Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ Αναστασάκι μου το ήθελα το άτιμο από τον 7ο! Και η αλήθεια είναι πως έλεγα να μην το αρχίσω αλλά λίγο η ψυχολογία που γ.....θηκε τελείως, λίγο η κλεισούρα τα έπαιξα τελείως!

Πάντως εγώ μαγείρεψα λαχανόρυζο σήμερις! Έγινε πεντανόστιμο το σκασμένο!

εγω τελικά έκανα πατατες γιαχνί, κ όση ώρα ήμουν κουζινα τον ειχα κ τον μικρό κ τον μιλουσα συνεχως! μολις σταματουσα γκρινιαζε! χαχαχααχχααχαα αν κανει ετσι απο τώρα που είναι 2,5 μηνων, τι θα κάνει μετα? χεχεχεχε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

33644bxhnjgbaps.gif"]33644bxhnjgbaps.gif[/url]

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη :P :p :P Γιούπιιι επιτέλους ήλιος..Πηγαίνω γρήγορα να σας διαβάσω αναλυτικά..Μια μέρα δεν μπήκα και δεν σας προλαβαίνω..Μια γρήγορη ματιά έριξα..Ευχαριστώώώώ όολες για τα περαστικά..Λίγο καλύτερα η μπέμπα..Αλλά το βράδυ κυρίως έχει ακόμα βήχα..Ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην χρειαστούμε μασκούλα..

Εχθές πήγα τζάμπο και πήρα ποδίτσες γιατί δεν προλαβαίνω να πλένω..έχει σαλάκια και συνέχεια αλλάζουμε..Πήγα και στα πρενατάλ και την πήρα ρουχάκια..Καλοκαιρινά!!!Τα είχα κρύψει κι όλας τα μακρυμάνικα :shock::shock:

Διαβάζω λοιπόν και επανέρχομαι

5oA2p2.png

κου κου....ηρθα κι εγωωωωωω.....

ενταξει με τον γυναικολογο.....ολα ειναι στη θεση τους!!!!οποτε βουρ για γυμναστηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......δε μπορω αλλο μεσα και θελω πισω τους κοιλιακους μουουουουουουουουου.....χιχιχι

πηγα και λιγο στα τζαμπο να αλλαξω ενα ριλαξ και πηρα παρκοκρεββατο...αχ πολυ ωραιο ειναι...εχει και δευτερο οροφο και αλλαξιερα!!!!ειναι πολυ βολικο για να το παιρνουμε και στη λευκαδα διακοπες!!!!αχχχχχχχχχχχχ....ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να κανουμε πλατσα πλουτσα με τα νινακια....αν και απο φετος παει η ηλιοθεραπεια......δε θα προλαβαινουτμεεεεεε....χαχαχαχαχα!!!!

τι κανετε εσεις κοριτσακια μου?ειστε εξω εεεεεεεε?????να περασετε τελεια!!!

ιωαννακι μου φτανει ο καιρος που θα βγεις εξω με τον μπεμπουλινο....θα εχει φτιαξει και ο καιρος.....τελειαααααααααααα.....τωρα απολαυσε τη θαλπωρη του σπιτιου σου!!!

λενιω μουουουουουου....θερμαστρα εεε????εχουμε aircontition αλλα ρε γαμωτο οταν το αναβω πεφτει η ασφαλεια ....αμανννννννννν.....πρεπει να το δει ο αντρας μου...μηπω ςνα παρω ξυλα για το τζακι? ή μια θερμαστρα?φφφφφφφφφφφφφ

Ράνια μου εμείς βάλαμε ξυλολέβητα και σωθήκαμε..Πολύ ζέστη.Καμία σχέση, με το καλοριφέρ έπρεπε να καίει μέρα νύχτα στους 26 για να είναι έτσι.Αλλά τελείωσαν τα ξύλα την προηγούμενη εβδομάδα και ξανά γυρίσαμε στο τσουχτερό-ακριβό πετρέλαιο.Αααα κι εμάς το aircontition ρίχνει την ασφάλεια ;)

Τζάκι δεν μας άφησε ο παιδίατρος να ανάψουμε φέτος.

Καλοκαιράκιιι ξαπλώστρες τί μας θύμησες..

5oA2p2.png

εγω τελικά έκανα πατατες γιαχνί, κ όση ώρα ήμουν κουζινα τον ειχα κ τον μικρό κ τον μιλουσα συνεχως! μολις σταματουσα γκρινιαζε! χαχαχααχχααχαα αν κανει ετσι απο τώρα που είναι 2,5 μηνων, τι θα κάνει μετα? χεχεχεχε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναστασάκι κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα.Πατάτες γιαχνί έκανα και στο ριλάξ την είχα και όλο μίλούσα

Ωραία περάσατε στην μανούλα ε?

Ξεκινάς και γυμναστήριο είδα? Καλή αρχή.Εγώ πηγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα αλλά μόνο 2 φορές την εβδομάδα.Δεν προλαβαίνω περισσότερο.Και δεν βλέπω διαφορά.. :( Θέλει πιο συστηματικά..

5oA2p2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες και ομορφα μπεμπακια/παιδακια!

Ηλιος παλι σημερα γιουπι!!!!!! Δεν σας καλοδιαβασα οποτε δεν θυμαμαι και πολλα...να ευχηθω στην μπουμπου της Κατιας μας γρηγορα περαστικα!

Εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι τελικα δεν εχω γαλα και δεν προκειται να μπορεσω να αυξησω την παραγωγη μου παλι.

Πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε να αφησω νηστικο τον μπεμπη για να πιασει στηθος αλλα το γαλα μου ειναι σταλες μονο οποτε και να τον αφησω νηστικο οση ωρα και να μεινει στο στηθος δεν θα χορτασει! Προσπαθησα προχθες να το κανω αλλα καθεται 3 λεπτα με το ρολοϊ και μετα κλαιει σπαραχτικα αφου πειναει...βεβαια δεν μπορεσα να τον αφησω νηστικο γιατι αν πεινασει μας ακουει ολο το οικοδομικο τετραγωνο...απλα οταν ηταν η ωρα να φαει δεν του εφτιαξα ξενο, τον εβαλα στο στηθος αλλα χτυπιοταν αφου δεν ειχε...μεχρι να παω να του φτιαξω ξενο σπαραξε....δεν το ξανακανω κοριτσια ειναι πολυ ψυχοφθορο και το λυπαμαι το μαναρακι μου! Το κακο ειναι οτι ειπα στην μαια αν χρειαζεται να παρω καποιο χαπι για να μου σταματησουν τελειως οι σταλες που εχω και μου ειπε να προσπαθησω να τον θηλασω αλλον ενα μηνα και μετα ισως μου σταματησει μονο του! Τωρα τι να κανω? Αφου δεν θηλαζω? Με μπερδεψε πολυ και μαλλον θα παρω τον γιατρο να δω τι θα μου πει! Δεν εχω καμια ορεξη να μου πετρωσει το στηθος,οπως πριν λιγες μερες που ειδα κατι γρουμπουλακια και εβγαλα με το θηλαστρο γαλα και εφυγαν...αυτη την δουλεια θα κανω? Τεσπα! Η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα με ολο αυτο το θεμα...ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν δεν παρουσιαζονται προβληματα που ταλαιπωρουν μανα και μωρο! Η μαια βεβαια μου ειπε να θηλασω αλλον ενα μηνα γιατι καθως υπαρχουν ακομα ιωσεις τον προφυλασσω για να μην αρρωστησει! Πολυ θα το ηθελα εννοειται αλλα δεν μπορω να βγαλω απο την μυγα ξυγκι...μακαρι να ειχα να τον θηλαζα μεχρι τον 6ο οπως ειχα πει οτι ηθελα! Τεσπα....

Παω να σας διαβασω εκτενεστερα κι ελπιζω να προλαβω να απαντησω πριν ξυπνησει το αντρακι μου!!!!!

Ματινάρα ευχαριστώ...πώς είσαι?Ποιό γάλα δίνεις?Μπύρα μπύρα μπύρα για να αυξήσεις την παραγωγή..Τα πέρασα κι εγώ στην αρχή αυτά..Δεν μπόρεσε όμως να θηλάσει καθόλου..Οπότε και τόσο που θήλασες είναι μια χαρά..Πάντως αν δεις ότι σε 3-4 μέρες δεν έχει αυξηθεί μην παιδεύεσαι άλλο.Μια φίλη μου είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα.. Τρελαμένη που μειώνεται το γάλα..βγάζει περίπου 400 ml με το θήλαστρο..(από 1000 που έβγαζε την ημέρα) Πήγε στον γιατρό για εξέταση και την είπε ότι αν δει να έχει 100 ml την ημέρα δεν αξίζει να δίνει στο παιδί τόσο λίγο.Να το κόψει..αλλά καλύτερα είπε χωρίς χάπια..Να δένει το στήθος με στηθόδεσμο σφιχτά και να κάνει μασάζ με παγάκια...Δεν το έχω ξανα ακούσει,αλλά ρώτησε το αν θέλεις.

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας!χαλασε παλι εδω ο καιρος αλλα χθες η βολτα ηταν σουπερ!η δευτερη βασικα θα σας πω...ντυνομαστε !της βαζω και τα καλα της τρομαρα μου και κατεβαινουμε,με το που παρκαρω στο παρκινκ ακουω ενα δυνατο πρρρρρρρρτσ!!!!αυτο ηταν!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΑ!!!!αντε παλι πισω!ειχε γινει ολη χαλια!ολησημο τα καλα μας!!!χιχιχι!αλλα ημουν τοσοσ σκασμενη για βολτα που την επληνα της ξαναεβαλα αλλα καλα ρουχαλακια και παλι εξω!καναμε καροτσαδα,κατι δουλιτσες κοιμηθηκε ...βρηκα και τον μπαμπα της και ηπιαμε καφεδακι!τελεια!!!καλοκαιρινη μερα!και μετα την ταισα στο αμαξι και πηγαμε σουπερμαρκετ γιατι εχω ενα τραπεζι αυριο πολυ απαιτιτικο!!!ολο φωνουλες ηταν στο σουπερ!!και μετα πισω!κοιμηθηκαμε και το μεσημερι!πολυ γεματη και ομορφη μερα!κοριτσακια μου δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω γιατι εχω τρελο τρεξιμο με το τραπεζι λειπουμε κ τις κυριακες αν δεν μιλησουμε αλλο καλο σαββατοκυριακο κ τα λεμε απο δευτερα!

Αναστασακι μου πολυ χαιρομαι για τους υπνους σας!Δοξα τον Θεο φιλεναδα!!!!Γινετε καλα η μανουλα???και για αυτο χαιρομαι πολυ!τα γιατροσοφια του λαου πιανουν χιχιχιχ!!!φιλακια ζουμερα!

Ρανιουκο ωρα για γυμναστικουλα ε???ξεκινησα και γω!αντε να βγαλουμε το κορμι στη θαλασσα οπως πρεπει!φιλακια πολλα

Γιωτακι μου καλημερα σας!φιλακια στην μπεμπα!

Ελενιτσα μου γλυκιαααααααα!!!!!!καλημερα!!!!!!!φιλακια στα παιδακια σου!

Ιωαννακι μου!καλημερα σας!!!

Ματινακι μου!φιλια στον μπεμπακο με τις ματαρες τις ομορφες!αααα!!!φιλεναδα λοιπον!το ειδες ξανα κ ξανα το προσπαθησες 1000 μπραβο αλλα φτανει κοριτσαρα μου!μην στεναχωριεσαι !μακαρι ολες η μανουλες να ειχαν την δικη σου επιμονη κ υπομονη!και η μαια καλα τα λεει αλλα αν δεν μπορεις αλλο αστο κοριτσαρα μου!εσεις να ειστε καλα!το επομενο πρωτα ο Θεος ειμαι σιγουρη θα πιει πολυ δικο σου γαλα!απλα ψαξτο λλιγο για τα χαπια!μηπως υπαρχει αλλος τροπος να σταματησει πιο φυσικα...φιλακια τοοοοοοοοσα πολλα!

Ποπακι,Νατασακι,κΑΤΙΑΜΟΥ ,πεταλουδιτσα φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

Αχ την ζουζουνίτσα..Εμένα στην αρχή τα έκανε κάθε φορά που είχαμε κόσμο..Μόλις την έπαιρνε κάποιος αγκαλιά..

Και τι ωραία που περιγράφεις την βόλτα σας..Ξεσηκώθηκα..Καλό καιρό έχει αλλά αυτό το αεράκι..

5oA2p2.png

Αναστασάκι κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα.Πατάτες γιαχνί έκανα και στο ριλάξ την είχα και όλο μίλούσα

Ωραία περάσατε στην μανούλα ε?

Ξεκινάς και γυμναστήριο είδα? Καλή αρχή.Εγώ πηγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα αλλά μόνο 2 φορές την εβδομάδα.Δεν προλαβαίνω περισσότερο.Και δεν βλέπω διαφορά.. :( Θέλει πιο συστηματικά..

σε ευχαριστω κατια μου! να δούμε αν θα μπορέσω!:rolleyes: αλλιως θα το προγραμματισω απο εβδομαδα να πηγαινω!;)

εχει μιση ωρα που γυρισαμε από την βόλτα μας! τον εβγαλα με το μαρσιπο και περπατησαμε στην αγορα 1 ωρα! αμεσως κοιμηθηκε! χεχεχε. εχει πολύ ωραία μέρα!:P:p τελικά βαριέται συνεχεια μεσα στο σπιτι, μετα που γυρισαμε ουτε κιχ δεν εβγαλε! εφαγα κ με την ησυχια μου! θα το καθιερωσω! ;):lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε; Βολτίτσες διαβάζω! Αχ εμείς πολύ γκρίνια γαμώτο! Είναι βουλωμένη και η μυτούλα του! Αγχώθηκα! Θέλει να τρώει κάθε 2,5 ώρες! Του φτιάχνω 150 και δεν τα τρώει, του κάνω 120 και πάλι αφήνει! Ίωση να μην τον παίρνει αλλιώς θα χαζέψω! Αχ τι θα κάνω; Σκέφτομαι να φωνάξω το γιατρό! Μήπως είμαι υπερβολική;

Κορίτσια μου τι κάνετε; Βολτίτσες διαβάζω! Αχ εμείς πολύ γκρίνια γαμώτο! Είναι βουλωμένη και η μυτούλα του! Αγχώθηκα! Θέλει να τρώει κάθε 2,5 ώρες! Του φτιάχνω 150 και δεν τα τρώει, του κάνω 120 και πάλι αφήνει! Ίωση να μην τον παίρνει αλλιώς θα χαζέψω! Αχ τι θα κάνω; Σκέφτομαι να φωνάξω το γιατρό! Μήπως είμαι υπερβολική;

ιωαννακι μου μην αγχωνεσαι τοσο! κ γκρινια θα εχει! μωρακι ειναι!!! εγω στη μυτουλα βαζω φυσιολογ. ορο. αλλα παρε ενα τηλ στον παιδιατρο σας να του τα πεις κ να σε καθυσηχασει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιωαννακι μου μην αγχωνεσαι τοσο! κ γκρινια θα εχει! μωρακι ειναι!!! εγω στη μυτουλα βαζω φυσιολογ. ορο. αλλα παρε ενα τηλ στον παιδιατρο σας να του τα πεις κ να σε καθυσηχασει!

Τον πήρα τον γιατρό και μου είπε να του ρίχνω φυσ. ορό! Του έριξα και ο καημενος φτερνίστηκε και έβγαλε...........!!!!! Αχ το ξέρω πως αγχώνομαι με το παραμικρό! Θα συνηθίσω όμως που θα πάει;

Διαφημίσεις

Τον πήρα τον γιατρό και μου είπε να του ρίχνω φυσ. ορό! Του έριξα και ο καημενος φτερνίστηκε και έβγαλε...........!!!!! Αχ το ξέρω πως αγχώνομαι με το παραμικρό! Θα συνηθίσω όμως που θα πάει;

αχ ιωαννακι μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι!! και εγω μην νομιζεις!!!! αλλα προσπαθησε να μην πανικοβαλεσαι!!!! εγω περνω αμεσω τηλ τον παιδιατρο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ιωαννακι μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι!! και εγω μην νομιζεις!!!! αλλα προσπαθησε να μην πανικοβαλεσαι!!!! εγω περνω αμεσω τηλ τον παιδιατρο!!

Τελικά με τα δικά μας παιδιά είναι αλλιώς! Ενώ έχω περάσει διάφορα με τα ανήψια μου, με τον μπέμπη πρέπει να μάθω να είμαι ψύχραιμη!

Εν τω μεταξύ ο δικός σου έχει μεγαλωσει απίστευτα! Μα καλά ούτε 3 μηνών δεν είναι καλά καλά! Μπράβο Αναστασάκι μου θρεπτικότατο το ζιζάκι σου! Χαχαχαχααχ!!!!

Γεια σας, κοριτσακια μου! :P Να΄μαι κι εγω πάλι! :D

Λιγάκι σας διάβασα, αλλά μπαινω που και που να βλεπω πως ειστε οι νεες μανουλες! Τι καλα που πατε βολτουλες με τα νινακια σας! Ερχονται ωραιες μερες ευτυχως! Ότι πρεπει για εξω! Προσοχη μονο να μην κρυωσουν τα μωρακια σας γιατι εχει ενα υπουλο αερακι που και που... :rolleyes:

Εμεις ειμαστε καλα...μεγαλωνουμε! Η μικρη μας ειναι αρκετα κινητικη, εχει φτασει 1800 γραμμάρια και ειναι τσουπωτουλα συμφωνα με το γιατρο! Καλε κοριτσια, σε καποιες εικονες στον υπερηχο που βλεπουμε καπως φατσουλα φαινεται περιεργη η μυτουλα της!! Σαν να ειναι καπως κατα πανω, σα γουρουνακι φαινεται!!!! Λετε να μου βγει ετσι;;;;; :tongue: Ε, ρε γελια που θα κανουμε!! Για πλαστικη θα την παω με το που βγει!!!! :o

Ειναι ηδη με το κεφαλι κατω ετοιμη για φυσιολογικο τοκετο, ασχετως που θα την αιφνιδιασουμε! :lol::lol:

Αυτα..... Μακια πολλα σε όλες!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τελικά με τα δικά μας παιδιά είναι αλλιώς! Ενώ έχω περάσει διάφορα με τα ανήψια μου, με τον μπέμπη πρέπει να μάθω να είμαι ψύχραιμη!

Εν τω μεταξύ ο δικός σου έχει μεγαλωσει απίστευτα! Μα καλά ούτε 3 μηνών δεν είναι καλά καλά! Μπράβο Αναστασάκι μου θρεπτικότατο το ζιζάκι σου! Χαχαχαχααχ!!!!

χαχαχαχαχα!!! ναι του εβαλα και τζινακι ! σωστο αντρακι!!!!:D:D

Λιγάκι σας διάβασα, αλλά μπαινω που και που να βλεπω πως ειστε οι νεες μανουλες! Τι καλα που πατε βολτουλες με τα νινακια σας! Ερχονται ωραιες μερες ευτυχως! Ότι πρεπει για εξω! Προσοχη μονο να μην κρυωσουν τα μωρακια σας γιατι εχει ενα υπουλο αερακι που και που... :rolleyes:

Εμεις ειμαστε καλα...μεγαλωνουμε! Η μικρη μας ειναι αρκετα κινητικη, εχει φτασει 1800 γραμμάρια και ειναι τσουπωτουλα συμφωνα με το γιατρο! Καλε κοριτσια, σε καποιες εικονες στον υπερηχο που βλεπουμε καπως φατσουλα φαινεται περιεργη η μυτουλα της!! Σαν να ειναι καπως κατα πανω, σα γουρουνακι φαινεται!!!! Λετε να μου βγει ετσι;;;;; :tongue: Ε, ρε γελια που θα κανουμε!! Για πλαστικη θα την παω με το που βγει!!!! :o

Ειναι ηδη με το κεφαλι κατω ετοιμη για φυσιολογικο τοκετο, ασχετως που θα την αιφνιδιασουμε! :lol::lol:

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

λενακι μου!!! τσουωτη η μπεμπουλα!!! μπραβοοοοοοοο!!!!!!!!! ποτε εχεις πητ??? κοντευεις και εσυ!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου; Μπράβο που είναι όλα καλά με τη μπεμπούλα σας! Τσουπωτούλα θα βγει και η δικιά σου! Όσο για τη μυτούλα της πίστεψέ με πως για σένα θα είναι η ομορφότερη! Αχ μπήκες κι εσύ στον 8ο;;;; Πάει πέρασε ο καιρός Ελενίτσα μου! Με το καλό κοριτσάκι μου να την κρατήσεις αγκαλίτσα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...