Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι μωρε ακομα!!εμας ξεκινησαν λγο πρησμενα κ σε κεινο το σημειο που ειναι να βγουν τα δοντακια εχει ασπρα σημαδακια,τωρα πια εχουν κοκκινησει πολυ κ συνεχιζουν να ειναι πρησμενα αλα δε λενε να σκασουν ..αποσο θυμαμαι απο τον μεγαλο μου που τα βγαλε πολυ ευκολα κ αμεσως πρεπει να ασπρισουν πιο πολυ σε κεινο το σημειο που θα βγουν τα δοντακιακ σιγα σιγα θα σκασουν!:(

μωλης ξυπνησει ομικρος θα βγουμε~;)

ο μικρουλης σου τι κανει?πως ειναι το ζουζουνακι?;)

εμενα εχει πολλα σαλακια! μαλλον εχει ξεκινησει η διαδικασια:rolleyes::rolleyes:

καλα ειναι το ψυχουλινι μου!!! ολο λογακια θελει ο σκατουλης!!!!

εμενα ζοριζεται παρααααααα πολυ για να ρευτειιιιι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα εχει πολλα σαλακια! μαλλον εχει ξεκινησει η διαδικασια:rolleyes::rolleyes:

καλα ειναι το ψυχουλινι μου!!! ολο λογακια θελει ο σκατουλης!!!!

εμενα ζοριζεται παρααααααα πολυ για να ρευτειιιιι

αχ μωρε το γιαυρακι θελει να του μηλας ε!

καλε εξω εχει 17 βαθμους~απλωνω ενα πληντυτιο κ φευγουμε..ξυπνησε κ ο μικρουλης εφαγε πεινουσε πολυ κ με το που τον σηκωσσα να ρευτει μου εβγαλε λιγο κ τον επιασε αμεσως λοξυγκας!ο σκατουλης@λεω να μην του βαλω μπουφαν αλα μια ζεστη ζακετα πλεκτη!θα σκασει με το μπουφαν ετσι λεω!

δεν ρευεται ευκολα..εμενα το βραδυ δεν ρευεται ευκολα αλα δεν ανησυχω αν δεν ρευτει τον βαζω για υπνο..ειναι μερες που μου ξυπναει μαι φορα ενδιαμεσα για ζιζι αλες παλι οχι!

δε ρευεται γιατι τρωει ηρεμα μαλον κ με το ζιζ δεν καταπινουν τοσο αερα κ δεν φοβαμαι με το μπουκαλι αμεσως ρευονται..εμενα γενικα τρωει ηρεμα!

παω αναστασακι μου γλυκο!να μου τον φιλισεις το κουκλο σου!θα τα ξαναπουμε αργοτερα!

φιλακιαααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα καλές μου φιλεναδίτσες!!!Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας!Για όσες με ρωτήσανε η αδερφή μου είναι 32 χρονών κι έχει 2 παιδάκια μία κορούλα 8 χρονών κι ένα αγοράκι 15 μηνών...αχ κορίτσια δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα..έκανε υπέρηχο πάλι εχθές σε άλλον γιατρό και και δεν είναι ούτε αυτός ο γιατρός καθόλου αισιόδοξος..στείλαμε υγρό για βιοψία αλλά τα αποτελέσματα αργούνε ακόμη...δεν θυμάμαι ποιά με ρώτησε αλλά έχουμε ιστορικό στην οικογένεια την αδερφή της μαμάς μου την θεία μου που έφυγε από κοντά μας την ημέρα που γέννησα εγώ την Ξένη...ήθελα πολύ να την πώ και στο όνομα της αλλά την λέγανε κι εκείνη Αναστασία οπότε δεν γινότανε να έχουμε μαμά και κόρη το ίδιο όνομα!Ο Θεός είναι μεγάλος και παρακαλώ νύχτα μέρα να μας δώσει δύναμη και κουράγιο και να βοηθήσει την αδερφή μου...2 μικρά παιδάκια και είναι και νέα κοπέλα ακόμα...δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα πια...

Σας αγαπάω τόσο πολύ όλες...Φιλιά πολλά σε εσάς και τα όμορφά σας τα μωράκια!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

αχ μωρε το γιαυρακι θελει να του μηλας ε!

καλε εξω εχει 17 βαθμους~απλωνω ενα πληντυτιο κ φευγουμε..ξυπνησε κ ο μικρουλης εφαγε πεινουσε πολυ κ με το που τον σηκωσσα να ρευτει μου εβγαλε λιγο κ τον επιασε αμεσως λοξυγκας!ο σκατουλης@λεω να μην του βαλω μπουφαν αλα μια ζεστη ζακετα πλεκτη!θα σκασει με το μπουφαν ετσι λεω!

δεν ρευεται ευκολα..εμενα το βραδυ δεν ρευεται ευκολα αλα δεν ανησυχω αν δεν ρευτει τον βαζω για υπνο..ειναι μερες που μου ξυπναει μαι φορα ενδιαμεσα για ζιζι αλες παλι οχι!

δε ρευεται γιατι τρωει ηρεμα μαλον κ με το ζιζ δεν καταπινουν τοσο αερα κ δεν φοβαμαι με το μπουκαλι αμεσως ρευονται..εμενα γενικα τρωει ηρεμα!

παω αναστασακι μου γλυκο!να μου τον φιλισεις το κουκλο σου!θα τα ξαναπουμε αργοτερα!

φιλακιαααααααααα!;)

φιλακια λενακι! καλα να περασετε! να μου τα φιλησεις!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα καλές μου φιλεναδίτσες!!!Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας!Για όσες με ρωτήσανε η αδερφή μου είναι 32 χρονών κι έχει 2 παιδάκια μία κορούλα 8 χρονών κι ένα αγοράκι 15 μηνών...αχ κορίτσια δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα..έκανε υπέρηχο πάλι εχθές σε άλλον γιατρό και και δεν είναι ούτε αυτός ο γιατρός καθόλου αισιόδοξος..στείλαμε υγρό για βιοψία αλλά τα αποτελέσματα αργούνε ακόμη...δεν θυμάμαι ποιά με ρώτησε αλλά έχουμε ιστορικό στην οικογένεια την αδερφή της μαμάς μου την θεία μου που έφυγε από κοντά μας την ημέρα που γέννησα εγώ την Ξένη...ήθελα πολύ να την πώ και στο όνομα της αλλά την λέγανε κι εκείνη Αναστασία οπότε δεν γινότανε να έχουμε μαμά και κόρη το ίδιο όνομα!Ο Θεός είναι μεγάλος και παρακαλώ νύχτα μέρα να μας δώσει δύναμη και κουράγιο και να βοηθήσει την αδερφή μου...2 μικρά παιδάκια και είναι και νέα κοπέλα ακόμα...δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα πια...

νατασσακι μου εχει πιστη κοπελα μου!!!!!!!1 θα προσευχηθουμε ολες! ο θεος ειναι μεγαλος!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καρδουλα μου γλυκεια....ευχομαι η βιοψια να τα δειξει ολα καλα...

θα σε σκεφτομαι και θα προσευχηθω!!!!!!

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσάκι μου γλυκο, κουράγιο, υπομονη και πίστη!!! Τίποτα άλλο! Μαστογραφία δεν έκανε; Ο φοβος και οι υποψιες δεν ειναι για τα στηθη;

Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορησει αυτο, αλλά ο μπαμπας μου περασε κακοηθεια του προστατη πριν 5 χρόνια και εγχειριστηκε. Και μαλιστα ασχημη μορφη καρκινου και πολυ επιθετικος μας ειπαν μετα τη βιοψια! Και οχι οτι το βρηκε και πολυ εγκαιρως. Τουλαχιστον ενα εξαμηνο ειχε ενοχλησεις μεχρι να παει να το ψαξει..Εκτοτε ειναι μια χαρα! Μην παει ο νους σου στο χειροτερο ακομη κι αν η βιοψια δε βγει καλη (που το απευχομαι φυσικα!)...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

εμεις καναμε το εμβολιακι μας...εκλαψε πολυ λιγο και μολις τη πηρα αγκαλια σταματησε τελειως!!!!!1 χαχαχαχα

εχουν πρηστει τα ουλα μας και ετοιμαζομαστε για δοντακιαααααα......πολυ νωρις ξεκινησε μου ειπε ο γιατρος...γι'αυτο εχει και σαλια και γκρινια πολυ....αλλα εχουμε και παλινδρομηση....αλλαξαμε γαλα και βλεπουμε πως θα παει!!!!!!

αυτααα

παωωωω για ζιζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξεχασα να σας πω ειμαστε 5200:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μου γεια σας!

στεναχωριεμαι οταν διαβαζω τετοια δυσαρεστα...

μαρακι εσενα ηταν πιο light γιατι περασαν! οι κεραταδες πως μας καταντησαν!

κριμα την ταλαιπωρια το κοριτσακι μας! ελπιζω να τα ξεχασετε συντομα!!! περαστηκα σας!!!

νατασακι μου, δεν ξερω αν θα σε κανω να νιωσεις καλυτερα,μακαρι να μην ειναι τιποτα, ξερω πονας, και εχεις αγωνια αλλα ελπιζω τα αποτελεσματα της βιοψιας να ειναι αρνητικα! μην βαζεις το κακο στο νου σου, αισιοδοξια θελει! αλλα και στην εκδοχη του κακου, υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες θεραπειας! ειδικα στην ηλικια της αδελφης σου, και ειδικα αν εινια στην αρχη... η θεια μου ετων 55 εκανε χειρουργιο σε προχωρημενη κατασταση στο στο στηθος πριν 3 χρονια κ ολα πηγαν καλα. και εχω παρα πολλα παραδειγματα τα τελευταια 3-4 χρονια, ολα θεραπευτηκαν!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε? ρανακι υπομονη! εχτες ειχαμε γκρινια το απογευμα, αλλα σημερα θα την βγαλω εξω, δεν παιζει να ξανακατσω μεσα κ η μικρη να γκρινιαζει! ηδη σημερα πηγαμε για ψωμι μαζι!

κοριτσακια μου σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα! σας αγαπω πολυ αν και πια δεν μπαινω τοσο συχνα!

σας φιλω γλυκα!

φιλεναδιτσες μου γυρησαμε πριν καμια ωριτσα!ηταν πολυ ομορφα!το ευχαρηστηθηκε η καρδια μου!πηγαμε σε δυο παρκα ..κρατουσα κ τον μικρο α γκλια στη μιση διαδρομη κ μου αρεσε πολυ!απολαυσε κ κεινος τη βολτα!

πολυυυ ζεστη εξω!λεει 19 βαθμους αλα πιστευω οτι ειναι κ 20 εξω αν οχι παραπανω!

ξεχαστηκα το πρωι να αναφερθω στο Μαρακι!

Μαρακι μουυυυυυ τι ηταν κ αυτο που περασατε!αγαπουλα μου πολυ λυπαμαι!το καημενο το μωρακι σου ταλαιπωρηθηκε τοσο πολυ!πως ειναι τωρα?τι ηταν αυτο που ειχε?αχ ευχομαι ολα καλα τωρα κ να μην ξαναταλαιπωρηθει ποτε στη ζωη του !φανταζομαι τι περασες!:(

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Γιωτουλα μου τι κανεις?εμεις εδω εχουμε πολυ ομορφη μερα σημερα..οτι πρεπει για βολτα..αφου δεν ηθελα να γυρησω σπιτι κ να κελιστω μεσανα μου φιλισεις την μπεμπουλα!

Ρανιουκο μουυυυυ τελεια η μπιζουδενια μας!βγαζετε δοντακιαααααααα!αχ μακαρι να μην ταλαιπωηθει κ να βγουν ευκολα..η καημενουλα ποναει γιαυτο γκρινιαζει~!

Αναστασακι μου φυσικα κ θα τα φιλησω με μεγαλη μου χαρααααα:tongue:

Νατασακι μου καλο θα προσευχηθω για την αδερφουλα σου!ο θεος να βαλει το χερι του κ να το ξεπερασει η αδερφη σου!

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

ηρθε ο αντρα ςμου παω να στρωσω τραπεζι!θα ξαναμπω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ εμεις βγηκαμε βολτιτσα! περπατησα μια ωρα κ κατι! καλα ηταν..

ρανιακι δεν εκλαψε πολυ ε?? μπραβο το κοριτσι μας!!!

λενακι το ευχαρηστηθηκες??τελεια μερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νατασσάκι μου καλό έχε πίστη..

Μακάρι να είναι καλά τα αποτελέσματα..Θα προσευχηθώ κι εγώ..

Τα κορίτσια ανέφεραν πολλές περιπτώσεις παρήγορες..

Να ξέρεις ότι σας σκεφτόμαστε..Φιλάκια πολλά

5oA2p2.png

εμεις καναμε το εμβολιακι μας...εκλαψε πολυ λιγο και μολις τη πηρα αγκαλια σταματησε τελειως!!!!!1 χαχαχαχα

εχουν πρηστει τα ουλα μας και ετοιμαζομαστε για δοντακιαααααα......πολυ νωρις ξεκινησε μου ειπε ο γιατρος...γι'αυτο εχει και σαλια και γκρινια πολυ....αλλα εχουμε και παλινδρομηση....αλλαξαμε γαλα και βλεπουμε πως θα παει!!!!!!

αυτααα

παωωωω για ζιζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξεχασα να σας πω ειμαστε 5200:lol:

Πω πω τι κορίτσαρος..Εγώ σήμερα την πήγα για τον βήχα..όλα καλά..5 μηνών και είναι 6 κιλά..

5oA2p2.png

καλημεραααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες?

εμεις καλα αν κ ειχμαε λιγη γκρινιτσα παραπανω αυτες τις μερες!εχει λιγη δυσκοιλιοτητα ο μικρουλης μου..κανει κακακια σαν της κατσικας..κ προχθες ειχε γκριναι γιαυτο αλα κ τα δοντακια του μαζι..εχουν πρηστει κ κοκκινισει αλα ακομα να σκασουν τα σκασμενα!μου εχουν φυγει τα χερια!ο καρπος μου με ποναεει εχει γινει πολυ βαρυς το γιαυρακι μου!

κατα τα αλλα ολα καλα ολο βολτες ειμασταν ..την κυριακη πηγαμε στο cosmos με την ξαδερφη μου κ τον αντρα της κ την μικρη τους κ το μικρο σπορακι που εχει στην κοιλιτσα!ειναι 10 βδομαδων!αχ κοριτσια παντα θα μας λειπει η εγκυμοσηνη!εχω δυο παιδακια αλα θελω κιαλο κιαλο κιαλο !μακαρι να φτιαξουν τα οικονομικα μας!:(μου λειπει πολυ η εγκυμοσηνη κ μενα!δεν ξερω αν θα σταματησω ποτε να ενθουσιαζομαι με ολη αυτη τη μαγεια!συμπτωματα,θετικα τεστ ,υπερηχοι ολα αυτα!:tongue:

Κατια μου πως ειστε..ελπιζω πολυ πολυ καλυτερα η μεπμπα?

εκανα βραστο σημερα..πεθυμησα τις σουπιτσες!

ηρθε κ η μανουλα μου εδω..θα ξυπνησει ο μπεμπης κ λεμε να τους βγαλουμε βολτα στο παρκο..εχει ωραι μερα σημερα αν κ ξεκινσηε με συννεφια!:rolleyes:

Αχ το καλό μου,τον πονάνε τα ούλα ε?Βολτίτσες να κάνετε να ξεχνιέται..

Κι εμένα όλο τρώει τα χέρια και έχει σαλάκια αλλά ο γιατρός είπε δεν είναι ακόμη έτοιμα..Πήγαμε σήμερα για τον βήχα και ευτυχώς όλα καλά..Καθάρισε,σταματάμε και το σιρόπι.:P

Βγήκαμε κι εμείς βόλτα με το καρότσι το μεσημέρι και κοιμήθηκε στο λεπτό η μπουμπού..

Βρε Ελενάκι μου έχεις δίκιο..Τι καλύτερο από το να έχεις 3-4 παιδάκια..Με την οικονομική κατάσταση μέχρι και αυτό το σκεφτόμαστε πλέον.

5oA2p2.png

Καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε τσουπριτσες μου καλες?????? Κοιμησα τον μπεμπη και να'μαι!!!!!!

Εχουμε καινουργια κολπα εδω και 2 μερες....ρε κοριτσια κοιμαται ανα 2 ωρες περιπου απο λιγο και αυτο γινεται ολη την διαρκεια της μερας και το βραδυ ξυπναει κατα τις 3μιση τον ξανακοιμιζω και ξαναξυπναει 5μιση....θεωρω οτι χορταινει υπνο ολη την μερα και το βραδυ δεν μπορει να κοιμηθει σερι...τι ειναι αυτο παλι????? Χωρις να κλαιει ομως για να μου δειξει οτι κατι θελει, απλα ξυπναει αρχιζει τα λογακια και γελαει...χθες το βραδυ μολις τον καταλαβα τον πηρα αγκαλια και τον κουνησα λιγο και αμεσως ξανακοιμηθηκε...να πω οτι πειναει και γι αυτο ξυπναει αποκλειεται γιατι αν πεινουσε θα ξυπναγε και τους γειτονες...θα παρω σημερα την παιδιατρο να την ρωτησω...χθες το μεσημερι εν τω μεταξυ εκανε 2η φορα κακα μεσα στην μερα και ειδα βλενες και τα κακα του λιγο πιο σκληρα απο αλοιφη που τα κανει συνηθως...την πηρα την γιατρο αλλα μου ειπε οτι καποιες φορες κανουν τετοια κακα τα μωρα αλλα να το παρακολουθησω αν συνεχιστει για κανα 2 μερες ακομα και μετα να της παω μια πανα να την δει...ειχε κανει κακα με βλενες και οταν ηταν περιπου 2 μηνων αλλα μονο μια φορα δεν ειχε ξανακανει....ειχα ηρεμισει λιγο καιρο απο τοτε που δεν επαιρνε πολυ βαρος και τωρα αρχισαν παλι οι ανησυχιες μου...ουφ! Μακαρι να μην ειναι τιποτα....γενικα ομως περα απο τον υπνο δεν εχει αλλαξει κατι στις συνηθειες του...και ορεξη εχει και γελαει και λεει λογακια οπως παντα....πιανει τα παιχνιδακια του και παιζει ολα φυσιολογικα γιατι φανταστηκα οτι μπορει και να εχει κρυωσει...αλλα ουτε βηχα εχει ουτε καποιο αλλο συμπτωμα....τεσπα θα περιμενω να δω...για τον υπνο ομως τι θα πρεπει αν κανω?Αφου οταν νυσταζει γκρινιαζει και κοιμαται....πως μπορω να τον κρατησω ξυπνιο????

Παω να σας διαβασω και μετα να σας πω τα νεα της Ρενουλα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...