Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα και σε σενα!

ταλαιπωρια οντως! υπομονη, εγω τις εξετασεις τις εκανα στον γιατρο μου και μετα τις εγραφα στο τεβε και ετσι δεν ειχα ταλαιωρια!

άσε γιωτάκι δεν ξανα πάω δόξα το θεό έχουμε σπαταλίσει λεφτά για βλακείες... τουλάχιστον αυτό είναι σοβαρό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!

ΡΑΝΙΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ!!ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΙΣΣΑΚΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΕΓΚΥΕΣ!ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ''ΑΣΧΗΜΑ''ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ 24 ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ!!!!((((((((((()))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΧΑΡΙΣΤΗ...ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ...ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΕΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΙ...ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ... ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ?ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ...ΝΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ Ε??? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΩ!Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ..80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΚΟΥΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ........

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΧΑΡΙΣΤΗ...ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ...ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

καλησπέρα! δεν έχουμε ξαναμιλησει, εισαι απο τις τυχερές που έχουν παιδακι, αλλα σίγουρα καθε μωρο είναι διαφορετικο, ισως αν σταματήσεις να το σκεφτεσαι και σου φύγει το αγχος, πανε ολα καλά, οταν εχείς κανει ενα παιδακι μπορεις να κανεις και αλλα!!!! σταματα να το σκεφτεσαι και θα σου ερθει απο εκει που δεν το περιμένεις!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΕΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΙ...ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ... ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ?ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ...ΝΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..ΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ Ε??? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΩ!Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ..80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΑΚΟΥΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ........

χαχαχα! την κακομοιρα την γιαγια!

καλησπέρα! δεν έχουμε ξαναμιλησει, εισαι απο τις τυχερές που έχουν παιδακι, αλλα σίγουρα καθε μωρο είναι διαφορετικο, ισως αν σταματήσεις να το σκεφτεσαι και σου φύγει το αγχος, πανε ολα καλά, οταν εχείς κανει ενα παιδακι μπορεις να κανεις και αλλα!!!! σταματα να το σκεφτεσαι και θα σου ερθει απο εκει που δεν το περιμένεις!

ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ..ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...

ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ..ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΩΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...

ευχομαι το καλύτερο!

καλησπερα κοριτσαρες μου.....απ'οτι βλεπω ειστε ολες καλα.....εγω σημερα ειχα μια αναγουλα παλι,πολυ υπνηλια και ατονια........χχχαχαχαχαχαχααχ......

αλλα δε πειραζει το σπορακι μου να ειναι καλα.....

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥ......ποσο μου εχεις λειψει γιαβραρα μου!!!!!!!σ'ευχαριστω για τα τοσο ομορφα λογια σου....δε ξερω τι να πω γλυκουλα μου!!!!εισαι πολυ δυνατη και θα ξεπερασεις καθε προβλημα...ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!!!!!

σ'αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....((((((((((((((((())))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες μου.....απ'οτι βλεπω ειστε ολες καλα.....εγω σημερα ειχα μια αναγουλα παλι,πολυ υπνηλια και ατονια........χχχαχαχαχαχαχααχ......

αλλα δε πειραζει το σπορακι μου να ειναι καλα.....

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥ......ποσο μου εχεις λειψει γιαβραρα μου!!!!!!!σ'ευχαριστω για τα τοσο ομορφα λογια σου....δε ξερω τι να πω γλυκουλα μου!!!!εισαι πολυ δυνατη και θα ξεπερασεις καθε προβλημα...ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!!!!!

σ'αγαπω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....((((((((((((((((())))))))))))))))

καλημέρα κοριτσια!!!!

μα ελεος με το σίδερο εχτες!!! σιδερωνα 2 ωρες! ευτυχως που σιδερωνω με την πρεσα γιατι αλλιως δεν θα το αντεχα!

μα τι καιρος ειναι αυτος?

χαλια! ελπιζω να φτιάξει το σαββατοκυριακο!

να εχετε μια τελεια μέρα!

καλημερααααααααααααααααααααααααα..........

γιωτακι μου καλημερα σου, δωσε ενα χαδακι στην μπεμπουλα σου πανω απο την κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να ειναι βολικη η πρεσα ε?πολλες κοπελες την εχουν συνηθισει!!!!!!

νατασσουλα μου, κοριτσακι μου γλυκο ευχομαι να ξεπερασεις ολα τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει, να περνεις δυναμη απο το λουλουδακι σου το ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!να μπαινεις να μιλαμε, ακους??????????(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

κοριτσια τι καταιγιδα ηταν αυτη εχτες?πρωτη φορα στην ζωη μου ενοιωσα τοσο δυνατη αστραπη, η βροντη ηταν σαν σεισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ημουν σπιτι αλλα και παλι φοβηθηκα!!!!!!!!!!!:shock:κατα τ'αλλα ολα καλα!!!!!!!!!!παρασκευη και ξερο ψωμι!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααααααααααααααααα..........

γιωτακι μου καλημερα σου, δωσε ενα χαδακι στην μπεμπουλα σου πανω απο την κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να ειναι βολικη η πρεσα ε?πολλες κοπελες την εχουν συνηθισει!!!!!!

νατασσουλα μου, κοριτσακι μου γλυκο ευχομαι να ξεπερασεις ολα τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει, να περνεις δυναμη απο το λουλουδακι σου το ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!να μπαινεις να μιλαμε, ακους??????????(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

κοριτσια τι καταιγιδα ηταν αυτη εχτες?πρωτη φορα στην ζωη μου ενοιωσα τοσο δυνατη αστραπη, η βροντη ηταν σαν σεισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ημουν σπιτι αλλα και παλι φοβηθηκα!!!!!!!!!!!:shock:κατα τ'αλλα ολα καλα!!!!!!!!!!παρασκευη και ξερο ψωμι!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ποπακι καλημερα! η δικια σου η μπεμπουλα τι κανει? την χαιδευω αλλα μολις νιωσει χερι σταματαει να κουνιεται! της μιλαω κιολας, εχω τρελη περιεργια να την δω, ηθελα να ειμαι συνδεδεμένη με ενα υπερηχο συνεχεια η να έχω διαφανη κοιλια!!!!;)

η πρεσσα ειναι ολα τα λεφτα! καθομαι κιολας και βλεπω τηλεοραση, μια χαρα!

πολυ βροχη αστα να πανε! αχ εγω δουλευω και σαββατα:-(!

ποπακι καλημερα! η δικια σου η μπεμπουλα τι κανει? την χαιδευω αλλα μολις νιωσει χερι σταματαει να κουνιεται! της μιλαω κιολας, εχω τρελη περιεργια να την δω, ηθελα να ειμαι συνδεδεμένη με ενα υπερηχο συνεχεια η να έχω διαφανη κοιλια!!!!;)

η πρεσσα ειναι ολα τα λεφτα! καθομαι κιολας και βλεπω τηλεοραση, μια χαρα!

πολυ βροχη αστα να πανε! αχ εγω δουλευω και σαββατα:-(!

αχ γιωτακι κι εγω θελω να την δω!!!!!!!!!:rolleyes:εγω εχτες που χαιδευα την κοιλια μου χοροπηδουσε!!!!!αλλα εχεις δικιο συνηθως οταν νοιωθει χερι σταματαει!!!!!!!!;)

δουλευεις το σαββατο ε?μμμμμμμ υπομονη!!!!!η κυριακη θα ειναι για ξεκουραση!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!τι κανετε?

Νατασακι μου καρδουλα μου πολυ στεναχωριεμαι!εγω ακομα ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα κ τιποτα να μην εχει τελειωσει κ να κανεις ενα ακομα μωρακι..ξερω πολυ καλα τι λες για την λαχταρα που εχεις..οσα παιδακια κ να εχεισ η λαχταρα παραμενει παντα τοσο μεγαλη κ δυνατη σαν την πρωτη φορα!!

σαγαπω πολυ πολυ πολυυυυυυ..να μπαινεις ομως φιλεναδιτσα μου να μηλαμε..μην χαθεις θα μας λειψεις παρα πολυυυ!να δωσεις πολα φιλακια στην μικρουλα σου!σφιχτη αγκαλιααααα((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))));)

Ρανιουκο μου ξεκηνησαν οι αδιαθεσιεςς ναι!αχ αγαπουλα μου ακομα δεν το πιστευω αλα μωλης σε θυμαμαι οτι εισαι με σπορακι στην κοιλιτσα χαιρομαι παρα πολυ!χθες μπηκα φβ να σε πετυχω αλα δεν ησουν μεσα..τωρα στην αρχη θα θελεις χρονο να ξεκουραζεσαι κ καλα θ α κανεις..θα ρθει ο καιρος που θα μηλαμε με τις ωρες για τους υπερηχους για καρδουλιτσες που χτυπανε δυναταααα!εεεεεεεε!:D:D:D

ποπακη μου γλυκοοοοοοοοο τι κανεις?εγω πριν λιγο χαπακωθηκα κ ειπια κ το αηδιαστικο σιδηρο με το ζορι το πινω καθε γουλια κ νομιζω θα το βγαλω..αχ αντε να παρω τα χαπακια μου γιατι σαν εφιλατης ειναι καθε πρωι!τωρα τρωω τα δημητριακα μουκ ο μικρος μου το ιδιο καθεται κ τρωει μονος του ο σκατουλης μου εδω κ καιρο τον αφηνω μονο του να μαθαινει κ τα παει καλα!με πιρουνακι ετρωγε εδω κ καιρο αλα σουπες κ οτι χρειαζοταν κουταλι ηταν λιγο δυσκολο κ δεν τον αφηνα πολυ πολυ αλα τωρα πια τον αφηνω γιατι ειναι καιρος ν αμαθει!βγαλαμε κ την πανα για τα τσισα γιατι τα κακουλινια τα σταματησε εδω κ καιρο να τα κανει πανω του αλα τωρα μαθαινουμε κ τα τσισα..ευτυχως!!

μεγαλωσε ο σκατουλης μου!

!σημερα παρασκευη ..πως περασε ετσι η εβδομαδα..χθες μωλης απλωσα τα ρουχα που λετε ξεκιναει κ βρεχει..ελεος!με τον αντρα μου τρεχωντας τα μαζεψαμε ολα κ σημερα τα ξανααπλωσα ευτυχως τα προλαβα γιατι θα επρεπε νατα ξαναπλενω!αυταα!ψιλοβαριεμια απο χθες ειμαι κπαως δεν εχω διαθεση για πολα!

Γιωτακι μου τι κανεις?η ζουζουνιτσα σου\|?αυτο με το χερι ρε κοριτσια λετε να το νιωθουν..μα χθες παλι εβαλα το χερι του αντρα μου ειχε κλωτσησει πριν κ λεω βαλτο κ περημενε κ κοιτα τηλεορση που θα παει θα κλωτσησει..ποσην ωρααααα τιποταααααααα!χαχαχα λεω θα γεννηθει κ δεν θα το νιωσει στο τελος!τι να πω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...