Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λες να περάσαμε δίπλα-δίπλα? :o:P

Κέντρο πήγα κι εγώ αλλά χωρίς την μπέμπα..Τι τέλεια μέρα...έτρεχα για νυφικό..Δεν μου αρέσει τίποτα..Τι θα κάνω... :( τι ιδιότροπη που είμαι :(

Πάντως τέέέλεια μέρα.. Ήθελα να πάω και για καφεδάκι αλλά είχα το μυαλό μου στην μικρή που ήταν με την αδερφή μου και έτσι γύρισα τρέχοντας.ούτε μια βολτίτσα..

Ααα και επειδή έφτασα νωρίς για το ραντεβού πήγα σε ένα κατάστημα δίπλα και αγόρασα μια φούστα κίτρινη :lol::shock: Δεν ξέρω αν θα την φορέσω,αλλά είχε τόσο ωραία ανοιξιάτικα ρούχα...Αυτά από εμένα,πηγαίνω να φάω και να κάνω μπανάκι το ζουζούνι μου γιατί τα γεμίζει :lol:

Φιλάκιαα στα μπουμπούκια σας

Κατια μουυυυυυυυ τι κανεις?σε ξεχασα πιο πανω:(:(

πως ειναι η μπεμπα?καλυτερα?βηχει ακομα?

πηγες για νυφικο ε!εγω ειχα παει μονο σε ενα γιατι ειμαι κ πολυ αναποφασιστη κ μου αρεσαν πολα!ειναι αρκετα φημσμενο δνε ξερω αν το ξερεις?θα σου στειλω τη σελιδα!παντως εχει ωραια νυφικα!τι στυλ σαρεσει?:confused:

http://www.sposamoda.gr/

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατια μουυυυυυυυ τι κανεις?σε ξεχασα πιο πανω:(:(

πως ειναι η μπεμπα?καλυτερα?βηχει ακομα?

πηγες για νυφικο ε!εγω ειχα παει μονο σε ενα γιατι ειμαι κ πολυ αναποφασιστη κ μου αρεσαν πολα!ειναι αρκετα φημσμενο δνε ξερω αν το ξερεις?θα σου στειλω τη σελιδα!παντως εχει ωραια νυφικα!τι στυλ σαρεσει?:confused:

http://www.sposamoda.gr/

Ελενάκι μου καλό κι εγώ αναποφάσιστη είμαι....το ξέρω έχω κλείσει για το Σάββατο 31 του μήνα στο sposa

Ακόμα βήχα έχει..θα την ξαναπάω μήπως μας δώσει μασκούλα..

ελπίζω να μπορέσω να δω την ταινία..θα προσπαθήσω τουλάχιστον..

5oA2p2.png

γειααααααααααααααααααααα η μαλον καλησπερααααα:tongue::P:p:p

σας διαβαζω κοριτσακια μου αλα δεν εγραφα γιατι ολο κ κατι εκανα κ δενε βρισκα χρονο να κατσω ..ειχα κτ ην μανουλα μου εδω..μαγειρεψαμε φαγαμε ειπιαμε κ καφεδδακι κ πριν λιγο εφυγε..τα παιδακια μου κοιμουνται!

εκανα σημερα μπριζολες στον φουρνο κ ρυζι με ενα κυβολαχανικων μεσα στο φουρνο κ αυτο σε πυρεξ..πολυ γευστικο!καανμε κ μαι ωραια λαχανοσαλατιτσα!σιγα σιγα εχω βαλει στη διατροφη μου κ αυατ που τον πειραζαν οπως κανελα που εφαγα προχθες κ δνε τον πειραξε κ λαχανο!;)

εχει πολυ ωραια μερα αν κ ξεκινησ εμ εσυνννεφια!εχω ενα πληντρυιο να απλωσωκ ειμαι ενταξει!;);)

ασχετο αλα τωρα που το θυμηθηκα χθες ειχε μαι ταινια στον αλφα με την τζενιφερ ανιστον με ενα σκυλακι τον μαρλει!την εχετε δει?εγω την εχω ξαναδει?τι τελεια που ειναι..μαρεσει πολυ χθες δεν καταφερ αν την δω ολη αλα σημερα θα την ξαανεχει στον αλφα στης 16:40!αχ αν μπορειετ δειτε την θα σας αρεσει δειχνει κ πσο δυσκολα ειναι με τα μωρα οταν κανεις μια οικογενεια!εχει κ γελιο κ κλαμα στο τελος!;)

Αναστασακι μουυυυυυυυυυ τι αντρακι ομορφ ειναι αυτο..φτου φτου κ ξαναφτου!καναε την βολτιτσα σας ε!τελεια!κοιμηθηκε ο μικρος?με το σλινγκ πηγες?

Ιωαννακι μου καλο πως ειστε..το ζουζουνακι μας τι κανει?

Ματινακι μου τεελια η φωτο!κ μενα ετσι κανει ο μιρκος οταν τον κοιμηζω..εχει καιρο που το κανει με το που νυσταξει κ τον κουναω κανει αυτο το μμμμμμ μμμμμ χαχαχαχα τελειο δεν ειναι!τα γιαυρακια μωρε ολα ιδια αγγελουδακια ειναι!τα ιδια πραγματα κανουν;):tongue:

Πεταλουδιτσα μας τι κανει η μπεμπουλα σου?θα βγει τσουπωτη κ αυτη ε~αχχ μπουτακια για φαγωμα!οσο για την μυτη δνε πιστευω να ειναι αυτο που φαινεται ο υπερηχος αλειωνει λιγο τα χαρακτηριστικα τους απο κοντα θα ειναι μια πριγκιπισσα!;):P

Ρανιουκο μουυυυυυυ ξεκινας γμυναστηριοοοοοοο!μπραβοοοοοο!θα γινεις ακοαμ πιο κορμαρα..;)

Νατασακι μουυυυυυυυ τι κανεις?

Ποπακι μου που εισαι ?η μπεμπου τι κανει?

Εφακη μου τι κανετε..ο μπεμπακος?

δεν θυμαμαι αλα κοριτσακια μουυυυυυυυ παω να ξαπλωσ λιγακι!;)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!;)

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

αχ δδειτε την ταινιααα θα σας αρεσει!θα σας θυμησει τοτε που προσπαθουσατε για μωρακι κ τωρα που γινατε μανουλες πως ειναι!εχει πλακα!:tongue:

Καλησπέρα Λενάκι μου! Τι κάνετε; Οι ομορφάντρες σου τι κάνουν; Αχ τι καλά που είχες τη μανουλίτσα σου για παρέα! Εγώ μοναχούλα σήμερα! Βέβαια ο Θεός μου έδωσε ένα πολύ ήσυχο παιδάκι οπότε δεν αισθάνομαι πως κουράστηκα κιόλας! Απλά είναι οι μέρες αυτές που θα ήθελα κι εγώ λίγο παρέα! Αύριο θα έρθει ο παπάς να μας διαβάσει μισή ευχή με τον μπέμπη και τη Δευτέρα θα τον πάμε στον παιδίατρο! Ουφφφφ έχω μία αγωνία! Θέλω να δω πως πάνε όλα καλά και παίρνει και βάρος το μαναράκι μου! Πάντως κάναμε μαγουλάκια τροφαντά!!! Χαχαχαχαχ!!!!

Ελενάκι μου καλό κι εγώ αναποφάσιστη είμαι....το ξέρω έχω κλείσει για το Σάββατο 31 του μήνα στο sposa

Ακόμα βήχα έχει..θα την ξαναπάω μήπως μας δώσει μασκούλα..

ελπίζω να μπορέσω να δω την ταινία..θα προσπαθήσω τουλάχιστον..

κ συ αναποφασιστη ε!αχ ασε πολυ σπαστικο\!:tongue:εγω παντως εκει ειχα δοκιμασει λιγα κ με το που εβαλα αυτο που διαλεξα λεω αυτο ειναι!παντως αν σου κατσει καπιο πολυ ωραια το νιωθεις κ συ κ με το που βγαινεις κ αντικρυζεις τον εαυτο σου σοτν καθρετυη λες αυτο ειναι τελος!πρεπει να σου κανει κλικ..ευχομαι εκει να βρεις αυτο που σαρεσει!;)

η μιρκουλα ακοαμ βηχει ε!αχ μωρε κριμα δεν περασε ακομα!γιατι?αντε να της περασει αν μη ταλαιπωρειται το μωρακι!ουφ πολυ στεναχωριεμαι οταν ειναι αρρωστα τα μωρακια!:(ευχομαι να μην το ξαναπαθει η ζουζουνα!

μακαρι να καταφερεις να δεις την ταιναι ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα Λενάκι μου! Τι κάνετε; Οι ομορφάντρες σου τι κάνουν; Αχ τι καλά που είχες τη μανουλίτσα σου για παρέα! Εγώ μοναχούλα σήμερα! Βέβαια ο Θεός μου έδωσε ένα πολύ ήσυχο παιδάκι οπότε δεν αισθάνομαι πως κουράστηκα κιόλας! Απλά είναι οι μέρες αυτές που θα ήθελα κι εγώ λίγο παρέα! Αύριο θα έρθει ο παπάς να μας διαβάσει μισή ευχή με τον μπέμπη και τη Δευτέρα θα τον πάμε στον παιδίατρο! Ουφφφφ έχω μία αγωνία! Θέλω να δω πως πάνε όλα καλά και παίρνει και βάρος το μαναράκι μου! Πάντως κάναμε μαγουλάκια τροφαντά!!! Χαχαχαχαχ!!!!

καλα ειμαστε Ιωαννακι μου καλο!εδω απλωσα ενα πληντυριο κ απολααυσα τον ηλιο εξω οσο με χτυπουσε απο το μπαλκονι:tongue:μου ρχεται να βγω κ να περπατησω ετσι απλα;):tongue:τα αντρακια μου κοιμουνται ακομα!θα ξυπνησουν οπου να ναι!ο μιρκουλης κοιμαται απο της 3 ο μεγαλς απο της 2μιση!

το καλο το μωρακι σου το γιαυρακι που δνε κουραζει καθολου την μανουλιτσα του!να του δωσεις ποαλ φιλακια στα μαγουλακια του τα τροφαντουλικα!

θα παρετε μιση ευχουλα ε!ωραιαα!:D

ολα καλα θα ειναι κ στον παιδιατρο..θα δεις κ τι ασκησεις θα του κανει..θα τον κρατησει ορθιο κ θ ακανει οτι κ καλα περπαταει πολυ πλακα θα εχει!:tongue:

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

παω αγαποουλες να ξαπλωσ εστω 5λεπτα :tongue::tongue:

σε λιγο ξεκιναει η ταινιααααααααα!στον αλφαααααααααα!μην τη χασετεεεεε:tongue:

ουτε να την πουλουσα!χαχαχαχχαχαχχα:tongue::tongue:

παω παωωωωωω:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

λενακι μου ειχες την μανουλα σου ε? τι καλά! ηπιατε κ καφεδακι!:D

ναι με το σλίνγκ τον κατεβασα, και μετα που ηρθε ο μπαμπας μας νωρις, ξανακατεβηκαμε, ηπιαμε κ καφεδακι!:P:p χορτασε βολτιτσα σημερα η μανουλα! χιχιχιχιχι:tongue::tongue: εβαλα και τα ψαρια στο φουρνο , ετοιμασα κ τις σαλατες κ τωρα θηλαζω τον μικρο!

κατια μου σε ποιους οικους πηγες μεχρι τωρα?? εχεις fb? να σε δω μηπως κ σε πετυχω κατω! χεχεχεχεχε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Αναστασάκι μου, πολλές βολτούλες ακούω και χαίρομαι πολύ! Πάντα τέτοιο καιρό να κάνει, να ζεστάνει και περισσότερο σιγά σιγά να ανοίξει η ψυχή μας! Μάκια στο αγοράκι σου! :P

Ματινάκι μου, πώς είναι ο μπεμπάκος σου;;; Μεγαλώνει,ε; :lol::lol::lol: Εξακολουθεί να είναι ησυχούλης;; Λες οτι δε θα είναι έτσι η μυτούλα,ε; Τι να πω... Μακάρι! Πάντως απορώ γιατί κανείς μας δεν έχει μύτη κατα πάνω.. Πού να την οικονόμησε;;; :rolleyes: Γερή να είναι και όταν βγει με το καλό βλέπουμε!

Λενιώ μου καλή, κι εγώ πλυντήρια και δουλίτσες σήμερα! Τι κάνουν τα αγόρια σου;; Για να δούμε, είναι όντως αλοιωμένη λογω υπέρηχου ή ζουλήγματος η μυτούλα;;; :tongue:

Ιωαννάκι μου, σιγουρα θα είναι για μένα η πιο ομορφη, δεν αμφιβάλλω... Ο μικρούλης σου; Τι κάνει; Δε σε ζορίζει,ε;

Κάτια μου, με το καλό να βρεις νυφικούλι! Υπομονή και θα είναι το ωραιότερο!

Εμείς μια χαρά...τα ίδια!

Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Αναστασάκι μου, πολλές βολτούλες ακούω και χαίρομαι πολύ! Πάντα τέτοιο καιρό να κάνει, να ζεστάνει και περισσότερο σιγά σιγά να ανοίξει η ψυχή μας! Μάκια στο αγοράκι σου! :P

Ματινάκι μου, πώς είναι ο μπεμπάκος σου;;; Μεγαλώνει,ε; :lol::lol::lol: Εξακολουθεί να είναι ησυχούλης;; Λες οτι δε θα είναι έτσι η μυτούλα,ε; Τι να πω... Μακάρι! Πάντως απορώ γιατί κανείς μας δεν έχει μύτη κατα πάνω.. Πού να την οικονόμησε;;; :rolleyes: Γερή να είναι και όταν βγει με το καλό βλέπουμε!

Λενιώ μου καλή, κι εγώ πλυντήρια και δουλίτσες σήμερα! Τι κάνουν τα αγόρια σου;; Για να δούμε, είναι όντως αλοιωμένη λογω υπέρηχου ή ζουλήγματος η μυτούλα;;; :tongue:

Ιωαννάκι μου, σιγουρα θα είναι για μένα η πιο ομορφη, δεν αμφιβάλλω... Ο μικρούλης σου; Τι κάνει; Δε σε ζορίζει,ε;

Κάτια μου, με το καλό να βρεις νυφικούλι! Υπομονή και θα είναι το ωραιότερο!

Εμείς μια χαρά...τα ίδια!

Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες! :P

λενακι μου κοίτα κ εσυ να ευχαριστηθεις ξενοιαστες βολτιτσες τωρα!! μετα πανταααααααα θα εχεις την εννοια της κορούλας σου!!!!!!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου κοίτα κ εσυ να ευχαριστηθεις ξενοιαστες βολτιτσες τωρα!! μετα πανταααααααα θα εχεις την εννοια της κορούλας σου!!!!!!!:lol:

Ναι, Αναστασάκι μου! Το σκέφτομαι και τις πηγαίνω τις βολτουλες! όλο το χειμώνα δε βάλαμε πωπο κατω! Φαντάσου τωρα που φτιαχνει και ο καιρος.. Ευτυχως δεν έχω βαρυνει και πολυ οποτε .... :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσουπρίτσες μου! Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε στις 7.15 φάγαμε σαν καλά παιδάκια που είμαστε και ξανακοιμηθήκαμε! Έβαλα τους γίγαντες να βράζουν κι εγώ απολαμβάνω το καφεδάκι μου στη βεραντούλα! Καλέ σήμερα γινόμαστε 20 ημερών και αύριο πάμε γιατρούλη! Παει ο μισός καιρός πέρασε! Πάντως όταν θα σαραντίζω θα έρχεται μεγάλη εβδομάδα οπότε κώλο δεν θα βάλω κάτω γιατι έχω και δύο βαφτηστήρια άρα θα χορτάσω βόλτα στα μαγαζιά!!!

καλημερα!!!!!!!!!!! πως ειστε!!!!!!!!!!!!????? εμεις τελειωνουμε το φαγακι μας κ ετοιμαζομαστε για βολτιτσα κ καφεδακι στην ομορφη θεσσαλονίκη!!!!!!!!!:P:p:p φιλάκια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααααααααα~

κ μεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα μαζι με ενα αλο ζευγαρι με τα μωρακια μας!:P

τελεια μερααααααα!

καλα να περασετε οτι κ αν κανετεεεεε!

φιλακιααααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μόλις ηρθαμε σπίτι! πηγαμε για φαγητό μαζι με τον κουμπάρο μας! εφερε στο μπεμπη κατι τελεια τζινακια κ μπλουζακια!! ο μπεμπης κυριος!!!!!!! κοιμοταν πανω μου στο σλίνγκ, εφαγε κ μετα ηταν στην αγκαλια νονου κ μπαμπά! ηρθαμε τωρα σπιτι κ εκεινοι συνεχισαν τη βολτα για καφε. ειπα να μην το παρακανουμε κ ηρθαμε σπίτι εμείς!:D εκει που πηγαμε δεν καπνιζουν στανταρ κ ετσι το προτιμαμε. ηταν εκει κ αλλο 1 ζευγαρι για τον ιδιο λογο κ το μωρακι ηταν ιδια ηλικια με τον μπεμπη κ θηλαζε κ εκεινο! απόλαυση ηταν!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...