Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ιωαννακι μουουουουουουουου....καλε δε λες καλα που το παιδι κοιμαται τοσες ωρες????ελα παναγια μου......τι να πουμε κι εμεις με το αναστασακι????ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα αυτο...αχχαχααχχαχαχα...μην τους ακους παιδι μου!!!!το παιδι δε θα μπορουσε να ειναι καλυτερα....:lol:

Καλημέρα αγαπούλα μου! Τι κάνετε; Αχ αυτό λέω κι εγώ Ράνια μου πως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα! Είναι ήσυχος, φαγανός και πάνω από όλα δεν με κουράζει! Έχουμε καιρό μπροστά μας να μπούμε στο λεγόμενο πρόγραμμα!

Αχ θέλω να πάω βόλταααααααααα!!!! Πότε θα περάσει ο καιρός;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ιωαννακι!! εμεις κοντευουμε 3 μηνων για να φτασουμε τα ωραρια σας!!!:lol::lol::lol: κοιτα να το ευχαριστηθεις κ μην ακους κανεναν!

σημερα αν ερθει νωρις ο αντρας μου, θα κρατησει τον μικρο κ εγω θα παω γυμναστηριο!!:lol::lol::lol: του βρηκα κ λυση !! τον ταιζω φευγω σφαιρα γυμναστηριο κ αυτοι φευγουν σφαιρα για βολτιτσα!!! καλο????????? ετσι σιγα μην κλαψει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπουλααααα....φαγατε?εμενα κοιμαται και μουγκριζει τωρα...αχαχαχχαχααχ...σαν γατι κανει!!!!το εκανα κι εγω αυτο μικρη για να νανουριζομαι...μα ολα απο τη μανουλα τα πηρε αυτο παιδακι????αχχαχαχαχααχχα

μαλλον περιοδος ειναι...κι εγω ειδα κατι ροζ...αλλα μπορει να ειναι απο το ψαχουλεμα του γιατρου...θα δουμε!!!!:wink:

χαχαχαχααχαχ κ εμενα νανουριζεται μονος του κ γελαω πολύ!!! κανει μμμμ μμμμ, κ σημερα το πρωι π.χ. ετσι οπως εκανε παει ο αντρας μου κ ισα που του ακουμπησε το δαχτυλακι, κ ετσι οπως νανουριζοταν κανει μια ΜΜΜΜΜΜΜ !!!! χαχααχαχαχαχα πεθαναμς στο γελιο!!!!!:lol::lol::lol:

εγω απο το ψαχουλεμα τιποτα δεν ειχα..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι!! εμεις κοντευουμε 3 μηνων για να φτασουμε τα ωραρια σας!!!:lol::lol::lol: κοιτα να το ευχαριστηθεις κ μην ακους κανεναν!

σημερα αν ερθει νωρις ο αντρας μου, θα κρατησει τον μικρο κ εγω θα παω γυμναστηριο!!:lol::lol::lol: του βρηκα κ λυση !! τον ταιζω φευγω σφαιρα γυμναστηριο κ αυτοι φευγουν σφαιρα για βολτιτσα!!! καλο????????? ετσι σιγα μην κλαψει!!!

Αχ τι καλά Αναστασάκι μου έτσι θα αφιερώσεις και χρόνο στον εαυτό σου! Καλά θα κάνεις! Εγώ το γυμναστήριο η αλήθεια είναι δεν το σκέφτομαι ακόμη και με το μωρό δύσκολα γιατί από το καλοκαίρι θα αρχίσω και δουλειά σιγά σιγά αλλά λίγο χρόνο για περιποίηση τον ξεκλέβω μιας και είναι ήσυχος! Ευτυχώς έχω και τον άντρα μου που με βοηθάει πάααααααρα πολύ ο γλυκός μου! Έρχεται και η μανούλα μου τα μεσημέρια πιο πολύ για παρέα γιατί δεν τη χρειάζομαι και κάτι αφού τα καταφέρνω και μόνη μου! Αχ κοριτσάκια μου πάω να μαγειρέψω τώρα και να βγω στη βεραντούλα μου να συνεχίσω τον καφέ μου!

ΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να κάνω ένα τσιγάρο για σένα;;;;;

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά Αναστασάκι μου έτσι θα αφιερώσεις και χρόνο στον εαυτό σου! Καλά θα κάνεις! Εγώ το γυμναστήριο η αλήθεια είναι δεν το σκέφτομαι ακόμη και με το μωρό δύσκολα γιατί από το καλοκαίρι θα αρχίσω και δουλειά σιγά σιγά αλλά λίγο χρόνο για περιποίηση τον ξεκλέβω μιας και είναι ήσυχος! Ευτυχώς έχω και τον άντρα μου που με βοηθάει πάααααααρα πολύ ο γλυκός μου! Έρχεται και η μανούλα μου τα μεσημέρια πιο πολύ για παρέα γιατί δεν τη χρειάζομαι και κάτι αφού τα καταφέρνω και μόνη μου! Αχ κοριτσάκια μου πάω να μαγειρέψω τώρα και να βγω στη βεραντούλα μου να συνεχίσω τον καφέ μου!

αα θα ξεκινησεις δουλίτσα ε?? η μαμα σου θα το κραταει το μωρο?? θα ξεσκας μωρε κιολας!

αααα δε σας ειπα! εχθες τον αφησα πρωτη φορα στη μαμα μου κ πηγα σουπερ μαρκετ με τη νυφη μου! 2 ωρες εκανα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπουλααααα....φαγατε?εμενα κοιμαται και μουγκριζει τωρα...αχαχαχχαχααχ...σαν γατι κανει!!!!το εκανα κι εγω αυτο μικρη για να νανουριζομαι...μα ολα απο τη μανουλα τα πηρε αυτο παιδακι????αχχαχαχαχααχχα

μαλλον περιοδος ειναι...κι εγω ειδα κατι ροζ...αλλα μπορει να ειναι απο το ψαχουλεμα του γιατρου...θα δουμε!!!!:wink:

Ρανακι μου τι κανετε? κ εγω σας πεθυμισα, αλλα εχω πολλααααααααααα αγγουρια ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ουρανακι μου εινια αστερι!(εκτος τις απογευματινες ωρες!!!)

ιωαννακι μου μην ακους κανεναν, αφου κοιμαται το παιδι σημαινει οτι δεν πειναει κ εχει αναγκη απο υπνο κ οχι απο φαγητο!!! εγω ποτε δεν την ξυπνησα για να φαει! ειδικα βραδυ!

χρυσανθακι μου φιλακια πολλα!!! κ στο χριστινακι μας!

τελειαααααααααααααααααααααα

παμε να ξαναφτιαξουμε κορμαραααααααααααααααααααααααα.....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κανε δεκαααααααααααααααααααααααααααααααααααα...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

παιζεις με το πονο μουουουουου???????:lol:

Διαφημίσεις

Ρανακι μου τι κανετε? κ εγω σας πεθυμισα, αλλα εχω πολλααααααααααα αγγουρια ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ουρανακι μου εινια αστερι!(εκτος τις απογευματινες ωρες!!!)

ιωαννακι μου μην ακους κανεναν, αφου κοιμαται το παιδι σημαινει οτι δεν πειναει κ εχει αναγκη απο υπνο κ οχι απο φαγητο!!! εγω ποτε δεν την ξυπνησα για να φαει! ειδικα βραδυ!

χρυσανθακι μου φιλακια πολλα!!! κ στο χριστινακι μας!

σε νιωθω γιωτακι μου!!!!ολα θα πανε καλα κουκλαρα μου!!!!αρκει να εχουμε την υγεια μας!!!!σε φιλωωωωωωω:lol:

κανε δεκαααααααααααααααααααααααααααααααααααα...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

παιζεις με το πονο μουουουουου???????:lol:

Ε όχι και δέκα καλέ! Μέχρι 3 κάνω την ημέρα να το πάω μαλακά! Εννιά μήνες κομμένο στο 1ο μου ήρθε νταμπλάς!

Ε όχι και δέκα καλέ! Μέχρι 3 κάνω την ημέρα να το πάω μαλακά! Εννιά μήνες κομμένο στο 1ο μου ήρθε νταμπλάς!

Ιωαννακι κριμα πάντως που δεν μπόρεσες να το κόψεις τελειως! τόσους μηνες αντεξες:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι κριμα πάντως που δεν μπόρεσες να το κόψεις τελειως! τόσους μηνες αντεξες:rolleyes:

Αχ Αναστασάκι μου το ήθελα το άτιμο από τον 7ο! Και η αλήθεια είναι πως έλεγα να μην το αρχίσω αλλά λίγο η ψυχολογία που γ.....θηκε τελείως, λίγο η κλεισούρα τα έπαιξα τελείως!

Πάντως εγώ μαγείρεψα λαχανόρυζο σήμερις! Έγινε πεντανόστιμο το σκασμένο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...