Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου να πω την αληθεια και γω θελω 2ο μωρο αν μας το στειλει ο Θεος...δεν εχω προβλημα να μεινω εγκυος και αυριο, αυτο ειναι ευτυχια! Δεν θελω να προγραμματιζω το ποτε γιατι ειναι θεμα Θεου ετσι κι αλλιως.Σου ευχομαι οποτε το θελησετε να το αποκτησετε!!!!

Να κανω μια ασχετη ερωτηση???? Εχει ερθει σε καμια σας η περιοδος μετα την γεννα????

Εγω νιωθω περιεργα τις τελευταιες 3 μερες...κατι αναγουλιτσες,κατι κομμαρες, λαχανιαζω πολυ ευκολα ενω ετσι ενιωθα οταν καπνιζα και οταν το ειχα κοψει μεν αλλα ημουν εγκυος! Εχω κατι νυστες τρελες και λεω μηπως ειναι ορμονικα προεορτια γιατι μπαινει ο οργανισμος σιγα σιγα στην διαδικασια να αδιαθετησω...? Πονο δεν νιωθω πουθενα αλλα ενω η κοιλια μου ειχε φυγει την νιωθω και την βλεπω λιγο πρησμενη παλι....μεχρι που σκεφτομαι μηπως εχει γινει καμια μαλακια και δεν με εχει καθαρισει καλα ο γιατρος μετα την γεννα...αλλα αν ηταν κατι τετοιο μετα απο 4μιση μηνες θα το αισθανομουν? Τι να πω? Εχω μπερδευτει....Για να δουμε μηπως ετοιμαζεται η κυρια να ερθει και γι αυτο αισθανομαι ετσι....τεσπα!

Παω να απλωσω αλλο ενα πλυντηριο και θα τα πουμε παλι αργοτερα!!!!!

Κιάλλη έτοιμη δευτερο μανουλα! χιχιχι! Ειστε φοβερες! :P

Ματινακι μου μηπως εισαι παλι εγκυουλα; Υπαρχει περιπτωση; Παντως τα συμπτωματα που αναφερεις προς τα εκει με παραπεμπουν ή ετοιμαζεται η κοκκινη κυρια να κανει την εμφανιση της! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου

γραφω στα γρηγορα

η γκρινια τηε δεν περιγραφεται....τι να πω? δε ξερωωωωω

αυριο θα κανουμε το πρωτο εμβολιο....ο θεος να μας βοηθησει:confused:

εναν μουσακα ειπα να φτιαξω και τον εκανα σε 3 δοσεις...δε καθεται πουθενα και δε κοιμαται οσο θα επρεπε....και κανει παλι εμετους....τα χω παιξει!!!!

αυταα.

αν μπορεσω θα ξαναμπω

φιλακια πολλα σε ολες

παλι κλαιει

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Να'μαι παλι....στα γρηγορα γιατι εχει ξυπνησει ο μπεμπης και τον εχω βαλει κατω απο το μομπιλε και χαζευει τα ζωακια και τους τραγουδαει κιολας..χιχιχιχ!

Αναστασακι μου σε καταλαβαινω....ειδικα τωρα που ειναι ακομα πολυ μωρα αν ερθει 2ο εμεις που δεν εχουμε βοηθεια πολυ απο μαμαδοπεθερες θα δυσκολευτουμε πολυ...αλλα αν το στειλει ο Θεος εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτο!!!

Ελενιτσα μου δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη γιατι 3 φορες εχουμε κανει ολες κιολες σεξ και εχει τραβηχτει...σας το λεω χοντρα συγνωμη...! Αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας! Τι να πω? Στον μπεμπη δεν ειχα κανενα συμπτωμα αλλα δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες το ιδιο...θα δειξει! Παντως η πρωτη ωορηξια πριν να ερθει περιοδος αφου σταματησει ο θηλασμος γινεται χωρις να εχει ερθει περιοδος...λες να το τσακωσαμε το ωαριακι???? Καλοδεχουμενο ειναι ετσι κι αλλιως!!!!!

Ρανια μου δεν ξερω τι να σου πω κοριτσακι μου εκτος απο υπομονη...ειναι δυσκολο το ξερω αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη...κανε απλα φαγητα γιατι με τα περιπλοκα δεν θα προλαβαινεις μεχρι να ηρεμισει η ζουζουνα μας...μην ταλαιπωρεισαι....φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια μου

γραφω στα γρηγορα

η γκρινια τηε δεν περιγραφεται....τι να πω? δε ξερωωωωω

αυριο θα κανουμε το πρωτο εμβολιο....ο θεος να μας βοηθησει:confused:

εναν μουσακα ειπα να φτιαξω και τον εκανα σε 3 δοσεις...δε καθεται πουθενα και δε κοιμαται οσο θα επρεπε....και κανει παλι εμετους....τα χω παιξει!!!!

αυταα.

αν μπορεσω θα ξαναμπω

φιλακια πολλα σε ολες

παλι κλαιει

Ρανάκι μου καλό σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ ... εμένα εξ'αρχής έτσι ήταν..και ακόμα..περίμενα να σαραντίσει μήπως ηρεμήσει,περίμενα να γίνει 2 μηνών..3...4..5...και ακομαααα....όσο για τον ύπνο στην αρχή 6-8 ώρες την νύχτα και 2 ώρες την ημέρα!!!όσο και τώρα..αλλά για τώρα είναι κάπως πιο φυσιολογικό..

Συμπαράσταση λοιπόν τα κοριτσάκια μας είναι λίγο ζόρικα....Αλλά λένε ότι τα γκρινιάρικα μωράκια είναι πιο έξυπνα :P:-P

5oA2p2.png

Αναστασακι μου να πω την αληθεια και γω θελω 2ο μωρο αν μας το στειλει ο Θεος...δεν εχω προβλημα να μεινω εγκυος και αυριο, αυτο ειναι ευτυχια! Δεν θελω να προγραμματιζω το ποτε γιατι ειναι θεμα Θεου ετσι κι αλλιως.Σου ευχομαι οποτε το θελησετε να το αποκτησετε!!!!

Να κανω μια ασχετη ερωτηση???? Εχει ερθει σε καμια σας η περιοδος μετα την γεννα????

Εγω νιωθω περιεργα τις τελευταιες 3 μερες...κατι αναγουλιτσες,κατι κομμαρες, λαχανιαζω πολυ ευκολα ενω ετσι ενιωθα οταν καπνιζα και οταν το ειχα κοψει μεν αλλα ημουν εγκυος! Εχω κατι νυστες τρελες και λεω μηπως ειναι ορμονικα προεορτια γιατι μπαινει ο οργανισμος σιγα σιγα στην διαδικασια να αδιαθετησω...? Πονο δεν νιωθω πουθενα αλλα ενω η κοιλια μου ειχε φυγει την νιωθω και την βλεπω λιγο πρησμενη παλι....μεχρι που σκεφτομαι μηπως εχει γινει καμια μαλακια και δεν με εχει καθαρισει καλα ο γιατρος μετα την γεννα...αλλα αν ηταν κατι τετοιο μετα απο 4μιση μηνες θα το αισθανομουν? Τι να πω? Εχω μπερδευτει....Για να δουμε μηπως ετοιμαζεται η κυρια να ερθει και γι αυτο αισθανομαι ετσι....τεσπα!

Παω να απλωσω αλλο ενα πλυντηριο και θα τα πουμε παλι αργοτερα!!!!!

Ματινάρα μου τί βλέπω...περιμένω νέα...

Εμένα μου ήρθε περίοδος στους 2,5 μήνες..αλλά δεν θήλασα κι όλας..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Σας διάβασα και δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το Μαράκι μας! Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και μέσα από την καρδιά μου περαστικά σας και άλλο κακό να μην σας βρει! Στο κωλοκράτος που ζούμε τελικά τίποτα δεν λειτουργεί σωστά αλλά και να παίζουν έτσι με τις ζωές αθώων παιδιών;;; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! Ένα έχω να πω πως υπάρχει Θεός και βλέπει!!!!

Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά! Ο μπέμπης μας είναι υγιέστατος και το βάρος του;;;;;;;; Γεννήθηκε 3900 και σήμερα που είμαστε 21 ημερών είμαστε 4700!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!::!: Ο γιατρός έπαθε πλάκα! Τρώμε 150γρ γάλα αλλά κάθε 4 με 4,5 ώρες οπότε λέει είναι καλά! Αν έτρωγε αυτή την ποσότητα κάθε 2,5 με 3 ώρες τότε θα ήταν ανυσηχητικό! Δεν μας τον μέτρησε, θα το κάνει στις 40 μέρες! Μου είπε για το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας το οποίο λέει είναι σε πόσιμη μορφή και όχι ενέσιμο! Μόλις κλείσουμε 40 μέρες να το κάνουμε! Βρε κορίτσια το κάνατε εσείς;;;

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Σας διάβασα και δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το Μαράκι μας! Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και μέσα από την καρδιά μου περαστικά σας και άλλο κακό να μην σας βρει! Στο κωλοκράτος που ζούμε τελικά τίποτα δεν λειτουργεί σωστά αλλά και να παίζουν έτσι με τις ζωές αθώων παιδιών;;; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! Ένα έχω να πω πως υπάρχει Θεός και βλέπει!!!!

Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά! Ο μπέμπης μας είναι υγιέστατος και το βάρος του;;;;;;;; Γεννήθηκε 3900 και σήμερα που είμαστε 21 ημερών είμαστε 4700!!!!!:!::!::!::!::!::!::!::!::!: Ο γιατρός έπαθε πλάκα! Τρώμε 150γρ γάλα αλλά κάθε 4 με 4,5 ώρες οπότε λέει είναι καλά! Αν έτρωγε αυτή την ποσότητα κάθε 2,5 με 3 ώρες τότε θα ήταν ανυσηχητικό! Δεν μας τον μέτρησε, θα το κάνει στις 40 μέρες! Μου είπε για το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας το οποίο λέει είναι σε πόσιμη μορφή και όχι ενέσιμο! Μόλις κλείσουμε 40 μέρες να το κάνουμε! Βρε κορίτσια το κάνατε εσείς;;;

Μια χαρά Ιωαννάκι..Παίδαρος..εμένα 3 μηνών είχε αυτά τα κιλά :lol:

Δεν το κάναμε αν και με αυτά που κυκλοφορούν θα έπρεπε..Θα ρωτήσω αύριο τον γιατρό που θα πάμε για τον βήχα.

5oA2p2.png

τσουπωτος ο μπεμπακος μας Ιωαννακι μου!!! χιχιιχι!!! το μαναρακι μας!!!!

εμενα δεν μου ειπει παντως τιποτα για εμβολια γαστραντεριτιδας!!!:rolleyes:

Ναι το μαναράκι μου βγήκε φαγανός!!!! Χιχιχιχιχι!!!! Τώρα για το εμβόλιο τι να κάνω; Βέβαια του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη του παιδιάτρου! Η αδερφή μου το είχε κάνει στην ανηψιά μου πριν 4 χρόνια μόλις σαράντισε αλλά ήταν ενέσιμο όχι πόσιμο! Και η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι μου το όμορφο τη γαστρεντερίτιδα την περνάει πάρα πολύ ελαφρά! Τεσπά ησύχασα φιλεναδίτσα να σου πω την αλήθεια! Αλήθεια εσύ μέχρι πότε είχες αίμα; Εγώ πότε έχω λίγο και πότε καθόλου! Μμμμμ και αυτό με προβληματίζει! Γυναικολόγο τώρα την Μ. Δευτέρα!

Ναι το μαναράκι μου βγήκε φαγανός!!!! Χιχιχιχιχι!!!! Τώρα για το εμβόλιο τι να κάνω; Βέβαια του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη του παιδιάτρου! Η αδερφή μου το είχε κάνει στην ανηψιά μου πριν 4 χρόνια μόλις σαράντισε αλλά ήταν ενέσιμο όχι πόσιμο! Και η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι μου το όμορφο τη γαστρεντερίτιδα την περνάει πάρα πολύ ελαφρά! Τεσπά ησύχασα φιλεναδίτσα να σου πω την αλήθεια! Αλήθεια εσύ μέχρι πότε είχες αίμα; Εγώ πότε έχω λίγο και πότε καθόλου! Μμμμμ και αυτό με προβληματίζει! Γυναικολόγο τώρα την Μ. Δευτέρα!

2 φορες ειδα λίγο ροζ-κόκκινο.. αυτο ηταν.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου καλησπέρα!Σας διαβάζω αλλά δεν έχω διάθεση να γράψω τίποτα απολύτως..έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αδερφούλα μου..βγάζει υγρό ροζ κόκκινο από το στήθος και περιμένουμε τα χειρότερα..και μόνο που σας το γράφω κλαίω..έχει μαυρίσει η ψυχή μου και ο άντρας μου δεν με νιώθει καθόλου..όλο λέει τίποτα δεν θα έχει και νομίζει ότι έτσι μου κάνει καλό..αφού ξέρω...τελείωσα νοσηλευτική..ξέρω γαμώτο που μακάρι να μην ήξερα..έχουμε χάσει όλοι τον ύπνο μας η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ένα ράκος..ο αδερφός μου κλείστηκε στον εαυτό του..είναι και στην εφηβεία..δεν θέλω να σας πώ κι άλλα γιατί σας μαυρίζω την ψυχή κι εσάς και δεν θέλω αλλά δεν αντέχω άλλο..είμαι βαθιά πολύ βαθιά πληγωμένη και ένα γιατί γυρίζει μέσα μου συνέχεια...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Kοριτσάκια μου καλησπέρα!Σας διαβάζω αλλά δεν έχω διάθεση να γράψω τίποτα απολύτως..έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αδερφούλα μου..βγάζει υγρό ροζ κόκκινο από το στήθος και περιμένουμε τα χειρότερα..και μόνο που σας το γράφω κλαίω..έχει μαυρίσει η ψυχή μου και ο άντρας μου δεν με νιώθει καθόλου..όλο λέει τίποτα δεν θα έχει και νομίζει ότι έτσι μου κάνει καλό..αφού ξέρω...τελείωσα νοσηλευτική..ξέρω γαμώτο που μακάρι να μην ήξερα..έχουμε χάσει όλοι τον ύπνο μας η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ένα ράκος..ο αδερφός μου κλείστηκε στον εαυτό του..είναι και στην εφηβεία..δεν θέλω να σας πώ κι άλλα γιατί σας μαυρίζω την ψυχή κι εσάς και δεν θέλω αλλά δεν αντέχω άλλο..είμαι βαθιά πολύ βαθιά πληγωμένη και ένα γιατί γυρίζει μέσα μου συνέχεια...

νατασσακι μου ευχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου να μην είναι τίποτα ανησυχιτικό!!! κ να ηρεμησεις! σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!! ο θεός να βαλει το χερι του κ να μην εχει τιποτα η αδερφούλα σου!!

στεναχωρεθηκα τωρα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νατασάκι μου καλο!!! Πολυ στεναχωρεθηκα που σε ακουσα ετσι!!! Βεβαια δεν εχω ιδεα τι συμβαινει στην αδεφουλα σου.... έτσι στο ξεκαρφωτο εβγαλε ροζ υγρο απο το στηθος ή είχε καποιο ιστορικο; Συγγνωμη κοριτσακι μου που σε ρωταω αλλα δεν ξερω και δεν εχω καταλαβει τι μπορει να σημαινει αυτο... Απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι παει το μυαλο σας σε κατι σοβαρο και αγχωθηκα!

Γιατι ομως Νατασακι μου να μπαινει στο μυαλο σου η χειροτερη εκδοχη; :confused: Ο Θεος ειναι μεγαλος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα Νατασάκι μου! Λογικό να είσαι στεναχωρημένη! Δεν ξέρω τι να σου πω και να σου δώσω δύναμη! Εύχομαι να μην είναι τίποτα το σοβαρό και να είναι αντιμετωπίσιμο! Να μπαίνεις και να μας τα λες, άλλωστε εδώ είμαστε και για τα όχι τόσο ευχάριστα! Προσεύχομαι να σας δώσει ο Θεός δύναμη και πάνω από όλα να μην είναι κάτι το σοβαρό!

Καλημερα κοριτσακια μου! Τι κανετε???? Ο μπεμπης κοιμαται και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα γιατι μετα θα ερθει η Ρενα να πιουμε καφε και μαλλον δεν θα προλαβω να σας μιλησω....

Νατασα μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι κατι σοβαρο αυτο που συνεβη στην αδερφη σου...δεν ξερω αν θα σε βοηθησω με αυτο που θα πω αλλα πριν χρονια η μαμα μου περασε μια μεγαλη στενοχωρια και καποια στιγμη ειδε υγρο το σουτιεν της και οταν πιεσε τις θηλες τις ειδε κιτρινοπρασινο υγρο. Δεν ειχε αιμα αλλα αυτο το υγρο ηταν ανησυχητικο λογω χρωματος....ο γιατρος της ειπε μετα απο εξετασεις οτι δεν ηταν κατι αλλα να φροντισει να αποβαλει την στενοχωρια και το αγχος γιατι εμας τις γυναικες εκει μας "βαραει" το αγχος σε οτι εχει να κανει με τα γυναικολογικα μας! Οπως επισης οι ορμονες μας κατα καιρους μας επιφυλλασουν πολλα κολπα και δεν ειναι παντα κακοηθειες αυτα που μπορει να μας προκαλεσουν, γιατι αν καταλαβα καλα εκει παει το μυαλο σου! Ο Θεος να την βοηθησει και να ειναι απλα μια ανωμαλια και τιποτε παραπανω! Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη και να της δινεις δυναμη να αντιμετωπισει οτι κι αν ειναι που θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο! Σας στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και να εισαι σιγουρη οτι ολες θα προσευχηθουμε στην Παναγια να την εχει καλα! Σε αγαπαω πολυ Νατασαρα μου((((((()))))))))

Ιωαννακι μου πω πω τι παιδαρος ειναι αυτος ο γιος σου? 4700 ειμασταν εμεις 2μιση μηνων αλλα θα μου πεις δεν λειτουργησε σωστα ο θηλασμος...εσεις ομως δεν εχετε κλεισει ακομα μηνα...φτου φτου σκορδα καλεεεε!!!!!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα και να παρω δυναμεις για την συναντηση μου με την Ρενα γιατι προβλεπω να πεφτει πολυ κλαμα σημερα....θα μπω μετα να σας πω τα νεα της! Για οσες δεν ξερουν ποια ειναι η Ρενα, ειναι η κολλητη μου η οποια ειχε μπει στο παρεακι μας πριν ενα χρονο περιπου που περιμενε κι αυτη να γινει μανουλα με παρενθετη ομως μητερα και τελικα ακυρωθηκε τελευταια στιγμη....τωρα ειναι σε φαση μεταμοσχευσης και εχω να την δω απο 8 Νοεμβριου....

Θα τα πουμε αργοτερα! Φιλακια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...