Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε στις 7 παρά και εννοείται πως τωρα κοιμόμαστε! Βρήκα ευκαιρία κι έκανα μερικές δουλίτσες και τώρα απολαμβάνω το καφεδάκι μου! Θα κάνω και το φαγάκι μου σε λίγο, κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο!!! Αύριο εν τω μεταξύ νηστεύουν και θα μαγειρέψω γίγαντες! Έχω να φάω πάρα πολυ καιρό! Είχα πολλές καούρες στην εγκυμοσύνη και απέφευγα να τρώω! Ευκαιρία αφού δεν θηλάζω να τους ευχαριστηθώ!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

153759.jpg

Καλημερα φιλεναδιτσες μου μπεμπακια,παιδακια και πεταλουδοεμβρυακι!!!!!

Παλι χαθηκα ε? Δεν ειναι οτι δεν θελω να μπαινω αλλα πλεον ο μπεμπης κοιμαται συχνα αλλα μικρα διαστηματα και δεν με αφηνει να μπαινω....μπαινω φεις καποιες φορες γιατι μπορει να εχει μπει ο αδερφος μου αλλα δεν καθομαι...το εχω ανοιχτο και ριχνω ματιες!Οποτε αν καμια μου στειλει μηνυμα αν δεν απαντησω θα το δω αργοτερα και θα απαντησω.

Απο τα λιγα που προλαβα να διαβασω εισαστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας ακομα καλυτερα...μπραβοοοοοοο!!!!!!!

Αναστασακι μου και εμας ο μικρος στο αυτοκινητο τη μερα ειναι το καλυτερο του και οταν παμε χωριο που φευγουμε παντα νυχτα εχει γκρινια...δεν τους αρεσει να ειναι στα σκοταδια θελουν να βλεπουν!!!! Ειδα τις φωτο στο φεις...καλε τι αντρακι μαγκικο ειναι αυτο?Φτου φτου σκορδα!Πολλες αγκαλιτσες να μου τον κανεις!!!

Ρανια μου ηρθε η ωρα για γυμναστηριο ε? Αντε να το παρω κι εγω αποφαση και να γινουμε φετες μεχρι το καλοκαιρι για την παραλια! χαχαχα...μακια πολλα στα μπουτακια της!!!!!

Κατια μου ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου περι μπυρας! Το εκανα αυτο πριν μου ελαττωθει τοσο πολυ αλλα τα αποτελεσματα ηταν δραματικα...μετα διαβασα οτι το αλκοολ μειωνει την παραγωγη ασε που περναει και στο γαλα και δεν κανει...η φιλη σου ακομα και 400ml που βγαζει ειναι τουλαχιστον 2 γευματα και ειναι καλα σε σχεση με μενα που απο την προηγουμενη εβδομαδα εβγαζα 60-70ml την φορα...πλεον βγαζω 10 με 20ml και τζαμπα το πεδευω...τεσπα...το μπουμπουκι σου ειναι καλυτερα???? Μακια πολλα να την κανεις!!!!!

Ιωαννακι μου γλυκο με το κουκλι σου τι κανετε? Πηγες βολτιτσα με τον αντρουλη σου και θυμηθηκατε τα παλια??? Τελεια...οσο για το τσιγαρο να κανεις αυτο που αισθανεσαι οτι θα σου φτιαξει την διαθεση...οχι οτι ειναι καλο αλλα η ψυχολογια οσυ ειναι πανω απ'ολα....σε καταλαβαινω απολυτα ενεκα που κι εγω καπνιζα χρονια!!!! Πριν 3 μερες εκλεισα 1 χρονο απο τοτε που ειδα θετικο τεστ και εκοψα και το τσιγαρο...δεν εχω ακομα βρεθει με φιλες μου που καπνιζουν για να δω τι αντιδραση θα εχω...ισως να θελησω να κανω ενα τσιγαρο αλλα δεν νομιζω να το αρχισω παλι....με βοηθαει και ο αντρας μου που ειναι φαντικος αντικαπνιστης! Φιλησε μου τον κουκλο σου!

Λενιωωωωω....που εισαι καλη μου???? Προχθες δεν μπορεσαμε να μιλησουμε ναι το καταλαβα οτι ο μικρος σου θα ειχε γκρινια για υπνακο...δεν πειραζει καποια στιγμη θα μιλησουμε περισσοτερο! Φιλησε μου τα αντρακια σου με ρουφηχτα φιλακια!!!!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα μου κοντευεις κι εσυ να παρεις το θαυματακι σου αγκαλια...την περιμενουμε πως και πως...! Μεγαλωσε μωρε η σκατουλιτσα μας....οσο για την μυτη να ξερεις οτι ετσι οπως ειναι στριμωγμενα τα μωρα στην κοιλιτσα φαινονται περιεργα τα χαρακτηριστικα τους.Κι εμας ο μικρος φαινοταν οτι ειχε χοντρη και πλακουτσωτη μυτουλα αλλα οταν γεννηθηκε καμια σχεση...και οσο μεγαλωνουν αλλαζουν..μην αγχωνεσαι μια κουκλα θα ειναι η μπεμπουλινα σου και αυτο που μας ενδιαφερει πανω απ'ολα ειναι να ειναι υγιης! Οσο για το οτι εχει παρει θεση ειναι πολυ καλο και ευκαιρια να ξανασκεφτεις τον φυσιολογικο τοκετο....ευκολα θα γεννησεις καλε με εναν πονοοοοοο.....στο λεω εγω...χχαχααχ....οτι θες κοριτσακι μου εννοειται...γερη να ειναι η μπεμπουλινα και ο τροπος γεννας δεν εχει καμια σημασια! Χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!

Χρυσανθακι μου θελει βολτα η μπεμπα για να κανει κακακια????αχαχαχα...και ο δικος μας οταν παμε βολτα τοτε του ερχεται η εμπνευση!!!!! Τα σκατουλικα μωλε!!!! Καλα να ειναι τα παιδακια μας...! Οσο για την προσπαθεια που εκανα δεν ειμαι αξια θαυμασμου...ειλικρινα μεν το προσπαθησα πολυ αλλα αλλες μπορει να το προσπαθουν περισσοτερο...απλα νιωθω περηφανη που τον θηλασα εστω και τοσο και του προσφερα ενα τοσο σημαντικο δωρο για την υγεια του! Τωρα σειρα εχει η ανατροφη που θα του δωσουμε σαν γονεις....αυτο θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικο για την πορεια της ζωης του. Οταν μιλησα με την κουμπαρα μου,η οποια θηλαζει ακομα των 2 χρονων γιο της, και της ειπα οτι ειμαι χαλια ψυχολογικα που αποθηλασα μου ειπε: "Γιατι εισαι χαλια? Τι του δινεις να πιει τωρα?Δηλητηριο?" ηρθα στα ισα μου...μια χαρα μεγαλωνουν και με το ξενο και ειναι θεμα οργανισμου η αμυνα στις ιωσεις και γενικα σε ολες τις ασθενιες!!!!!Αλλωστε 4 μηνες που τραφηκε απο μενα ασχετα αν επινε και ξενο ειναι μια χαρα! Και η μαια μου αυτο μου ειπε οτι ο μπεμπης δεν ηπιε ξενο γουλια για 2μιση μηνες και αυτο ειναι σουπερ σε σχεση με αλλα μωρα που τραφηκαν και με ξενο ακομα και μεσα στο μαιευτηριο....Υγεια πανω απ'ολα να εχουν ολα τα παιδια του κοσμου!!!!!!

Ωχ...ξυπνησε...για οσες δεν προλαβα να αναφερθω, θα το κανω μολις ξανα κοιμηθει...σας φιλω προσωρινα....

καλημέρα και απο εμενα! εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8.30 κ τωρα τρωμε! προλαβα σιδερωσα κιόλας!:D θελω να κατεβω κ στην αγορα να παρω ενα μπουφανακι για τον μικρο , γιατι εχω μονο την ολοσωμη φορμα κ νομιζω πως ειναι ζεστη απο εδω κ περα! ολα οσα μου εφεραν ειναι μεγαλα!!:rolleyes::rolleyes:

ματινακι μου θα του κανω αγκαλίτσα κ από εσενα!:tongue: ευχαριστως!!! κ εσυ στον ζουζουνο σου!!!!!!:P κ εσας το ιδιο κανει δηλαδη οταν επιστρεφεται βραδυ ε??? την επόμενη φορα θα ξεκινησω ωστε να φτασω μερα!!! για να δούμε!!! :rolleyes:

Ιωαννακι απολαμβανεις καφεδακι στη βεραντουλα ε? τελεια! εδω εχει λιγη συννεφια αλλα εχει καλό καιρό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα και απο εμενα! εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8.30 κ τωρα τρωμε! προλαβα σιδερωσα κιόλας!:D θελω να κατεβω κ στην αγορα να παρω ενα μπουφανακι για τον μικρο , γιατι εχω μονο την ολοσωμη φορμα κ νομιζω πως ειναι ζεστη απο εδω κ περα! ολα οσα μου εφεραν ειναι μεγαλα!!:rolleyes::rolleyes:

ματινακι μου θα του κανω αγκαλίτσα κ από εσενα!:tongue: ευχαριστως!!! κ εσυ στον ζουζουνο σου!!!!!!:P κ εσας το ιδιο κανει δηλαδη οταν επιστρεφεται βραδυ ε??? την επόμενη φορα θα ξεκινησω ωστε να φτασω μερα!!! για να δούμε!!! :rolleyes:

Ιωαννακι απολαμβανεις καφεδακι στη βεραντουλα ε? τελεια! εδω εχει λιγη συννεφια αλλα εχει καλό καιρό!

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σου γραψω οτι οταν τον κοιμιζω τον κουναω λιγο στα χερια και του κανω μμμμμμ....μεχρι να τον παρει ο υπνος. Πλεον το εχει μαθει και οταν νυσταζει ξεκιναει μονος του και κανει κι αυτος μμμμμ για να τον κοιμισω....πολυ γελιοοοοοοο!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σου γραψω οτι οταν τον κοιμιζω τον κουναω λιγο στα χερια και του κανω μμμμμμ....μεχρι να τον παρει ο υπνος. Πλεον το εχει μαθει και οταν νυσταζει ξεκιναει μονος του και κανει κι αυτος μμμμμ για να τον κοιμισω....πολυ γελιοοοοοοο!!!!!!!!!!

χαχαχχαχαχα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να μαστε πάλι! σιδερωσα κ ενα πλυντηριο με πετσετες κ τελός!!!:D

τι καλός που ειναι τα πρωινα! χαχαχααχ καθεται στο ριλαξ κ χαζευει! μετα τις 6 το απογευμα κατι παθαινει!:rolleyes:

μετα που φαει θα τον κατεβασω βόλτα με το σλίνγκ να κοιμηθει κιολας!!!:tongue: αν προλαβω κ κανενα γερμανο ανοιχτο να εμφανισω κ κατι φωτο!

εμενα παντως ρε κοριτσια μονο στην αγκαλια μου κοιμαται!!! αν τον αφησω ξυπναει! για να κοιμηθει αλλου, θελει πολύ προσπάθεια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να'μαι κι εγώ! Τον τάισα, κοιμήθηκε, έκανα και το φαγάκι μου και τώρα κάθομαι! Δεν έχω κουράγιο να σιδερώσω! Το απόγευμα μάλλον να είμαι πιο ήσυχη που θα είναι και ο μπαμπάκας μας εδώ!

Αναστασάκι το σλίνγκ από που το πήρες; Αν θυμάμαι καλά από το ίντερνετ αλλά μήπως θυμάσαι διεύθυνση;

Να'μαι κι εγώ! Τον τάισα, κοιμήθηκε, έκανα και το φαγάκι μου και τώρα κάθομαι! Δεν έχω κουράγιο να σιδερώσω! Το απόγευμα μάλλον να είμαι πιο ήσυχη που θα είναι και ο μπαμπάκας μας εδώ!

Αναστασάκι το σλίνγκ από που το πήρες; Αν θυμάμαι καλά από το ίντερνετ αλλά μήπως θυμάσαι διεύθυνση;

εμείς σήμερα θα φαμε ψαρακια! μιαμ μιαμ!! τι φαγακι εκανες??:D

απο εδω το πηρα ιωαννακι μου http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=165 νομιζω τωρα τα εχει προσφορα 20%.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμείς σήμερα θα φαμε ψαρακια! μιαμ μιαμ!! τι φαγακι εκανες??:D

απο εδω το πηρα ιωαννακι μου http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=165 νομιζω τωρα τα εχει προσφορα 20%.

Κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο! Μμμμμμ ψαράκια;;; Τρελλαίνομαι! Την Τρίτη τώρα θα φάω! Είναι η μέρα του ψαριού!!! Χιχχιχιιχ!!! Θα τον βγάλεις βολτίτσα σήμερα; Καλά θα κάνεις! Κι αυτά ηρεμούν με τη βόλτα! Ααααχχχχ πότε θα βγω κι εγώ;;;; Αμάν να περάσει ο καιρός γιατί αυτή η κλεισούρα δεν υποφέρεται άλλο!

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ εκεί που λέει μέγεθος λογικά επιλέγω το μικρότερο!

το μεγεθος ειναι για σενα. εγω πηρα το μεσαιο. αλλα πηρα τηλ κ μιλησα με την κοπελα εκει. παρε στο σταθερο που γραφει εκει θα σε βοηθησει. εγω οτι θεμα ειχα απ'οταν το πηρα τις επερνα τηλ!:tongue: αφου με μαθανε!! ρωτα αν εχει κ εκπτωση ακομα 20 %

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τσααααα!!! μόλις γυρίσαμε!! κ κάτσαμε να φάμε!!:P:p:p αχ τι ωραια που ειναι που ανοιξε ο καιρος κ βγαίνουμε βολτίτσα!! τοσους μηνες κοριτσια μου ελειψε πολυυυυυύ το περπάτημα!!! το ευχαριστιέμαι πάντως!! :lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τσααααα!!! μόλις γυρίσαμε!! κ κάτσαμε να φάμε!!:P:p:p αχ τι ωραια που ειναι που ανοιξε ο καιρος κ βγαίνουμε βολτίτσα!! τοσους μηνες κοριτσια μου ελειψε πολυυυυυύ το περπάτημα!!! το ευχαριστιέμαι πάντως!! :lol::lol:

Λες να περάσαμε δίπλα-δίπλα? :o:P

Κέντρο πήγα κι εγώ αλλά χωρίς την μπέμπα..Τι τέλεια μέρα...έτρεχα για νυφικό..Δεν μου αρέσει τίποτα..Τι θα κάνω... :( τι ιδιότροπη που είμαι :(

Πάντως τέέέλεια μέρα.. Ήθελα να πάω και για καφεδάκι αλλά είχα το μυαλό μου στην μικρή που ήταν με την αδερφή μου και έτσι γύρισα τρέχοντας.ούτε μια βολτίτσα..

Ααα και επειδή έφτασα νωρίς για το ραντεβού πήγα σε ένα κατάστημα δίπλα και αγόρασα μια φούστα κίτρινη :lol::shock: Δεν ξέρω αν θα την φορέσω,αλλά είχε τόσο ωραία ανοιξιάτικα ρούχα...Αυτά από εμένα,πηγαίνω να φάω και να κάνω μπανάκι το ζουζούνι μου γιατί τα γεμίζει :lol:

Φιλάκιαα στα μπουμπούκια σας

5oA2p2.png

γειααααααααααααααααααααα η μαλον καλησπερααααα:tongue::P:p:p

σας διαβαζω κοριτσακια μου αλα δεν εγραφα γιατι ολο κ κατι εκανα κ δενε βρισκα χρονο να κατσω ..ειχα κτ ην μανουλα μου εδω..μαγειρεψαμε φαγαμε ειπιαμε κ καφεδδακι κ πριν λιγο εφυγε..τα παιδακια μου κοιμουνται!

εκανα σημερα μπριζολες στον φουρνο κ ρυζι με ενα κυβολαχανικων μεσα στο φουρνο κ αυτο σε πυρεξ..πολυ γευστικο!καανμε κ μαι ωραια λαχανοσαλατιτσα!σιγα σιγα εχω βαλει στη διατροφη μου κ αυατ που τον πειραζαν οπως κανελα που εφαγα προχθες κ δνε τον πειραξε κ λαχανο!;)

εχει πολυ ωραια μερα αν κ ξεκινησ εμ εσυνννεφια!εχω ενα πληντρυιο να απλωσωκ ειμαι ενταξει!;);)

ασχετο αλα τωρα που το θυμηθηκα χθες ειχε μαι ταινια στον αλφα με την τζενιφερ ανιστον με ενα σκυλακι τον μαρλει!την εχετε δει?εγω την εχω ξαναδει?τι τελεια που ειναι..μαρεσει πολυ χθες δεν καταφερ αν την δω ολη αλα σημερα θα την ξαανεχει στον αλφα στης 16:40!αχ αν μπορειετ δειτε την θα σας αρεσει δειχνει κ πσο δυσκολα ειναι με τα μωρα οταν κανεις μια οικογενεια!εχει κ γελιο κ κλαμα στο τελος!;)

Αναστασακι μουυυυυυυυυυ τι αντρακι ομορφ ειναι αυτο..φτου φτου κ ξαναφτου!καναε την βολτιτσα σας ε!τελεια!κοιμηθηκε ο μικρος?με το σλινγκ πηγες?

Ιωαννακι μου καλο πως ειστε..το ζουζουνακι μας τι κανει?

Ματινακι μου τεελια η φωτο!κ μενα ετσι κανει ο μιρκος οταν τον κοιμηζω..εχει καιρο που το κανει με το που νυσταξει κ τον κουναω κανει αυτο το μμμμμμ μμμμμ χαχαχαχα τελειο δεν ειναι!τα γιαυρακια μωρε ολα ιδια αγγελουδακια ειναι!τα ιδια πραγματα κανουν;):tongue:

Πεταλουδιτσα μας τι κανει η μπεμπουλα σου?θα βγει τσουπωτη κ αυτη ε~αχχ μπουτακια για φαγωμα!οσο για την μυτη δνε πιστευω να ειναι αυτο που φαινεται ο υπερηχος αλειωνει λιγο τα χαρακτηριστικα τους απο κοντα θα ειναι μια πριγκιπισσα!;):P

Ρανιουκο μουυυυυυυ ξεκινας γμυναστηριοοοοοοο!μπραβοοοοοο!θα γινεις ακοαμ πιο κορμαρα..;)

Νατασακι μουυυυυυυυ τι κανεις?

Ποπακι μου που εισαι ?η μπεμπου τι κανει?

Εφακη μου τι κανετε..ο μπεμπακος?

δεν θυμαμαι αλα κοριτσακια μουυυυυυυυ παω να ξαπλωσ λιγακι!;)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!;)

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

αχ δδειτε την ταινιααα θα σας αρεσει!θα σας θυμησει τοτε που προσπαθουσατε για μωρακι κ τωρα που γινατε μανουλες πως ειναι!εχει πλακα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...