάτω καθόμαστε..έχουνε κάτι σαν αυλή..τέλεια είναι..κοιμήθηκε το μπουμπούκι..κ μένα εδώ ροχαλιζει χωρίς πλάκα χαχαχαχα..κ γω πιαστηκα με τα τηλέφωνα άσε..φιλάκιααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...