Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου και από εμένα! Να έχετε μία όμορφη μέρα και κυρίως μία όμορφη και ήρεμη εβδομάδα! Εμείς σήμερα θα πάμε παιδίατρο!!! Μμμμμμ για να δούμε τι θα μας πει;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα, αγαπούλες!!! :P:p

Όντως τέλεια μέρα!!!

Τι κάνουν τα γλυκούλια σας;; Εμένα καλά είναι η μπέμπα μου...κοιμάται! Χθες βράδυ χόρευε πάλι! χιχιχι Έχει τα πόδια πολύ αριστερά στα πλευρά και όταν τενωθεί τεντώνει κι εμένα στον πόνο! χαχαχα :lol: Ζωηρούλα μου βγήκε τουλάχιστον μέσα στην κοιλιά! ΑΧ!!! :tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι, γιατρό σήμερα;;;; Μμμμμ! Ωραία! Για να δούμε τι θα σας πει... Τα καλύτερα φαντάζομαι! :lol:

Καλημέρα, Γιωτούλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια τι κανετε?

χάθηκα αλλα είχαμε πολλα τρεξίματα..

Δυστυχως δεν γλιτώσαμε την εγχείρηση είχαμε στενωση πυλωρού και ταλαιπωρηθηκαμε 17 μέρες..

κοριτσια ειναι για να παιρνουμε ολοι απο ενα πιστολι και να μην αφηνουμε πολιτικο για πολιτικο..

η εγχειρηση ειναι σχετικα απλη αλλα το δικο μου το παιδι το βαλανε 4 φορες στο χειρουργειο και ο λόγος??? Γιατι λεει σπαγανε τα ραμματα!!!

Και όταν εφτασα στο σημειο και αρχισα να τους απειλω γιατι πλεον ειχα φτασει στα ακρα να μου ταλαιπωρουνε το μωρο γύρισε και μου είπε ο παιδοχειρούργος οταν θα μεγαλώσει το παιδι σου στείλτω να του πω ότι είναι το πρωτο που πληρώνει την κριση επειδη τους στελνουν κατωτερης ποιοτητας υλικά!!!!!

Αυτον τον Λοβερδο αν τον πιασω ποτε στα χερια μου θα τον σπασω στο ξυλο πραγματικα ποτε δεν θα ξεχασω τα λογια του γιατρου!!!

Σας ςύχομαι να μην χρειαστεί να πάτε ποτε σε νοσοκομειο για οποιοδηποτε λόγο αλλα αν ποτε χρειαστείτε ιατρική φροντιδα να μην πάτε σε ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!! Ειμαι κατηγορηματικη πλέον όλα τα υλικά ειναι μάπα δεν έχουνε τον καταλληλο εξοπλισμο για να προσέξουν κανεναν ασθενή...

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας γιατι είναι πολλές οι σελίδες εύχομαι να ειστε ολες καλά και ιδίως τα μπεμπεδάκια και να ευχηθώ στις κοπελες που γεννήσανε και δεν σας πρόλαβα όπως το Ιωαννάκι να σας ζήσουν να τα χαίρεστε πάντα υγεία και πολύ πολύ αγάπη..Και σε όσες περιμένουνε με το καλό και με έναν πόνο!!!!:P

Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω συχνά γιατί σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω και προετοιμάσιες για τον γάμο( τον θρησκευτικο που λέμε να κάνουμε μαζί με την βάφτιση) και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα!!!! Σας φιλώ γλυκά γλυκά και να ξέρετε πως δεν σας ξεχνάω απλά ζορίζομαι δυστυχώς να μπαίνω συχνά...:(

καλημερα και απο εμας! ξυπνησαμε στις 9.30 , φαγαμε και παιζουμε!!!

περιμενουμε να βγει ο ηλιος να κατεβουμε βόλτα!!ιωαννακι περιμενου νεα απο τον γιατρουλη!!

λενακι ζησε τις στιγμες!!! ειναι τελειαααα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα, Αναστασάκι! Παίζετε;;; Τι καλα! χιχιχιχ :lol::lol::lol: Τον φαντάζομαι! Γλύκας! Ναι, τις ρουφάω τις στιγμές αυτές που κουνάει όλη την κοιλιά... Ειναι μοναδικές και σίγουρα όταν βγει θα μου λείψουν! :rolleyes:

Μαράκι, τι πέρσασες κορίτσι μου! :mad::mad::mad: Η φρίκη η ίδια είναι πλεόν τα δημόσια νοσοκομεία, θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου! Έλα όμως που κάποια είναι εξειδικευμένα και έχουν μηχανήματα που σε ιδιωτικά δεν τα βρίσκεις σε κατάσταση σοβαρη....μακριά από μας! :confused: Άστα να πάνε... Στεναχωρέθηκα για τα 4 χειρουργεία που υπέστει το μωράκι σου! Τραγικό και ειδικά αν σκεφτείς το λόγο! Έχουν φτηνά υλικα!!!! Που σας κεραταδες!!! Στην πυρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως δεν γλιτώσαμε την εγχείρηση είχαμε στενωση πυλωρού και ταλαιπωρηθηκαμε 17 μέρες..

κοριτσια ειναι για να παιρνουμε ολοι απο ενα πιστολι και να μην αφηνουμε πολιτικο για πολιτικο..

η εγχειρηση ειναι σχετικα απλη αλλα το δικο μου το παιδι το βαλανε 4 φορες στο χειρουργειο και ο λόγος??? Γιατι λεει σπαγανε τα ραμματα!!!

Και όταν εφτασα στο σημειο και αρχισα να τους απειλω γιατι πλεον ειχα φτασει στα ακρα να μου ταλαιπωρουνε το μωρο γύρισε και μου είπε ο παιδοχειρούργος οταν θα μεγαλώσει το παιδι σου στείλτω να του πω ότι είναι το πρωτο που πληρώνει την κριση επειδη τους στελνουν κατωτερης ποιοτητας υλικά!!!!!

Αυτον τον Λοβερδο αν τον πιασω ποτε στα χερια μου θα τον σπασω στο ξυλο πραγματικα ποτε δεν θα ξεχασω τα λογια του γιατρου!!!

Σας ςύχομαι να μην χρειαστεί να πάτε ποτε σε νοσοκομειο για οποιοδηποτε λόγο αλλα αν ποτε χρειαστείτε ιατρική φροντιδα να μην πάτε σε ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!! Ειμαι κατηγορηματικη πλέον όλα τα υλικά ειναι μάπα δεν έχουνε τον καταλληλο εξοπλισμο για να προσέξουν κανεναν ασθενή...

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας γιατι είναι πολλές οι σελίδες εύχομαι να ειστε ολες καλά και ιδίως τα μπεμπεδάκια και να ευχηθώ στις κοπελες που γεννήσανε και δεν σας πρόλαβα όπως το Ιωαννάκι να σας ζήσουν να τα χαίρεστε πάντα υγεία και πολύ πολύ αγάπη..Και σε όσες περιμένουνε με το καλό και με έναν πόνο!!!!:P

Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω συχνά γιατί σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω και προετοιμάσιες για τον γάμο( τον θρησκευτικο που λέμε να κάνουμε μαζί με την βάφτιση) και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα!!!! Σας φιλώ γλυκά γλυκά και να ξέρετε πως δεν σας ξεχνάω απλά ζορίζομαι δυστυχώς να μπαίνω συχνά...:(

Μαρακι μου κοριτσαρα μου καλη σου μερα!

Τι τραβηξε το μπεμπακι μας καλε? Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Χριστε μου να ειναι το τελευταιο που περνατε και να ειναι παντα το παιδακι σας καλα κι εσεις για να το μεγαλωσετε και να το καμαρωνετε!

Δυστυχως εδω που μας φτασανε οι ανεπροκοποι πολιτικοι αυτα θα τραβαμε...τι φταιει το μωρακι να περναει αυτο το λουκι Παναγιτσα μου? Διαβαζα αυτα που εγραψες και σφιγγοταν η καρδια μου πραγματικα...περασε καμαρι ομως τωρα ολο αυτο και το μωρακι σου να ειναι καλα...ακομα δεν πιστευω αυτα που διαβασα...και δυστυχως δεν νομιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα γρηγορα...να κανουμε τον σταυρο μας για να εχουμε υγεια και να ειναι αχρειαστοι οι γιατροι!

Με το καλο καμαρι μου ο γαμος σας και η βαφτιση του πριγκιπα σας και μεσα απο την καρδια μου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι και ΥΓΙΕΙΣ!

Σε σκεφτομαστε πολυ και μας λειπεις πολυ να ξερεις! Δεν σε παρεξηγουμε εννοειται...ειμαστε εδω οποτε και να μας χρειαστεις!

Σ'αγαπω πολυ πολυ,σου στελνω πολλα φιλια και τεραστιες αγκαλιες στο μπεμπακι σου!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

μαρακι μου!!!περαστικα σας!!!!!! στεναχωρεθηκα πολυ!!!!!!! ειναι για να τους στεισειες στα 10 μετρα τους αχρηστους!!!!!!!!!! τι φταινε μωρε οι ψυχουλες!! δηλαδη οσοι δεν μπορουν να πανε σε ιδιωτικο να πεθανουν?? αι σηχτηρ πια!!!!!

με το καλό κοπελα μου κ ο γαμος σας κ η βαπτιση! κ ξανα να μην δειτε την πορτα κανενος νοσοκομειου!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και από εμένα! Να έχετε μία όμορφη μέρα και κυρίως μία όμορφη και ήρεμη εβδομάδα! Εμείς σήμερα θα πάμε παιδίατρο!!! Μμμμμμ για να δούμε τι θα μας πει;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Ιωαννακι μου γλυκο! Παιδιατρο σημερα ε? Ολα καλα θα ειναι καλε τι θα σας πει? Ακομα δεν μπορω να ηρεμισω με αυτα που μα ςεγραψε το Μαρακι μας! Θεε μου...δεν υπαρχει τιποτα σ'αυτη την χωρα σωστο...Θεος φυλαξει!

Καλημέραααα, αγαπούλες!!! :P:p

Όντως τέλεια μέρα!!!

Τι κάνουν τα γλυκούλια σας;; Εμένα καλά είναι η μπέμπα μου...κοιμάται! Χθες βράδυ χόρευε πάλι! χιχιχι Έχει τα πόδια πολύ αριστερά στα πλευρά και όταν τενωθεί τεντώνει κι εμένα στον πόνο! χαχαχα :lol: Ζωηρούλα μου βγήκε τουλάχιστον μέσα στην κοιλιά! ΑΧ!!! :tongue::tongue::tongue:

Ιωαννάκι, γιατρό σήμερα;;;; Μμμμμ! Ωραία! Για να δούμε τι θα σας πει... Τα καλύτερα φαντάζομαι! :lol:

Καλημέρα, Γιωτούλα!

Καλημερα Ελενιτσα μου και ζωηρη μπεμπιτσα! Και γω θυμαμαι ο μπεμπης οταν ηταν πια μεγαλος μου εριχνε κλωτσιες στα πλευρα και πεταγομουν μεχρι το ταβανι απο τον πονο...γλυκος πονος ομως ε???? Χαδακια στην κοριτσαρα μας!!!!!

καλημερα και απο εμας! ξυπνησαμε στις 9.30 , φαγαμε και παιζουμε!!!

περιμενουμε να βγει ο ηλιος να κατεβουμε βόλτα!!ιωαννακι περιμενου νεα απο τον γιατρουλη!!

λενακι ζησε τις στιγμες!!! ειναι τελειαααα!!!!!

Μαναρακι μου τι κανετε???? Παιχνιδακια ε???? Αχ το γλυκο μου το αντρακι πηγε και τις βολτιτσες του και ξεσκασε και η μαμα ε???Εχει τελειες μερες μακαρι να κρατησουν και να μην ξανακανει παλιοκαιρο!!!! Μακια πολλα!!!

Καλημερα Ελενιτσα μου και ζωηρη μπεμπιτσα! Και γω θυμαμαι ο μπεμπης οταν ηταν πια μεγαλος μου εριχνε κλωτσιες στα πλευρα και πεταγομουν μεχρι το ταβανι απο τον πονο...γλυκος πονος ομως ε???? Χαδακια στην κοριτσαρα μας!!!!!

Καλημέρα, Ματινάκι μου!!!! Κι εσύ πεταγόσουν,εε;;; Άσε! :tongue: Είναι πολύ γλυκός ο πόνος δεν το συζητώ!!! Από τις ελάχιστες φορές που πονάω και χαμογελάω και της φωνάζω "σταμάτα μαρη! με τσακισες κλωτσομπουνίτσω!" χιχιχι Κι εσύ πολλά φιλάκια στον αγόραρό σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννακι μου γλυκο! Παιδιατρο σημερα ε? Ολα καλα θα ειναι καλε τι θα σας πει? Ακομα δεν μπορω να ηρεμισω με αυτα που μα ςεγραψε το Μαρακι μας! Θεε μου...δεν υπαρχει τιποτα σ'αυτη την χωρα σωστο...Θεος φυλαξει!

Όπως το είπες! Τίποτα δε λειτουργεί σωστά!!!! Ο Θεός να μας φυλάει!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αχ κοριτσια θελω κι αλλο νινι!!!!!!!!!!!!! ωρες ωρες με πιάνει!!! χιχιχιχιχι

παντως λέμε να ξεκινησουμε προσπαθειες μετα που χρονισει ο μπεμπης!!:rolleyes:

Κι άλλο,ε;;;; Μπράβο! Νωρις νωρις σου ήρθε η επιθυμία για δεύτερο!!! :D Γεννημένη μανούλα! Εγώ είμαι περιεργη να δω αν το νιωσω αυτο ή επαναπαυτω στο 1 νινακι! Ειναι και τα λεφτα που με προβληματιζουν...

Σου το ευχομαι παντως οποτε κι αν αποφασισετε να πατε βουρ στο ψητο για το δευτερο! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αναστασακι μου να πω την αληθεια και γω θελω 2ο μωρο αν μας το στειλει ο Θεος...δεν εχω προβλημα να μεινω εγκυος και αυριο, αυτο ειναι ευτυχια! Δεν θελω να προγραμματιζω το ποτε γιατι ειναι θεμα Θεου ετσι κι αλλιως.Σου ευχομαι οποτε το θελησετε να το αποκτησετε!!!!

Να κανω μια ασχετη ερωτηση???? Εχει ερθει σε καμια σας η περιοδος μετα την γεννα????

Εγω νιωθω περιεργα τις τελευταιες 3 μερες...κατι αναγουλιτσες,κατι κομμαρες, λαχανιαζω πολυ ευκολα ενω ετσι ενιωθα οταν καπνιζα και οταν το ειχα κοψει μεν αλλα ημουν εγκυος! Εχω κατι νυστες τρελες και λεω μηπως ειναι ορμονικα προεορτια γιατι μπαινει ο οργανισμος σιγα σιγα στην διαδικασια να αδιαθετησω...? Πονο δεν νιωθω πουθενα αλλα ενω η κοιλια μου ειχε φυγει την νιωθω και την βλεπω λιγο πρησμενη παλι....μεχρι που σκεφτομαι μηπως εχει γινει καμια μαλακια και δεν με εχει καθαρισει καλα ο γιατρος μετα την γεννα...αλλα αν ηταν κατι τετοιο μετα απο 4μιση μηνες θα το αισθανομουν? Τι να πω? Εχω μπερδευτει....Για να δουμε μηπως ετοιμαζεται η κυρια να ερθει και γι αυτο αισθανομαι ετσι....τεσπα!

Παω να απλωσω αλλο ενα πλυντηριο και θα τα πουμε παλι αργοτερα!!!!!

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!! οντως δεν προγραμματίζοντε αυτα ματινακι μου, κ το ξερω πολύ καλά αυτο !!! :rolleyes: απλα θελω να χαρω κ τον μπεμπακο μου χωρις αλλες υποχρεωσεις:rolleyes:! αλλα αν ερθει πολυ ευχαριστο θα ειναι!!!:P:p:p περιοδος δεν μου ηρθε αλλα 2 φορες ειδα κοκκινο κ αυτο ηταν...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...